53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
35
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
297
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
195
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
74
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
64
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Kamilla szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Kamilla-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-10-02 17:00:24

Bela04
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Kamilla Budapest 2018-10-03

Egyeztetés
Elérhető:
4
Telefonon történt. Elsőre nem sikerül beszélnünk, de egy órával később igen. Pontos tájékoztatás, pontos útbaigazítás. Öt perccel korábban hívtam a megbeszélt időpont előtt akkor még nem vette fel, de pontban a megbeszélt időpontban igen. Rendben ment. Valószínű (biztos), hogy más is kezeli ezt a telefon számot), mert egy kis érdekességként megemlítem, hogy miközben már együtt voltunk (69-es pózban) a telefonom csörgött. Utólag láttam, hogy kamilla volt az???. Bár én már semmin sem csodálkozom, mert akár a telefon is önállósíthatta magát és tárcsázott magától. (Volt rá nálam is precedens.)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyű minden eszközzel. A 6. kerület lassacskán megújuló részén található, de frekventált út mellett. Meglepő volt, hogy könnyű volt a parkolás, de a környékhez viszonyítva meglehetősen magas árkategóriájú. (Vagy csak emelték a tarifát az elmúlt időszakban.) GPS könnyen megtalálja.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház. A lakás tiszta minden szempontból megfelel a célnak. Fürdő szintén tiszta száraz. Normál eredeti tusfürdők és szájvíz is található a kínálatban.
Kamilla külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Nem igazán lehet hozzá fűzni a képekhez. Pontosan úgy néz ki mint a hirdetésen. Kedves arc, és mosoly jellemzi. Pici apró teremtés, de ez az adatlapon is látható. Nekem tetszett.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
3
Pornós feeling:
1
Kötelező tisztálkodás után, már meztelenül jött be a szobába Kamilla. Igazán kellemes látvány.
Egyszerre látni benne a nőt és a termete miatt mégis kiviláglik a zsenge kora. Mert bár szépen szabott és arányos női formákkal rendelkezik, de a magassága mégis kölcsönöz neki egy gyermeki vonást.
Itallal kínált, amely többféle választékból állt. (Kávé , víz, üdítő) Választásom után gyorsan szervírozta is az általam választott üdítőt.
Ez a pár perces előkészület kellett ahhoz, hogy immár először elmosolyodjon Kamilla. Tényleg nagyon kedves mosolya van, mint ahogyan azt már előttem is leírták.
Friss lepedőt terített fel. Szeretem, ha előttem teszik ezt meg mert látom a tisztaság iránti elkötelezettséget ebben a mozdulatsorban.
Ágyon kezdtük meg egymás felfedezését.
Lehet simogatni mindenhol így ezzel kezdtem. Majd csókkal folytattam. Igazából Kamilla csókja a szájra puszi és a nyelves valós csók között helyezkedik el. Lehet "nyalni", szopogatni csókolni az ajkait, de a nyelves csata nincs. Néha elértem a picit fogai között előredugott nyelvének hegyét , de többet nem enged. (Legalábbis ezen a találkozón nem.
A lehetőséggel életem és ajkait csókoltam. Közben egy egy szünetre melleit csókoltam, nyaltam-faltam.
Jó volt igazi ciciket érezni. Valós szövetek rugalmasságát és ruganyosságát.
Mivel az igazi nyelves csók nem szerepelt a repertoárban így leügyeskedtem magam a kelyhéhez.
Remekbe szabott szép igazi nőies kehellyel és "lepkékkel" áldotta meg a sors. Illatos kertjét nagy élvezettel kényeztettem.
Hosszan kitartóan. Kamilla aktívan mozgott nyelvem alatt pont olyan tempóban amilyet én szeretek.
Célba nem értem, de elég hosszan időztem lent, hogy érezzem néha hasának és lenti régiójának záróizmainak egy egy összehúzódását, de a katartikus ritmikus összehúzódások élményével ezúttal nem lettem gazdagabb.
Javasolta , hogy forduljunk 69-es pozitúrába. Így is lett és immár mindkettőnk izgatása folytatódott.
kellő időt töltöttünk így el.
Szerettem volna folytatni még úgy, hogy csak egymás mellet vagyunk és kézzel folytatjuk, de mivel csók nem az a vad igazi érzéki és ujjazás sincsen így kértem a védő felszerelést.
Misszionáriusban voltam benne. igazán jó érzés Kamillában érezni magát az embernek. Hosszan lassan mozogtam benne. Néha föl egyenesedtem, hogy láthassam , hogyan mozog ki be benne a velem egykorú, de visszatértem az eredeti pozitúránkhoz.
Bár most jól tudtam magam kontrollálni, de eljött aminek el kellett jönnie.
Utána letisztogatott, majd egy kicsit beszélgettünk.
Most már, hogy "közelebbről is megismertük egymást oldottabb lett Kamilla és többet mosolygott.
Igazán jól áll neki a mosoly, nagyon kedves ilyenkor a tekintete.
Nem szeretek kapkodni és elmentem a fürdőbe letisztítani magam.
Miután végeztem még egyszer megkínált itallal ami igazán jól esett. Jeleztem, hogy sajnos az időm lejárt, de kedvesen megjegyezte, hogy nem kell sietnem, mert senki nem sürget bennünket.
Tudom a szabályokat így elbúcsúztam és így ért véget ez a kis kalandom.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóban megtalálható mérték. Régi Pesti átlag. Előre érkezésemkor adtam át magamtól, mint mindig.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon kedves törékeny ízig vérig fiatal lány. Nekem az igazi csók hiányzott, de amúgy mindenben szolgálatkész, nagyon jó szolgáltató.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kamilla szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-10-03 20:33:58
A helyszín és a külső leírásával nem kápráztattál el.

