29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
SzexTündér szexpartner

szexpartner

SzexTündér-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2018-11-07 13:19:46

Lojtbringah
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ingyenes hirdetők reagálásai nem olvashatók.

Szexpartner beszámoló SzexTündér Budapest 2018-11-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Már október végén megbeszéltem Tündérkével, hogy valamikor az elkövetkező hónapban találkoznunk kell. Sokat beszélgettünk privátban és fórumokon, így kiderült, mennyire egyívásúak vagyunk. Nagy kedvvel és mérhetetlen kiváncsisággal néztem randink elébe Gina izgató és rendkívül vonzó intellektusa végett. Úgy adódott, hogy hétfőn tudtunk egyeztetni időpontot másnap estére, és habár előzetesen november második hetét vettük célba a randira, mégis nagyon örültem, hogy Gina azonnal igent mondott, amikor kértem a találkát. Vtr-rel rögtön meg is erősítettem szándékom. Kedden aztán jött a feketeleves. A munkahelyemen kaotikus napot sikerült kifognom, és néhány órán keresztül, úgy nézett ki, még le is kell mondanom a találkát. Végül nem így lett, de ez rányomta bélyegét a teljesítményemre, nehezen sikerült kettőnkre koncentrálnom, hiába is tett meg ennek érdekében mindent csodálatos partnernőm.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A nagykörút felöl közelítettem a 32-esek tere combino megállóból gyalogosan. Nem több, mint öt perc séta innen az áhított kéjlak. Meglepett a VIII. kerület eme igen barátságos szeglete, a nagy felújított térrel, régi templommal (szépen ki volt világítva). Jó néha rácsodálkozni, hogy szép is tud lenni városunk, még akkor is, ha hírhedt negyedében jár az ember. A tértől jobbra kis utcácska elején, könnyen megtalálható a kapualj, és a megadott adatok alapján a bejutás is egyszerű. Nem akartam lépcsőzéssel tetézni, amúgy is fárasztó napomat, ezért a liftet választottam. Aki nem szereti a szűk helyeket (mármint utazásra, vagy helyváltoztatásra, nem másra gondolok most), annak ez nem javasolt, mert annyira kicsi, hogy két ember nehezen férne el benne. Fölfelé menet sikerült is minden érintőgombot benyomnom a vállammal, ahogy megfordultam, de szerencsére, csak egy "error" üzenetet csikartam ki a szerkezetből, és nem állt meg minden szinten.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A megadott ajtószámot is könnyű volt megtalálni a liftből kilépve. Egy keveset sétálnom kellett az először még zárt, majd később nyitott folyósón. Az ajtó már nyílt is mielőtt kopogásra emeltem volna kezem, és olyan szélesre tárult előttem, már aggódva kerestem mögötte kedves vendéglátóm, nehogy sérülést okozzon magának, azzal, ahogy betessékel. Hosszúkás előszobából, a bejárati ajtó mellett jobbra található a kisszoba, ami az akciótér. Nagy, kényelmes ággyal, kis éjjeli szekrénykével, sok hasznos "játékszerrel". Az előtérből egyenesen előre tovább haladva a nagyszoba hangulatos félhomályába csöppenhetünk, ahol helyet kap minden, ami Tündérnek fontos, köztük két gyönyörű macsek, rengeteg dísztárgy, amelyekből jópár olyan ami, vendéglátóm ügyes kezemunkáját, és kreativitását dícséri. Kis asztalka is van székekkel, szépen díszítve, csakúgy mint a szekrények, és a sarokban lévő heverő. Látszik, hogy a lakás otthonként van szeretve. A fürdő a nappaliból nyílik, és mivel a lakás összeségében pici, a mellékhelységgel egybe van. A tisztaságra és felszereltségre nem lehet panasza senkinek, én ugyan bénáztam egy sort a zuhanyrózsával, sehogyse akart engedelmeskedni nekem, de lehet, hogy ez mindössze kétbalkezes mivoltomnak köszönhető.
SzexTündér külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gina kis miniszoknyával és magassarkú cipővel kápráztatott, ami láttatni engedte és egyúttal ki is emelte formás lábait. Stílusban ezekhez illeszkedő felsőt viselt. Tündéremnek varázslatos mandula szemei, és huncut, lenyűgöző mosolya olyan bájos arcot kölcsönöznek, amivel könnyedén ujja köré csavarhat bárkit. Nőiesen telt idomai és ápolt, illatos, kívánatos teste csak fokozza ezt. Ahogy az akció elején hozzásimultam, rögtön éreztem kellemesen "forró" testhőmérsékletét, az áradó bujaságot és energiáit.

Action
Gina két arcrapuszival fogadott, majd a nappaliba vezetett, hellyel és energiaitallal kínált az izlésesen díszített asztalánál. Kivételesen örültem a felpörgető gyümölcsös ízű üdítőnek, bár általában nem élek vele. És mintha két régen találkozottt barát lennénk elkezdtünk beszélgetni. Mindenféle téma szóba került, könnyedebb, komolyabb és számomra nagyon jóleső érzés volt mindez. Tündérke igazi vagány, laza "csaj" , imádom a stílusát.
Nem tudom mennyi ideig tarthatott a diskurzusunk, de végül vendéglátom kedvesen a fürdő felé irányított egy illatos, puha törölköző társaságában. Alapos tisztálkodást követően a kisszobába találkoztunk újra.

