29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
476
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
82
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
Lizzie szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Lizzie-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-18 18:58:38

hcsab1
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Lizzie Budapest 2018-09-19

Egyeztetés
Késő délután hívtam. Pár csöngés után felvette és megbeszéltünk egy másnap délutáni randit. Kérte még délelőtt csörgessem meg és emlékeztessem a kis extra kívánságomra. Ekkor kaptam meg a címet is.
Megközelítés
Tömeggel is jól megközelíthető a hely. Én autóval mentem. Hétközben fizetős, hétvégén nem az, így sűrűbben volt az utca autókkal. Pár perc alatt találtam jó parkoló helyet. Mivel valaki pont költözött így tárva nyitva volt a társasház bejárata. Csörgettem Lizziet mi a szitu s egyből mehettem is a lifthez, az meg száguldott fel velem a sokadikra. Ahogy kiléptem a liftből diszkréten kattant egy zár, nem sokat kellett filózni hol várnak rám. Tökéletes időzítés.
Helyszín
Tisztaság és ízléses berendezés mindenütt. Nagyon tetszik a hangulatvilágításos design az előszobában! Modern új építésű társasház megfelelően kialakított helységekkel. A fürdőben kád és vadiúj zuhanyfüggöny. Látszik a berendezésen, hogy tudatosan összeállított, összeválogatott. Tusfürdők és szájvizek hadserege áll rendelkezésre, hogy formába hozhasd magad a randihoz. Odabent szép nagy francia ágy, szobainas, külön akasztó a törölközőnek. Szóval át van gondolva. Jó kis kéjkuckó.
Lizzie külseje
Lizzie meglepően magas szőke hosszú göndör hajú bombázó. Ehhez persze a magassarkú is hozzátett amiben fogadott. Megfigyelni nem volt időm a cipellőt, mert a tekintetem sokkal feljebb elakadt. Csak a cipő hangjára emlékszem, ahogy kísér be a szobába. Lizzie testalkata sportos, formás. A képek nem hazudnak. Arca szép, mosolya elragadó. Nekem a tetkók is bejöttek. Nincs belőle túl sok, amit közelről is megvizsgáltam az pedig nagyon szép munka. Nekem tetszett az elhelyezése és a "témája" is. Szexinek találtam.

Action
Ajándék átadás, kis beszélgetés, fürdés. Minden úgy kezdődött, mint egy átlagos randi. Először találkoztunk. Lizzie laza és könnyen teremt kapcsolatot. Szerintem izgatott volt a tegnap egyeztetett kérésem miatt. Arra gondoltam kezdhetnénk egy kis sztriptízzel. Gondolhatjátok, hogy én is izgatott voltam. Kíváncsi voltam, milyen műsor fogad, bár megbeszéltük előre, csak egy kis indító minishow legyen. Fürdés előtt több percig beszéltük milyen zene is lenne jó hozzá. Ő is én is gondolkoztunk rajta előre...persze rábíztam, mert úgy is a mozgáshoz és a műsor üteméhez érdemes igazítani. Fürdésből visszatérve leültem az ágy szélére. Ő nagyon közel hozzám elkezdte ritmusra mozgatni a testét. Hát ha megkínoznak sem emlékszem milyen zene volt. :D Nagyon lekötötte a figyelmemet ahogy elkezdi kigombolni azt a kis inget...ahogy csábít a csípőmozgásával, ülök az ágyon és tőlem néhány centire mozog gyönyörű feneke...szépen lassan minden ruhadarab lekerült. Itt-ott segítettem, itt-ott simogattam. 10 perce ha ott voltam máris magával ragadott a lénye. Egy olyan hév lett úrrá rajtam, amiből csak egy kiút létezik. Lerántotta a törölközőt és rám mászott. Csókok, simogatások következtek. Birtokba vettük az ágyat. Birtokba vettem a testét. Megcsodáltam, megcsókoltam minden részletét. Itt-ott elidőzve. A finom fazonra igazított puncihoz érve bemelegítésként Lizzie kényeztetésébe kezdtem. Itt adódott egy helyzetkomikum, ami meghiúsította, hogy hosszan nyalakodjam. Egyszerűen nem tudtuk folytatni a röhögéstől. A hangulat eddig is elég jó volt, de mostantól nagyon közvetlen és vidám lett. Kialakult ettől a közös poéntól egy nagyon jó összhang. Innentől a randi felhőtlenül jókedvű lett ami nem ment a szexuális izgalom rovására. Lizzie tényleg barátnős lány.
Most jön egy kis spoiler! Ha azt akarod Lizzie szexuális kultúrája olyan elsöprő erővel hasson rád kedves kolléga mint rám - aki nem tudta mi várja - kérlek ne olvasd tovább. :)
Cseréltünk és én kerültem az élvezkedő szerepébe. Alig kezdte el fantasztikus franciáját máris kemény voltam. Nagyon ügyesen használja a nyelvét. Pörgeti, forgatja fent-lent...huhh. Felhúztam őt egy csókra és valahogy így maradtunk. Teljes testével rám feküdt, ide-oda mozgott rajtam, nyomta magát hozzám. Én húztam magamra. Volt még tervemben egy kis francia, de annyira felhergelt, úgy kívántam már, nem volt kérdés a folytatás. Védőfelszerelést húzott és elkezdett lovagolni rajtam. Nagyon jól csinálta, változatosan. A hátranyúlós golyósimogatástól a lágy ujjszopogatásig minden volt benne. Eszméletlen. Közben azok a fantasztikus cicik lágy rugózós játéka a szemem előtt. Felemelkedik a laptop az ölemben, amikor visszagondolok. Egy idő után cseréltünk és én kerekedtem felülre. Klasszikus pózban lett végem. Az utolsó löketnél teljesen homorítva kinyújtottam felső testemet ő pedig végigsimította mellkasomat. Micsoda szerető. Spoiler vége. :)
Kis pihenés után kaptam egy laza masszázst. Nagyon jól esett. Közben végig beszélgettünk, nevetgéltünk, ugrattuk egymást. Masszázs közben talált egy csomót a hátamban és jól kimasszírozta. Akkor is éreztem, hogy jól esik, de másnap jöttem rá, hogy az egy évek óta fájó pont volt a lapockám alatt, amit megszüntetett. Innen is nagyon köszönöm neked Drága Lizzie. Azóta sokkal könnyebb lett a mozgásom.
Elszámolás
Elején történt. Bővebb infóban minden benne van. Szó sem esett róla.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Bearanyozta a napomat. Vágyom vissza nagyon. Úgy érzem még sok közös élmény vár minket.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lizzie szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-09-19 13:29:58
Szerinted a bővebb infót hányan láthatják?

