Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Amanda528

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2018-09-18 03:52:08

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia. Csk..! Köszönöm szépen az újjabb értékelést. Különösen a felejthetetlen címet. Nagyon rég nem kaptam ilyen beszámolót. És most boldog vagyok.. Feldobtad a napomat.. Örülök hogy tetszett a kis terrierem.. Én is nagyon jól éreztem magam veled, remélem hogy lessz folytatás. És kérlek ne haragudj rám a sok beszélgetés miatt.,de én nagyon csicsergős tipus vagyok.. De igérem hogy legközelebb csendben maradok, amennyire bírok. Puszillak. Amanda.

Beszámoló Amanda528 +36705553735 97047 szexpartner

csk a 2018-09 hónapi randiján történteket írta meg Amanda528 hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon hívtam délután, egyből fel is vette. Meg is tudtuk beszélni aznap pár órával későbbre, estére az időpontot, és nem is kért előtte bármi megerősítést. A közelbe eső címet is megadta, hogy hova menjek, ahonnan csak minimálisat kellett sétálni.
Megközelítés
13. kerület széle, GPS megtalálta, tudtommal az egész környék fizetős parkolásos hétköznap 18 óráig. Talán a közelebbi ingyenes parkolás a Rákos patak mentén, a vasút túloldalán lehet, és min. negyed óra séta. Én 18 után mentem, akadt is parkolóhely a közelben.
BKV-ból inkább a 30, 230 busz van közelebb, és 14-es villamos.
Helyszín
Viszonylag új építésű, alacsonyabb társasház. Bejutáshoz telefonba kaptam instrukciókat, kapukód, jobbra lépcsőház, stb. Lift nincs, de nem vészes emeletre gyalogolni.
Mire felértem, pont kinyitotta az ajtót. Fogadóbizottság is megvolt, van egy kis termetű kutya, ki is jött elém, és megfelelően diszkréten fogadott: semmi vakkantás, ugatás, bokaletépés, ami az esti társasházi nyugalmat megzavarná. Egyébként mással se találkoztam befelé és felfelé jövet, pöpec társasház, akár Én is szívesen laknék ilyenben, ha nem másmilyenben laknék.
Odabent minden szép és jó, modern hatású, rendesen berendezve. Szobát jól kitölti a méretes franciaágy, ággyal szemben falon méretes TV, amiben megy a műsor elviselhetően halkan, kis éjjeliszekrény az ottlét szükségleteivel, ruhának valami érdekes állványzat.
Törölköző rendben volt, fürdéshez akad elegendő tusfürdő, váltogatószínes fényű zuhanyfej, szájvíz a mosdónál.
Amanda528 külseje
Kicsi sortban, meg valami felsőben nyitott ajtót, amitől egyből szomszédba átjöttem hangulatom támadt. Hosszú sötét haj, és az a hátsó, na gondoltam tényleg úgy van mint a képeken, szép barna bőr, formás cicik , formás alkat. Szerintem szép arca van, nem olyan fiatal tini, de Ő se tagadja, hogy olyan fiatal lenne.
1. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 97047 erotikus masszázs
3. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 97047 erotikus masszázs4. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2018-09-18 03:52:08 erotikus masszázs 970475. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2018-09-18 03:52:08 erotikus masszázs 970476. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2018-09-18 03:52:08 erotikus masszázs 97047
Action
Cipő le után be a szobába, és még úgy ruhástul leheveredett ágyra, engem is invitált, hogy dumáljunk, ami ellen végül is nem volt kifogásom, különben is, elsőre vagyok itt, és ki kell heverni a lépcsőzés fáradalmait.
És mint kiderült elég laza, és közvetlen leányzó, olyan hosszú beszélgetésbe kezdtünk, mindenféle témában, hogy magamat emlékeztetvén magamban, talán interakcióba léphetnék a fürdőszobával (törülköző ki volt készítve ágy szélére,de Amanda is mutatta, ha már annyira szemeztem vele, mármint a törülközővel). Különben is, ahogy itt terpeszt mellettem a minisortjában a kisasszony, talán lehetne nem csak beszélgetni, hanem némileg érintkezni is.
