19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-21
2
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Jázmin erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Jázmin-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-06 06:23:42

ThomasShelby
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Jázmin Budapest 2018-11-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Első próbálkozásra felvette, ritka alkalmak egyike hogy személyesen a kiszemelt hölggyel tudtam egyeztetni, a déli órákra beszéltük meg a randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
II. Kerület széna tértől pár perces séta hegymenet. Útközben betérhetünk a Fény utcai piacra ha kedvünk támad gyümölcsöt venni ajándék gyanánt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem jártam még itt, többen dolgoznak de a logisztika gördülékenyen ment ezért csak jázminnal találkoztam. Masszázsszoba és fürdő teljesen rendben, tükrök és lágy zene, illetve minden fürdő használat után Jázmin kiment rendbe rakni a fürdőt, ez is mutatja a hely igényességét.
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amikor ajtót nyitott kellemes meglepetés ért, az arca 5/5 a teste pedig, ahogy a képeken is látszik az az igazi ott kerekedik ahol kell típus. Egy két apró tetkó és tetovált szemöldök jellemzi, az összkép láttán egyből hosszabbítani akartam, de sajnos már be volt táblázva aznapra. Feneke markolni való, mellei testéhez arányosak és folyamatos mosolygás és kedvesség jellemzi a hölgyet. Csalódás kizárva.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Megmondom őszintén nem ez volt a látogatásom célja így nem is igazán koncentráltam rá, inkább beszélgetés és finom lágy mozdulatok jellemezték. Az 1 órában végig haladt az egész testen, de szerencsére nem csak szép hanem jó beszélgető partnernek is bizonyult, ezért hamar elröppent ez a rész is. Mindenesetre kellemes volt és tényleg szeret masszírozni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
1
A program vége fele felajánlottam, hogy mi lenne ha én is megmasszíroznám. Egyből igent mondott, és végre megszabadíthattam a body-tól a kerek fenekét és kezdetét vette egy pár perces popsi gyurmázás mindkettőnk legnagyobb örömére. Nem fukarkodtam a krémmel, de a kezem hamar elkalandozott a belső combok irányába, ahol is finom besimításokkal jeleztem, hogy nekem itt bizony komolyabb szándékaim is vannak. Egy két finom puszi a a fenekére és az arcom máris a combjai között voltak, ahol is a nyelvemmel kerestem a punciját az ő legnagyobb örömére. Finoman felpucsított jelezve az igényt, hogy szeretné, hogy jobban kinyaljam há2rule, pár percig így szórakoztunk majd szemből is megmutattam mit tudok, hatalmasat élvezett aminek hangot is adott, valamint kipirult arca és szemei is jelezték, hogy igen csak hálás lesz nekem a következő percekben, ezért is szeretek elsőnek én kényeztetni, egyfajta befektetés is ami mindig kamatostul megtérül.

Ilyen felvezetés után tudtam, hogy a hála nem maradhat el masszőzöm részéről sem, ezért hanyat dotam magam, hogy bemutassa francia tudását. Nem kellett csalódnom itt sem, finom körbenyalások és golyószívások után máris igen kellemes mélységekig vette be a farkam, pár másodpercig lent-lent tartva nem volt kétség, hogy ezt a csatát hamarosan elbukom. Az utolsó pillanatig kértem, hogy teljes hosszában cumizza a farkam, de ilyen fajta ajakos farokmasszázst még Rocco SIfferedi sem tolerálna sokáig. A vég előtti utolsó pillanatokban a farkamat kicsusszantotta a szájából és a kezei között lett végem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szokásos kerületi átlag az 1 órás programért. Érték arány csillagos ötös.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jázmin nemrég kezdte a masszázst, de nagy sikereket jósolok neki, őszinte barátnős feeling amit az ember várhat, remélem sokáig elérhető lesz még, a számát megtartottam a telefonomban, vissza fogok még menni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

dgab
Becsben tartott
2018-11-06 21:36:08
Jó beszámolót írtál, Jázmin egy tündéri csajszi, élmény minden másodperc, amit vele lehet az ember :), ezek most újra feltörtek bennem ...

2018-11-06 20:23:28
Kiváló kedvcsináló beszámoló. Köszi szépen és egészségedre :-)

2018-11-06 18:10:33
Szívesen! Bármikor meghozom a közösségért ezt áldozatot a jövőben is.

2018-11-06 12:02:31
Barátom, nem há2rule, hanem szemtől szemben írom le, hogy remek beszámolót tettél az asztalra, gratula és köszönet érte!

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói