82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
EvaLinda szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

EvaLinda-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2018-11-08 23:21:11

Supernova
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló EvaLinda Budapest 2018-11-09

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Evalindával és egyik barátnőjével neveztem be egy édeshármas együttlétre. Akár chaten és telefonon is elértem őt, mindvégig készséges volt, hogyha valamilyen kérdés felmerült a részemről. Simán ment a kommunikáció, már több nappal (lehet, hogy egy héttel is) sikerült mindent leegyeztetni. Egy órás légyott került szóba közöttünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A XIII. kerületben, a Gyöngyösi utca metrómegállótól néhány száz méternyire található a helyszín. Egy tízemeletes lakótömböt kell magunk elé képzelni. Fog menni? :D Szerintem már sikerült. :))
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A liftet szükségesnek éreztem igénybe venni, mivel nem születtem ipari alpinistának. :) Az egyik felsőbb szintre érve kinyílt a liftajtó, majd megnyílt egy nyílászáró jobb felől, s betekintést nyertem vendéglátóim kéjkuckójába. :) A szobában és a fürdőhelyiségben teljesen normális rend fogadott (ezeken a helyeken jártam), semmi kivetnivalót nem találtam benne. A hálószobában egy óriási ággyal találtam szembe magam, a fekvőhelyiségtől jobbra pedig egy tükörrel felszerelt szekrénnyel. Ebbe aztán jól bele tudtam bámulni szex közben! :)
EvaLinda külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Evalinda negyven év körüli nőiesen telt hölgyemény, aki fekete, erotikus szettben várt engem. Részemről egy szép arcú nő, s a barátnőjéről is ezt tudom írásban rögzíteni. A "kolléganő" jó értelemben vett huszonéves, szeleburdi csajszi, aki kissé virgonc, de amolyan jófej csajszi benyomását kelti. Formás, jó alakú és leradírozhatatlan a mosoly az arcán.

Action
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Fenekelés:
5
Kebelszex:
5
Lábimádat:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Ujjazni:
5
Fürdés után belekezdtem Evalindával egymás megismerésébe. Saccra huszonnégy, huszonöt éves barátnője, akkor jött ki a fürdőszobából, amikor Evalinda gumi nélkül mély átéléssel szopta a farkamat. Evalindával eddig a pillanatig sikerült egymásra hangolódni, az előbb leírtak előtt csókoltam a nyakát, majd ajkának peremét, s azután a formás mellvédre helyeztem a hangsúlyt. Többször nedves ajkai közt kéjesen játszottam ujjaimmal, s tartottam vele a szemkontaktust. De visszatérve a szopatásra, ahol a legelején tartottunk...

Szájába raktam kőkemény falloszomat, majd a huszonéves formás csajszit a közelembe vezényeltem. Tehát Evalindát szopattam, miközben Zsófit (erre a névre hallgatott) szinte megszaglásztam több helyütt. :) Rámentem a nyakára, az ujjaimmal megcumiztattam, amíg az alsó régiókban Evalinda tette a dolgát. Mindkét nő készséges volt, kérésemre egyből a szemembe néztek. Volt, hogy a mellkasomat csókolgatták, miközben finoman egy-két ujjal "területi képviselőként" munkálkodtam Eva intim zónájában. :)

Aztán megjelent az állat (igazság szerint mindvégig ott volt), s kiszabadult belőlem. Némi törlőkendőzés után a huszonéves ajkak résébe dugtam be álló virgácsomat, miközben Evalindát újfent megujjaztam. Kellemes bizsergető érzés futott át rajtam, hogy két szőke nővel osztom meg ezt a terebélyes ágyat. A kiscsaj olyan erővel szopta a farkamat, hogy csak lestem mi is történik éppen. Oda is paskoltam a kígyómat mindkét arcfeléhez, majd újra behelyeztem a szájnyílásába a betonkemény hímtagomat. Fergeteges érzés volt, hogy ez a szeleburdi csaj szopja a farkamat, s közben ujjazom a másik szépséget vagy éppen a keblein csüngök.

Rengeteg dolog történt, tehát könnyen lehet, hogy nem mindent tudok felidézni egyértelműen, mert a Csodák Tárháza hús-vér látványvilágával úgy lerohant, hogy valahol félúton a gyönyörtől eszemet vesztettem. A fiatal szőke széplényt például mellbe keféltem, az érettebb hölgyet közben ujjaztam vagy éppen szájon csókoltam, elvétve a nyelvünk is összeért, de leginkább az ajkak érintkeztek.

Aztán külön-külön elkezdtem őket kúrni. Evalindával hátulról kutyapózban indítottam, majd barátnőjét hol simogattam, hol az arcát és különböző domborulatait kissé nyálas csókokkal illettem. Imádnivalóak voltak mindketten, jól összejátszottak, hogy kedvemre tegyenek ebben a társasjátékban. :) Aztán a két női test helyett cserélt egymással, s amit megcsináltam előbb az egyikkel, azt megtettem a másikkal.

A huszonéves lányok rugalmasságát mindvégig szerettem életemben, ezért a fiatalabb hölgyet határozottan arra ösztökéltem, hogy keményen lovagoljon meg. Nem kellett kétszer kérni, s őrült tempóban vágtatott rajtam hátulról, majd kicsivel később elölről. Közben Evalindával is foglalkoztam amennyire csak tehettem, bár a fiatalabb jelölt fenekére is többször rácsaptam. Aztán ekkor érkezett el az a pillanat, hogy Eva fölém került, s a csiklóját vehemensen elkezdtem nyalni, miközben barátnője egy kicsit se húzta be a kantárféket. Aztán megkértem Zsófit, hogy kapja be az égigérőt, s ennek a híre a népmesei hagyományok szerint szájról szájra terjedt. Kőkeményen megcibálta a faszt, s olyan cummantást kaptam tőle, hogy jó értelemben még most is összeborzongok. Őt kutyapózban és misszionárius pózban is elkaptam, mint ahogy Evalindával is elkövettem ezeket a pozitúrákat.

