3
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 11-21
33
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Korina erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Korina-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2018-11-04 14:19:17

nemetsrac
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Korina Budapest 2018-11-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
Igazából barátnőjéhez mentem volna eredetileg. Telefonon hívtam a barátnőjét és mivel nála nem volt időpont már ezért Korinát ajánlotta.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
BKK megállótól 1 percre a Marina part felé található a helyszín, van az említett megálló mellett egy parkolásra kialakított rész is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakásban több szoba is van ami masszázsra lett kialakítva, mind a masszázs szoba mind a fürdő csillagos 5-ös. A fürdőhöz említettem Korinának, hogy érdemes letenni valami csúszásgátlót, mert kicsit lendületesen ugrottam be a zuhanyfülkébe aztán sikerült is majdnem lemenni spárgába :)
Korina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Korina aranyos, sportos lány, szép nagy mellei vannak, formás feneke, aranyos punci.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszázs volt sorrendben a 2. ami két kényeztetés között volt.
Én megmondom őszintén nem a masszázs miatt járok kifejezetten a lányokhoz, ez egyfajta plusz, de szerintem sokan vagyunk még így :).
Hason feküdtem, nagyon jól átdolgozta a hátamat, néha könyökkel is átment itt-ott, ami segített fellazítani pár csomót amitől kicsit merev volt előtte a hátam, elég jól esett.
Lábaimon is végigment alaposan, majd szólt, hogy ideje megfordulni...
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
3
2 órára mentem, hogy kényelmesen beleférjen 2 levezetés a masszázzsal együtt.

Az első kényeztetés ilyen ismerkedős jellegű volt, beolajozta a cicijeit és elkezdett csúszkálni a mellkasomon. Megkérdeztem tőle, hogy mehet-e a csók, mondta, hogy csak nyelv nélkül, ezzel éltünk is végig mindkét kényeztetés során.
Nagyon erotikus volt, ahogy feküdt rajtam és közben a hasával csúszkált a farkamon, közben csókolgattuk egymást, annyira, hogy úgy éreztem végem is lesz, ha megérint a kezével...
Újra visszatért a csúszkálásba, mellei közé vette a farkam és utána be is kapta, majd játékosan a nyelvével ingerelt.
Itt mondtam neki, hogy próbáljuk meg a lingamot, mert jelen pillanatban pár húzás és lejön a jackpot...
A lingam alatt végig, de meg is lepődtem mennyi ideig a csúcs közelében tartott, a sóhajaimból olvasta ki, hogy merre járok és mindig aszerint váltott a mozdulatok között. Szerintem volt vagy 20-25perc legalább, mikor rá is kérdeztem, hogy jó-e ha 1 perc múlva kivégez, majd mondta, hogy ő is gondolkozott ezen, hogy megkérdezze :)
Ezután robbantam mint egy rakéta, kb egyik legjobb/hosszabb orgazmusom volt.

A második levezetés hasonlóan indult mint az első, viszont itt már a francián volt a hangsúly, nagyon érzékeny nyelvjátékot kaptam végig, ami egy mellhez csapkodós kézi levezetéssel ért véget.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Környék/helyi átlag a rózsacsokor, elején mindig leteszem.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Nagyon kellemes élménnyel lettem gazdagabb, biztos meglátogatom még Korinát a jövőben.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36702468636 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Korina erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókKorina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2018-05-17) : Korina beolajozta magát, majd a cicijével kényeztetett, közben egy-két csókot is elcsentem tőle, és mindeközben úgy pucsított, hogy a tükörben gyönyörködhettem a gyönyörű, csupasz puncijában

(2018-02-10) : Ajkaival gyengéden, pont ahogy szeretem kényeztetni kezdett, felváltva hol teljesen eltüntetve szájában a szerszámomat, hol kicsit lassítva kitérve golyóimra és a teljes környezetre egyaránt...

(2017-11-03) : Szakszerű masszázst kaptam amivel elégedett is voltam. Kértem hogy a lábaimat ne sajnálja és ennek megfelelően jobban meg is dolgozta.

nagyon jó: 3db
(2017-12-30) : A natur franciát kérés nélkül változatosan kellemesen csinálta, de a barátnős kereteken belül. A ciciket természetesen nem lehetett kihagyni itt is lett végem

(2017-12-16) : Talptól nyakig haladtunk, tehetséges lány Korina, helyenként profi izomlazító munkát végzett - különösebb erotikus vagy látványelemek nélkül. Közben nagyon kellemesen elbeszélgettünk, értelmes, érdeklődő beszélgetőpartnernek bizonyult.

(2017-11-09) : Nagyon alapos, kellemes és jól eső masszázst kaptam. Sokan írják hogy okleveles masszőrök, Korinának el is hiszem. Egy csodálatos kényeztetés után különösen jól esett a dolog.

: 6db
(2018-06-13) : Kérésemnek megfelelően illatmentes krémet használt, azonban akinek az olaj jön be jobban azt is választhatja, főleg ha igényt tart a melles csúszkamasszázsra is.

(2018-04-04) : Először a hátamon kezdett el csúszkálni, majd jött a várva várt "fordulhatsz" szó. Egész testével csúszkált rajtam föl-le, melleit finoman az arcomba, számba nyomta... Mennyei volt..

(2018-04-04) : I lay down on my belly and the massage starts. First, she rubbed down my body from head to toe as a warming up. Then she started to focus on my back and gave a really good massage. After that she continued to the rest of my body until she told me to turn around.