Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Liza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-10-11 13:24:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Prof1!
Köszönöm a beszámolót, te betyár! Aki az ajtóban úgy áll, mint egy ministráns fiú, hogy az ember lányának rögtön kezdeményezni, vígasztalni van kedve... hogy aztán előhozd a vadmacskát...
Nagyon jól éreztem magam Veled, és remélem még találkozunk!
Millió Csók: Liza

Beszámoló Liza +36209240243 97490 erotikus masszázs

prof1 a 2018-10 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Régóta szemeztem már Liza hírdetésével, sőt több ízben beszéltünk is, végül sms-ben sikerült megtalálnunk a megfelelő időpontot. A telefonban kedves volt és gyorsan reagált az üzenetekre is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Nyugati térhez és a West Endhez közel található ahol Liza rendel. Autóval nem egyszerű parkolni, de ezúttal szerencsém volt, bár keleti barátaink uralták a stratégiai pontokat, nyilván fel sem tűnt nekik, hogy eggyel több mesterlövész tartózkodik a valamiért védett zónában. Természetesen a parkolás fizetős, de ez a legkisebb probléma vele. Tömegközlekedés ideális, metró, combínó 150 méteren belül.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Maga a lakás az épület legfelső szintjén található, szerencsére lifttel fel lehet jutni. Liza megadta a kapukódot, melyet a célemeleten ismét be kell ütni, hogy a lakást elérjük. Maga a lakás jó állapotú, kétszintes. Az alsó gyakorlatilag a fogadó-rész és a privát szekció, míg az emeleten két maszoba és egy tágas fűrdő található, káddal. A viszonylag nagyméretű szoba közepén tatami, a ruháknak székek és fogas. A törcsik jól szívják a nedvet, a fűrdőben szájvíz kellő számú tusfűrdő. Kellemes félhomály, sólámpa varázsolt intim hangulatot a szeánszhoz.
Liza külseje
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Liza a képeknek megfelelő kűlsővel rendelkezik, egy igazán sexy Milf, aki mosolyával, dús keblei ringásával és főként az őszinte és meggyőző erotikus kisugárzásával, hozzáállásával elvarázsolja vendégét. Kedvessége megszépíti és egyben rabul is ejti vele az embert. Nála fokozottan igaz, hogy a kűlső akkor igazán szép, ha belülről jövő kedvességgel, közvetlenséggel párosul. Nos ez Lizánál teljesen rendben van, ami még a gátlásos vendégeket is a legjobb formába hozza már a randi kezdetén. Egy félig átlátszó köntös félében fogadott, alatta fekete tanga, melltartó kombóval, kibontott, váll alá omló barna haja méginkább emelte az összképet, a talpig mosoly pedig már az ajtóban sejtette, hogy kellemes óra elé nézek.
1. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 97490 erotikus masszázs
3. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 97490 erotikus masszázs4. Liza +36209240243 beszámoló 2018-10-11 13:24:23 erotikus masszázs 974905. Liza +36209240243 beszámoló 2018-10-11 13:24:23 erotikus masszázs 974906. Liza +36209240243 beszámoló 2018-10-11 13:24:23 erotikus masszázs 97490
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Nos ez már az ajtóban elkezdődött. Mondhatni, hogy Liza izzó fogadtatásban részesített. Belépés után azonnali ölelés, testünk egymáshoz simult, csókok a nyakra, majd az ajkakra, aztán mint hazatérő katona kezemmel feltérképeztem mi vár rám és Liza is hasonlóképpen. Örömmel nyugtáztam, hogy a méretes keblek teljesen igaziak, az ajkak ugyancsak és a kezek hamar megtalálták duzzadó farkamat. Fent a fűrdőből kijövet már egy szál tangában várt, amit másodpercek alatt lekaptam róla. Farkamat a lábai közé dugtam, combjai között járattam, miközben popsiját, ágaskodó bimbóit markoltam. Már álló helyzetben heves csókcsatába bonyolódtunk. Nem volt egyszerű hasra vágódnom a program szerinti masszázshoz, ami teljeskörűen a bokámtól a tarkómig, melegített olaj bevitelével történt. A kritikus részeknél szakszerűen oldotta a csomókat, közben azért folyamatosan a zacsim környékén vizslatott, rafináltan fenntartva merev állapotomat.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
A masszázs végén magát is megúsztatta kissé, majd melleivel a fenekemet, lábam között az elérhető erogén zónáimat cserkészte be, amitől végképp tarthatatlanná vált a hasonfekvés. Megfordultam és szemből is kaptam először egy villám-masszázst, majd kézzel egy rendkívül finom lingamot, komoly erőfeszítés kellett, hogy a második felvonást túléljem egy gyors sorozat nélkül. Persze a java még csak ezután következett. Liza valahogy az oldalára, majd a hátára került és átadta magát lehúnyt szemmel az élvezeteknek. Fentről lefelé haladva húztam a csóközönt dél felé, figyelve közben Liza reakcióit, melyek halk, majd erősebb sóhajokban, nyögésekben, ütemes csípő emelgetésben jelentkeztek. Kelyhéhez leérve a folyamat még intenzívebb lett, mivel galád módon lassítottam a tempón, ami még feljebb húzta. Nyelvemmel először csak finoman érintettem csiklóját, mely kihúzta magát, mint dísszázad első sorában az elitkatona. Gyönyörű volt a sólámpa súroló fényében megcsillanó hetyke kis lövege, mely mélyről kibúvó érdeklődő kis vakondként kereste ajkaimat. Rácuppantam ezúttal már ütemesebb tempót diktálva, melyhez csípője mozgásával adta a neki kellemes ritmust. Egyszer csak éreztem teste befeszülését, majd a ütemes rándulásait gyönyörének. Gyors helycserét követően Liza olajos mellei között találtam magam, hasonló ritmusban haladva az elkerülhetetlen felé. Le-föl csúszkált rajtam mellei közé fogva valószínűtlenül bekeményedő farkamat, melyet a felső szektorban egy-egy bólintással be-bekapott, néha egészen mélyre beengedve. Percek telhettek el így csupán, mikor éreztem, hogy elkerülhetetlenül kellemes nyomás indult el viharsebesen az ágyékomtólm melynek látható eredménye Liza ajkai közé robbant. Eltűnt utódaimról azóta sincs tudomásom, de Liza még a maradék nyomot is eltüntette a környékről gondos nyelvmunkával, ami mind érzésre, mind vizuálisan varázslatos volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt, a budapesti átlagnak megfelelő. Nem kérte előre, a végén került a frissítő mellé és ott is maradt távozásomig.
Rózsacsokor
prof1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Lizával találkozni felejthetetlen élmény volt. Rajta látszik, hogy élvezi, amit csinál és ez a szenvedély, erotika és hozzáállás átragad a vendégre is. Mindent megtesz azért, hogy elégedetten távozzunk tőle, de legalább is rajta nem múlik az biztos. Nyílván nála is sok minden partnerfüggő, de úgy éreztem, hogy normális hozzáállással egy felejthetetlen randiban lehet része nála a vendégnek, ami jó alap a visszatérésre. Az élmény nálam is újabb randiért kiált. Köszönöm Liza a felejthetetlen estét!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról


