3
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 11-21
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
33
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
NETTI erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

NETTI-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2018-11-06 18:53:32

Canaletto
Nagytudású
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló NETTI Budapest 2018-11-07

Egyeztetés
Elérhető:
3
Személyes üzenetben:
3
Október közepén jelent meg a hirdetése, azonnal lehidaltam. Az ilyen típusú babalányok azonnal beindítják a fantáziámat. Hívtam, hívtam, és újra csak hívtam sikertelenül. Egyszer elcsíptem, akkor nem találtunk időpontot, számomra nagyon rossz az időbeosztása. Azért három hét küzdelem meghozta gyümölcsét, végül sikerült találnunk egy órát, amikor pont Óbudán volt dolgom.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Csöndes utca forgalmas főút mellett. Tömegközlekedés tonnaszámra, én kocsival, ötven méterre le tudtam parkolni. Jól ismerem a helyet, a közeli olasz éttermet is szívesen látogatom, de a lányokat sokkal szívesebben. A kapucsengő gombjait erősen kell nyomni, lassan ideje lenne megjavítani.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Elég hülyén vannak számozva az ajtók, első alkalommal sokat bénáztam. Most már csukott szemmel is... Nagy élmények fűznek ehhez a lakáshoz, itt még soha nem ért csalódás. A legkisebb szobában voltunk, nincs ablaka, viszont kárpótlásul üvegezett a plafon, a megfordulás után lélegzetelállító a panoráma.
NETTI külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A szépség relatív, kinek ez tetszik, kinek az. Nekem a lélegzetem is elállt. A szokott óbudai retus sokat ront rajta, élőben lenyűgöző. Sima, puha bőr, világító kék szemek, gödröcskék az arcán, melle két kis gömbjén egy-egy szem érett málna. Amikor a kezeim a popsira tévedtek, úgy döntöttem, ezeket többé nem engedem el.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Volt az is. Nagyon is jó. Bár őszintén megmondom, nekem nem ez az első szempont. Pici kezeivel hol simogatott, hol erősen gyúrt. Vállak, hát, mintha magától tudta volna, hol problémás. A végén a nyakamat is leápolta, ellazította.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
3
Többször is őszinte érdeklődéssel kérdezte, mit szeretnék, hogy szeretném. Tényleg érdekli, hogy jól érezzem magam, szinte már zavarba hozott. Nos, én azt szerettem volna a legjobban, ha mindenekelőtt végigsimogatom, végigcsókolgatom ezt a szépséges kis testet. Először hasra fektettem, végigcsókolgattam a nyakát, a hátát, alaposan megharapdáltam a kis popsit, ez az egyik kedvencem. Aztán fordulás, jöhetnek a pihe-puha mellek a málnás csúccsal, a has, és le végig a combjáig. Legelésztem, mint egy komplett birkanyáj. A punci csak egy apró puszit kapott a bugyin keresztül, több most nem aktuális. De mondtam neki, hogy az előérzetem nem szokott csalni, ebből hamarosan bőséges kóstolót veszek.
Úgy elfoglaltam magam vele, hogy rám alig maradt idő. Igaz, nem rajta múlt, én nem bírtam abbahagyni, amit elkezdtem.
Itt kellene világosan beszélni, úgy, hogy azért ne legyek indiszkrét sem. Nos, telefonban elmondja, hogy a "kényeztetés kézzel és ajakkal lehetséges". Leírva viszont semmi más nincs az adatlapján, tehát én se fogom elmondani helyette. Biztos van, ami szimpátia alapon működik, és úgy tűnik, nekem nagyon sikerült elnyernem a szimpátiáját. Mesés dolgokat művelt a gyönyörű szájával, és a végén a barátomnak sem kellett azonnal szembesülnie a zord külvilág jeges érintésével. "Ne követelj, és akkor megadatik", mondja az Írás. Vagy nincs is ilyen a Bibliában, csak én találtam ki?
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén letettem a kisasztalra, amíg kiszaladt egy percre. Visszajött, megnézte, nahát, egy boríték. Aztán együtt felnéztünk a plafonra, hogy mik esnek le onnan.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Mit is lehetne hozzátenni? Egy végtelenül kedves, szépséges, tündéri nő, alig jöttem el tőle, már visszamennék. A legjobban a mosolya hiányzik, ezt értsétek jól.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36307240163 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés NETTI erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2018-11-08 05:00:57
Kösz, Alfonz! Én is a Könyv szerint élek, mint Jay és Néma Bob :)

2018-11-08 00:25:06
Egész jó! Még mosolyt is csalt az arcomra a Biblia szerű idézet. :)

2018-11-07 23:55:20
Kösz, Grey! Jártam pár helyen a nyomodban, most már én is jövök neked eggyel. De remélem, többel ;)

2018-11-07 20:46:41
Ugyes munka,szep beszi.A mellek abrazolasa kifejezetten tetszett. Malnak asszociacio egyedire tervezted,es az is lett.Bravo,birom az ilyet. Folytasd meg a kalandozasokat es oszd meg az elmenyeidet velunk.En varni fogom.

2018-11-07 18:00:26
Kösz, Prof! Míg megírtam, szinte újra átéltem, dupla élvezet.