Mire visszajöttem fürdőből, majdnem ugyanúgy várt, leszámítva a minisort helyett csak egy fekete tangát, felső helyett meg semmit. Na, huppanjunk oda mellé, azért gyorsan letisztáztam, hogy cél a 2 menet, meg amit alapba lehet (1 órára mentem).
Könnyed, cirógatós simizéssel kezdtük, igazi nyelves csókokkal, közben pedig a bugyi is lekerült. Lejjebb haladva, bimbókkal játékozva, gyengéden cirógatva puni környékét is, sóhajok alapján talán neki is tetszett ami történik.
Közben készültség nálam is beállt, ezt észrevéve franciaórába kezdett, kis kézimunkát is alkalmazva. Majd csak egyet markoltam bele a hátsóba, ahogy rám merőlegesen, négykézláb franciázik és se szó se beszéd, semmi egyéb bármi szóvá tétel, javaslat, 69-be tolta is az arcomba a húsos rózsaszirmát. Kicsit eljátszottam vele, de éreztem, hogy húha, ennek jó vége lesz, talán túlságosan is hamar, inkább szóltam, hogy gumi fel és valami legyen. És rémlett, hogy hátulról szereti - meg különben is, az a hátsó - hát felkerült egy gumi, majd ahogy odatolta, és becsusszant, ahogy rá lehet markolni, és nem ám csak Én mozgok rá, hanem Ő is, húha, nem is tartott sokáig, elsőre ez lett.
Leszedés, kis törülközés után, ugyanúgy folytattuk dumcsit, ahol abbahagytuk, "mint kiderült elég laza, és közvetlen leányzó". De nem felejtettem el, hogy 2. menetre is jöttem, finoman cirógattam, csókolgattam affelé, hogy folytatás következzen.
Aminek eredménye lett némi francia megint, bár most még több kézimunkával. Talán túl sok kézimunkával... szóval nem úgy indult mint elsőre. Szóltam, hogy mi lenne ha ne így hanem amúgy, mármint, inkább kézimunka nélkül csak francia lenne, ami ellen nem volt kifogás, és így már alakult a készenlét, pláne - nekem újdonság volt, - általában hosszú hajat befogják hátra, de itt, most nem, ahogy le-fel, haj meg birizgálja a lábat/combot, mondhatni hajaj ... na itt előbb mondtam, hogy 69 (már megint legyen, hát mit lehet tenni), hát már megint a cuki rózsaszirom az arcba... az itteni, jelenlegi képek közül talán a második - csak egész közelről - ami jól mutatná a helyzetet. Így elvoltunk egy darabig, kicsit tovább mint elsőre, de ha már így vagyunk, legyen gumi felcsattint, és legyen megint hátulról, a változatosság kedvéért. De hát ha rámarkol az ember arra a hátsóra, és megint nem csak Én tolom, hanem Ő is rámozog, nem is kell más helyzet, egy kicsit azért tovább tartott, ebből megint húú...haa, vége lett.
Még ezután egy fürdés megvolt, majd búcsúztam, semmi idősürgetés nem volt, végénfürdéssel együtt kicsit több volt 1 óránál.
Csak tudnivalónak, közben kutya végig az ágy előtt feküdt, talán nézte a TV-t vagy nem, de nagyon diszkrét volt, nem zavartatta, hogy a gazdi kényeztet vagy a gazdit kényeztetik.
Elszámolás
Nem is került szóba elején, végén se Ő hozta fel, Én tettem ki komódra. Extrát nem vettem igénybe, szerintem teljesen korrekt.
Rózsacsokor
csk nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ha egy konklúziót le kéne vonnom, csak annyi, hogy inkább érdemes irányítani a dolgok menetét. Semmi rossz feltételezés részemről, de vajon meddig dumcsiztunk volna az elején... Ha csak úgy kimozdulok otthonról, ilyen közvetlen és kommunikatív leányzóval lenne jó találkozni. Élmény volt Amandával találkozni, csodás nő. Ha bp-en járok, még visszamegyek hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról


2018-09-18 19:51:32
AZ előző kolléga bagoly hasonlata és Amanda válasza együtt győzött meg, mert bár tényleg benne van minden, ami kell, mégis húúúha :D

2018-09-18 15:53:33
Olyan vagy a sok húúú-ddal, mint egy kis bagoly. De a beszi jó, informatív, részletes és olvasmányos is.

