29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
Wanda Gold szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Wanda Gold-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-11-06 21:09:01

Nuvolari
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Wanda Gold reagálása

Drága Nuvolari!

Szeretném újból megköszönni Neked, hogy meglátogattál a Wanda-lakban és persze azt is, hogy ezt ilyen jól meg is örökítetted.

Mindenkinek el szoktam menteni a számát aki járt Nálam, azért volt elmentve a tiéd is, de természetesen emlékeztem is rád :)))

Nagyon részletes, informatív és mindenre kiterjedő beszit írtál, egy kis humorral fűszerezve. Hibátlan alkotás :)

Külön szeretném megköszönni, hogy felhívtad a figyelmet a diszkréció fontosságára, sajnos ez nem mindenkinek olyan természetes, mint Neked.

Örülök, hogy újból ilyen csodálatos élményben részesíthettelek, igyekezni fogok, hogy a jövőben ezt az élményt még tovább fokozzuk ;))

Várlak vissza bármikor sok szeretettel, öleléssel, csókokkal, mosolygással és reményeim szerint egy még nagyobb élménnyel!


MILLIÓ CSÓK :****


Wanda Gold

Szexpartner beszámoló Wanda Gold Budapest 2018-11-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Bár csak egyszer jártam korábban Wandánál, mégis megvolt neki a számom és emlékezett is rám. Talán emiatt még kedvesebb, aranyosabb volt a hangja, mint legutóbb. Késő délután hívtam, és aznapra már tele volt a naptára, de másnapra sikerült időpontot megbeszélnünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A belvárosnál kicsit kintebb van, egy forgalmas főúton, de a busz és a villamos majdnem a ház előtt tesz le, és Rákosrendező vasútállomás sincs messze, így könnyen megközelíthető. Az ajtót nehéz észrevenni, első alkalommal többször elmentem mellette, mire megtaláltam, figyeljetek oda!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újabb építésű ház, és a lakás is nemrég lehetett felújítva. Most is nagyon szépen van berendezve, de Wandának bőven van még terve a csinosítgatásra. Szeret lakberendezni és érzéke is van hozzá :) A szobában van szobainas a ruháknak, de az ágy is elég nagy ahhoz, hogy a sarkára pakolva ne zavarjanak. A fürdőszobában ott a DM, a Rossmann és a Müller teljes tusfürdőválasztéka, és ami ritkaság, hogy a zuhanyzó azonnal beáll a kívánt hőmérsékletre. Wanda egyedül rendel a lakásban, így nem nehéz tartani a diszkréciót.
Wanda Gold külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Wandának nagyon szép szeme és szája van, lentebb hatalmas cicik, még lentebb nagy, de formás popsi. Aki szereti, ha van mit fogni egy lányon, az nem fog csalódni benne. Egy melltartónál alig nagyobb fekete felsőben fogadott, azon kívül csak melltartó és egy mikroszkopikus méretű tanga volt rajta.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Picit várnom kellett, mielőtt beléptem, mert a szomszédok is pont akkor értek haza, így először direkt az ellenkező irányba mentem el (ezt csak azért írom, kedves MT-k, mert mi is törekedjünk a diszkrécióra). Ahogy beléptem, Wanda rögtön csókkal köszöntött, és már tudtam, hogy ma is érdemes volt eljönnöm :) Megkínált innivalóval, amiből majdnem akkora választék van, mint tusfürdőből, és nem azért, mert tusfürdőt ad inni :) Kikísért a fürdőbe, és hozott nekem törülközőt.
Visszaérve ő is megszabadult a felesleges ruhadaraboktól, nekiláttunk felfedezni egymás száját és testét. Ahogy szoktam, én bontakoztam ki először. Végigcsókoltam az egész testét szép lassan, persze a punciját hagyva utoljára. Finom, illatos és nagyon érzékeny puncija van, alig nyaltam rajta párat, máris egyértelműen hangot adott örömének, közben vadítóan tekergette magát. Nekem se kellett több, begyorsultam, és így Wanda nagyon hamar eljutott a csúcsra.
Kérte, hadd pihenjen a puncija, és ő kezdett el kényeztetni. Boszorkányos technikáját már én is és mások is megénekeltük korábban, ezt a nyelvmunkát iskolában kellene tanítani! Amikor már úgy gondoltam, eleget pihent a punci, kértem, hogy 69-ben folytassuk. Így még izgatóbb volt, és nemsokára elkélt a gumi is.
Múltkor a lovaglópóz kimaradt, pedig olvastam, milyen nagyszerűen műveli Wanda azt is. Most ezzel kezdtünk, és nem csalódtam, tényleg nagyon jól csinálja. Ahogy tekergeti a csípőjét, férfi legyen a talpán, aki sokáig bírja! Azért fő a változatosság, hátulról is magamévá tettem Wandát, és mit mondjak, rendesen lefárasztottuk egymást. Végül kértem, hogy feküdjön hanyatt, és a hasára mentem el.
Tisztálkodás és folyadékpótlás után beszélgettünk egy kicsit pihenésképpen. Beszélgetni is lehet vele, értelmes lány, és képes szóval tartani az embert. Egy idő után viszont éledezni kezdtem odalent, és másra volt szükségem a szájától. Meg is kaptam az említett csodatechnikával, és még rátett az is, hogy a fenekét közvetlen a fejem mellé tolta, így puszilgathattam is közben. Hosszú percekig tartott a csúcs közelében, míg végül a szájában lett végem másodszorra.
Újabb tisztálkodás és beszélgetés, majd el a fürdőbe, és végül érzékeny búcsút vettünk egymástól (egyelőre). Ahogy volt, meztelenül kísért ki az ajtóig, természetesen nem bántam :)
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A régi pesti átlag, pontosabbat a bővebb infóból tudhattok meg. Utólag tettem le, nem is került szóba.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem véletlenül mentem (és megyek is még) vissza Wandához, mert egy imádnivaló csaj, akinek a hozzáállása is példa értékű. Mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát úgy is, mint vendég, és úgy is, mint szexpartner. Ajánlom, hogy látogassátok meg, csak ne akkor, amikor én szeretnék menni :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Wanda Gold szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