Talán az est fénypontja lehetett, amikor Evalindát megkértem, hogy fejlelógató pózba helyezkedjen el, és ekkor "kolléganője" kezdte el szopatni őt a farkammal. Verte keményen a gyíkomat, miközben Eva kicsavarodott pózban ízlésesen szopta a vaskos brokimat. Zsófi a hátam mögött állt, s rejszolt helyettem is Eva szájába. A lányok mindvégig ott voltak a közelemben, amíg egyikükkel aktívan foglalkoztam, addig másikuk simogatással, kéjes tekintettel tette feledhetetlenné az együttlétet. Az is élményszámba ment, amikor aktus közben húztam a hajukat, egy icipicit megszorítottam a nyakukat vagy éppen határozottan a szemük közepébe néztem. Még olyan is előfordult, hogy kamatyolás közben Zsófi kislábujját leszopiztam, s még kellemes popóizgatásban is részesültem az együttlét második félórájában. :)

Záróakkordként a lányokat a térdem magasságába parancsoltam (az ágyon föléjük magasodtam), s Evalindát szopattam gátlástalanul. Majd megkértem őket, hogy nyújtsák ki a nyelvüket, mert már nagyon azon voltam, hogy szétosszam köztük a tejfehér áldást. A huszonéves kézierő sem tudta előhozni a nektárt a farkamból, pedig olyan erőteljes rárántásokat éltem meg, hogy a kéjérzettől majd kiugrottam a bőrömből. Mindennek ellenére nem sültem el, de mégis olyan elégedetten távoztam a helyszínről, mint aki teljes tudatában van annak, hogy mi a világban betöltött szerepe. :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel két belevaló nőszeméllyel éltem meg ezt a mágikus együttlétet, ezért a virágszálak száma is megduplázódott. Mindössze a régi pesti átlag kétszeresét tettem le az asztalra.

Abszolút korrekt volt ez a rész, minden a megbeszéltek szerint zajlott.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Egy életre szóló élményt kaptam a fentebb megnevezett hölgyektől. Egyszerűen csodás volt minden egyes perc, melynek részesévé válhattam. Korábban voltam már ilyen helyzetben, de ilyen együttlétet szerintem ritkán él meg az ember, legalábbis jelenleg szívesen emlékszem vissza minden egyes mozzanatra. Az életben vannak dolgok, melyeket át kell élnünk, mivel azt szavakkal nem lehet érzékeltetni. Ez is pont ilyen!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36307170207 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés EvaLinda szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2018-11-10 08:59:01
Köszönöm a hozzászólásokat. :)

zoli5613
Becsben tartott
2018-11-10 06:21:58
Remek beszámoló, remélem egyszer én is eljutok a hölgyhöz.

2018-11-09 21:45:18
Felhőtlen Phil rátapintott a lényegre. A lányok alapjáraton odaadóak és kedvesek, s mindenben, amit csak kívántam ésszerű keretek között velem együtt produkáltak egy pornó-showműsort. :)

2018-11-09 21:35:59
Nekem semmi bajom azzal, hogy egyszerre pornós is meg barátnős is: amikor először tapasztalat ilyet (egy itteni kalandom alkalmával), akkor meglepődtem ezen, de most már nem. Amúgy: egészségedre :-)

2018-11-09 18:39:43
@Káka, a pornos egyfajta ertelmezese lehet: latvanyos, olyan vizualis elmenyt nyujt, mint egy felnottfilm. A baratnos: odafigyelo, kedves, bizonyos helyzetben, periodusokban gyenged, bujos. Van olyan, hogy egy lany mindkettot tudja hozni.

FunkciókEvaLinda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-12-20) : Kényszerfrancia, utána újra dugás szemből de itt a végén a gumit letépve a lovaglás helyett azt kértem nyissa ki a száját és így lőttem tele távolról.

nagyon jó: 2db
(2017-01-24) : . Itt ért a következő meglepetés. Félelmetes mélytorkos kényeztetést kaptam. Körbejárt a környéken is és a nyelve ugyanolyan csillapíthatatlanul csapkodott mint a csók közepette.

(2016-11-02) : Ő az ágyon ülve, én előtte állva kaptam a finom bőnyálas francia kényeztetést.( Istennő, egyelőre nem az oldal " mércéje " szerint. ) Ha önző lettem volna, be is fejezem oly finom, érzéki franciában részesültem

: 3db
(2018-02-11) : Nagyon jó volt. Csókkal simogatással kezdtünk majd jött egy profi francia amit viszonoztam is, úgy tűnt élvezte a dolgot Meg kérdezte mi az én kedvencem és ahhoz igazodott, nagyon jó érz

(2017-01-22) : Gumit segített felrakni, kutyusba átfordultunk, majd bele hatoltam a felém tolt nedves pinusába. Nem kellett sok Évának, hátrahajolt és megkérdezte, hogy akarom-e a fenekét

(2016-06-17) : Olyan istenien szop, mélytorkozik, játszik a farkammal, hogy látszik, nagyon élvezi. Közben szereti, ha finoman irányítják, fogva a fejét, milyen mélyen és hogyan szopjon.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-09-20) : A hat órára tervezett találkozó technikai okok miatt elmaradt. Legalább is ennek tudom be, hogy biztosan elromlott a telefonja Evalindának és e miatt nem lehetett elérni a hölgyet a leegyezt...