29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
Jessyca szexpartner

szexpartner

Jessyca-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-08 23:01:11

Dodó13
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Jessyca Budapest 2018-11-09

Egyeztetés
VTR egyeztetés volt, könnyen ment, nem volt semmi gond.
Megközelítés
GPS-szel könnyen megközelíthető a telefonon kapott cím, parkolás sem volt gond, akadt elég szabad hely.
Helyszín
Panelház felső régiója. Jessyca nem egyedül van a lakásban, Ő a nappalit használja. A lakás egyszerűen berendezett, de a célnak megfelelő, tiszta, van elég tusfürdő, szóval minden ok.
Jessyca külseje
Jessyca a képeknek megfelelően egy vékony, formás kicsi lány nagy szilikoncicikkel. Tangában és melltartóban fogadott, tiszta törölközőt kaptam és elosontam fürdeni. Ami még fontos a külsején kívül, hogy egy nagyon cserfes, szókimondó, őszinte leányzó, aki folyamatosan mosolyog!

Action
A szobába visszaérve meztelenül fogadott és minden teketória nélkül a lényegre tért. Előre elkérte az ajándékot, röviden felvázolta a mit lehet, mit nem lehet részt, majd hanyatt fektetett. Fölém hajolt és végigcsókolgatott, jó hosszan, lassan leérve a farkamig. Itt elkezdett szopni, igazán változatosan és jólesően. A szemkontaktus nem erőssége, de annyi baj legyen. Némi idő elteltével váltottunk és én kényeztettem őt, majd megint ő engem. Jött a gumi, hátulról hatoltam be és toltam, amíg csak tudtam hol gyorsabban, hol lassabban elhúzva az élvezetet. Mikor éreztem, hogy végem lesz, gumi le, az ágy mellé álltam és a szájába élveztem. Minden sietség nélkül hagyott lenyugodni, majd kiment a fürdőbe.
Miután visszajött megmasszírozott, közben egy jót beszélgettünk. Időm végeztével öltöztem, rendeztem az extrát (NFVSZ) és távoztam.
Elszámolás
Előre, az NFVSZ-t végén rendeztem. A a bővebb infóban megtalálhatónak megfelel.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A hely nem túl diszkrét (egy MT-vel egyidőben érkeztem, a másik szobából áthallatszanak hangok), de én így is jól éreztem magam. Jessyca egy nyitott, beszédes, határozott kicsi lány, aki jól irányítható. Nem túl kreatív, inkább kiszolgáló típus, de lelkes és szolgálatkész!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jessyca szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-11 18:19:25
Sajnos a hölgy tevékenységéből semmit nem tudtunk meg, csak annyit, hogy nem nézett a szemedbe....

2018-11-11 15:21:44
A nem túl kreatívat megcáfolja az írásod amikor írod a kezdést, jó hosszan lassan puszilgat, na ez kreatív, nem minden lány indít így, az írásod nem haszontalan, bár rövid, szerintem ha hosszabbat írsz se lett volna több infó, neked ez a stílusod, no problem. :)

2018-11-10 07:51:46
Hát, nem, nincs benne minden fontos. Tartalmilag nagyon is hiányos. Ahol van szöveg, ott is sablonos, tényszegény.

JollyJumper
Ismerkedik az oldallal
2018-11-09 20:09:28
Minden fontos benne van, ami tudni érdemes. Hogy rövid? Nem kell mindig egy nyáltengerbe foglalt szerelmi vallomást írni. Inkább ez, mint egy ezer mondatos ömlengés.....

2018-11-09 18:32:32
Szukszavu, nyelvi bravurok nelkuli, de alapinfokat tartalmaz. A hianyossaga az elonye is: nem kell sok idot forditani az olvasasara. Nem csak a szexnovellak lehetnek hasznosak.

