Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Zszófi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-10-11 03:09:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zszófi +36702736472 97481 erotikus masszázs

Zord a 2018-10 hónapi randiján történteket írta meg Zszófi hirdetővel
perfekt popsi
jól átmozgat, átgyúr
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Barátnőjével egyeztettem előtte 2 nappal. Mivel szeretek korán kelni, és én akartam lenni az első, aki aznap szétnyalja, ezért korai időpontra kértem a randit.
Megközelítés
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Odatalálás:
4
GPS navigációval vigyázni, valamért a Google más helyre, az Örs vezér tere közelébe visz. Az igazi cím inkább a stadionok közelében van. Könnyű parkolni, csak fizetős. Van metró, busz, világos, troli is a közelben, tehát tömeggel is jól meg lehet közelíteni a helyszint.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Régi bérház sokadik emelete, de a lift modern és a lépcsőház is tiszta. Lakás több helyiségből áll, én mindig csak a fürdőt és az egyik szobát látogatom. Minden tiszta, rendben van. A fürdőben direkt miattatok megszámoltam, 13-féle tusfurdo van, kád és zuhanyfüggöny.
Zszófi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy angyal. Kedves, szép arcú, hibátlan testű nő. Egyből levesz a lábamról. Olyan kidolgozott teste van, hogy az izmait én is irigylem. Popsi világbajnok, nem győztem levenni róla a szemem, hihetetlen, elfer egy tenyérben és izmos és gömbölyű. Hasa lapos izmos, imádom. Cici kicsinek tűnhet sok kolléga számára, de ez engem nem zavar, kerek, formás és jól izgatható. Egész lénye pozitív, kedves, és szexi. Ő az első nő, akihez harmadszorra is visszamentem.
1. Zszófi +36702736472 beszámoló Budapest 97481 erotikus masszázs
3. Zszófi +36702736472 beszámoló Budapest 97481 erotikus masszázs4. Zszófi +36702736472 beszámoló 2018-10-11 03:09:13 erotikus masszázs 974815. Zszófi +36702736472 beszámoló 2018-10-11 03:09:13 erotikus masszázs 974816. Zszófi +36702736472 beszámoló 2018-10-11 03:09:13 erotikus masszázs 97481
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Az ismeretségre is tekintettel, nem a masszázzsal kezdtünk, hanem egyebekkel, ld következő fejezet. A masszázs már a padon történt, választásom szerint olajjal. Kiváló, szakszerű, remek. Hát, váll, nyak résszel kezdett, ahol teljesen kiszedte a beállt részeket, fájt is mint állat, de így hatásos. Gerinc, fenék, láb is átdolgozásra került. Zsófi szakképzett masszőr, tudja, mit miért csinál, és másnap tényleg érezni a jótékony hatást. Pedig nem engedtem neki, hogy teljes erővel csinálja (ezt nehezményezte is :)).
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Emlékezett rám és kedvenc perverziómra, ezért fürdés után egyből a matracra küldött,és hasra fektetett. Hamvas izmos testének látványától már félkemény állapotban voltam, amikor elkezdte a popsi kényeztetést.
Mintha az élete múlna rajta, úgy csinálta. Farpofáimat körbenyalta, közelített az ánuszhoz, és fényesre nyalta, nyelve mélyen befúródott a seggembe. Imádom ezt és Zsófi is imádja. Hol szemből, hol a tükörben figyeltem, milyen odaadással nyalt-falt.
Majd végignyalta a farkam, szopogatta a golyóim, és Egyre növekvő intenzitással szopogatta a farkam. Látszik rajta, hogy teljesen odavan ezért, és legalább annyira élvezi, mint én, ha nem jobban. Kéz nélkül fúrja le magát a farkamba, tökéletesen
Majd kis igazítás után az orra a hasamon koppan.. Ahh ! Valódi mélytorok! Ritka kincs! Fenomenális érzés!nagyon hevesen képesek teljesen eltűntetni a farkam. Zsófi többször is megteszi.
Nem akarom, hogy vége legyen, de kb negyed óra után egy hirtelen ötlettől vezérelve aktust imitálva rámfekszik és végicsúszik rajtam. Ez betette a kis kertkaput.
Ezután elég az, hogy a szájába veszi a farkam, és belerobbanok. Minden cseppet kiszív, és el is tüntet. Tökéletes.
Masszázs után ugyanezt a programot kapom, de most én is puncit kérek, így szívesen átfordul 69-be. Óvatosan nyalogatom, majd egyre gyorsabban körözök a csikló felett. Édes kis sima punci, egyre nevesebb, egyre inkább kiemelkedik a kis korona, hmmm.... Próbáltam ujjal is izgatni, de olyan szűk, hogy csak az első ujjpercem fér be! Rendkívül izgató!
Majd elrepül de még hogy! Azok a hangok! Istenem!
Állítólag nagyon ritkán szokott ilyen gyorsan elmenni. Hát egy élmény volt, szólj, ha segíthetek még! :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az extra maga Zsófi. És a kényeztetése. És az, hogy egy olyan csajt kapsz, aki a fősulis tornacsapatban a legjobb testű nő volt. Hű, lehet hogy elfogult vagyok?
Rózsacsokor
Zord nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Te jó ég, minden fillért megért. Nem fogadott el borravalót, ilyet még nem is láttam, pedig a korai időpont miatt taxival kellett jönnie. Bármikor visszamennék. Ha csak én kényeztethetném, akkor is :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zszófi erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókZszófi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2021-04-29) : A masszázs tényleg elég erős, néha úgy éreztem leugrok a padról, de nagyon jó volt. Kérdezte hogy minden rendben van e, amire persze igen a válasz, tudtam hogy ez egy fájdalmas, de hasznos kezelés lesz, kell nekem ennyit ülni a gép előtt meg a kocsiban. Végigment a hátamon és a lábaimon is. A lábaknál külön kértem,

