0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
0
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 9-17
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Natasa szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Natasa-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-17 17:09:24

Lastlion
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Natasa beszámoló szexpartner Budapest 2018-09-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Hirtelen ötlettől indíttatva hívtam fel, a telefont már úgy vette fel, hogy a nevemmel köszöntött. Előzőleg már elmentette a számom, és ez az apró figyelmesség tényleg jól esett.
Aznap kora délutánra le is fixáltunk egy időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Dél-Buda egyik közlekedési csomópontjától pár perc séta, egy csendes mellékutcácskában található a helyszín. Tömegközlekedőknek metró, villamosjáratok és néhány busz segíti az idejutást.
Autósoknak javaslom a plusz időráfordítást a parkolóhely megtalálására, de szerencsére nem olyan nagy probléma. A parkolás fizetős, el ne feledje senki, akit érint! ;-)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Miután az tipikus társasházba bejutottam és egy kis lépcsőzés után beléptem a lakásba, Natasa régi ismerősként üdvözölt. Az előtérből nyílik rögtön a szoba, ami a hancúrozás színhelye volt. A szoba tágas, nagy ágy a főszereplője, ruhát letenni vagy egy székre, vagy egy szobainasra lehet. Egy kisebb tükör van elhelyezve az ágy egyik oldalán, ügyes helyezkedéssel onnan is lehet mozizni action közben.
A szobából nyílik közvetlenül a fürdő, káddal. Rengeteg tusfürdő és pár szájvíz (és persze műanyag pohárka) vehető igénybe a tisztálkodáshoz.
Mindenhol tisztaság fogadja a vendégeket.
Natasa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Natasa bűbájos pici lány, arányosan szépen megmunkált szilikoncicikkel, formás, kemény kis popsival, selymes bőrrel. A fotók élethűen visszaadják csodás domborulatait. Nagyon arányos, filigrán, tetszetős alakja van.
Bájos arca szomszédlány-típust juttatja eszembe, hatalmas, kerek, kék szemekkel és pici szájacskával, amit remekül keretez szőkés hajkoronája.
Egy kis fekete, kétrészes fehérnemű összeállításban (bugyi + melltartó) fogadott, amitől hamar megszabadult miután a fürdőből visszatértem.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezésem követően kis csevegéssel nyitottunk, megbeszéltük, hogy legutóbbi látogatásom óta kivel mi történt. Aztán a fürdőbe vettem az irányt és a megtisztulást követően beléptem a szobába anyaszült meztelenül. Erre Natasa is gyorsan megvált a ruhadarabjaitól és egymás mellé bújtunk. Kedves kis csókocskákat váltottunk, amolyan szájrapuszis-félét. Majd áttértem testének csókokkal való elhalmozására. Végigjártam nyakát, vállacskáját, majd elértem a keblekhez, ahol hosszan elidőztem, kóstolgatva pici mellbimbóit. De ellentmondást nem tűrően ötlött fel bennem a vágy a továbbhaladásra, így nemsokára combjai között kalandozott nyelvem. A szép vágású és simára borotvált punci (és gazdája) hálásan reagált huncut nyelvem játékára, majd a lassú tempóból fokozatosan egyre gyorsabbra váltottam. Hosszas ténykedésem hálás foganatra talált: egy idő után remegő teste jelezte, hogy egyre feljebb kapaszkodik a kéj hegygerincén, majd hirtelen és elnyújtva meg is érkezett.
Önelégült vigyorral másztam vissza felsőbb tartományokba, ahol ismét összebújós-csókolózós ölelésbe keveredtünk - kicsit hagyni akartam, hogy kipihegje magát.
Kisvártatva pici keze kacér érintését éreztem már meredező farkamon, így kéjsóvár módon hátamra feküdtem, ő meg mellém feküdve azonnal eltüntette falloszom nagy részét a pici szájába. Innen egy kellemes-barátnős francia vette kezdetét, közben ujjacskái simogatásával nem kímélte a zacsit sem.