2018-10-18 08:59:11
Nagyon jó ez a beszámoló. Élvezet olvasni, sok hasznos dolgot tudok meg a hölgyről, ráadásul a hangulaton keresztül még látogatásra is csábít.

2018-10-15 21:07:55
Szóval proftól kaptunk egy igazán profi írást! Minden tisztelet irományodért, örülök, hogy jól éreztétek egymást!

2018-10-15 18:42:04
Én csak annyit: a szokásos minőségi beszit nyújtottad át részünkre, mi egy jó élményen alapult.Kösz!

2018-10-15 15:17:00
Már szinte mondani se kell: ez is egy kiváló írás. Köszi szépen és egészségedre :-)

2018-10-15 14:27:08
az elmenyetekhez.Ilyen az amikor a tudas szorgalommal parosul :)
Mutasd mindet

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-05-31) : A masszírozás az elsőkörös kényeztetésem után vette kezdetét, mikor is a tatamiról átfáradtam a masszázspadra, a meszesedő nyakam, hátam, és vállaim is kitűnő kényeztetést kaptak, Lizácska nagyon finom, ugyanakkor kellően erős és tűpontosan precíz kezei által,

(2021-05-17) : Ez idő alatt Liza kissé át helyezte a masszázs padot, amelyen hanyatt fekve helyezkedtem el. Liza a fejem mögé ült és megkezdte fejemen a nyirok masszázst. Mindkét kezének ujjai szimmetrikusan de nagyon finoman és puhán érintették arcom és fejem meghatározott pontjait.

