29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
Natasa szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Natasa-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-06 22:06:23

nagyblero
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Natasa Budapest 2018-11-07

Egyeztetés
Telefonon hívtam, amikor jelezte, hogy éppen hívható, egyből fel is vette, kedvesen, szexi hangon tájékoztatott a lehetőségekről és minden fontos tudnivalóról, majd megbeszéltük az időpontot. Szerencsére egy órán belül tudott fogadni és már indulhattam is hozzá.
Megközelítés
Az Allétól nem messze rendel a hölgy, autóval mentem, a városi forgalom most szerencsére nem tréfált meg. A parkolás is egyből sikerült, bár az utcában azért néha necces lehet, most szerencsém volt. A parkolás fizetős. BKK is van a közelben, villamost legalábbis láttam, de nem figyeltem, hogy hányas.
Helyszín
Régebbi építésű társasház emeleti lakása. Belépve egy tágasabb előszobába érkezünk, ahonnan Natasa szobája is nyílik. Elég pici a szoba, szinte az egészet betölti a franciaágy és a szobából egy még kisebb fürdő helység nyílik, de a célnak mindkettő tökéletesen megfelel. Volt szájvíz, elegendő tusfürdő és tiszta puha törülköző, kilépő és zuhany függöny is. Szerintem ketten vannak itt lányok, de én senki mással nem találkoztam, hangokat sem hallottam, teljes a diszkréció.
Natasa külseje
A képeken látható fantasztikus alakú, vékony, formás lány fogad, természetesnek ható tökéletes szilikon mellekkel. Az adatok nem hazudnak tényleg alacsony lány, pici kerek popsija tenyérbe illő és markolásra termett. Az arckitakarástól sem kell tartani, csak a diszkréciót szolgálja, Csinos, karakteres arca van, nekem tetszett, főleg amikor mosolygott.

Action
Megérkezésemkor egy fekete bugyi-melltartó szettben fogadott, amire még felkapott egy átlátszó lenge kis valamit. Cipő le az előszobában, majd bevezetett a szobába. Itt már várt a kikészített törülköző és már indúltam is fürdeni. Mire a fürdésből visszaértem egy pohár vizzel várt és az átlátszó lenge valami is lekerült már. Csak a fekete bugyi-melltartó volt rajta, de az sem sokáig, mert rögtön megkérdezte, hogy az fenntmaradjon-e és mivel jeleztem, hogy természetesen nem, mire a vizet megittam ki is bújt mindkettőből, majd odalépett hozzám, simogatni kezdett, megcsókolt és kedvesen az ágyra húzótt. Én sem voltam rest egyből viszonoztam a csókokat és simogatásokat, miközben a csodás melleivel kezdtem foglalkozni, amit halk nyögdécseléssel konstatált. Az ágyon hosszasan és érzékien simogattuk csókolgattuk egymást, majd Nati dél felé vette az irány és hamarosan a finom puha kis szájacskájába kerültem. Nagyon finom lágy franciában részesültem. Felajánlottam, hogy akár lehetne ezt kölcsönösen és nem is volt ellenne kifogása, így 69-ben folytattuk. Éreztem, hogy nyelvem ténykedését egyre jobban élvezi, szépen nedvesedett és a hangja is jobban megjött, a levegőt is gyorsabban kezdte venni, de az orgazmus nem sikerült sajnos. Ezután védőfelszerelést kaptam és rámült. A lovaglás és az előttem himbálódzó mellek látványa annyira durva volt, hogy éreztem, nem fogom sokáig bírni. Lovaglás közben időnként rám borult szorítottam magamhoz és hevesen csókolóztunk miközben hol én diktáltam alulról a tempót, hol ő vette át az irányitást. Erősen koncentrálnom kellett, hogy az egy lövésemet ne pazaroljam el túl hamar. Érezhetően ő is egyre jobban élvezte a dolgot, mikor sokadszorra felegyenesedett és csavarta rajtam a csípőjét, hogy a látványba és a fantasztikus érzésbe majd' bele örültem, nem bírtam tovább türtőztetni magam és belerobbantam a gumiba. Nem ugrott le rólam megint rám borult és öleltük egymást, míg lenyugodtam kicsit. Ekkor nedves törlőkendővel metörölgetett, elcsattant még egy-két csók, majd elmentem fürdeni. Öltözés közben még beszélgettünk, értelmes lány jó beszélgető partner is. Az ajtóban búcsúzóul kaptam még egy csókot, majd elmondta, hogyan jutok ki a kapun és teljesen kielégülten távoztam.
Elszámolás
A telefonban mondott a helyszínen sem változott. Új pesti átlag, bár Budán voltunk :) Kérés nélkül még az elején letettem kis ajándékom kiséretében, aminek szemmel láthatóan örült, még puszit is kaptam érte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam, elég barátnősre sikerült a randi, miközben egy igazán jót dugtunk. Talán működött köztünk valami kis kémia, de ha nem nagyon jól elhitette velem. A kezdeti tapogatózó kicsit félénk visszafogott csókjai, ahogy egyre jobban belemelegedtünk úgy váltak igazi mély heves nyelves csókokká. Szép, kedves, őszinte lány, akivel beszélgetni is lehet. Első randi volt, de felejthetetlen!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Natasa szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Natasa nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókNatasa legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-04-11) : Ideje volt lecsekkolni az ezredes francia értését, ezért partnerem vette kezelésbe. Franciája nagyon lágy volt, de igazán sokat nem is kellett rajta ügyködnie. Közben úgy helyezkedett, hogy elérjem kelyhét, amit természetesen nem is hagytam parlagon.