Ahogy belépek látom, Gina már játszadozik magával az ágyon fekve, csupaszon. Konstatálja érkezésem, felfüggeszti tevékenységét és felémfordul kacér mosollyal az arcán. Mellé bújok, lágy puszikkal kezdek a melleit simogatva. Mivel bemelegítette magát, bátran indítom kezem lefelé a testén combjai közé. A puncija már nagyon nedves és meleg, csodás érzés simogatni. Mohón veti szét combjait, úgy helyezkedve, hogy könnyedén hozzáférjek számmal is nektárt ontó kelyhéhez. Nem kell bíztatnia, belecsókolok, és finoman nyalni kezdem. Heves csípőmozgásokkal és hangos nyögésekkel reagál, majd előkapja az ágyra készített kis játékszerét, és "rezgómódra" kapcsolva elmeríti magában. Ezzel hirtelen annyira meglep, nem is igazán tudom mi tévő lehetnék, hogyan férhetek most hozzá, hogy a csúcsra segíthessem. De rövidesen Gina magától is elér oda, és fantasztikusan izgató látvány, ahogy teste piciket rángva összehúzódik, majd elernyed.
Ezután hanyatt dönt az ágyon és csodás franciázásba kezd. Változatos a technikája, hol csak az ajkaival kényeztet, hol pedig kézzel is rásegít. Fáradtságom okán nehezebb dolga van, hogy hadrendbe állítson, de kitartását és ügyességét siker koronázza végül. Változatos tempók és pózok követik egymást, a lusták kedvenc fetrengéséből, partenerem fölé térdelve, fejét párnákkal alátámasztva, szinte dugom a száját. Gina lelkesen nyögdécsel most is, ugyanúgy mint amikor én kényeztettem Őt. Aztán Tündérem gumit javasol, s bár kívánom, mégis lanyhadó állóképességem keresztül húzza szándékainkat, hibá próbálok csodás puncijába hatolni se missziben, se kutyusban nem megy. Végigdőlök az ágyon, csalódottan. Úrnőm megszabadít a latextől és lelkesen szopikázza eddigre már kicsire aszott férfiasságomat. Mondom, hogy jobb lenne egy kis pihenő. A stresszes, fárasztó munkanapom éreztezi átkos hatását, de Gina kedvessége mindenért kárpótol. Fölajánlom, hogy megmasszírozom, boldogan fekszik hasra, s közben beszélgetünk kicsit. A pihenőnek vendéglátóm vet véget, azzal, hogy hanyatt "parancsolva" fölkészül a híres jeges-franciájára, amit még előzőleg kértem tőle. Nem kell megijedni, nem fagyasztott franciakulcs a játék kelléke, hanem pár jégkocka. Rendkívüli érzés, ahogy a hideg jég olvadéka Gina forró ajkai közül csorog végig az újból ágaskodó férfiasságomon, és tovább le ágyékomon. Minkenkinek erősen ajánlom, próbálja ezt ki! ;o)

De ma sajnos, minden összeesküdött ellenem, a legkiválóbb kényeztetés sem érte el célját, már mindent bevetettünk és mégsem. Végül Gina ultimátumot szabott, vagy adok valamit a szájába, vagy farkincám kell hagyjam nála zálogba. S vagy ez, vagy Tündérke odaadása elvezett a csúcsra, s így egészben távozhattam. Búcsúzóul még elszívtunk egy-egy cigarettát, beszélgettünk, majd ismét tusolni vonultam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ginánál érdemes hosszabban időzni, mivel órája és a másfél óra is átlag alatti. Én ez utóbbit vettem igénybe és ugyan maradt pótolni valónk, erről csakis én tehetek. Az elszámolás a szokásomtól eltérően most a végére maradt, de összességében nagyon is megérte minden rózsaszál a kapott élményt.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Nagyon örültem, hogy Ginával személyesen is megismerkedhettem, igazán elbűvölő teremtés. És biztosan visszatérek még hozzá, amennyiben megengedi. Köszönöm, hogy ennyire kitartó és fáradhatatlan voltál, hogy mégis sikerült egy nagyszerű élménnyel, kalanddal megajándékoznod.

Csókollak,
Lb

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36304453543 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés SzexTündér szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2018-11-21 15:51:37
Nagyon jól olvasható, gördülékeny fogalmazás! Nem kellett erőlködnöm, hogy lássam azt, amit láttatni akartál! Kimondottan jó írás! köszi! :)

2018-11-13 00:44:10
75macska (cicccuuuusss < 3 :))
Nagy respect nálam,hogy leírtad ezt :))
Én ugyanezt montam Lojtbringahnak nincs ebben semmi különös mindenkinek van ilyen napja .
Ez normális ,korral stresszel és minden mással is egybefügg :)))
Még egyszer köszönöm az írásod :)

2018-11-12 19:57:44
Élvezettel olvastam, s látszik, hogy izgultál , még az írás közben is félreütöttél, de nem baj. Ez attól még egy kiváló beszi. Egyébként ne izgulj máskor, én többször járok úgy, hogy úgy kell távoznom, hogy nem megyek el.

