19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
2
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-21
0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Bernadett erotikus masszázs

erotikus masszázs

Bernadett-

Prémium hirdető
Beküldve:
2018-11-08 02:02:06

Rupert86
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Bernadett Budapest 2018-11-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Szokás szerint gördülékenyen ment, üzenetben, sms-ben és még telefonon is. Mivel már régóta ismerjük egymást nem volt gond.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszínhez közel található busz is troli is metro is és csak pár perc séta a Duna parti új építésű helyszínhez.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház is és a lakás is tip top, új építésű. Utolsó ottlétem óta csak annyi változott, hogy a legmenőbb világítós zuhanyfej most disco fények nélkül üzemelt. De ugyan úgy rend és tisztaság volt mint mindig. Szokás szerint tusfürdőből sem volt hiány, nagy puha törülköző.
Bernadett külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Egy szóval, GYÖNYÖRŰ!!! Szőke haj, barna szemek, bájos arc, csodálatos keblek, akárcsak a feneke. Tökéletes.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Most is mielőtt találkoztunk volna mondtam Berninek, hogy megint mik fájnak így már előre felkészült volt, hogy mely területekre kell rágyúrnia. Érkezésem után vetkőzés közben beszélgettünk, szokás szerint közben innivalót készített nekem elő majd gyorsan elmentem fürdeni és a szobában találkoztunk újra. A beszélgetést az ágyon folytattuk, hogy kivel mi történt meg hasonlók. Majd egyszer csak feltette a kérdést, "megkínozhatlak"?! A válasz persze, hogy igen volt, hasra fordultam és deréktól indult majd a gerincemet végig gyúrva ment fel a nyakamig és a vállakhoz. Gyúrt, átnyomkodott pont ott ahol kellett, az olajat szinte teljesen belém gyúrta. Mikor végzett átfordultam a hátamra kis pihegés beszélgetés és jött az újabb kérdés, "megkínzottak elölről is"?! Hát persze, hogy igen volt a válaszom, újra az olajhoz nyúlt bekente a mellkasomat a nyakamat és itt már kezdtünk áttérni a finomabb dolgok fele.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mivel látta, hogy a velem egykorú már eléggé kíváncsivá vált így nem hagyta ki őt sem és megnézte mi van vele. Amíg Berni és régi újdonsült kis barátja francia nyelven társalogtak addig kezeimet bevetve a fantasztikus kebleit fenekét és gyönyörű kelyhét térképeztem fel. Mivel menet közben úgy tűnt, hogy lelassult az idő nem tudom mennyi ideig voltunk így egymással el, majd egyszer csak mennybe szálltam jókora erővel. Pár perc múlva kezdtem újra a földön lenni, Berni letisztogatott miután hagyott lenyugodni majd mellém feküdt és tovább csevegtünk aztán szokásunkhoz híven közösen mentünk pancsizni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Megint csak ez már nem téma köztünk, az ajándék a régi és az új pesti átlag közt van félúton. Kedvenc édességével együtt adtam át.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ismét szuper volt, mindig jól kimasszírozza a hátamat ami szokott segíteni, és az utána következő dolgok is fantasztikusak Bernivel.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bernadett erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Grande76
Ismerkedik az oldallal
2019-04-11 11:13:18
Jol megirt humoros beszamolo, jo volt olvasni, kedvet csinalt hogy en is meglatogassam a Hölgyet.

FunkciókBernadett legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2018-07-27) : Deréknál kezdett majd jött a gerinc a váll újra a gerinc, nagyon alaposan átgyárt, úgy éreztem magam mint kb tészta a gyúródeszkán.

(2016-10-03) : Mögém ült és elkezdte a lábaimmal,nagyon finom a keze,szinte élveztetett...húúú,ahogy végig masszírozta a lábam,vádlim,hát az újdonság volt számomra!

nagyon jó: 3db
(2018-07-09) : Nagyon jól átgyúrta a derekamat az egész hátamat és a vállaimat, teljesen kimasszírozta a görcsöt belőle, nagyon jól esett és "fájdalmak" ellenére a végén jól esett és megkönnyebbülés volt.

(2018-06-30) : Bernadett a lábaim közé térdelve elhelyezkedett levette a melltartóját és krémmel nekikezdett a lábaim masszírozásának. Tükrök körben nem voltak, de mint ahogy már említettem, olyan érzésem volt, mintha a barátnőmmel lettem volna egy klasszul felszerelt lakás szobájában egy óriási francia ágyon

(2015-12-04) : Az ő csúszka masszázsa úgy indult hogy én a hátamon feküdtem, ő elnyúlt az olajért bekente magát, melleit, hasát engem is és elkezdett rajtam csúszkálni,

: 7db
(2018-10-27) : Lábtól indított és haladt felfelé a törzs, majd a vállak, karok felé. Nem az a szétszedős fajta, de abban a helyzetben ellazulásként teljesen tökéletes volt.

(2018-07-10) : Olyan finoman maszirozott hogy majdnem el is bobiskoltam, hátammal sokat foglalatoskodott, imádtam kezei munkásságát, minden napot így tudnék befejezni.

(2018-05-30) : Hasra fektetett levette a melltartóját és elkezdte olajjal átmasszírozni mindenemet lentről felfelé haladva, alaposan csinálta mint a combnál mind a derék hát váll és karoknál. Teljesen ellazított ahogy csinálta