82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Nikol szexpartner

szexpartner

Nikol-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-11-07 00:13:36

C0rs0
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Nikol Budapest 2018-11-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTRen előre egyeztetve. Jobban szereti ezt a megoldást. Számára szervezhetőbb. Szvsz mindkét félnek átláthatóbb ez a megoldás.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helszín jól megközelíthető tömegközlekedéssel. Gépsárkánnyal is jól járható cserébe a parkolás fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A környékbe illő panel lakás. Jól karbantartott, tiszta. Szvsz a célt túl is teljesíti. Tágas nappalihoz szintén nagy szoba tartozik benne nagy franciaágy :). Egyedül "rendel". :D
Nikol külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tündéri, alacsony szőke lány bájos mosollyal aki után megfordulnak az utcán. Kellemesen nőies alakkal van megáldva. A képei magukért beszélnek.
Tisztában van az adottságaival. Saját bevallása szerint a testmagasságát a határozottságával kompenzálja. Ennek ellenére hattározottsága nem tolakodó, de ha nem tudsz dönteni nem fog rád várni. Az irányítást bármikor visszaadja, ha szeretnéd.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Mosolyogva két puszival fogadott. Közvetlen viselkedése otthonos érzést adott a találkának. Rövid beszélgetés után a higéniai etapot teljesítve folytatni akartam a beszégetést, de a látvány nem hagyott. :) A fekete melltartó bugyi kombó és a tulajdonosa átrendezte a terveimet.
Finoman csókol, nehéz elszakadni tőle, de meg akart szabadulni a fekete melltrató bugyi kombótól. Észbe kaptam és felajánlottam segítségemet így a kapcsok második felét én akasztottam ki. Az ágy heveredtünk és igyekeztem addig csókolni ameddig csak lehetett. Nikol dél felé vette az irányt nem tudtam/ akartam vissza tartani. Technikája kifinomult és felettébb izgató. Érdztem, hogy lépnem kell valamit különben rövid lesz a randi. 69be fodulva folytattuk és úgy tűnt élvezzük egymás tarsaságát.
A felvezetést a védelem felhelyezése követte és rögtön nyeregbe pattant. (Mint említettem határozott. :)) Kifejezetten ügyesen galoppozik vágtázik... Igyekeztem minél kevesebbet zavarni közben, de azok a melleket nem hagyhattam szabadon. Szerencsére össze illünk magassába és elértem a bimbóit. Hittéerítősbe fodultunk és éreztem, hogy itt már nincs visszaút. Édes ajkait csókolva ért véget az első kör.
Miután a vágyamat sikerült csillapítani beszégetni kezdtünk. Tudtam, hogy Nikol nyitott és kellemes társalgó partner. Igyekeztem összeszedetten beszélni, de nem vagyok biztos benne, hogy az elején sikerült. :D Nikolban egy kedves karitativ személyt ismerhettem meg. Természetesen a diszkréció határain belül. Annyira magával ragadott a beszélgetés, hogy elfutott az idő.
A vágyam ismét feltört viszont az idő rövidnek tűnt. Nikol felajánlotta a segítségét és újra nekivágtunk. Franciája kiemelkedő és meglepően hatékony. Próbáltam viszonozni a kedvességét és 69et kértem tőle amibe Ő kedvesen bele egyezett. Így fejeztük be még mielőtt a homok óra lepergett volna.
Ezt követően rövid fürdés és a fájdalmas búcsú következett.
Elszámolás
Előre rendezve. Nem Ő kérte, de én sejtettem, hogy eszemet veszi. :)

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Nikol egy tünemény. Kedves, mosolygós megadja a barátnős érzést. Ha úgy érzi határozott vagy alkamazkodó, ha a helyzet úgy kívánja. Nagyon ajánlott kategória.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nikol szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-13 20:00:28
Jót adtam de: "...kedves KARITATIV személyt ismerhettem meg..." :))).
Ha így lenne akkor lehet h rózsa sem kellene! :) Nem szabatos a szóválasztás ez esetben.
Beadás előtt a helyesírásra és a hiányzó betűkre ránézhetnél és egész jó lehetne.

2018-11-08 00:22:30
Az eleje nagyon tárgyilagos, a második fele már rendben van.

2018-11-07 13:33:49
Minden engem élrdeklő részlet napvilágra került. Köszi a beszámolót.

FunkciókNikol legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2019-03-18) : Keze lefelé kalandozott és már álltam is tettre készen, de előbb egy kicsit a szájába vett és pörgős nyelvvel abszolválta a franciát. Nem is vettem észre, de már gumi volt rajtam és rám ült, fergeteges lovacskába kezdett,

(2018-08-28) : She started again licking and sucking my stem without condom, delightfully caressing and kneading my balls. After a few minutes, she put a condom and she went on me in cowgirl position.

(2018-06-09) : Csókolózni kezdtünk, amit mesterien csinál, és szerencsére abba sem nagyon hagytuk az egész együttlétünk során. Kis idő után a hátára feküdt, és én elkezdhettem a kényeztetését,

felejthetetlen: 38db
(2019-05-14) : Nincs szünet, rögtön a szerszámom támadja a szájával, gumit kapok és belém ül. Részemről ezt egy nagy hörgéssel nyugtáztam, aztán a ciciket taperolom, később a fenekét

(2019-05-07) : A hátamra fordultam így Nikol mutatta be igen gazdag franciás repertoárját a farkamon. Finom nyelv-és ajakhasználattal vett be, majd bőven csorgatta nyálát végig a rúdon és közben lefelé haladva a zacsi és a gát is kapott kényeztető nyelvcsapásaiból.

(2019-04-17) : Nagyon hosszan és kitartóan csinálta. Néha pihenésképpen felguggolt, úgy mozgott, majd ismét visszatérdelt. Én pedig felülve simogattam és bújtam hozzá. Hirtelen leszállt róla, levette a gumit,

nagyon jó: 48db
(2019-03-29) : Ezután feljebb jött ,hogy a matrac felső részére előre bekészített védelmet elérje,közben én puszilgattam a fenekét majd így felülről lefelé hajolva a punciját kezdtem izgatni,simogatni,nyalni. Remegve reagált ténykedésemre

(2019-02-15) : Egy finom natúr franciában részesített, közben pedig figyelte a reakciómat. Kis idő múlva kértem, hogy helyezze fel a gumit, amit olyan gyorsan és könnyedén tett fel, hogy mire kettőt pislogtam már lovagló pózban volt.

(2019-02-15) : Majd hamarosan szájjal kezdett el kényeztetni. Nagyon finoman, de még is határozott mozdulatokkal. Itt előjött az a módszer amit a többiek is említettek. Érdekesen csattogtat a nyelvével közben és ezzel ingerli tovább a makkot.

: 81db
(2019-03-17) : Kezei, szája folyamatosa folyamatosan rajtam barangolnak, én a ciciket veszem nyelvelésbe. Később lassan lefele haladva combok közt kezdek szűkülő köröket. Bré is talált neki tetsző helyet forró ajkak társaságában.

(2019-02-14) : majd Nikol indult el felfedezni, és el is jutott a velem egykorúig, amit kényeztetni kezdett. Nem rontott neki, csak szép lassan, a környékkel is foglalkozva kezdte birtokba venni.

(2018-12-22) : Elkapta a kispajtást, kézzel és szájjal is megdolgozta. Ügyes mozdulatokkal operált, cumizás közben a nyelvvel izgatta a makkot. Rutinos.