25
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-21
0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
2
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Liza erotikus masszázs

erotikus masszázs

Liza-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-06 20:25:02

david9229
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza reagálása

Kedves David9229!

Köszönöm a beszámolódat! Én is jól éreztem magam Veled! És külön köszönöm a kis meglepetést, mert megtiszteltél vele, hogy tüzetesebben tanulmányoztad az adatlapomat. Ez körültekintő, megfontolt vendégre vall. :)
Igen, szeretek kezdeményezni. Pláne, ha valaki olyan kedvesen megszeppenten áll az ajtóban, mint Te ;)
Ez amolyan kihívásnak számít, és előhozza belőlem a vadászt ;)
Nos, ami a furcsa illat-egyveleget illeti, pechesen szoktam fogkrémet választani :) egyszer lekaptam a polcról egy ismert márka ismeretlen újdonságát... esküszöm, krizantém íze volt... (ezt a hasonlatot onnan tudom, hogy gyerekként is előszeretettel vettem a számba dolgokat- és erről, úgy tűnik- mostanra se szoktam le igazán ;) Ígérem, fogkrém tekintetében a járt utat járatlanért nem hagyom el.

Remélem, találkozunk még :)

Csók: Liza

Erotikus masszázs beszámoló Liza Budapest 2018-11-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Az egyeztetés könnyen ment, telefonon keresztül. Gyorsan megtárgyaltuk a szokásos dolgokat és már aznapra kaptam is időpontot!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Viszonylag frekventált hely közelében található egy kisutcában. Én tömegközlekedéssel mentem, nem volt probléma.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy két emeletes kis lakásról van szó. Maga a masszázs, elő- és utókészületek pedig az emeleten történnek.
Liza külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
4
Külsőre és belsőre egyaránt nem lehet panasz. Vonzó, kedves hölgy. Nagyon közvetlen az első pillanattól a távozásig. Érkezésemkor kis ajándékkal kedveskedtem aminek nagyon örült, kaptam is érte egy gyors csókot majd kézenfogva vezetett az emeletre.
Ha jól éreztem akkor dohányzik ami érdekes illatot és ízt eredményezett a mentolos szájvízzel elegyedve, ez kissé furcsa érzéseket keltett bennem. Ezen kívül minden tökéletes volt! :)

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Szakszerű massszázst kaptam, enyhe erotikával (na persze amíg szigorúan csak a masszázsról volt szó). Panaszködtam is egy kis derékfájdalomra amit helyre is tett nekem, ezért hálás vagyok! :)
Erős kezei vannak, nem csak úgy ímmel-ámmal simogat. Az órát egyáltalán nem figyeli, fontos neki, hogy mindenhova jusson elegendő idő! A vége felé már érezhető volt az erotikus átvezetés, szépen fokozatosan tüzeli fel az embert. Tudja mit csinál...
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
A kényeztetés valami isteni volt! Ha szeretne, fél perc alatt képes lenne kivégezni. Persze nem erre ment ki a játék és nagyon sokáig elhúzta. Nyalta-falta, kicsit talán még cuppogott is rajta de vigyázott, hogy ne legyen vége túl korán. A végén a szájában robbantam fel, ami egyátalán nem volt ellenére ;)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás a végén történt a megbeszéltek szerint.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében minden renben volt, jóléreztem magam. Néha talán túlságosan kezdeményező is, de talán csak én vagyok túl visszahúzódó. Köszönöm a fergeteges mazzsázst!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-11 10:38:38
Sajnos nekem kezdetektől (helyszín) a levezetésig tény-hiányos a beszid (szoba, fürdő leírása, alakja, mit, hogyan csinált, stb). A hanhulatos stílus fontos, de nem elegendő. Lesz ez még jobb, én hiszem!

2018-11-08 17:30:32
Ebben a beszámolóban csak a reag tetszett igazán Liza részéről!! Főleg a zárójelben leírtak...:-))
Legyél részletesebb, informatívabb tudósító mert ez az írás kevés egy kiváló masszőzről!

