195
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
35
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
74
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
297
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
64
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Kamilla szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Kamilla-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-10-19 23:42:09

Iwsnui
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kamilla reagálása

Nagyon szépen köszönöm és várlak vissza drágám.

Szexpartner beszámoló Kamilla Budapest 2018-10-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
A minőségi szolgáltatás már az egyeztetésnél kezdődik. Apróság, de észrevettem, hogy Kamilla hangja a telefonban kristály tisztán hallható. Rengetegszer belefutok eldugult mikrofonú, alig érthető hangokba a telefon másik oldalán. További csodálatos dolog, hogy Kamillát el tudom érni kiszámíthatóan, tudunk időpontot egyeztetni, nincsenek felesleges körök, nagyon jó a rendszere. Fél kilencre beszéltünk meg egy 60 perces randit.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Lehel tértől öt perc, Oktogontól öt perc, pöcök precízen mutat. Parkolás nehéz lehet autóval közlekedőknek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszin mindig patyolat tiszta, biztonságban érzem magam a renddel bélelt, izlésesen berendezett új építésű lakásban. Folyosóról ha sétálok, első jobbos az action szoba, második jobbos a fürdőszoba. Ha arra gondolok, hogy még egy aranyos kutyus is lakik a lakásban, plusz pont dukál a tisztaság szintjéért. Az ágy már tökéletes, ruháknak fotel szolgál, van belmagasság, van oxigén a lihegős jelenetekhez, a fürdőszoba fullos, minden kellék a megfelelő minőségben rendelkezésre áll.
Kamilla külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kamilla fotói tökéletesen tükrözik a valóságot. Nekem azért is emelkednek ki képei a tömegből, mert élethű mosolyával féktelen boldogságot sugároz. Tetoválásait fejből le tudnám rajzolni, annyira beégtek az agyamba az extázisok során. Apró termetével igazi nagy medvének érzem magam mellette. Izmos kemény hasa sportos multjából fakad, nem a törékeny jelző jut eszembe, ha magam elé képzelem. Mellei tenyérbe illőek, jól reagáló, hatalmas bimbokkal, popsija élőben gömbölyű, szerintem jobb mint a képeken. Haja szuper dús, erős, egészséges, olyan rendőrnős. Arcában kis huncutságot is látok, vidámság, vagyányság, fiatalság, és tényleg sokat mosolyog az emberre.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Közös maszturbáció:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Nekem már az egyeztetésnél kezdődik az action, amikor izgató hangjával a nevemen szólit, amint felveszi a telefont.
A talit egy közös fürdéssel kezdtük. Kamilla nagyon közvetlen, kedves és szolgálatkész. Simogatom a zuhany alatt szappanos kreol bőrét, és az élet nagy dolgairól diskurálunk. A szobában kérésemre újra felöltözik, (hogy én vetkőztethessem le :-): melltartó és egy szexi egybe ruha, de semmi bugyi. Itt jön a kedvenc részem az ölelkezés, csókolózás, ami nagyon bennsőséges, barátnős. Miután romantikusan levetkőztetem, magam elé ültetem és síkosítós kezemmel simogatni kezdem forró punciját. Folyamatosan segít nekem a megfelelő ritmus, erősség, és irány megtalálásában, de néha huncutkodik és eltereli a figyelmem azzal, hogy hátranyúl és a farkammal játszik. Persze mivel az én istenem csak annyi vért adott, hogy egyszerre vagy a farkam, vagy az agyam üzemel, nem jutottam messzire a punci simogatásommal.

Úgyhogy beugrottam a lába közé orális kényeztetésre. Imádom az apró bíztatásokat, amikor a kezét legszentebb szentségébe temetett fejemre teszi és finoman irányítja nyelvcsapásaimat. Közben ujjaink néha összefornak, ahogy lassú léptekkel haladunk a beteljesülés vadregélyes útján. Egyszer csak érzem, ahogy halmazállapot-változás következik be és extra nedvesség csurran a szám előtt, visszafogodt, kéjes sóhajok kíséretében. Alig hiszek a szememnek, mert még eddig egy alkalommal sem sikerült nyalással eljuttatni a csúcsra Kamillát, pedig becsületesen próbálkoztam minden találkozásunkkor. :-)

Melegítsünk az aktusra? - kérdezte és lecsúszott a péniszemig, majd lassan, átéléssel, barátnősen szopni kezdett. Ekkorra már kő keménnyé merevedett farkam ritmusosan járt ki-be pici szájából, miközben szabad kezemmel melleit simogattam. Mondanom sem kell, nem sokáig hagytam, mert a korábbi események pöccintésre durranós állapotba emeltek. Ezért gyorsan gumit kértem, mely mérnőki precizitással és ellenőrzéssel került felhelyezésre. Lovaglással nyitottunk. (És ezzel zártunk is… ez a beszámolóm nem a maratoni dugás címszó alatt lesz megtalálható.) Imádom ahogy Kamilla lassan rámcsusszan, rámtámaszkodik, teljesen rámhajolva átkarol, szorosan belém kapaszkodva aklimatizálódik, mig vaginája fel nem veszi hímvesszőm inverz alakját. Szük puncija nekem személyes menyországom, minden egyes lökése feloldozás a hétköznapok nyűgjei alól.

