29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
195
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
64
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
297
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
Daniella szexpartner

szexpartner

Daniella-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-06 20:11:02

Dongátzó
Rutinos harcos
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Daniella Budapest 2018-11-07

Egyeztetés
Telefonon hívtam a megadott számon. Fel is vettem, megbeszéltünk az napra egy fél órát, nem sokkal később már csöngettem is. Telefonban kedves, tájékoztat mindenről. Megemlíti a tetoválásait is, amik a képeken nem szerepelnek.
Megközelítés
A parkolás nem hosszú hétvégén necces. Kevés hely van, a közeli bevásárlóközpont jó opció. Tömegközlekedés a ház előtt áll meg.
Helyszín
Régi ház, körfolyosós. Át kell menni az udvaron majd egy emelt fel. Diszkrét nem találkoztam senkivel. A lakás célnak megfelel, a szobában egy matrac van tükörrel a falon. Ágy kényelmesebb lenne de nem vészes.
Daniella külseje
Cuki test cuki cicikkel, puncival és popsival. Nekem bejönnek a vékony alkatú nők szóval amikor megpillantottam a kis hálóingében tudtam, hogy testileg nem lesz gond. A tetoválások engem nem zavartak, szerintem ízlésesek.

Action
Fél órára mentem, amolyan ismerkedős együttlétre. Elmentem tusolni majd vissza a szobába utána Ő is kiment egy pillanatra. Visszatérve mondta, hogy feküdjek le, hogy megmasszírozzon de inkább testápolóval bekent és simogatott, közben dumcsiztunk. Utána megfordultam levetkőzött és elkezdett franciázni. Finom lágyan csinálta néha pörgött a nyelve is, kézzel is rásegített de megvolt az egyensúly. Közben néztem a tükörben a testét, ami nagyon igató volt. Később felálltam, így folytatta előttem térdelve és a pucsított fenekét néztem a tükörben. Gumit kértem és először szemből támadtam jó kis szűk puncija van. Később megfordítottam és hason fekve tettem be a punciba, kicsit bepucsított, ami a tükörben nagyon jól nézett ki a kis kecses vékony teste ebben a pózban. Utána rám ült és lovagolt majd magamhoz húztam és én adtam az ütemet. Idő végéhez érve gumi le majd kézzel és szájjal végzett ki közben a melléhez csapkodta a farkamat, így lett végem.
Elszámolás
Végén tettem a szekrényre, átlag alatti.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében jó volt az együttlét, végig kedves volt és korrekt. Első találkozás volt néha éreztem egy kis távolságtartást. Szerintem a következő már oldottabb lesz. Fogok még menni. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Daniella szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókDaniella legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 14db
(2018-09-05) : egy kellemes natúr franciával inditottunk,nagyon jól csinálja igazi profi,majd kértem hogy 69 folytassuk,hogy nyalakodhassam én is .Jól esett neki de sajnos orgazmust nem tudtam neki

(2016-04-29) : Az a latvany meg erzes hogy egy ilyen szep lany lovagol az emberen grrrr. :) szep lassan aztan gyorsult, kozbe simogattam ahol ertem, nyogdecselesekbol ugy jot le o is nagyon elvezi (vagyis remelem ).

(2015-07-19) : Míg én kézzel simogattam formás fenekét és punciját, Ő szájjal kényeztetett tovább, s miután az ezredes ismét állt mint a cövek...érkezett a gumi, és beleült.

nagyon jó: 18db
(2019-03-13) : Majd finom utalásféleképpen a fejéhez térdeltem és a szájába gyömöszöltem az ezredest. Ő vad szopásba kezdett, én jót moziztam a tükörből. kértem, hogy pucsítson a tükör felé, hogy a szememnek is jó legyen.

(2018-07-18) : Alulra kerültem, mondván most már bosszút áll a majdnem egy órás dögönyözésért. Kis pacizás után fölém guggolva ráereszkedett kemény farkamra, és bizony úgy meghajtott,

(2015-03-26) : a legszebb látványt akkor nyújtotta amikor guggolásban lovagolt meg. Fantasztikusan szép volt. Aztán szépen hátulról befejeztük a dolgot.

: 94db
(2019-02-09) : Miben is szeretek franciázni elkezdem nyalogatni nagyon finom Puncii van alatta ! Egész nap csak rajta lennék ! Ő is kezelésbe vette a farkamat , nagyon tudja a franciát pár kérdés válasz megfordult nálunk .nagyon szimpatikus és odaado haturol kezdtem adagolni

(2019-02-01) : Rendkívül kellemesen csinálja, nem túl durván/pornósan és nem túl lazán - ahhoz, hogy megjöjjön a kedved a többihez épp tökéletes. Végig úgy helyezkedik, hogy elérd kézzel is és hát azokat a ciciket világért se hagyná ki az ember!

(2019-01-01) : Elidőztem azoknál a gyönyörű melleknél, majd haladtam tovább a hasán, combjain és végül finom puszikkal-csókokkal nekiláttam kelyhének.