82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
19
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
65
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
116
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
46
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 11-20
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Lizzie szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Lizzie-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-26 10:48:12

endre30
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Lizzie Budapest 2018-09-26

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, nem értem el, de nem sokkal később visszacsörgetett. Meg is beszéltünk egy másnap délutáni randit azzal, hogy délelőtt pontosítjuk a címet. Ez meg is történt, majd a ház elől hívtam mikor megérkeztem. Nagyon kedves hangja van és már a telefonban is érezhető, hogy egy kedves, intelligens lány.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Béke tér környéke, csendes mellékutca újszerű háza. Parkolóhely mindíg van a környéken, fizetős. BKV: busz, villamos, metrópótló villamos és néha metrópótló villamost pótló busz jár a környéken.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Jó állapotú, újszerű lakás. A szobában kényelmes ágy és polc a ruháknak. A fürdő tiszta, rengeteg tusfürdőből lehet választani, a szájvízhez kerámiapohár. A törölköző nagyméretű és puha. Rend és tisztaság az egész lakásban.
Lizzie külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek alapján volt egy benyomásom Lizzieről, de élőben mást kaptam. A képek jók, de leesett az állam amikor megláttam ezt a gyönyörű lányt... Aranyszínű hajzuhatag, gyönyörű szemek, formás test, nagy és kemény cicik, a popsi pedig maga a csoda. Bár nem tartozik a külsőhöz, de Lizzie egy kommunikatív és rendkívül értelmes lány.

Action
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
A liftből kiszállva nem kell sokat gondolkodni, hogy merre is induljak, mert nyílik az ajtó, mögötte pedig Lizzie egy rózsaszín melltartóban és bugyiban. Bemutatkozás, majd be a szobába. Levetkőztem, az ajándékot leraktam, majd megmutatta a fürdőt. Siettem, mert az érkezés óta nem tudtam levenni a szemem róla, így igyekeztem minél rövidebb ideig hanyagolni a társaságát.

A szobába visszatérve egy kellemes masszázzsal kezdett felvezetésképpen. A hátamat masszírozta, közben beszélgettünk, majd összebújva csókolóztunk és simogattuk egymást. Ezután Lizzie kényeztetni kezdett. A francia nagyon kellemes, nem pornós, viszont nagyon egyedi technikája van. Először a környékkel játszadozott, majd kezelésbe vett. A kezét is használja, néha csak a makkommal játszott, majd kellemesen, sokszor a szemembe nézve kényeztetett. Mikor éreztem, hogy ha tovább folytatja elsülök, kértem egy cserét. A melltartót Lizzie vette le (túl sok volt a kapocs, nem akartam bénázni), a bugyitól én szabadítottam meg. Lizze puncija nagyon ízlésesen fazonra igazított (megőrülök érte)és nagyon finom. Miután végigcsókoltam a testét, a csodás ciciknél egy kicsit eldőzve, nyalni kezdtem. A hangokból és a nedvesedésből ítélve jól érezte magát, mikor érzékennyé vált feljebb csúsztam és megcsókoltam.

Rövid pihenést követően gumit húzott és rámült. Volt, hogy keményebben, volt, hogy lágyabban lovagolt, csókolt, vagy mosolyogva a szemembe nézett, miközben a cicijét, vagy a golyóimat simogatta. Ezt nem is lehetett sokáig bírni, rövidesen nagyot élveztem...

Kis pihenés után érezte, hogy készen állok a folytatásra, a koreográfia hasonló volt az előzőhöz, ismét kaptam egy csodás franciát, én is kényeztettem, amire hasonlóan reagált... Most hátulról közelítettem, amíg élek nem fogom elfelejteni ezt a látványt. Miután elélveztem finoman letörölgetett, majd lassan le is járt az időm, így felöltöztem, Lizzie is felkapott egy köntöst és az ajtóhoz kísért.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A régi átlag, amiért egy nagyon átlag fölötti élmény jár.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Régóta a kedvenceim között volt és most én is elmondhatom, hogy kár volt eddig várni. Egy nagyon kedves, odaadó, természetes lányt ismertem meg, igazi barátnő feeling-el. Nagyon jól éreztem magam, hatalmas élménnyel gazdagodtam és ha Lizzie is úgy akarja akkor lesz még folytatás...
Megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2018-09-25 17:14:07

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lizzie szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLizzie legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2019-04-03) : . Szépen érzékien , ahogyan egy titkos szerető tenné el is kezd kényeztetni. Finom puha szája van, nagyon jól esik. Nyalogatja a zacsit is, van egy rá jellemző technikája, ahogyan rezegteti a nyelvét. Látványos, pornós elemek nincsenek, de selymes, beleélős, izgató.

