64
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
2
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 10-22
35
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
73
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
195
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Jenna szexpartner

szexpartner

Jenna-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-07 22:17:28

Akella
Szexguru
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Jenna Budapest 2018-11-08

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Az egyeztetés VTR-en történt. A részleteket azért telefonon beszéltük meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, a GPS nagyon rendes volt, ott tett ki. A parkolás fizetős, de könnyen találtam helyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás, egy emeletes társasház nem túl magasan levő emeletén található. Az ajtó egy előszobába nyílik. Cipő itt le, kabát a fogasra fel és már lehet is tovább menni. Fürdőszoba WC egyben. Tisztálkodás a kádban levő zuhanyozóval. Bőséges tusfürdő választék, szájvíz, jó nedvszívó türcsi, szóval minden rendben. A szobában van egy jókora franciaágy, ahova a ruhákat le lehet pakolni, de a tetthely egy matrac. Ezzel semmi gond, mert Jenna programjának egy része, masszás.
Jenna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtó mögül, egy kedves mosoly, egy tengerkék szempár és egy kedves szép arc került elő. Bemutatkozás, puszik, aztán kezdtem felmérni a helyzetet. Jenna egy magas, nőies testalkatú szépség.
Ekkor még egy nagyon szexi piros melltartó-bugyi szett volt rajta. Nem vagyok oda a pirosért, de Jennán ez nagyon jól mutatott. A melltartóból formás keblek próbálkoztak a szökéssel, de még nem jött el az idejük. Amúgy sem jutottak volna messzire. (Nekem elhihetitek.) Az ikrek egyébként segédlettel kapták meg formájukat, viszont nagyon ügyes volt aki ezt összehozta. Annak ellenére el kell ismernem a dolgot, hogy én inkább a természet erejében hiszek. Jenna szépen el van látva tetkóval, de szerintem ez nem zavaró. Az összkép számomra teljesen megfelelt.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Beléptünk a szobába. Vigyorogtam mint a tejbe tök, mert az addig látottakból és a cserfelésből lejött, hogy jó helyen járok. Átadtam egy kis nasit, majd a csokrot az asztalra tettem. Leültünk a franciaágyra és átbeszéltük a technológiai folyamatot. Én a masszást nem preferáltam és Jenna el is fogadta az indokaimat. Azért megnyugtattam, hogy az az órácska így is el fog röppenni.

Aztán ruha le, és zuhany. Kijött velem a fürdőszobába.Beszélgettünk minden féléről, majd megszólalt a telefonja. Mondtam, menjen nyugodtan. Elkészülve utána mentem. Megittam az odakészített vizet, majd összeborultunk, mint a bringák a kocsma előtt. Állva kezdődött a bemelegítés. Simogatások, csókok ölelkezések, miközben valahogy Jennáról is lekerült a textil. Nemsokkal később vízszintbe helyezkedtünk a matracon. Azt hittem keskeny lesz, pedig jól kivan az találva. Így legalább közelebb kerülnek egymáshoz a "rokonlelkek". Aztán szépen hanyatt simogattam őt. Eljött az én időm. Gyengéden simogattam az arcát, csókolgattam a száját, majd kihasználva a kedvező szélirányt, Jenna nyakánál kezdve déli irányba kezdtem hajókázni. Közben alapos "mintavételezéssel" (értsd simogatások csókolgatások) precíz környezettanulmányba kezdtem.

Hát bizony a kebleknél elidőztem. Azok mellett nem lehet csak úgy elvitorlázni. Nagyon jó tapintású és a kényeztetésre jól reagáló ajándékok. Aztán egyszer csak lenn voltam.

Hát valami nagyon szép puncival találtam magam szemben. Gyorsan dobtam rá egy csókot, majd átkaroló hadműveletbe kezdtem. Azaz combbelső simogatása, csókolgatása és haladás lassan, nyugodtan finoman felfelé. És hopp megint a punci. Nagyon részletre menő puszilgatás nyalakodás vette kezdetét. Fent a vezérlőegységből fokozódó, a levegő cserére emlékeztető hangokat lehetett hallani. Kellemes lihegésre hasonlító hangok voltak. Felbátorodtam és emeltem a tétet. Már nem csak a csiklót, hanem magát a kelyhet is kezelésbe vettem. A hanghatások alapján nem volt ellene kifogás. Azért rákérdeztem, hogy jó így? (Nem egyforma a lányok érzékenysége ezen a tájon.) - Jó folytasd volt a válasz. Én nagyon szorgalmas vagyok és nem tétováztam.

