Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Blanche

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-10-15 21:40:52

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Először is elnézést a késői reagálásért,de nem igazán voltam az elmúlt egy hónapba .
Nagyon köszönöm értékelésed és örültem ,hogy végre sikerült összehozni a randit.
Jól éreztem magam a társaságodba és írásod alapján ezt kölcsönösnek bizonyúlt. Várlak vissza legközelebb is egy" szempillarebegtetős-csókos " kellemes időtöltésre ;-)
Csókollak Blanche !

Beszámoló Blanche +36307122691 97577 szexpartner

pamparamparam a 2018-10 hónapi randiján történteket írta meg Blanche hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon hívtam néhány nappal a tervezett randi előtt. Néhány szó után tudtam, hogy jó helyen leszek. Kedves, mosolygós hang, kacér nevetés. A randi napján reggel kellett csak egy megerősítés.
Megközelítés
Kocsival mentem, GPS simán tudja az utat. Szerencsére találtam a ház előtt egy facér parkolót, ahova még becentiztem magam.
Helyszín
Nyugodt, csendes kis utca, nem messze egy forgalmas úttól, amiből az utcában semmi sem látszik, hallatszik. A ház kívülről egy magas színvonalon megépített épület, parkkal, növényekkel. Két épület is van egymás mellett, de én persze a másik kapuban próbáltam bemenni. A kapuban kapott instrukciók alapján simán megtaláltam a szintén csodaszép és tiszta lakást. Igen és van túsfürdő és dezodor és minden egyéb, ami egy ilyen gyöngyszemmel történő találkozáskor elvárt tisztálkodáskor és mindenből minőség, nem baba túsfürdő :-)
Blanche külseje
A lány nem a tapusom, de a képei annyira lenyűgöztek, hogy nem engedhettem meg magamnak, hogy ne találkozzünk egyszer. Hát megkerestem és belépésor dobtam egy hátast a látványtól. Az már a képeken is lejött, hogy egy igazán vékony, de nagyon formás lánnyal fogok találkozni, de azt nem is sejtettem, hogy a ruci amiben fogad ennyire ki fog akasztani. Belépésemkor már teljesen biztos voltam benne, hogy jó helyre jöttem és azok a szemek....
1. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 97577 erotikus masszázs
3. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 97577 erotikus masszázs4. Blanche +36307122691 beszámoló 2018-10-15 21:40:52 erotikus masszázs 975775. Blanche +36307122691 beszámoló 2018-10-15 21:40:52 erotikus masszázs 975776. Blanche +36307122691 beszámoló 2018-10-15 21:40:52 erotikus masszázs 97577
Action
Bemutatkozás, puszi kezdetnek, amitől már fürdés előtt kivoltam. Még ruhában simi és az első csók is elcsattant. Gyors fürdés után már a szobában várt a sexy ruciban, amiben fogadott, és egymásnak is estünk olyan érzéki módon egymást simogatva, puszilgatva, kissé összecsavarodva. Majd amikor már kellően fel voltam ajzva, gyönyörű szájával elkezdett kellemes perceket okozni, majd nyeregbe pattant és ott lett végem. Pihenésként összebújtunk, kacérkodtunk egymással, ahogy az érzéki szeretők szoktak. picit dumáltunk is, de ez az óra nem erről szólt. Kicsit később a csodálatos szájával juttatott el az élvezetek újabb csúcspontjára. Valamikor menet közben én is kényeztettem, ami a jelzések alapján neki sem volt rossz, de hogy mi előtt, után azt nem tudom, mivel nem csak az időérzékemet, hanem az eszemet is elvesztettem egy kicsit. Idő lejártával elmentem fürdeni és diszkréten távoztam.
Elszámolás
Telefonban megbeszéltek a helyszínen sem változtak - idézet sokatoktól. Azt nem tudom, hogy átlagos-e, mert nem tudom mi az átlag. Azt, hogy megérte-e az meg nem kérdés.
Rózsacsokor
pamparamparam nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nem utoljára voltam nála, annak ellenére, hogy más típusú lányokat szeretek, de a külső másodlagos az érzékiség és a szenvedély mögött.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blanche szexpartner beszámolójáról


2018-10-23 01:34:11
Elég rövidke, de nagyon õszinte beszámoló! Az látszik, hogy elvarázsolódtál! Nem lep meg!

2018-10-16 18:24:07
Jóindulattal átlagos ez a beszámoló. Ennél Blanche és a felejthetetlen minősítés is jobbat érdemel.