2018-10-03 12:21:47
Mintaszerű beszámoló volt. Köszi szépen és egészségedre :-)

2018-10-03 11:26:43
Nagyon jól sikerült kellően részletes a beszid, köszi

FunkciókKamilla legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2018-10-19) : Kamilla lassan rámcsusszan, rámtámaszkodik, teljesen rámhajolva átkarol, szorosan belém kapaszkodva aklimatizálódik, mig vaginája fel nem veszi hímvesszőm inverz alakját. Szük puncija nekem személyes menyországom,

(2018-08-06) : Puha ajkai közé vette a kőkemény kiskukit, ügyes nyelvecskéjével, kellő mennyiségű nyálával, fergeteges francia tudásàt megcsillogtatva, hatàraimra figyelve repített a kéjek birodalma felé,

(2018-02-06) : Én feküdtem a hátamra, és kezdetét vette a felejthetetlen franciaóra. Annyira finoman, érzékien, látható élvezettel kényezteti a kistesót, hogy nem lehet sokáig bírni.

felejthetetlen: 6db
(2018-06-30) : majd következet a francia nagyon kellemesen csinálta néha kézzel is rásegít közben simogattam a combját neki,mikor odanéztem belenézett a szemembe

(2018-06-28) : Hátamra fektet és ekkorra már ágaskodó farkam felé veszi az irányt. Mellém térdepel és oldalról kezd el szopni. Ahogy lenézek, pici szájában hatalmasnak tűnik péniszem,

(2018-06-26) : Nagyon kellemes volt a szájában lenni, nem vadul, nem mélytorkosan csinálja, de élvezettel és puhán. Közben a formás fenekét gyömöszöltem és a sűrű, szép fekete haját, itt is közel voltam a csúcshoz,

nagyon jó: 7db
(2018-12-19) : Kezdésként végig csókoltam a szárnyacskákat.majd érezve,a kedvező fogadtatást nyelvemmel egyre mélyebbre igyekeztem hatolni a gyönyörök kapuján,amira kedvesem heves combremegése és erőteljes sóhajai voltak a visszajelzés,majd kis tevékenység után kedvesem elröppent.

(2018-09-03) : Most már átadtam a terepet neki, s Kami egy nagyon finom, lágy de mélytorkos franciával szeretett volna "vígasztalni".. de a kisori nem nagyon akart kötélnek állni.

(2018-08-28) : Gumis franciát kértem, amit olyan jól csinál, hogy az valami egész hihetetlen, az a fajta érzés amikor olyan keményre áll tőle, hogy majdnem szétdurransz.

: 7db
(2019-03-05) : Igazából a pózok nem érdekesek, mivel mindegyikben ugyanolyan jó vele. Ami még egy nagy fegyvere, az a popsija

(2018-09-26) : Lassan otthagytam játszótársaimat,és megérkeztem Kami ékességéhez,ahol már a kis pillangó szárnyak enyhén kinyílva várakoztak,készen állva gazdájuk elröptetéséhez.Beköszönésképpen benyalintottam szép,húsos ajkai közé,majd elkezdtem a nyelvemmel lassan ,simogatóan kényeztetni

(2018-09-14) : ,elöször ö lovagolt meg engem majd fordultunk aztan hátso pozt is kiprobaltam amit maximális odafigyelessel es egyutt mükődően csinalta meg egy kellemes masszirozást is kaptam