zoli5613
Becsben tartott
2018-11-08 07:22:56
Így van, remek beszámoló, Wanda valóban felejthetetlen :)

2018-11-07 14:20:00
Egy jó hangulatú, részletes és tárgyilagos beszit osztottál meg velünk amit őröm volt olvasni.
Nagyon érez ám bennünket ez a boszorkány....engem például már a tenyeréből etet...

FunkciókWanda Gold legfrissebb beszámolói

istennő: 17db
(2019-05-19) : Hanyattfeküdtem és elkezdett izgatni a nyakamtól lefelé és már a szájába is vett ,egy elég vad de nagyon jóleső franciát kaptam ,fékeznem kellett nehogy itt még elsüljek.Tövig eltünteti a nem épp kicsi szerszámot,jó változatos a zsákot is kezeli,nagyon szeretem ahogy csinálja ,az egyik legjobb fajta.

(2019-05-15) : Már kezdtem megijedni,hogy randink csúfosan rövid véget ér,ekkor kiengedte rudamat mohó ajkai édes fogságából és mintha a gondolatomba látna , megkérdezte: igen,mondd mit szeretnél ? Kérésemre szépen hanyatt feküdt,és én vidáman folytattam félbehagyott déli expedíciómat kedvesem kebleitől indulva,mig neg nem érkeztem a csodák völgyébe,ahol már egy intenzíven nedvesedő frissen borotvált mézízű kelyhecske várta ,hogy foglalkozzak vele is.

(2019-05-09) : Nem lacafacáz és egykettőre tövig nyeli, szívja, szopja, mintha az élete függne tőle. Egy szexcunami ez a lány. Olyan az érzésem, hogy saját száját keféli. Lompi imbolyog szájában, mint vitorla rúd tengeri viharba

felejthetetlen: 28db
(2019-05-17) : Én már feszengek, mocorgok, annyira jól esik, majd intenzíven, ütemesen kényeztet. Érzem kölykök mocorognak, elindulnak, Ő is érzi ahogy mozog a csípőm, még erősebben szívja, majd hatalmas robbanás, remegve, rángatódzva. Érzés totális elgyengülés, Wanda szájában tart, hagy lenyugodni, én pedig elernyedve becsukott szemmel pihegek

(2019-05-12) : Elkezdte finoman kényeztetni a kéjrudat,először csak lassan finoman a golyókat sem kihagyva,végignyalogatta.Majd a szájába vette és egy perfekt franciaórát kaptam tőle

(2019-05-03) : Egy idő után meg rávezettem a vendéglátómat a farkam irányába, amit ő azonnal abszolvált.Oldalt elhelyezkedve először a tojásokat látogatta meg, majd nulla kezezéssel felállította a kicsit.

nagyon jó: 12db
(2019-05-03) : Normál kereteken belül, mindenben tökéletes partner, nagyon készséges, végtelenül figyelemes…, vagyis ha Te is Nőként kezeled, csalódottan biztos nem távozol !

(2019-04-07) : Nagyon hamar az ágyon találtam magam, farkam Wanda szájában. Hát Uraim, amit ez a Lány a szájával tud, az valami félelmetes. Meg nem tudnám mondani hogy pontosan mit művel a nyelvével és a szívóerővel, de hogy egy 10-es skálán 100-as amit nyújt az biztos!

(2019-03-30) : Először az ágyon térdelve csókolóztunk, majd Wanda a szájába vette a farkamat. Szopott egy darabig, majd a hátára feltettem és belekóstoltam a szép és illatos puncijába.

: 24db
(2019-04-18) : Ismét én kezdtem, aztán Wanda kényeztetett és végül rátértünk a popsira. Wanda rám ült és kis próbálkozás után bent is volt. Lovagolt rajtam, elég hamar megjött a hangja.

(2019-03-22) : Az első felvonásban simogatott, majd bekapta és ütemesen elkezdte szopni a farkam, volt egy kis mellsex is majd a végén a szájában élveztem el.

(2019-03-22) : Lebukott, zacsimat, golyóimat szopogatta. Végig nyalta rudamat. Bekapta kupakomat, aztán elnyelt teljesen, orra hasamnak ütközött, közben időnként nyelvét pörgette makkomon. Tomporát simogattam, punciját dédelgettem. 69-be fordultunk.