297
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
64
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
195
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
74
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Sendy szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Sendy-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-10-15 12:27:04

Makika4141
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Sendy Budapest 2018-10-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
Két nappal korábban hívtam, biztosra akartam menni. Elsőre felvette. 2 percben megbeszéltük a lehetőségeket, időt, helyszínt.
Megközelítés
Mocival mentem, így a parkolás nekem könnyen megoldott volt, egyébként a környék fizetős és hétköznap nem biztos, hogy elsőre összejön. Tömegközlekedés jó erre.
Helyszín
A helyszín régi ház, nagyon szépen felújítva. Tágas, nyáron hűvös, most azért dolgozni is kellett, hogy ne fázzak :), de így ideális volt. Tiszta a fürdő, van minden, ami kell, szobában franciaágy.
Sendy külseje
Sendyvel már régóta szemeztem. Arckitakarással hirdet, de ez nem gond élőben is csinos. Képeknek megfelel, bár a pocin minimális plusz van a képekhez képest, de nekem így is bejött, nem törik össze. Igazi MILF. :)

Action
Popó:
5
squirt:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lakásba belépve két puszival köszöntött, majd bementünk a szobába. Az ajándékot egy borítékban diszkréten az asztalra tettem, ami végig érintetlen maradt. Megbeszéltük a kedvenceimet (popsi,mélytorok,spricc) és ezt 1,5 órában akartam kiélvezni, melyek száma korlátlan. Aztán irány a fürdő, majd vissza. Sendy levetkőzött, majd elkezdtünk csókolózni érzékien. Aztán lefektetett, majd olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy az hihetetlen. Kezét keveset használja és úgy eltünteti a cerkát, mintha ott se lenne. Környékkel is foglalkozik, nem is akár hogy! Nem bírtam sokáig, én is kíváncsi voltam Sendyre, megfordítottam, majd a ciciktől indulva elértem kelyhéig, melyet először csak nyalakodva, majd kézimunkával izgattam. Nem kellett sokat várnom, spriccelt akkorát, hogy beterített. Ezen felbuzdulva folytattam, majd megint és megint spriccelt. Az agyam eldobtam, ilyen intenzív spriccel még nem volt dolgom. Oldalra fektettem, majd franciázott rendesen, közben tovább izgattam és megint spriccelt... Aztán gumi, majd meglovagolt. Pár perc és megint beterített! Aztán fordultunk és kutyusban folytattuk, majd áttértünk a popsira. Miután benne voltam ott is mehetett rendesen, ott is lett végem, eldőltem mint a rohadt nád. Kis pihenő, beszélgettünk. Volt még kis időm megkértem egy mélytorkos franciára, amit először háton fekve, majd az ágy mellett állva fejezett be a cicikre élvezve. Na ott már teljesen végem volt, az összes lukamon vettem a levegőt. Kivonszoltam magam a fürdőbe, öltözés, elköszönés, távozás.
Elszámolás
Ahogy a bővebb infóban le van írva, ugyan annyi volt a telefonban és a helyszínen is. 1,5 óra extrákkal az átlagnál magasabb, de az élmény az feledhetetlen.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Sendy egy igazi MILF, mindenképp ajánlott, főleg aki a spriccet szereti, annak kihagyhatatlan. Sendy igazi gyöngyszem, taníthatná a tudását! Köszönöm Sendy, nagyon jól éreztem magam!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sendy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-27 12:45:21
Most már tényleg felcsigázott e kis hölgy tudása, de ehhez kellenek az ilyen jellegű beszik. Köszönet érte.

FunkciókSendy legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2018-03-10) : A fentebb említett döbbenetes belépő után elmentem pancsizni, majd siettem vissza hozzá. A törcsit levette rólam aztán hozzámsimult, miközben kutató keze már meg is találta az igencsak éledező kisorit és dajkálgatni kezdte.

(2018-02-10) : Tusolás után a szobába kisért, és az ágyon ledőlve beszélgetni kezdtünk. Elmondta a lehetőségeket és az extra felárakat, egyben kiemelte hogy Ő oda van a popsiszexért így gondoltam mi

nagyon jó: 4db
(2019-04-09) : Letérdelt és elkezdett franciázni. Tudja mit csinál. Pontosan a megfelelő ütemben, a megfelelő mélységgel, és a megfelelő erővel csinálta.

(2019-02-06) : Ezután laza csókolózós-simogatós előjátékkal indítottunk, amit Sendy szép fokozatosan átvitt egy isteni NF-be, amikor érezte, hogy mennyire felizgatott.

(2018-06-18) : Eljátszott vele, a legjobb fajtából, mélytorok, változatosság, kézhasználat csak az élmény fokozása kedvéért a megfelelő stratégikus pontokon

: 12db
(2019-02-16) : Brutális, mind a látvány, mind az érzet, ahogy ez a "Démon!?" csodás popsijával a sarkain támaszkodva, szemet gyönyörködtető, pattanásig megfeszülő combjaival enyhe terpeszben, kezeivel popómat markolva húzza férfiasságomat ajkai közé.

(2019-01-07) : Ezután ő vette kézbe a dolgok további alakulását. Ismét ajándékot kaptam tőle, viszont most egy nagyon izgató francia formájában. Lágyan vett szájára, a környéket sem kihagyva,

(2018-11-16) : Ezt követően elkezdett szopni melynek hatására felállt a vastag szerszámom és begumizta és rám ült. Nedves punciját hevesen toltam ,s ziláltan rámhajolt,