116
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
19
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
65
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
46
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 11-20
82
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
128
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Lizzie szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Lizzie-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-24 19:47:22

pty35
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lizzie reagálása

Jaaaj, legközelebb mindenképp előrukkolok valami csini gönccel! ;) :*

Szexpartner beszámoló Lizzie Budapest 2018-09-25

Egyeztetés
Elérhető:
4
Pénteken ebédidő környékén hívtam Lizzie-t, de akkor még nem tudta felvenni. Azonban amint lehetősége engedte, visszacsörgetett. Az ismételt hívásom során sikerült egyeztetnünk egy aznap délutáni szeánszot. A kezdést aztán még egy kicsit megigazítottuk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval könnyű, hétközben fizetős mondjuk, de hát hol nem? BKV-val sem probléma, busz+villamos is közelben áll meg.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Újépítésű házban, magas emeleten lévő lakás. Előtérben megfelelő hely a cípőknek, kabátoknak, plusz dekorációs polc hangulatfénnyel.
Lizzie külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
*_*
De tényleg! Meglátod és így elkerekednek a szemeid, annyira csodás a lány! Aranyszín hullámos haja, huncut szemei, íves ajkai, bámulatos telt keblei és nőies csípője bárkit elvarázsolna.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Érkezésemet rövidke piros selyemköntösben várta az ajtó mögött. Sokadik alkalommal járok nála, talán ezért is ebben szokott várni, bááááár van a hölgynek pár roppant csábító fehérnemű szettje. Na majd legközelebb jelzem neki, hogy esetlegtalánlehetne-e valami olyasfélét. No nem mintha a köntös nem állna rajta jól, feszül az rendesen...

Cipő le, majd be az ismert szobába, ruha le a szobainasra, eközben Lizzie előveszi a törcsit és megkérdezi mit kérek inni. Abban maradtunk, hogy vizet, a fincsi teákat meghagyjuk a téli időszakra, itt lesz az nemsokára. A fürdő tágas, kádnál a csap beállítva kellemes hőfokra, gyors zuhany után vissza a szobába. Pár pillanat múlva Lizzie is visszatért a pohár vízzel, pár apró korty miközben ő kioldja köntösét és a fogasra teszi. Magamhoz húzom pőre testét és a szoba közepén kezdünk csókolózni. Hát ezt is lehetne csinálni az örökkévalóságig, de azért csak az ágy felé irányítom és egy határozott pöccintéssel a hátára fektetem. Mellé fekszem és a csókok folytatásával, a mellbimbói kényeztetésével elindulok lefelé, lágy öle irányába. Sóhajaira figyelve nyalakodok, csókolom és ennek meg is lesz a gyümölcse, Lizzie-nél szaporodnak a sóhajok, rándulnak az izmok.

Gyönyörörömét követően újfent mellé heveredek, de nem sokáig vagyunk egymás mellett, felém keveredik. "Nem vagyok nehéz?" kérdezi, "Fenét! Lökött vagy!" nevetek és ölelem, simítom puha testét, miközben ő csókokkal borítva halad lefelé, hogy franciázva kényeztessen. Lágyan, finoman, ahogy csak ő tudja. Haját kivételesen nem fogta össze, így a tincsek szabadon vannak, néha kicsit útban, de számomra lenyűgöző a látvány és az érzés is.Így is végem lehetne, volt is már olyan alaklom, de inkább váltunk, a gumi felhelyezés után lovaglópózban rám ül és lassú mozgásba kezdünk. Folyamatosan gyorsul a tempó, rám borul, majd vissza fel, keblei hullámoznak, hol ő, hol én tartom őket kézben. Ebből a pózból már nem is váltunk már, így érek én is csúcsra.

Pihenőre fogjuk, sok nevetés mellett szóba kerülnek a lóerők: a négylábúak és a négykerekűek is. Röpke technikai kitérőt követően elkezdjük a második felvonást, mi mással mint az orális helyzetbe hozással. Újra gumi, de ezúttal Lizze-t a hasára görgetem, így hatolok bele óvatosan hátulról. Szorosan egymáshoz simulva mozgunk, közben csókokat váltva, arcomat hajába fúrva, ujjam a szájában és fordítva, ujja a számban. Fokozatosan növeljük a tempót és Lizzie zihálása is erősödik, innen már nem hagyom abba, és igen, egyre inkább átadja magát az élvezetnek, míg végül kéjes sóhajok között csúcsra ért. Tudom, ilyenkor érzékeny lesz, ezért szinte állóra lassítva kérdezem suttogva, hogy "megvagy?" Igen, válaszolja és mosolyog. Átfordulunk oldalra és kifliben folytatjuk, így több szerep jut a kéznek is. Majd egyszer csak hopp, gondol egyet, tovább fordulunk és akrobatikus mozdulattal újra nyeregbe helyezi magát és egy olyat vágtát indít, amilyenre őszintén bevallom, de nem számítottam. De nem is ellenkeztem! Szédületes száguldás volt, ami csak miattam ért véget. Igaz nem a csúcson, éreztem, hogy még így sem tartok még ott. Egy biztos, ilyen második körre még álmaimban sem gondoltam, közös együttléteink közül ez most magasan vitte a prímet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Távozáskor a dekorációs pultra tettem, a kiselefánt gondjaira bízva, ahogy szoktam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lizzie-vel mindig öröm együtt lenni, nem véletlenül járok vissza hozzá. Ez az alkalom pedig tényleg emlékezetes marad számomra. Bááár ez nem jelenti azt, hogy nem lehet még tovább fokozni ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lizzie szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-09-26 09:26:55
Ez számomra a jó beszámoló, a partnerről és a hangulatról szól. Sokat megtudtam, köszi