Úgy érzem nem laca-facázok tovább, ráfordulok a célegyenesre és gyorsítok a tempon. Pehely könnyű testét felemelem, és az ágy ruganyosságát kihasználva pattogok partnerem medencéje alatt. Pillanatokon belül irányíthatatlanná váló izgatottsági szintem falakat rengető orgazmusba torkollik. Kamilla hagyott lenyugodni, majd megdícsérte a szervezetem által produkált sperma mennyiséget :-)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Megérkezésemkor a szekrény tetejére tettem az édesség dózissal együtt. Onnan a hűtőbe került. Mármint az édesség. A bővebb infóban mindent tartalmaz. A fentiekből diagnosztizálható nálam a Kamilla-Addikció, úgyhogy nem tudok objektíven nyilatkozni a megérte-nemérte kérdésben.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Aki szereti a barátnős, kényeztetős, elnyújtott szexet: melegen ajánlom (hmm.. ez félreérthető). Aki szereti a stabil rendelkezésre állást, elérhetőséget, mert hektikus a naptára: ajánlom. Aki szereti a rendet tisztaságot, biztonságot, kényelmet: ajánlom. Aki kedveli a fiatal feszes, sportos formákat, lazasággal, vagánysággal, sok mosolygással fűszerezve: ajánlom. Összességében elmondhatom, hogy nagyon jól érzem magam minden alkalommal, és nem csak, hogy nem hullámzik az együttlét minősége, hanem még emelkedik is a szinvonal. Hogy az objektivitás szellője legalább érintse beszámolómat, sokat töprengtem, milyen negatívumot tudok felhozni, s a következőkre jutottam: zavarhat esetleg valakit a rádió. Az esetek 99%-ba tök jó zenét játszanak, de van úgy, hogy kreatív hangulatban érzi magát a műsorvezető, és oda nem illő témáról kezdenek beszélgetni, ami kizökkentheti az embert. Én csak röhögök ezen egyet, de lehet MT, aki negatívumként éli meg. Illetve nincs egy jó vasdarab a belső udvarban, amihez odaköthetném a bringámat, hogy ne legyen útba a lakóknak :-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kamilla szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-12-12 21:21:10
Kitűnő stílusban megfogalmazott informatív élménymegosztás , gratulálok

zoli5613
Becsben tartott
2018-10-22 07:36:27
A hölgyhöz már minimum fél éve szeretnék eljutni, ezt a beszit olvasva, most már nincs mese, remélem minél hamarabb megismerem :)

FunkciókKamilla legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-08-06) : Puha ajkai közé vette a kőkemény kiskukit, ügyes nyelvecskéjével, kellő mennyiségű nyálával, fergeteges francia tudásàt megcsillogtatva, hatàraimra figyelve repített a kéjek birodalma felé,

(2018-02-06) : Én feküdtem a hátamra, és kezdetét vette a felejthetetlen franciaóra. Annyira finoman, érzékien, látható élvezettel kényezteti a kistesót, hogy nem lehet sokáig bírni.

felejthetetlen: 6db
(2018-06-30) : majd következet a francia nagyon kellemesen csinálta néha kézzel is rásegít közben simogattam a combját neki,mikor odanéztem belenézett a szemembe

(2018-06-28) : Hátamra fektet és ekkorra már ágaskodó farkam felé veszi az irányt. Mellém térdepel és oldalról kezd el szopni. Ahogy lenézek, pici szájában hatalmasnak tűnik péniszem,

(2018-06-26) : Nagyon kellemes volt a szájában lenni, nem vadul, nem mélytorkosan csinálja, de élvezettel és puhán. Közben a formás fenekét gyömöszöltem és a sűrű, szép fekete haját, itt is közel voltam a csúcshoz,

nagyon jó: 8db
(2018-12-19) : Kezdésként végig csókoltam a szárnyacskákat.majd érezve,a kedvező fogadtatást nyelvemmel egyre mélyebbre igyekeztem hatolni a gyönyörök kapuján,amira kedvesem heves combremegése és erőteljes sóhajai voltak a visszajelzés,majd kis tevékenység után kedvesem elröppent.

(2018-10-02) : Javasolta , hogy forduljunk 69-es pozitúrába. Így is lett és immár mindkettőnk izgatása folytatódott. kellő időt töltöttünk így el. Szerettem volna folytatni még úgy,

(2018-09-03) : Most már átadtam a terepet neki, s Kami egy nagyon finom, lágy de mélytorkos franciával szeretett volna "vígasztalni".. de a kisori nem nagyon akart kötélnek állni.

: 7db
(2019-03-05) : Igazából a pózok nem érdekesek, mivel mindegyikben ugyanolyan jó vele. Ami még egy nagy fegyvere, az a popsija

(2018-09-26) : Lassan otthagytam játszótársaimat,és megérkeztem Kami ékességéhez,ahol már a kis pillangó szárnyak enyhén kinyílva várakoztak,készen állva gazdájuk elröptetéséhez.Beköszönésképpen benyalintottam szép,húsos ajkai közé,majd elkezdtem a nyelvemmel lassan ,simogatóan kényeztetni

(2018-09-14) : ,elöször ö lovagolt meg engem majd fordultunk aztan hátso pozt is kiprobaltam amit maximális odafigyelessel es egyutt mükődően csinalta meg egy kellemes masszirozást is kaptam