29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
0
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 9-17
Alexa Dolce szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Alexa Dolce-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-09-21 01:42:02

Winnie
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexa Dolce reagálása

Drága Winnie!
Ez a találkozó spontánabbul nem is történhetett voln!:D
Pedig aki ismer , és kevésbbé ,azt hiszem az is tisztában van vele, hogy ez nálam lehetetlen!
És mégis lehetséges volt!:D
Aminek roppant mód örülök, mert nem csak szenvedélyes szerető, hanem egy intelligens Úriembert ismerhettem meg a személyedben, ami az én gyenge pontjaimat nézve egyfelől imádom, másik része pedig a 'Veszélyes’ kategória! ❤️
Úgy volt minden tökéletes , ahogy!
De a lehetőségek tárrháza még igen bőséges!
Köszönöm, hogy nem a 'benned szunnyadó és kitörő vadállat' Winnie írta meg ,
bár ha nem lettél volna ilyen hatással rám, és a csillagozott részekből azért sejtlmesen kiderül, hogy volt a romantika&szenvdély és a ösztönös gondolkodás nélküli tabumentes ínyencségeket sikerült első találkzó alkalmával megfelelő egymásra figyeléssel kihoznunk egymásból!
Nem titkolom, feltettük a léctet , kíváncsian várom mikkel egészítjük még ki!
Tartni nem tartok se a kihívástól ,hiszen az mindig csak lángra lobbant, a szikra pedig részemről igen csak ott van, ahol az első 5 percben rá is találtál!
Köszönöm, hogy nem hagytad ,hogy telefonban a hangom elbizonytalalodása a számomra 'mehetek' kérdésnél negatív válasz felé forduljon, köszönöm , hogy a beszámolóból nem lett pornóregény, ( megélni fényévekkel jobb volt, mint kivesézve visszaolvasni), és köszönöm , hogy
olyan figyelmesvoltál velem!
Tagadhattlanul nagyon jól éreztm magam, és örülök, hogy így az évek múltán sem lettem közömbös!
Őszintén örülök , hogy megismerhettek és , remélm, hogy ugyan hiányérzet nem, de egy' apró ' nyughtatlan vágy motszkál még benned!
Millió csók!:A

