195
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
64
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
74
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
297
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
Sendy szexpartner

szexpartner

Sendy-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-22 22:44:15

sug83
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Sendy Budapest 2018-09-24

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon kerestem a hét elején és megbeszéltük az szombati időpontot, illetve elmondta a lehetőségeket és megterveztük a randit. Utána VTR-en és pénteken e-mailban is megerősítettem szándékom komolyságát, mivel most találkoztunk először.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A vásárcsarnoktól pár perc séta, ahol autómat leparkoltam, hét közben fizetős, de én szombaton voltam. A tömegközlekedés szerintem ezen a környéken minden igényt kielégítő.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy régi építésű bérház emeletén van a rezidencia, kapukód és részletes telefonos segítséggel könnyű megtalálni a lakást. Magas belső terű lakás, nagy előszobával, nagy francia ágyas esemény szobával, hellyel a ruháknak és egy tusolóval és megfelelő tisztálkodó szerekkel ellátott fürdővel.
Sendy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Belépve egy csodás szőke sportosan jó alakú nő fogadott, fekete mini ruhában, ami kiemelte formás alakját. Bemutatkoztunk és kaptam két isten hozott puszit és csillogó szemei sok kellemes pillanattal kecsegtettek.

Action
Natúr francia végig, testre:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
squirt:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A belépő puszik után átadtam némi édességet, ami szerencsére találkozott ízlésével, majd beinvitált a szobába és beszélgetés közben megszabadultam épp felesleges ruháimtól és indultam fürdeni. Visszatérve ágyára invitált és amikor odaértünk hogy kibontakozott fekete középen nyíló mini ruhájából, nem győztem dicsérni csodás kebleit amikkel most elhalmozott és belefeledkezhettem kényeztetésükbe.
Bemutatkozó képén lévő csodás keblek a valóságban is pont olyan tökéletesek voltak ezért alig tudtam őket nélkülözni. De hiába kérésem, Sendy ráfogott a családi ékszerre és az én ténykedésem csak az ismerkedő, körbenyalós, mélytorkos, zacsikényeztetős érzéki franciája után következhetett. Az érzéki csókolózással és simogatásokkal kezdődő, hosszas cici kényeztetéssel folytatódó, hasának vénusz dombjának csókokkal való elhalmozása, érzéki harapdálása után, ajkainak szívogatása, nyalása kezdődött jobbról, balról belenyalva és hosszan le-föl járatva nyelvem csiklótól gátjáig megtapasztalhattam gyönyörteljes élvezését és a spriccelő művészetét. Kis pihenő után folytattam munkálkodásom és rövid időn belül ismét és ismét képes volt élvezni és spriccelni nagy örömömre. Javasolta hogy cseréljünk és ismét francia tudásával okozott gyönyörteljes perceket, majd pattanásig feszülő szerszámomra gumit húzott és beleült szűk és izmos puncijával a rá áhítozó szilaj farkamra. Lovaglása szilaj, szorongató, embert próbáló, isteni gyönyört okozó, szűnni nem akaró volt, melynek ellenállni nem tudtam, nem akartam, sőt alulról erősen rásegítettem, így a hosszas heves vágta isteni élvezetet okozva, utódaim a gumiba robbantak. Lassú levezető mozgása után ölelkezve csillapodott hevületünk és beszélgetéssel töltöttük maradék kis időnket. Ezután fürdés és puszikkal utamra bocsátott e csodás Nő.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezésemkor ajándékaimmal együtt előre letettem, utána nem esett róla szó.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Sendy nagyon jó alakú, csodás Nő, jóbeszélgető partner és a szexben is igencsak járatos kedves partner, nagyon örülök hogy megismertem és nem kétséges hogy újra látni érezni akarom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sendy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-26 12:57:01
Ezt a szilaj vágtát én is kipróbálnám a drága Sendyvel!

FunkciókSendy legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2018-03-10) : A fentebb említett döbbenetes belépő után elmentem pancsizni, majd siettem vissza hozzá. A törcsit levette rólam aztán hozzámsimult, miközben kutató keze már meg is találta az igencsak éledező kisorit és dajkálgatni kezdte.

(2018-02-10) : Tusolás után a szobába kisért, és az ágyon ledőlve beszélgetni kezdtünk. Elmondta a lehetőségeket és az extra felárakat, egyben kiemelte hogy Ő oda van a popsiszexért így gondoltam mi

nagyon jó: 5db
(2019-04-09) : Letérdelt és elkezdett franciázni. Tudja mit csinál. Pontosan a megfelelő ütemben, a megfelelő mélységgel, és a megfelelő erővel csinálta.

(2019-02-06) : Ezután laza csókolózós-simogatós előjátékkal indítottunk, amit Sendy szép fokozatosan átvitt egy isteni NF-be, amikor érezte, hogy mennyire felizgatott.

(2018-10-15) : Aztán lefektetett, majd olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy az hihetetlen. Kezét keveset használja és úgy eltünteti a cerkát, mintha ott se lenne. Környékkel is foglalkozik,

: 11db
(2019-02-16) : Brutális, mind a látvány, mind az érzet, ahogy ez a "Démon!?" csodás popsijával a sarkain támaszkodva, szemet gyönyörködtető, pattanásig megfeszülő combjaival enyhe terpeszben, kezeivel popómat markolva húzza férfiasságomat ajkai közé.

(2019-01-07) : Ezután ő vette kézbe a dolgok további alakulását. Ismét ajándékot kaptam tőle, viszont most egy nagyon izgató francia formájában. Lágyan vett szájára, a környéket sem kihagyva,

(2018-11-16) : Ezt követően elkezdett szopni melynek hatására felállt a vastag szerszámom és begumizta és rám ült. Nedves punciját hevesen toltam ,s ziláltan rámhajolt,