(2019-03-15) : .Nagyon jó partner volt Lizzie ebben a játékban, amit pettingnek sem neveznék, mert egyszerűen nem az volt a cél, hogy szexuálisan izgassuk egymást. Maga a testi közelség, az érintés volt számomra semmihez sem foghatóan álomszerűen jó érzés.

(2019-01-18) : hanyattfektetett, és bemutatta francia tudását. Gyengéden csinálja, nagyon jól esően, és hogy ne durranjak el, helyet cseréltünk, és én kezdtem nyálazni őt,

felejthetetlen: 15db
(2019-05-19) : Életem legjobb franciája volt, nagyon finoman csinálta, néha kézzel rásegített, de sose túlzóan. Ezt időről időre feldobta vagy a zacsi nyalogatásával, vagy a gát területének határozott masszírozásával, ami kifejezetten újszerűen hatott rám.

(2019-04-25) : Aztán ő került felülre ahol átölelve csókolóztunk.Igazából csak ekkor vettem észre a gyönyörű sárga színárnyalatú haját.Ami kibontva pompázott és Lizzinek furcsa volt hogy ezt megemlítettem.

(2019-04-20) : Egy két perc után Lizzie kezdeményezően hanyadt döntött engem és a hasamat végig csókolva lekúszott az ágyékomig. Tüzes tekintettel szemembe nézve kezdte a szájával kényeztetni a farkamat. Selymesen lágyan, érzékien csinálta.

nagyon jó: 7db
(2019-04-13) : Ez így nagyon kedves és intim volt nekem. És szerintem végig csináltuk, mert elég rendesen beszorultam csini combjai közé és már-már a levegőm is elfogyott. Valsz. jól esett neki, nekem meg pláne. Utána kellemesen egymásba fonódtunk és ismét dumálgattunk egymás karjaiban de már fogalmam nincs miről, mert a tér és idő ott már elkezdett enyhén görbülni, talán gömbvillámok is cikáztak

(2019-02-11) : Nemsokkal később gyors gumi húzás majd lovagló. Atya Isten milyen érzés volt amikor jobban megült, mint magyar huszár a lovát. A kezét rátette a mellkasomra és mondtam, hogy hagyhatja ott is mert bejön nekem.

(2019-02-01) : Kértem,hogy feküdjön hasra aminek nagyon örült és elkezdtem kényeztetni,a nyakától lefelé indultam,de egy picit mindenhol elidőztem mert valami fantasztikus finom sima szép a bőre, és fehér ami számomra nagyon fontos üzenet az arisztokratáknak van ilyen szép fehér bőrük valamint az édes huncut mosolya is beleillik a képbe, és az illata elképzelhetetlenül csalogató

: 8db
(2019-05-18) : Először ő kényeztette a velem egykorút. Francia tudása az egyik legkiemelkedőbb. Top 3-ban benne van. Érzéki, bőnyálas, nyelvét ajkait, és kezeit is használja, méghozzá a legjobb koreográfiában.

(2019-05-06) : Elmegyek hozzá péntek délután lestrapált idegvégződésekkel és mindig jó kedvre tud deríteni, szívom magamba a szépségét, kedvességét és fiatalságát. Ha megszeretgetem, gátlástalanul visszaszeretget. Utána egész hétvégén röpdösök, meg szálldosok.

(2019-03-23) : Aztán megfordultunk, félig felültem, ő pedig a lábaim között helyezkedett el. Nagyon finoman állított fel, szájjal. Szeretem amikor nem várja el a lány, hogy alapból álljon a cerka mielőtt megkezdené a nyelvleckét, hanem szájjal élesztget.