(2020-10-26) : Liza megkezdte masszírozásomat, olaj került hátamra és elkezdett dolgozni keze. Nem először voltam így most valahogy azért egész másnak éreztem. Finomak voltak az érintései, de valahogy jobban csiklandoztak, érzékibbnek tűntek. Kezei a hátamról fel szaladtak a nyakamig, finoman körbe érintették, meg birizgálva közben fülcimpámat is. Gördültek az ujjak, az ököl a gerincem mentén, le siklott keze egész a lábaim közé finom érintések, benyúlások közepette.

felejthetetlen: 16db
(2023-09-08) : Liza bekente felső testét olajjal...aztán kezdődött a műsor. Finoman rám hajolt, fülbe szuszogás, simogatta mellkason, pocakom, majd lentebb is. Pillanatok alatt már volt eredménye, volt mit tenni fantasztikus mellei közé. Hosszú melles kényeztetés után lentebb csúszott, majd kezezés nélküli kényeztetésben volt részem... Fantasztikus!!! Többször időt kértem, ölelkezésre magamhoz szorítottam....hmmm. Aztán helycserés pártámadás jött. Én kerültem fentre, Liza hanyatt feküdt. Simogatás, puszilgatás, lassan de biztosan haladtam "dél" felé.

(2023-07-18) : Jócskán elidőztem és vissza-vissza tértem cicijeihez is. Bejártam környező testtájait, nyaltam-faltam, habzsoltam, simítottam, simogattam ahol csak értem.

(2023-06-13) : Nem csak keze kényeztette finoman, lassan, érzékien hanem a szája is. Egyre magasabb szintű érzelmi állapotba kerültem, de Liza nem sietett. Fenntartotta keménységét és közben keze zacskóm is megjárta majd lejjebb haladt és a popómat is izgatta.

nagyon jó: 21db
(2023-04-03) : Azonban egy pillanat múlva Liza gyönyörű hosszú ujjainak finom érintését érzékeltem, vádlimon, combomon, hátamon, nyakamon érintettek táncoltak siklottak ujjai. Hol itt hol ott érintettek meg, jártak a testemen sokfelé. De nemcsak ujjai érintettek, hol szája hol mellbimbói, gyönyörű cicije érintették a testem, felváltva és meglepetésszerűen! S

(2022-02-12) : Egymáshoz simulva merültünk el beszélgetésünkben, majd ruhájától megszabadítva csókok özönével halmoztam el nyakát, testét, hosszabban elidőzve csodás cicijein. Ezután Liza a masszázságyra parancsolt, és beszélgetésünket folytatva elkezdte finom langyos olajat használva masszírozásom. Teljesen rábíztam magam, mert mint korábban most is Liza a széleskörű tudását és nagy gyakorlatát felhasználva és alkalmazva mindig megtalálja a neuralgikus pontjaimat, és kezeli azokat.

(2021-08-25) : A masszázs nagy részét ez vette el, utólag mondta, hogy igencsak le vannak tapadva az izmaim, lenne még mit dolgozni rajtuk, de hát az időnk véges. Az egyik dolog a sok közül ami megfogott Lizában az az, hogy folyamatosan képzi magát. Ez érződik is a mozdulatain. Azt hiszem nem csak a megfelelő helyeken nyomkod meg, hanem a megfelelő erősséggel is.

: 27db
(2024-02-22) : A francia natúr és nem a kapkodós fajta, ez is lett a végem. Szimpátia végett abszolút egymásra tudtunk hangolódni így élvezetes hétinditó volt mindkettőnknek.

(2024-01-18) : Erre kaptam gyakorlatilag egy teljes testmasszázst, ami valahogy szokatlanul finoman indult, már azon gondolkodtam, hogy "reklamálni" kellene az intenzitás miatt. Azért nagyon jól esett és lassan kezdett igazi gyúrós masszázzsá válni, a vállak megdolgozásakor néha már-már csillagokat láttam.

(2024-01-02) : Személyre szabott program van, és mi a másik irányba indultunk. Majdnem 2 órát voltam nála amiből talán 10 perc masszázs volt. Kiszedett egy csomót a lapockám alól, jól csinálja.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-02-24) : A megbeszélt időpontban ott voltam és kerestem , többszöri hívásra sem reagál . Fél órát vártam feleslegesen . Azóta sem jött semmi reakció . Érdekes hozzáállás . Egy bocsi jól esett volna !