11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
2
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-21
Dr Szöszi erotikus masszázs

erotikus masszázs

Dr Szöszi-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-11-05 08:57:59

Charlie_Harper
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Dr Szöszi Budapest 2018-11-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Telefonon beszéltünk először,adott egy viber elérhetőseget is.VTR jelentkeztem be.
Nagyon kedves és alkalmazkodó!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval GPS sesitségével érkeztem.A járgányt az utcában lévő parkolóházban hagytam.A hölgyike lakása az utca másik oldalán található.
Helyszín
Randi helyszíne:
3
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Liftet használva érkeztem a sokadik emeletre.A lakásba egyedül fogadott rend és tisztaság.Fürdőkád zuhany függönyel.
Az ágy abszolút nem nyerte el a tettszésem,kényelmes volt de nem ideális masszázshoz.A tükör nagyon hiányzik, nekem legalábbis semmi masszázs filingje nincs a helységnek...De ez az én személyes véleményem!!!
Dr Szöszi külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
3
Egy nagyon csinos tip top hölgyike nyitott ajtót.
A cickóiért nagyon oda voltam. Helyes arc,csinos fenék.
A szemeit kihúzta fekete ceruzával elnyomva ezzel a szép szemeit...nagyon nem tetszett!

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Időráfordítás:
5
Először megkérdezte mit is szeretnék,kezdetnek egy finom erotikus jellegü masszázst kértem bemelegitésnek.
Hasra vágtam magam,Szöszi nyeregbe pattant a fenekemre, finoman simogatott.Olajat nyomott a hátamra amit a kezeivel a bőrömbe masszirozott,lejjebb csúszott beolajozta a hátsófelem és azokkal a gyönyörű melleivel masszirozta.Szép lassan izgatva cickóival csúszott felfelé a hátamon a tarkómhoz érve elhelyezett egy nyelves puszit, bele harapott a fülcimpámba és kéjesen bele lihegett a fülembe....nagyon izgatóan hatott rám.Vissza lecsúszott a popsimhoz megpuszilgatta finoman megharapdálta és benyalt a kis bestia.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Pornós feeling:
1
Megkért hogy forduljak meg,befészkelte magát a lábaim közé,a tövében megmarkolta a farkam és elkezdett szopni.Nem vette torokra de nagyon ügyesen csinálta.Lejjebb csúszott nyalni kezdte a golyóim a gátat és az ánuszt sem kimélve,közben egyhuzamban a szemeimbe nézett,remekül éreztem magam! Végig csókolta a felsőtestem a mellbimbóim finoman harapdálva csókolgatta,magamhoz húztam és megcsókoltam istenien csókol kellemesen hosszan,nyelveink összefonódva faltuk egymás száját.Beleültettem az ölembe hogy a punciját használva masszirozza a farkam,közben markolva szoptam a melleit,igazi élmény volt a cickókkal a számban élvezkedni.
Mivel igencsak kiváncsi voltam a puncijára,hanyatt fektettem végig csókolgattam a testét kispárnát nyomtam a popsija alá és elkezdtem nyalni.Szépen lassan kiélvezve minden pillanatát nyaltam.
Szöszi egy kispárnát ölelve feküdt egy apró jelét sem mutatva hogy élvezné a ténykedésem,fokozva tempót nyaltam mint a gép,már elég hosszú ideje kényeztettem a nyelvem olyan tempóban falta Szöszi csiklóját én is csak lestem hogy mire vagyok képes.Már kezdtem beletörődni hogy vendéglátóm nem élvezi a dolgot amikor egy halk nyögést követően össze rezzent,a lábait felhúzta és az egész teste megfeszülve élvezett el.Huhhh nem volt egyszerű mutarvány.Kilihegte magát megdicsért és ujból nyeregbe pattant,a puncival kényeztette a farkam közben csókolóztunk.Kiült mellém félig ráfeküdt a combomra keze a lábam közt izgatta a zacsit és az ánuszom
.Szopta a farkam,tenyeremmel simogattam a puncit a hüvelyk ujjammal a csiklóját izgattam,élveztük mind a ketten.Megkértem üljön a lábaim közé jó bőven locsolja meg a farkam és végezzen ki.
Megmarkolta az olajban tocsogó farkam és a tökéletes ütemben elkezdte verni,nagyon érti a dolgát semmi megszakítás nélkül verte,vezetett a csúcsra. Élveztem egy óóriásit ami nagyon jól esett.
Letisztogatott.Beszélgettünk egy keveset ,érzelem mentes búcsú és távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Semmi extrát nem vettem igénybe,a megbeszéltet helyeztem utólag az asztalra.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jól éreztem magam ,Szöszi mindent megtett hogy maximálisan érezzem magam.
Végülis a környezet nem tetszett,de Szöszire nincs panasz.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dr Szöszi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-05 22:57:20
Érthetetlen és Ambivalens.
Ez a két szó jutott eszembe a beszidet olvasva.
Érthetetlen azért, mert az eleje, kifejtés és magyarázat nélkül maradt.
A Hölgyek 80 %-a, de lehet hogy magasabb ez a szám, lakás jellegű helyen dolgozik. Lényegesen kevesebb, a speciálisan erre kialakított hely. Itt ággyal, kanapéval, ezt kiegészítendő masszpaddal is találkozhatunk. Szöszinél egy nagyméretű, kényelmes, makulátlan állapotú, minden célra megfelelő kanapé található. Értem, hogy nem ez a preferenciád, de ahogy olvasom, jól érezted magad rajta.
Smink. A fotóin is láthatóan van rajta, nem zsákbamacskát húztál, tudhattad mire számíts. Kimondottan ezekre kihegyezve, bizony érhetetlen, túl azon, hogy szubjektív vélemény az, hogy tetszik-e vagy sem.
Ambivalens azért, mert az egyik részében úgy mutatod be, ha nem lenne kint a neve, akkor is tudnám, hogy Ő róla szól. Örültem is neki, mert visszaigazolta a saját tapasztalataimat. Ellenben a másik része olyan, mintha nem is róla írtál volna.
Summázva. Jól érezted magad, efelől kétségem sincs, hisz ' tudom jól, milyen vele lenni.
Ugyanakkor még sem értem, a kifejtetlenséget, ez így kettősséget okoz, ami miatt kicsit félrecsúszott az írásod.