FunkciókLizzie legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-04-03) : . Szépen érzékien , ahogyan egy titkos szerető tenné el is kezd kényeztetni. Finom puha szája van, nagyon jól esik. Nyalogatja a zacsit is, van egy rá jellemző technikája, ahogyan rezegteti a nyelvét. Látványos, pornós elemek nincsenek, de selymes, beleélős, izgató.

(2019-03-15) : .Nagyon jó partner volt Lizzie ebben a játékban, amit pettingnek sem neveznék, mert egyszerűen nem az volt a cél, hogy szexuálisan izgassuk egymást. Maga a testi közelség, az érintés volt számomra semmihez sem foghatóan álomszerűen jó érzés.

(2019-01-18) : hanyattfektetett, és bemutatta francia tudását. Gyengéden csinálja, nagyon jól esően, és hogy ne durranjak el, helyet cseréltünk, és én kezdtem nyálazni őt,

felejthetetlen: 14db
(2019-05-19) : Életem legjobb franciája volt, nagyon finoman csinálta, néha kézzel rásegített, de sose túlzóan. Ezt időről időre feldobta vagy a zacsi nyalogatásával, vagy a gát területének határozott masszírozásával, ami kifejezetten újszerűen hatott rám.

(2019-04-25) : Aztán ő került felülre ahol átölelve csókolóztunk.Igazából csak ekkor vettem észre a gyönyörű sárga színárnyalatú haját.Ami kibontva pompázott és Lizzinek furcsa volt hogy ezt megemlítettem.

(2019-04-20) : Egy két perc után Lizzie kezdeményezően hanyadt döntött engem és a hasamat végig csókolva lekúszott az ágyékomig. Tüzes tekintettel szemembe nézve kezdte a szájával kényeztetni a farkamat. Selymesen lágyan, érzékien csinálta.

nagyon jó: 7db
(2019-04-13) : Ez így nagyon kedves és intim volt nekem. És szerintem végig csináltuk, mert elég rendesen beszorultam csini combjai közé és már-már a levegőm is elfogyott. Valsz. jól esett neki, nekem meg pláne. Utána kellemesen egymásba fonódtunk és ismét dumálgattunk egymás karjaiban de már fogalmam nincs miről, mert a tér és idő ott már elkezdett enyhén görbülni, talán gömbvillámok is cikáztak

(2019-02-11) : Nemsokkal később gyors gumi húzás majd lovagló. Atya Isten milyen érzés volt amikor jobban megült, mint magyar huszár a lovát. A kezét rátette a mellkasomra és mondtam, hogy hagyhatja ott is mert bejön nekem.

(2019-02-01) : Kértem,hogy feküdjön hasra aminek nagyon örült és elkezdtem kényeztetni,a nyakától lefelé indultam,de egy picit mindenhol elidőztem mert valami fantasztikus finom sima szép a bőre, és fehér ami számomra nagyon fontos üzenet az arisztokratáknak van ilyen szép fehér bőrük valamint az édes huncut mosolya is beleillik a képbe, és az illata elképzelhetetlenül csalogató

: 8db
(2019-05-18) : Először ő kényeztette a velem egykorút. Francia tudása az egyik legkiemelkedőbb. Top 3-ban benne van. Érzéki, bőnyálas, nyelvét ajkait, és kezeit is használja, méghozzá a legjobb koreográfiában.

(2019-05-06) : Elmegyek hozzá péntek délután lestrapált idegvégződésekkel és mindig jó kedvre tud deríteni, szívom magamba a szépségét, kedvességét és fiatalságát. Ha megszeretgetem, gátlástalanul visszaszeretget. Utána egész hétvégén röpdösök, meg szálldosok.

(2019-03-23) : Aztán megfordultunk, félig felültem, ő pedig a lábaim között helyezkedett el. Nagyon finoman állított fel, szájjal. Szeretem amikor nem várja el a lány, hogy alapból álljon a cerka mielőtt megkezdené a nyelvleckét, hanem szájjal élesztget.