Egy idő múlva cseréltünk. A hátamra feküdtem. Jenna nagyon kellemes és nagyon érzéki franciába kezdett. Bőnyállal kéz nélkül, ahogy a nagykönyvben le van írva. Aztán feltérdelt és valamilyen olajjal elkezdte bekenni elől a testét. Huhúúú! Tudtam, hogy a csúszka jön. Tonképpen ez volt az egyik fő ok, hogy Jennánál kötöttem ki. (Na a többi okot sem bántam meg.) Aztán elkezdődött. Lassan finoman, diadalmas mosollyal az arcán elkezdett csúszkálni. Hát az én barátom igencsak megelevenedett, nem mintha nem lett volna oka erre az előzmények miatt. Ezt nem lehet leírni. Ez már sok volt. Gumit kértem.

Kutyusban kezdtünk. A matrachoz közel, a szekrényhez van támasztva egy hatalmas tükör. Na ott aztán szélesvásznúban lehetett látni mindent. Elkezdtem tolni hátulról és közben moziztam. Néztem a mellek játékát, a lány csodálatos mozgását. Belemarkoltam a csípőjébe, és toltam toltam. Simogattam a hátát, a nyakát majd a combjaiba kapaszkodva húztam magamra. Éreztem, hogy közeleg a vég. Jenna hangjáról éreztem, hogy nála is jól állnak a dolgok, csakhogy elfáradtam. Nyekk. Eldőltem. Jenna simogatott, aztán megint lett levegő. Mennyi időnk van? Kérdeztem. Elég volt a válasz. Gumi le és francia. A terápia megtette hatását. Gumi fel és na akkor lazsálós stílus. Misszi, de én voltam alul. Jenna tele volt energiával. Rám helyezkedett és beindult. Azok a keblek az orrom előtt... a holtakat is feltámasztanák. Végül elmentem. Nem durrant nagyot, de megvolt. Nem Jennán múlott. Helyet csináltam a matracon és egy pár percre hozzám bújt. Nagyon jólesett.
Aztán fürdőszoba, öltözés és búcsú. Kifelé menet csókok és a már félig nyitott ajtóban is cuppant egy puszi az arcomon.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az elszámolás egyszerű és korrekt volt. Amikor megérkeztem kérés nélkül az asztalra tettem. Szó nem esett róla.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jenna egy nagyon szép, kedves és figyelmes lány. Hamar feloldódtunk és az egész olyan volt, mintha a csajomhoz mentem volna. Jó hangulatú tartalmas randi volt.
Menj el hozzá, érintsd meg a lelkét és az álmaid valóra válnak.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jenna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókJenna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2018-01-25) : Kezdetét vette a közel egy órás lapos talptól tetőig tartó alapos és igazán jól eső masszázs. Pont ott és pont olyan erősen masszírozott, ahogy szeretem. Ezt a részét is nagyon élveztem a programnak!!

(2017-04-26) : Hasra fektetett a választott tatamin még a fogadórucijában, majd a popsimra ülve bekrèmezte kezét ès nekilátott a hátam masszírozásának. Közepes erősséggel és szakavatottan àtgyúrta a hátamat és a vállamat,

nagyon jó: 8db
(2019-03-11) : E finom bevezető után franciázni kezdett, mely jó átlagos, változatos, de számomra kicsit sok kezet használ. Erről ráutaló magatartásra leszokott, de később újra rásegített. Igaz, kezét jól használja,

(2018-08-18) : A puncija kellemes tapintású, méretű volt számomra és nyelvem számára is. A franciát finoman, barátnősen, kellő nyállal végezte. A tükörben nézve nagyon kellemes látvány és élmény volt számomra

(2018-06-19) : Nagyon lágy a kezdő akkord, majd nagyon kimérten , de fokozatosan növeli nyelvének és szájának használatát. Egy idő után a kezét is el kezdi használni, majd vált egy határozottabb kézi munkára,

: 17db
(2019-03-27) : Felsőtestét gyorsan olajjal bekenve egy kellemes csúszka vette kezdetét ami franciába torkollott. Ez kellemes volt és a hatása sem maradt el. Kértem hogy az első - extraként két élvezetes programot választottam - alkalommal húzzunk gumit

(2019-03-20) : Látván hogy a csúszka megkeményítette szerszámom, ügyesen gumit szerkesztett farkamra és némi síkosítás után nyeregbe pattant, ahol hosszasan kéjesen nyargalászott, pörgött-forgott, guggolva szánkázott a szerszámon, szorongatva, kéjemet fokozva múlattuk az időt.

(2019-01-31) : Kezdésként egy NFVSZ-bára vágytam, melynek készségesen nekiállt, bekent valamivel, először kézzel kényeztetett, majd az ajkak következtek, nem is kellett sok idő mert már eléggé ki voltam szerintem 2-3 perc és el is mentem!:)