FunkciókJessyca legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2018-03-10) : Majd franciásan kényeztetett, utána gyorsan kértem gumit, mert már nem bírtam volna sokáig, szemből misszionárius pózban lett végem. Utána beszélgettünk. Intelligens, nagyon jól el lehetett beszélgetni vele.

(2015-11-17) : A franciája az egyik legjobb az eddigiek közül (top 3-ban benna van), ahogy rendesen torokra veszi, az valami hihetetlen.Francia után meglovagolt és végem is lett elég gyorsan,

(2015-08-06) : Viszonylag hamar eljutottunk oda, hogy ő már szájjal izgatja a férfiasságomat, amit nagyon jól csinál. Nem kezdett bele erősen, inkább kellemes felvezetés volt. Kértem, hogy folytassuk kölcsönösen, amit szívesen fogadott.

felejthetetlen: 9db
(2018-03-31) : Nagyon racsattant a farkamra, es en kozben dicserve es emlegetve nevet sohajtottam fel, mert nagyon jol csinalja, tovig bekapja elvezettel es teljes muveszi odaadassal, alaposan.

(2017-06-01) : Kicsit felfedeztem a testét miközben ő az ágyon térdelt, ő is simogatott, csókolgatott, majd megkértem, hogy vegyen a szájába. Megkérdezte, hogy biztos kényelmes lesz-e úgy, hogy az ágy mellett állok, de most eleve úgy terveztem,

(2016-06-24) : Szeretem a bő nyálas franciát, de itt kérnem sem kellett a csomag része volt, sőt köpködni is magától kezdett, kísérő hangok jelenlétében, szóval nagyon odatette magát, csillagos ötös az előjáték.

nagyon jó: 15db
(2018-09-17) : ő pedig odatérdelt mellém, és furulyaórába kezdett. Úgy helyezkedett, hogy közben tudjam markolászni a kerek és kemény popsiját, amitől már önmagában vigyázzba vágta volna magát az ezredes,

(2018-06-17) : Minden szavamat leste, minden óhajom, sóhajom azonnal teljesítette, nagyon lelkes és készséges volt végig. Órát én sehol nem láttam és a telefon sem jelzett, hogy mindjárt lejár az idő.

(2018-04-11) : Az első menetet NF-fel kezdtük (ügyesen csinálja), ami átment kölcsönösbe, majd a feje fölé térdeltem, és úgy adtam a szájába a velem egykorút.

: 68db
(2019-05-02) : majd fordultam és már rajta is volt a szájával az ezredesen. Itt sem kellett sok, hogy akciókész legyek. Másodjára már azért egy 20-25 percet elhúztam, végignéztünk vagy 5 pózt és doggyban egy nagyot tempózva könnyebbültem meg.

(2019-04-17) : Igazi köpködős pornós franciát kaptam. A kényszer francia, azért nem az, amire az ember számítana, de mondjuk, hogy mindent megtett.

(2019-03-15) : Mikor visszatértem , már az ágyon várt.Nagyon szexi kis bugyiban és topban volt. Le fektetett az ágyra. Natúr franciával kezdtünk , nagyon ügyes.Nem kellett sok idő , hogy kivégezzen.

egyeztetési probléma: 3db
(2015-07-20) : Előző nap egyeztettünk, majd kapott visszaigazolást a randi napján is, amire megadta a címet. Az időpont elött 2 egész perccel már ott voltam és hívtam a nagyságos asszonyt, hogy megérkeztem

(2015-06-26) : Mondanom sem kell, nem tudtam elérni, hiába csörgettem többször is, vártam 10 percet a tisztesség kedvéért a ház előtt, aztán rámondtam az üzenetrögzítőre egy nem túl kedves szöveget

(2014-08-12) : Folyamatosan hívtam, hiszen csak az utcát és a házszámot kaptam meg, a konkrét bejutás módját nem. 12 percen keresztül próbálkoztam, míg nem egy számomra ismeretlen számról érkezett bejövő hívás 7 perccel a megbeszélt szeánsz után.