(2019-10-23) : Nagyon ritkán találkozik az ember ilyen helyen ilyen kitűnő masszőzzel. Igazi kemény gyúrást kaptam, ami nagyon nagyon tetszett, igazi felüdülés volt, pontosan olyan mintha sportmasszőrnél lennék.

felejthetetlen: 7db
(2022-01-04) : Nagyon jól masszíroz, ahol érzi a görcsöket ott egy picit keményebben is csinálja. Látszik, hogy valóban tanulta, ért hozzá. Kiemelném a combom belső oldalának finom kényeztetését, ez igencsak kedvemre való volt. Alaposan végigmasszírozott mindenhol. A hátammal kezdte, megkérdezte, hogy a fenekemre ülhetne-e. Hát hogyne! Ahogy az a selymes tapintású popsi, közelebbi kapcsolatba lépett az enyémmel, tudtam ez csak jól végződhet.

(2021-02-22) : Zsófinak, hol a makkot , hol a golyókat nyalogatta, hol jó mélyen eltüntette a cerkát. de azért , hogy ne legyen minden ilyen sima , kértem egy kis nyelves popó kényeztetést. át ebben is profi a lány, érdemes igénybe venni. e kis inyenckedés után elengedtem magam , és nemsokára meg is lett az eredmény egy jó kis NFVSZ formájába. Az orgazmus kontrollal és nem is kellett foglalkozzak, ezt is megoldotta Zsófi, hogy ne durranjak el túl hamar. Mikor már végre sikerült kitárazzak, kis tisztogatás és újra irány a fürdő.

(2018-09-19) : Először szakszerű masszázzsal indítottunk. Már az elején tájékoztatott, hogy szimpatikus vagyok neki, így sor kerülhet majd franciás kényeztetésre is. Tanulta a masszázst, és ez minden mozdulatán érződött.

nagyon jó: 11db
(2022-09-23) : Zuhanyzás után ágyra rendelt és elkezdett franciázni. Sokat váltogatja a technikát, eleinte nem is jött be annyira, de nagyon gyorsan rátalált a megfelelő "mélységre" és ritmusra. Csak közölni kell vele ami tetszik és gond nélkül csinálja. Felajánlotta, a prosztatamasszázst, na ettől már zavarba is kerülem.

(2022-05-24) : Kellemes és intenzív volt, valóban jótékony élettani összefüggések lehetnek benne. Határozottan, pontszerűen nyomogatott, masszírozott. Lokálisan és célirányosan dolgozott a talpamon.

(2021-09-23) : Felfeküdtem az ágyra, és elkezdte a sokak által megénekelt szakszerű masszást. Megjegyzem rendszeresen járok "civil" masszásra, így úgy érzem van összehasonlítási alapom és talán egy kis gyakorlatom is a témában. A talpamnál kezdte, elég intenzíven de nem túlságosan erősen, a fájdalomküszöb alatt, haladt a vádlim, combjaim a fenekem át.

: 32db
(2023-11-05) : Jól csinálja, érezhető a rutin a kezeiben, mozdulataiban. Természetesen masszázs közben már ment részéről az incselkedés. Mivel mindketten tudtuk, hogy ez a fél óra nem a masszázsról fog szólni,

(2023-08-27) : Lefeküdtünk a matracra és egy talp, lábmasszázsal kezdett, majd kértem jöjjön közelebb hogy simogatni tudjam a kemény ruganyos melleit. Közben mondta hogy jól esne neki is egy hátmasszázs, hasra fektettem fölé térdeltem és jól átmasszíroztam a hátát aminek örült mert jól esett.

(2023-01-20) : Javasolta, hogy húzzunk gumit de én még szerettem volna játszani a cickóival. Így hanyattfeküdt és azokat a csodás ruganyos melleit markolásztam, gyúrtam, csókolgattam. Aztán kértem, hogy gumihúzás eőtt cuppanjon ismét rám, majd gumit húztunk

lehetne jobb: 4db
(2023-01-24) : Ekkor jött az első kellemes meglepetés az addigi tapasztalatokat tekintve, Zsófi iszonyatosan jól, erősen masszíroz. Amennyire meg tudom ítélni szakszerű is. Sajnos eléggé elhanyagoltam az utóbbi években a testem, amit Zsófi egyből észrevett. Nem a túlsúlyomra gondolok, hanem a bekeményedett hátamra.

(2022-03-03) : A masszázs a masszázspadon történt. Felült, ölébe vette az egyik lábam, és egy alapos talpmasszázzsal, valamit sport masszázzsal gyúrta át a vádlim, combom, fenekem, derekam, majd következett hasonlóan a másik oldal. Ha bármelyik foci után ilyen gyúrást kapnék, megköszönném, és igen jól érezném magam utána.

(2022-03-03) : A kellemetlen benyomások ott kezdődtek, hogy a megbeszélt időben nem vette fel a telefont. Negyed órán keresztük kísérleteztem ami végül sikerre vezetett. Közlekedési problémát jelölt meg, de mondta, hogy most vár és majd ennyivel hosszabbítani fogunk. Így bejutással, a fenti szobakereséssel elment vagy 25 perc.

egyeztetési probléma: 2db
(2022-11-10) : Felültetett. Bármi közbejöhet, bármelyik oldalon. Én velem is megtörtént már, de az a minimum, hogy jelez az ember. Nekem tönkre tette az egynapos szabimat.

(2022-08-17) : Már akkor is furcsa volt, hogy amig kerestük a közös ráérős időpontot, elkezdett sürgetni, mert "más is telefonálni akar". 9-re beszéltük meg, megadta a pontos címet.