29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
Edina szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Edina-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-07 13:12:55

Mavericq
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Edina Budapest 2018-11-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon elértem
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Odatalálás:
3
BKV villamos járattal, odatalálni nem volt könnyű, mert egy építési terület van azon a helyen, Edina sehol... Telefon, majd hamar megtaláltam. A helyszínt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Végül is, egy modern lakótömb emeleti lakásában találtam magam, nagyon tetszett, látásra kényelmes, kellemes környezet. 2 szoba, mi a tükrösbe kerültünk. Fürdő teljesen felszerelt.
Edina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Már voltam Edinával, egy másik helyen. Nem sokat változott, ugyanaz a karcsú termet, csillogó meleg barna szemek, csodás cicik, feszes popsi, csókra éhes ajkai és kedves, szép mosolygós arca.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Együtt fürdés után elegyengettük a lepedőt, és már közben csókoltuk, simogattuk egymást, közben össze is gabalyodtunk kicsit, de kislányosan mellém bújt átölelve, mellkasom puszilgatva és simogatva elmeséltük egymásnak mi történt amióta utoljára voltunk együtt. Közben már kezeink is megindultak, ő szépen finom ujjacskáival szó szerint kezelésbe vette a szerszámot, én is simiztem, ujjaztam, egyre jobban felizgulva, gumiért sürgettem, és szemből megtörtént az aktus viszonylag hamar. Látni akartam, ahogy ő is élvez, sikongat és csókol, átölel, irányít: még-még-még!... nehogy abbahagyd!.. Sajna, hamar végem lett, úgy látszik szavai katalizátorként hatnak :) Mivel még maradt időnk bőven (1 órát voltam), kis pihi, felajánlotta a masszázst, hogy ellazuljak kicsit. Hasra fekve, jól megmasszírozott, bokámtól a nyakamig átgyúrt, aztán cserét javasoltam és én masszírozgattam egy darabig. Közben beszélgettünk, és persze a masszírozásból más is lett, ha a puncijához értem, majd oda is telepedtem kényeztetni és befejezni Neki, amit elkezdtem. Megint hevesen, kéjesen és átélve a kapott érzéseket élvezett el, kissé hangosan, de biztosan megvolt neki, ezt nem lehet imitálni. Megint megköszönte, csókokkal gazdagítva :) Újabb összebújós ölelés és becézgetés, csókok, simogatás után még éreztem, hogy közeleg egy újabb merevedés... Mondtam is hogy ha franciázna kicsit, akkor megpróbálhatjuk kutyusban is, hátha sikerül? De olyan szenvedélyesem, átszellemülten franciázott, forró ajkai annyira jó helyen voltak jó időben, hogy bizony az utódok a szájába kerültek nemsokára. Nem ugrott fel, nem szaladt ki a fürdőbe fogat mosni azonnal, hanem hagyta lenyugodni, a maradékot is eltéve, kissé szótlanul kivette a szájából a f@rkam, szépen letisztogatta, a kezembe nyomott egy nedves törlőkendőt és akkor ment ki. Teljesen kiürültem, kábultam is szerintem, ismét nagyon jó volt!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Átlag alatti, ezért teljes elégedettségem jeléül megtoldottam pár virágszállal, így teljes csokrot kapott.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Edina ismét fantasztikusan teljesített, nagyon jó vele, sokszor nem is kellett irányítani, kitalálja mit szeretnék és mi a legjobb nekem. Alapból a legjobbat adja, szerintem semmi színészkedés, ő alapból ilyen kedves, szexi, egy nagyon jó barátnő!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Edina szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-09 09:00:22
Nagyon tetszett, a kedvcsinalo, amit irtal, nagyon jol sikerult!

2018-11-08 11:16:27
Gratulalok, Jol megirtad, reszletezted,minden atjott.Ez nalam is Istennos elmeny lett volna.Bravo

FunkciókEdina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2019-04-14) : nem akartam hosszóra nyujtani ezért felálltam az ágy mellé és igy kértem a befejezést amit golyszi simogatással finom frnaciával fejezett be az utódok a szájacskaájában landoltak nem sietett,kiszivta az ősszeset

(2018-11-02) : leguggolt és franciázni kezdett. Nagyon jó volt! Nem volt benne semmi pornós, hol kézzel, hol csak szájjal, jó nagy szívóerővel csinálta. Az órácskám alatt erre többször is visszatértünk,

nagyon jó: 5db
(2019-01-21) : Simogattuk egymást ahogy kell, majd szépséges NF-t kaptam tőle, ami nagyon profi volt. Ahogy tüsténkedett én figyuztam a tükörben, Nagyon tetszett a látvány és az érzés is.

(2019-01-17) : Volt KF, a csiklóra jól reagál, tényleg élvezi, de a felvezetéssel (Csókok) sok idő elment, így nem végeztem ki, mert bár nagyon határon volt, úgy éreztem ez hosszabb időt venne igénybe. Mivel nem emlékeztem az adatokra rákérdeztem az újjazásra, azt mondta mehet, így felderítettem a belső részeket.

(2018-12-30) : Az ezredes minden pocikáját és a zacsikat és környéküket is kényeztette ajkaival, nyelvével, kezével. Jól esett, izgató volt, de már benne akartam lenni, ezért nem hagytam hogy francia nyelvtudását sokáig "fitogtathassa",

: 3db
(2018-11-06) : Nagyon kelemes 3-4 puszival lefelé haladva elérte Őt és igazán jó felvezetéssel elő is készítette, ezt igazán lehetett élvezni, majd 69 is.

(2018-10-30) : Fordulás következett, finoman elkezdte kényeztetni a golyókat, majd a férfiasságomat közben a kezével is dolgozott, így volt igazán izgató. Mivel a fél óra hamar letelik, kértem még egy kis 69-et, és gumit húztunk.

(2018-09-18) : ismerkedés gyanánt kis franciázás, aztán elölről folyt az aktus, de inkább a további franciára voltam begerjedve, ezért hanyatt fektetett. Végigpuszilta a mellkasom, úgy haladt lefelé a farkam felé,