2018-09-18 11:40:46
Részletesen megírt beszámolód alapján szinte ott éreztem magam a helyszínen. Amanda csodás nő, és ez is lejön az írásodból. Picit itt-ott lehetne ugyan összeszedettebb a szöveg, de talán még vendéglátód hatása alatt voltál, mikor legépelted a beszit, ezért ezt elnézem és megértem. ;o)

2018-09-18 11:20:30
Igazán jó,kedvcsináló beszámolót tettél elénk.Amanda egy ideje nálam is a célkeresztben van,ezek után igyekszem minél hamarabb meglátogatni Őt , nektek!
Mutasd mindet

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2023-10-18) : Leért a tövéig,megcsókolta, majd üdvözölte a zsákos családot is. Mire észbe kaptam,a golyszik felváltva el-el tünedeztek Kedvesem falánk ajkai között, miközben tenyerével lágyan simogatta elárvult cerkámat.

(2020-12-16) : Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni. Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.

(2020-07-14) : Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni.

felejthetetlen: 16db
(2022-03-17) : Ütemes rugózását,és forrón szorító kelyhét érezve kezdtem megijedni,hogy randink csúfosan rövid véget ér ,de Ő mintha olvasott volna a gondolataimban,lassított,majd szembefordult velem,és újra lassan pacizni kezdett,miközben igyekeztem az előttem táncoló szépséges ikreket minél gyakrabban csókolgatni.

(2021-09-30) : Egy kis idő múlva egy mozdulattal lekerült róla a bugyi így még könnyebben odafértem a puncihoz. Most ő kezdte az irányítást. Én pedig engedtem a csábításának. Belecsaptunk a lecsóba bumm bele a közepébe. Szó szerint most élből 69-es pózzal kezdtük.

(2021-06-14) : Ekkor magára hagytam a kellemes cici-játszóházat,és tovább kalandoztam eredeti célom felé,ahol egy tükörsima,illatos kelyhet találtam.Először csak finom csókokkal illettem,majd benyalintottam a kis szárnyacskák közé, ahol érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

nagyon jó: 27db
(2021-08-05) : Csókolózás, simogatás mindkettőnk részére majd idővel lekerült a bugyi és ismét felfedeztem Amanda minden porcikáját. Nyelvvel kényeztettem, amit jól fogadott, majd kölcsönössé vált a dolog. Később az én kedvencemet a lovaglást kombináltuk Amanda kedvencével, így elsőre háttal lovagolt meg. Majd megfordult és a gyönyörű melleit simogattam, miközben csókolóztunk... A következő póz a misszionáriusok kedvelt póza lett, később a lábait a nyakamba vettem...

(2020-11-09) : Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem.

(2019-12-09) : A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve.

: 31db
(2023-01-15) : Néha kézzel, néha szájjal okozott örömöt a farkamnak, nagyon finoman játszott a szerszámomon, ért hozzá. Én közben húztam arcomra a popsijánál fogva, hagy nyalogassam tovább.

(2022-05-07) : Nagyon finoman nyaltam, és tetszett neki, nemsokára a középső ujjamat is igénybe vettem, végül a mutatóujjam is játékba került. Igencsak felizgattam, majd megszólalt, hogy már ős is szeretne nyalakodni. Nem ellenkeztem. 69-be fordultunk és folytatódott a élvezet.

(2022-01-03) : Elsőnek beszélgettünk, majd lezuhanyoztam és egymásnak estünk... orálisan! Semmi más nem történt, mintha érezte volna mire van szükségem. Jó sokáig tartott, és nagyon jó volt!