2018-09-26 08:55:01
Részletes, sodró beszit írtál. Átjött a kék élmény, rendesen. Gratula Nektek.

2018-09-25 15:23:30
Szimpatikus kepet festettel Lizzyrol, kivalo kedvcsinalo szamomra is! Gratulalok mindkettotoknek!

2018-09-25 13:15:15
Érzékletes, lendületes, kiváló! ..................

FunkciókLizzie legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-04-03) : . Szépen érzékien , ahogyan egy titkos szerető tenné el is kezd kényeztetni. Finom puha szája van, nagyon jól esik. Nyalogatja a zacsit is, van egy rá jellemző technikája, ahogyan rezegteti a nyelvét. Látványos, pornós elemek nincsenek, de selymes, beleélős, izgató.

(2019-03-15) : .Nagyon jó partner volt Lizzie ebben a játékban, amit pettingnek sem neveznék, mert egyszerűen nem az volt a cél, hogy szexuálisan izgassuk egymást. Maga a testi közelség, az érintés volt számomra semmihez sem foghatóan álomszerűen jó érzés.

(2019-01-18) : hanyattfektetett, és bemutatta francia tudását. Gyengéden csinálja, nagyon jól esően, és hogy ne durranjak el, helyet cseréltünk, és én kezdtem nyálazni őt,

felejthetetlen: 14db
(2019-05-19) : Életem legjobb franciája volt, nagyon finoman csinálta, néha kézzel rásegített, de sose túlzóan. Ezt időről időre feldobta vagy a zacsi nyalogatásával, vagy a gát területének határozott masszírozásával, ami kifejezetten újszerűen hatott rám.

(2019-04-25) : Aztán ő került felülre ahol átölelve csókolóztunk.Igazából csak ekkor vettem észre a gyönyörű sárga színárnyalatú haját.Ami kibontva pompázott és Lizzinek furcsa volt hogy ezt megemlítettem.

(2019-04-20) : Egy két perc után Lizzie kezdeményezően hanyadt döntött engem és a hasamat végig csókolva lekúszott az ágyékomig. Tüzes tekintettel szemembe nézve kezdte a szájával kényeztetni a farkamat. Selymesen lágyan, érzékien csinálta.

nagyon jó: 7db
(2019-04-13) : Ez így nagyon kedves és intim volt nekem. És szerintem végig csináltuk, mert elég rendesen beszorultam csini combjai közé és már-már a levegőm is elfogyott. Valsz. jól esett neki, nekem meg pláne. Utána kellemesen egymásba fonódtunk és ismét dumálgattunk egymás karjaiban de már fogalmam nincs miről, mert a tér és idő ott már elkezdett enyhén görbülni, talán gömbvillámok is cikáztak

(2019-02-11) : Nemsokkal később gyors gumi húzás majd lovagló. Atya Isten milyen érzés volt amikor jobban megült, mint magyar huszár a lovát. A kezét rátette a mellkasomra és mondtam, hogy hagyhatja ott is mert bejön nekem.

(2019-02-01) : Kértem,hogy feküdjön hasra aminek nagyon örült és elkezdtem kényeztetni,a nyakától lefelé indultam,de egy picit mindenhol elidőztem mert valami fantasztikus finom sima szép a bőre, és fehér ami számomra nagyon fontos üzenet az arisztokratáknak van ilyen szép fehér bőrük valamint az édes huncut mosolya is beleillik a képbe, és az illata elképzelhetetlenül csalogató

: 8db
(2019-05-18) : Először ő kényeztette a velem egykorút. Francia tudása az egyik legkiemelkedőbb. Top 3-ban benne van. Érzéki, bőnyálas, nyelvét ajkait, és kezeit is használja, méghozzá a legjobb koreográfiában.

(2019-05-06) : Elmegyek hozzá péntek délután lestrapált idegvégződésekkel és mindig jó kedvre tud deríteni, szívom magamba a szépségét, kedvességét és fiatalságát. Ha megszeretgetem, gátlástalanul visszaszeretget. Utána egész hétvégén röpdösök, meg szálldosok.

(2019-03-23) : Aztán megfordultunk, félig felültem, ő pedig a lábaim között helyezkedett el. Nagyon finoman állított fel, szájjal. Szeretem amikor nem várja el a lány, hogy alapból álljon a cerka mielőtt megkezdené a nyelvleckét, hanem szájjal élesztget.