Alexa Dolce beszámoló szexpartner Budapest 2018-09-21

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Bízva a jó szerencsében, vagy talán minden mindegy alapon, indítottam egy VTR-t, hátha összejön a találkozás Alexával. Én lepődtem meg a legjobban, amikor néhány perccel később már jött is egy rövid üzenet, amelyet egy pár perces telefonos beszélgetés is követett, majd az elfogadó üzenet a VTR-en keresztül... És 1,5 óra múlva már a ház előtt parkoltam le az autómmal.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű, könnyen beazonosítható címet kaptam tőle SMS-ben, a környéket aránylag jól ismerem, így könnyen megtaláltam a lakásának helyet adó házat. A főútvonal talán ha 100 méterre van, tömegközlekedés adott, így egyszerűen megközelíthető Alexa lakása. A parkoláshoz kell némi szerencse, nekem ebben is volt, a lépcsőház ajtajától 1 percre tudtam lerakni az autót. A parkolás fizetős, én mondjuk alig találtam meg az automatát, bár a pro kollégáknak ez biztosan jobban megy! :-)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Sokadik emeleti lakáshoz vitt a lift, amint kiléptem az ajtaján, már nyílt is a lakás bejárata, és Alexa invitált a belépésre. Már az előszobában megkaptam az első csókot, soha rosszabbul induló vendégséget :-)
Átlagosnál nagyobb méretű a lakás, egy nagyobb nappalival, ahonnan nyílik a fürdő és a háló is. Cipőm levetve hamar a hálóban találtam magam, ahol itallal kínált, majd az ágyra telepedve beszélgetni kezdtünk. Egy váratlan pillanatban csókolózni kezdtünk, nem volt ellenemre a beszélgetés ebbe az irányba való folytatása :-)
A már egyébként izgalomba került testem heves merevedéssel reagált a heves csókokra, így mielőbb a fürdőszobába akartam kerülni. Gyorsan levetkőzve bepattantam a kádba, ahol pillanatok alatt higiénikussá váltam, ebben számtalanféle tusfürdő segített. Kikészítve a szájvíz, öblögetés, majd sipirc a várakozó Alexához!
Alexa Dolce külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A hirdetésében szereplő képek alapján nem hinném, hogy bárkit meglepetés érhet! Ugyanakkor nagyon érdekes, hogy mennyire más a személyisége, mint amit a képek alapján gondoltam róla: nyílt, érdeklődő, abszolút nincs elszállva magától (pedig lenne mire), nekem nagyon kellemes meglepetés volt. Szép szemek, csókos száj, tökéletes test, ahogyan láthatjátok a képeken is.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A fürdőből visszatérve már az ágy mellett várt, csókokkal fogadott, amivel ismét felkorbácsolta a bennem nagyon mélyen megbújó vadállatot. Hosszas ölelkezés, csókolózás vette kezdetét, mindkét fél örömére, először az ágy mellett, majd az ágyon térdelve, majd elheveredve egymás mellett. Hihetetlenül szenvedélyes Alexa, ennek is köszönhető az az izgalom, ami úrrá lett rajtam. Nem győztem betelni a testével, próbáltam Siva istenhez hasonlítani, és minél több karral végigtapogatni őt :-)
Miközben csókolgattuk egymást rátaláltam az egyik erogén zónájára, próbáltam ebből kihozni a legtöbbet :-) Oldalt fekve a melleit, a nyakát csókolgatva a kezem egyre közelebb került az öléhez, majd először egy, utána két ujjal bekerültem. Igyekezetemet egyre hangosabb sóhajokkal ismerte el, és ha hihettem a fülemnek és a többi érzékszervemnek, rövidesen eljutott a csúcsig. Önzetlen nőként rövidesen viszonozni próbálta az élményt, a szájával kezdte kényeztetni a szerszámomat, a környékét, majd a nyelvével egyre lejjebb haladt, amelyet kifejezetten élveztem, eközben a kezével a farkamat simogatta tovább. Visszatért, mélytorokra vett, majd újra a környéket, egyszerűen nem tudtam ráunni erre... Mivel kezdtem közeledni a csúcshoz, viszont nem szerettem volna elkapkodni a dolgokat, így ismét átvettem az irányítást, és megint őt kezdtem kényeztetni. Mivel az előzőekben zajos volt a siker, így ugyanazon az ösvényen haladtam, és ugyanoda jutottunk, nagy meglepetésemre :-)
Innen már nem volt megállás, némi kényeztetés után gumiba kerültem, majd Alexa popójába. Ezt a látványt és élményt mindannyiótoknak kívánom! Szemben egy tükörben gyönyörködhettem benne, közben élveztem a szűk nyílást, így nem is volt kérdés, hogy gyorsan eljutok az orgazmusig. Néhány percig még kitartottam, de hála neki, óriásit élveztem a gumiba.
Tisztálkodás, heverészés az ágyon volt a program, közben mindenféléről beszélgettünk, csókokat váltottunk, és odalent is elkezdődtek a mozgások. Először csak kézzel izgatott, majd szájjal is. Ekkora döbbentem rá, hogy eddig még a puncijában csak két ujjammal jártam, így gyorsan jött az elhatározás, mielőbb gumit kell öltenem és bevennem az eddig még parlagon hagyott rését. Az elhatározást tett követte, misszionárius pózban kerültem be, így élvezkedtem jó ideig, azonban éreztem, hogy talán túl nagy vállalás volt a két orgazmus egy látogatásra. Kidőltem, azonban Alexa nem hagyta annyiban és a kezével segített rajtam, így hatalmasat élveztem ismét.
Miután lenyugodtam, letisztogatott, ismét beszéltünk pár szót, majd elindultam a fürdőszobába, ahová követett és tovább csacsogtunk. Miután felöltöztem, átadtam az ajándékot, majd bemutatkoztam a két kutyájának is, hiszen jó velük is jóban lenni, hogy jó szívvel fogadjanak a legközelebbi látogatásom alkalmával is.
Az ajtóban még kaptam néhány csókot, mondanom sem kell, legszívesebben máris visszafordultam volna és ismét az ágyba kerültem vele, de a következő alkalomra is tartogatni kell a puskaporból :-)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Alapvetően 1 órára mentem, bár felvetődött, ha az események úgy kívánják meg, akkor 1,5 órára kitoljuk a randit, ehhez képest bő két órát töltöttem nála. Az átadott ajándék nem mindennapos, de az élmény sem az, sőt! Úgyhogy elégedetten jöttem el tőle, abszolút megérte számomra.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Teljesen más, mint amilyennek a képek alapján gondoltam, persze nem a kinézetét illetően. Nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk, nem hittem volna, hogy első találkozásunk alkalmával ennyire egymásra hangolódhatunk. Az eddigi egyik legnagyobb élményem volt a vele töltött idő, mindenkinek ajánlom, aki megengedheti magának, hogy élvezze kicsit Alexa társaságát!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexa Dolce szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Alexa Dolce nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókAlexa Dolce legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2019-06-24) : I licked and sucked her big boobs. They were sensitive because she started moaning rapidly. I went down slowly and I approached my lips of her delightful pussy. I started to lick her slowly and softly, and rapidly she began to react. Little by little I increased my speed and my pressure and her pleasure increased simultaneously.