(2019-03-25) : Finoman, lágyan kezdett franciázni mellettem fekve, én élvezettel simogattam a hátát, a popsiját, a combjait. Közelebb helyezkedtem, hogy csókolgathassam is közben, ekkor újra szétnyitotta kecses combjait, és visszatérhettem én is kényeztetéséhez.

(2019-01-02) : Majd megkèrdezte mit szòlnèk egy kis franciához? Természetesen igent mondtam, közben simogattam ahol csak értem a bársonyos formás testét. Kis idő mùlva gumit hùztunk és szemből rámült.

felejthetetlen: 13db
(2019-05-08) : Hátamra fordultam és haránt mellém telepedve vette ajkai közé az immár rég lelkesen meredező farkam. Nagyon finoman bánt vele!

(2018-12-27) : . Mivel volt még időnk bőven kértem hogy kicsit keményítsen fel a szájával, de ez nem tartott sokáig, mert már nagyon azt akarta hogy benne legyek. Feltette a gumit és olyan ügyesen bele guggolt hogy az valami álom.

(2018-09-17) : Kisvártatva pici keze kacér érintését éreztem már meredező farkamon, így kéjsóvár módon hátamra feküdtem, ő meg mellém feküdve azonnal eltüntette falloszom nagy részét a pici szájába.

nagyon jó: 16db
(2019-04-23) : Kellően hajlékony, a lábát szinte a válláig fel lehet pakolni, és én meg is tettem. Igyekeztem odafigyelni, nehogy fájdalmat okozzak neki, hiszen elég nagy köztünk a méretbeli különbség. Elengedtem a lábát, átkaroltuk egymást,

(2019-04-15) : A finom remegése, a lihegése, ahogy a hangulat fokozódásával önkéntelenül (?) megkereste a kezeim, hogy azokat fogva szorongatva fogja satuba a fejem - jaj, nagyon dagadt a májam. Utána egészen odabújt hozzám.

(2019-04-12) : Nyeregbe is pattan, a mellkasomra támaszkodott, én pedig a derekánál foga gyorsítottam a tempón. Egymás szemébe nézve értem fel a csúcsra. Rám dőlt, és a vállaimat, nyakamat puszilgatva hagyott lenyugodni.

: 22db
(2019-04-12) : Ezután kaptam egy irgalmatlan franciát, amit le kellett állítanom, mert éreztem hogy tarthatatlan a helyzet. Megkaptam a felszerelést és rám ült. Hozzám bújva mozgott, csókok csattantak markoltam a fenekét és alig hittem el megint a csúcsra juttattam

(2019-04-08) : Már a zuhany alatt bekapcsolt az ezredes, mire beértem elvesztettem az eszem, egyből levettem a melltartót és az ágyra fektettem egy KF-re. Mikor már éreztem, hogy akár el is sülhetek leállítottam és egy fél perces pihi/csókcsata után betettem.

(2019-04-02) : Ezután Nati megkérdezte (!) hogy ő neki is szabad-e? Ennél költőibb kérdést még nem hallottam. Finoman elkezdett szopni, majd rövid francia után gumit húztunk. Mondta hogy a lovagló póz a kedvence, de a úgy nem nagyon akart működni a dolog,