2018-11-08 02:44:03
Pazar beszámoló, ettől részletesebbet ritkán olvasni! Gratula nincs! Tessék azért össze kapni magad a következőre!

2018-11-07 11:44:35
Tudod lehettél volna némiképp szószártyárabb is!! Részletezhetted volna Liza a profi masszázs tudását és írhattál volna pár mondatot a változatos kényeztetési praktikáiról is !!!

2018-11-07 11:27:48
David! Én keveslem azt a pár sort amit írtál. Ez a kedves, csinos hölgy több méltatást érdemelt volna, ha már úgy elkápráztatott, bővebben is részletezhetted volna.

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-02-04) : Szakszerű fogásokkal nyújtotta a gerincemet, kitapintotta a csomókat és éppen a megfelelő erővel lazított a lapockám környékén és a vállaimon. A fogásai hatásosak, a masszázs erősségét azonnal az optimálisra állította be,

(2019-01-14) : Dinamikájában a svéd masszázsra emlékeztetett. Sportos, frissítő hatás elérése volta cél. Illatmentes spéci olajat használtak. Akkurátus, jól begyakorolt mozdulatsorok követték egymást

(2018-06-03) : A rutinos barátnőm pedig olajos kézzel, a bokáktól kiindulva, határozott és szakszerű mozdulatokkal, elkezdte masszírozni azt a gyönyörű testet.

felejthetetlen: 6db
(2019-01-23) : Egy alapos, erős, egész testet érintő, sportmasszázs vágytam most igazán. Hiszen igen jól ismerem, már vendég látom figyelemre méltó képzettségét ezen a területen is. Ő ugyanis számtalan masszázs fajtát ismer és ezeket nagy maga biztonsággal műveli is. Amíg a testemen dolgozott tulajdon képen csak a munkájára figyelt, nem voltak véletlenszerű benyúlkálások, elkalandozások a kezeivel. Saját elmondása alapján ő inkább a tatamin szeret masszírozni, erre fejlesztette ki az egyedi kezelési technikáit.

(2018-12-11) : Erősen, de egyben nagy odafigyeléssel masszírozta hátamat, megfelelően szétgyurkálva a meglapuló csomókat. Derekamon ülve csak hátmasszázst kértem, élveztem minden érintését,

(2018-10-11) : Örömmel nyugtáztam, hogy a méretes keblek teljesen igaziak, az ajkak ugyancsak és a kezek hamar megtalálták duzzadó farkamat. Fent a fűrdőből kijövet már egy szál tangában várt, amit másodpercek alatt lekaptam róla.

nagyon jó: 7db
(2018-07-30) : Incselkedett velem egy darabig, majd elkezdődött a franciaóra. Dolgozott kézzel a gát környékén és a heréken is, közben hol a hegyén járt a nyelve, hol teljesen eltüntette.

(2018-06-30) : Lábtól felfelé halad nyakig, Aztán jön az egy csúszkás masszázs hátulról. A mellei csúszásával keményen képes vérnyomást emelni a páciensnél.

(2018-06-26) : közben Liza lágyabb masszással a lábaimat vette kezelésbe, én meg a tükröt bámultam sok, sok gyönyörűséggel telve. Amikor valamelyik kedves hatótávolságba került némi simogatást megengedtem magamnak

: 8db
(2019-03-06) : Hason fekve közepes erővel lábtól indulva felfelé végiggyurta a testem, külön figyelmet fordítva a hátam beállt csomóira. Közben kellemesen elbeszélgettünk, nagyon intelligens lány.Fordulás előtt kaptam még egy csuszkát, igen jó érzés volt

(2018-10-10) : A fenekemet és a derekam környékét dagasztotta később, ezt imádom és ilyenkor mindent erejét beleadhatta. Majd a hátizmokat hosszan erővel de még is jó érzéssel gyalulta tovább,

(2018-10-10) : Mivel a talp masszázsr nem sokan vállalják, és sok ügyetlen is van a piacon, igazi felüdülés volt Liza talp masszázsa!! Már csak ezért is érdemes visszatérni!!