2018-11-05 21:23:31
Korrekt,de az élményt hibátlanul domborítottad ki.Jó egy ilyen beszit olvasni is.

2018-11-05 20:47:23
Megtetted, amit megkövetelt a haza , Szöszi is hozzátette a magáét felső fokon, nálam nagyon szuper a beszámolód, gratulálok !

FunkciókDr Szöszi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-03-30) : Ezt követően a fejemhez hajolt, pici csók és a cicik birizgálták a felső testemet. Csúszkált rajtam le és fel addig, amig a farkam a bimbócskák bűvkörébe nem került. Lejjebb csúszva már kis nyalintás, pici puszi a makkomra és érezhettem a forró ajkát magamon.

(2019-01-31) : Majd határozottan az ágy közepére irányított, és a hátamra fektetett. Bekente magát elölről langyos olajjal és utána persze engem is gazdagon belocsolt.

felejthetetlen: 5db
(2019-02-24) : A masszázs a két kényeztetésem közé ékelődött be, amelyet Szöszi nagyon ügyesen és hatékonyan végzett el rajtam. A felvezető kényeztetésem után kényelmesen hasra vágtam magam az ágyon és kérésemre csak a hátamat masszírozta meg, ott voltak kisebb problémáim,

(2019-02-11) : A svéd-, relax-, frissítő masszázst erre hivatott krémmel végzi és a fent leírtak tükrében nyugodt szívvel ajánlom Őt csak masszázsra vágyóknak is, de én biztos nem hagyom ki ezek után sem az erotikus tartalmat jelentő részt.

(2018-12-09) : A szakszerűségre és a hatékonyságra nem lehet panasz, hisz tanult és tapasztalt masszőr. Minden fogás és technika a birtokában van és ezt bizony alkalmazza is.

nagyon jó: 14db
(2019-03-16) : Annyit kértem, hogy az átszellemülésemre hagyjunk negyedóra masszázst, azután jöjjön, aminek jönnie kell. Szöszi ledobta a ruháját és kezelésbe vehetett gyönyörű kiállású melleit. Szöszi a masszázst tanulta, nagyon jó erősségű és hatékony, szakszerű mozdulatokkal operált, közben be nem állt a szája.

(2019-02-22) : Csúszkált rajta előlről - guvadt szemekkel bizakodtam, hogy "nem lesz ura a helyzetnek" - de sajnos az volt :) - majd a kisorit hátrafeszítve popsivágattal is tovább hergelt minket. Közben kacéran-pilláit rebegtetve érdeklődött. "ez finom?".

(2019-01-26) : Mellém térdelt, elöl beolajozta magát és engem is, majd combomat közrefogva kezdetét vette a csúszka. Rövid előre-hátra csusszanásokkal a puncit dörzsölte a még fekvő, félárbócon lévő farkamhoz miközben én melleit markolásztam. Később előre hajolt, hogy a cicik is részt vegyenek felső testem izgatásából. Ilyenkor csókolóztunk.

: 5db
(2019-02-11) : Technikailag képzett svédmasször benyomását keltette, kellően hatékonyan, erősen csinálta, bele bele csempészve huncut simogatást is. Kellően átgyúrta a combomat, hátamat, illatmentes krémmel. Nem kìmélt de nem is kellett, nekem nagyon jól esett, egyszercsak elhangzott a Doktornő szájából: megfordulhatsz!

(2018-12-12) : jelzem, hogy nagyon finom keze van, és pontosan tudja, hogy az érintése hol, mikor, milyen reakciót vált ki belőled. Talán itt elmondható, hogy édesen csacsog...

(2016-12-15) : Ezutan megfordultam különleges kivansagaimat maximálisan figyelembe vette, alkalmazkodott minden kereséshez ,melytől még elragadobba vált a számomra!