(2019-05-22) : Aztán egyszer csak lemászott rólam Jasmin, az ágy mellé állított, és megdugta a szájával a farkamat!!!! Nagyon jól bánik az en nem túl méretes rendszeremmel: teljesen elnyeli, valahogy vakumot képez es még a nyelvét is pörgeti rajta... valami elképesztő!!! Es még nem volt vége....

(2019-04-22) : Először végig nyalta farkamat a tövétől a hegyéig. Majd a makkomat bekapta és a nyelvével masszírozta. Egyre jobban eltűnt a farkam a szájában és egyre gyorsabb ütemben. Végül koppanásig rátolta magát.

felejthetetlen: 58db
(2019-05-02) : új elemként kaptam egy határozott prosztatamasszázst is, teljesen spontán felvetésére. Ezen felbuzdulva kértem, a fejlelógatós pózt, amire rögvest átváltottunk és nagy élvezettel dugtam meg a száját. Igazi pornós módra belógattam a golyóbisokat, majd újra a fenekemben találtam a nyelvét. Ekkor én igyekeztem jót tenni neki és belevetettem magam a kelyhébe, hosszasan elidőzve, néha belekóstolva a popóba is, pucsítós pózban, ami egészen elképesztő volt.

(2019-04-28) : Jó látvány volt ahogy a farkam tövig a szájában volt. Néha én is besegítettem neki és a fejét fogva tartottam a szájában a farkam. Legalább 20 percig csinálta nekem, aztán le kellett feküdnöm az ágyra, mert már nem bírták a lábaim :D

(2019-03-28) : Meglepetésemre szájjal, kéz érintés nélkül tette fel, fantasztikus érzés töltött el. Közben ő fölém került, bele is ült a joystick-be, ami most tényleg örömpálca volt és jól teljesített. Ő is mozgott, nagyon jól, én is mozogtam, nem annyira jól, mint szerettem volna, de reméltem, hogy Neki is jó

nagyon jó: 44db
(2019-05-07) : életem talán legjobb franciaórája vette kezdetét (az óra szó szerint értendő) Gyakorlatilag végig kéz nélkül "dolgozott" hol erőteljesebben (néha már úgy éreztem a szemgolyóimat is beszippantja a vákuum),

(2019-01-31) : Majd hanyatt feküdtem ő pedig a testemet csókolgatva haladt lefelé és belekezdett a franciába. Nagyon jól csinálta. Először csak nyalogatta, majd szépen lassan elkezdett szopni. Változatosan csinálta, foglalkozott a környékkel is.

(2019-01-17) : Egyre mélyebben vette a szájába, rövidesen már a lehető legmélyebb pontig jutottam, legalábbis amit szerény méreteim engedtek :-D

: 82db
(2019-06-20) : És nem ez a fő látványelem, hanem az a technika hogy irdatlan sokáig képes lenn tartani a farkam a torkában, azt látom teljesen elnyelve ott vagyok, s közben hipnotikus szemeivel bűvöl, végig a szemembe néz míg a torkában vagyok.

(2019-05-28) : Levesz torokra, majd valahogy a nyelvével elkezd mozogni, pörögni. Nem is értem. Utána saját magától elkezdi szinte dugni a száját, csorog a nyál, jönnek a torokhangok.

(2019-05-15) : Visszaerülve az ágyra folytatta a franciát, s egyszer csak semmi előjelzés nélkül megkért, hogy emelkedjek fel, seggem alá tett egy kispárnát, majd lebukott, s, hogy is írjam hivatlosan? popóizgatást kaptam nyelvel. De ez nam az volt, ez annál százszor brutálisabb, mert iszonyat beleremegtem többször is.