2018-10-16 13:31:20
Bár írója nem bocsátkozik részletekbe,mégis sikerült írásával a lényeget megfognia. " A puding próbája az evés" ! Kóstolva ismerszik meg az *íz* .
Mutasd mindet

FunkciókBlanche legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-02-29) : Simítottam, csókoltam melleit, hasát, punciját, nagyon finoman érintettem újammal a szemérem ajkai, majd az ágyhoz kértem, mert szerettem volna szemérem dombjának folytatását nyelvemmel érinteni.

(2023-10-04) : Blanche-nak van egy olyan babás tisztogatási fogása, ami olyan finom és érzéki, hogy már csecsemős tisztogatási formának gondolnám. Egy biztos Ő mindenben az egyetemes finomság!

(2023-02-17) : Blanche kézbe vette a dolgokat 😊, először simogatott az ajkaival, puszit adott a bőrfelületre, játszott egy kicsit a nyelvével majd visszahúzta a bőrt és előbb nyelvvel simogatott, majd eltűntem a szájában. Blanchenál nincs mélytorok, de nincs is rá szükség, mert a franciája nagyon élvezetes és érzéki. Nyelvvel, szájjal ,ajkakkal, puszikkal kényeztet, hol erősebb, hol lágyabb technikával,

felejthetetlen: 18db
(2024-01-09) : Kezei megint oda tévedtek, majd mellém térdelt és ajkaival, kezecskéivel, melleivel kezdett izgatni. Olyan finoman és aprólékosan csinálta, hogy ha nem néztem oda nem tudtam melyik testrészével visz a csúcs felé.

(2023-12-06) : Miki lovagló leckét kért és kapott, de olyan finomat, hosszantartót és változatosat, hogy emlékeibe ez leleégett. A beteljesedés után Mikulás babás tisztogatásban részesült majd egymás után elmentek fürödni.

(2023-10-24) : Cseréltünk elkezdett franciázni. Az valami fantasztikus volt. Változatosan: mélyen bekapva, nyelvêt makkon pörgetve, végignyalva, golyszikat szopogatva franciázott.

nagyon jó: 17db
(2023-07-24) : Meglehetősen hamar izgalmi állapotba kerültem így. Ennek hatására elkezdte a NF et. Változatos a technikája. Nyalogatja, szopja, rásegít a mellével. A golyókat sem hagyja szárazon. Mélytorok is minden probléma nélkül megy.

(2023-01-03) : Még néhány percig csak feküdt , mosolygott, megjegyzésemre kacagott. Elragadó személyiség. Ahogy szokott a nézésével ágyra parancsolt és összebújtunk. csókolt érintett .

(2022-12-07) : Mikit megtisztogatták, mind egy csecsemőt, majd tartalmasat beszélgettek. Tusoltak a részvevők. Ezután Blanche javasolt egy masszírozást, ami a Mikulás egyik, ha nem az eddigi legjobb közérzet javító test kezelése volt. Még Lapföldön sem kapott ilyet. Újabb tus. És Mikulás és Blanche újra összegabalyodott. Fenomenális ajkakkal történő kényeztetés, újabb lovassági vágta és eddig nem tapasztalt lingam hatásokkal, kölcsönösen kényeztették a másikat és okoztak egymásnak nem kis halált, hanem nagyot. Mikulás oda volt meg vissza.

: 18db
(2022-02-21) : Aztan atvette o franciat, nagyon beleelte magat, igy lett vegem eloszor. Aztan kis duma, es indult a masodik kor, lovagolt, de nagyon bujt kozben. Igy lett vegem.

(2022-02-15) : Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztettet orálisan olyan izgatóan amire nincsenek szavak. Közben testét érinthettem mert nem akartam egy másodpercre sem elengedni. Kértem hogy lovagoljon meg de így a 60 előszobájában nem voltam a helyzet magaslatán.

(2021-11-10) : Óh nem bírtam tovább türelemmel, lassan apró, finom puszikkal szortam meg Blanche vállát , puszikkal simogattam a nyakát és az arcát, majd egyszer csak elkapott A HÖLGY és már a szája a számon is volt. Belebonyolódtunk ebbe a csókba , előbb apró szájra puszikat kaptam, majd ahogy belefeledkeztünk kaptam egy olyan bensőséges , fimon, édes , csodálatos , finom csókzuhatagot, hogy-hogy teljesen elvesztettem minden érzékelésemet. Persze arra volt eszem, hogy a bugyiban, a melltartóban