2018-11-11 11:46:32
Most már tudod, hogy Gina befejezi a műveletet és stressz nélkül mehetsz legközelebb. Így már garantált a sikerélmény.

Lojtbringah
Belát a dolgok mögé
2018-11-11 08:24:34
És akkor képezelj el engem No-kecmec, én hogy aggódtam! :D Nem kivánom senkinek.

FunkciókSzexTündér legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2018-11-30) : Nem volt rest viszonozni ténykedésemet, ágyon elterült testem vertikális csúcspontját szájába véve megkezdődött kényeztetésem maratonja. Nagyon változatos és intenzív technikája van.

(2018-02-06) : Majd fordulás, és én kaptam egy ötös francia leckét, de mielőtt elért volna a vég, védőfelszerelést húztunk és Szextündért a hátára fektettem és misszionáriusban folytattuk a gyönyör fokozását

(2017-12-14) : Egy fergeteges francia vette kezdetét, amit nagyon szenvedélyesen csinál kénem is kellett, hogy lassítson, mert idő előtt kivégez erre ő egy kaján mosollyal nyugtázta és lassított a tempón

felejthetetlen: 24db
(2018-12-16) : Újra ő következett és incselkedős franciát kaptam, amit nagyon tud közben volt egy kis szem kontaktus is. Éreztük, hogy közel eg a vég így gyors védősapka húzás után kutyus pózba kerültünk a megbeszéltek szerint,

(2018-12-09) : Ez után egy remegő lábakkal végrehajtott zuhanyzási kör következett, majd vágtattam vissza, hogy folytassuk amit félbehagytunk. Egy kis csókolózás és simogatás után törlesztésre adtam a fejem

(2018-11-12) : Marokba való ciciket is elkezdtem puszilgatni, majd elkezdtem lefelé menni. Még lejjebb bátorkodtam a testén és elérkeztem a valóban nagy csiklójú puncijához, ami látványnak is jó volt és teljesen sikerült kiszippantanom belőle mindent olyannyira jól sikerült ez a művelet, hogy a hangokból, amik kijöttek Tündérem száján

nagyon jó: 54db
(2019-01-28) : Lejjebb araszolt rajtam és egy elegáns mozdulattal bekapta a cerkám majd megmutatta,hogy mit tud művelni vele a szájával és a nyelvével. Szopkodta és szívogatta majd csak nyelvheggyel birizgálta és kérésem szerint

(2018-12-06) : Nála a csók az valódi csók! Nem csókként imitált puszika hanem mély és intenzív kellemes nyelvjátékkal fűszerezett nyelvszkander amennyiben azt a szimpátia és a higiéné engedi!

(2018-10-05) : széles mosollyal az arcán kezdte a francia szeánszot Gina-módra. Egész mélyre vett és ekkor még egy kis kezezést is kértem tőle mert kifejezetten kedvelem így.

: 80db
(2019-02-13) : Már nagy várakozással indultam útnak, hogy ismét láthassam, s megérkezvén az ereimben éreztem, jó helyen járok. Diszkréten nyíló ajtaján belépve barátnőként fogadott, s ez ottlé...

(2019-01-06) : Igen! Vannak ilyen hölgyek, igaz ritka, de vannak akik képesek rá. Régen találkoztam csinos vendéglátómhoz hasonlóval. Az idő viszont vészesen fogyott, így le kellett mondanom a kísérletezésről és inkább a biztos siker felé vettem az irányt, hiszen azért jöttem.

(2018-12-19) : A rendelkezésünkre állott 2 óra teljes egészét természetesen nem teljes egészében tudtuk intim együttléttel kitölteni, így jutott némi idő kellemes beszélgetésre és kölcsönös jópofáskodásra is - én úgy éreztem, hogy - mindkettőnk örömére, tetszésére.

lehetne jobb: 1db
(2018-05-17) : Franciázott becsülettel, de se zacsi, se környék, csak a monoton bólogatás, és kézimunka. A jégkockás változat lehet feláras, de ezt nem tisztásztuk, én úgy gondoltam hogy alapban van mert már annyian megénekelték

rossz: 1db
(2013-03-26) : 21:30-ra beszéltük meg a találkozást, előtte 21:00-kor kellett hívnom a pontos címért.

egyeztetési probléma: 1db
(2015-10-24) : Fél hétkor hívtam, egyből elértem. Nagyon kedves volt, mindent megbeszéltünk. Kilencre beszéltük még a találkozót, azzal, hogy fél kilenckor még hívom. Fél kilenc és kilenc között három-négyszer hívtam, de nem értem el. Kilenc után pár perccel irt egy sms-t. Egy vendége tovább maradt. Megértem, de sajnálom.