Már épp szólni akartam, hogy jöhet a gumi, amikor gondolatom kitalálva felült és csak össze kellett néznünk és biccentenünk, már jött is a gumi, majd Natasa, immár lovaglóban. Lassan helyezkedett bele az ezredesbe, majd mikor már kényelmes volt a póz, lassú vágtába kezdett. Láthatóan élvezte a pózt, így hagytam őt irányítani. Közben kedvemre markolásztam, simogattam melleit és popsiját.
Azonban ez meghozta a kedvem a pózcserére, így most hátulról támadtam: Natasa elémpucsított, lábait összezárva, így elém tárult csodás popsijának és puncijának látványa. Lassan beléhatoltam, ütemes tempót diktálva, közben Natasa mindkét kezével saját popsiját markolta, húzta szét. Egy pillanat erejéig nagyon megsajnáltam, hogy nincs lehetőség a pici popsijába is bejutni, de ezt feledtetve inkább szumós pózba emelkedtem és így már a tükörből is láthattam magunkat. Nagyon jó ritmust találtunk el, hamar el is sültem így. Hagyta, hogy hosszan kiélvezzem a kéj minden egyes pillanatát, majd a kötelező tisztálkodás következett és pár perc múlva már ismét egymás mellett heverve beszélgettünk mindenféléről.
Mikor már éreztem magamban a hajlandóságot, testének simogatásába kezdtem, majd ismét folyondárként fonódtunk össze. Kezecskéje megint lekalandozott, most azonban hímtagom több bátorításra szorult: ismét mellém heveredve vett szájába és a hosszas franciás kényeztetés minden pillanatát élveztem. Mikor már harcra készre lettem jelentve, gumit húztunk és most szemből támadtam. Combjait szélesen felhúzta, én meg figyelmesen és lassan tövig hatoltam kelyhecskéi közé. Azonban nem voltam a helyzet magaslatán, éreztem, hogy kicsit elpuhultam, így inkább a hasára fordult, popsiját kidugva kínálta fel így punciját. Szégyenszemre félkemény farkam próbáltam betuszkolni, ami először sikerrel kecsegtetett, de végül le kellett mondanom a további keményedés esélyéről - fáradt voltam már. Megpróbált még feltüzelni egy feltérdelős doggy-pózzal, amitől eszemet vesztettem volna legszívesebben, de az ezredes megmakacsolta magát. Így búcsúzásképpen kicsit ebben a pózban nyalintottam bele kelyhecskéibe, ami ugyan tetszést váltott ki belőle - de az idő múlása miatt ezt inkább majd legközelebbre halasztom.
Kimerülve mentem a fürdőbe letusolni, valóban nem voltam a toppon, hogy ennyitől elfáradtam. Néha van ez így, ugyanakkor ez semmit sem von le az együtt töltött idő minőségéből.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy órás szeánsz - a kerek budapesti átlag. Nincs mit ezen cizellálni, extrát nem vettem igénybe - amit lehet, az kiesik az én érdeklődési körömből.
Kedvenc édességével karöltve, a randi elején, üdvözlőlapocskával adtam át, végig az asztalkán maradt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Natasa egy bájos kis tündér, eszményi alakkal - már aki szereti a törékenyebb, de mégis buja formákat. Kedvessége és odaadása kiemelkedő.
Kicsit sajnálom, hogy a második körben fel kellett adnom a küzdelmet, de remélem, hogy a jövőben bepótolhatjuk ezt a "lemaradást". Ugyanakkor már érett, hogy beszámolót írjak róla, amit most sikerült is megtennem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Natasa szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Natasa nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókNatasa legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-04-11) : Ideje volt lecsekkolni az ezredes francia értését, ezért partnerem vette kezelésbe. Franciája nagyon lágy volt, de igazán sokat nem is kellett rajta ügyködnie. Közben úgy helyezkedett, hogy elérjem kelyhét, amit természetesen nem is hagytam parlagon.

(2019-03-25) : Finoman, lágyan kezdett franciázni mellettem fekve, én élvezettel simogattam a hátát, a popsiját, a combjait. Közelebb helyezkedtem, hogy csókolgathassam is közben, ekkor újra szétnyitotta kecses combjait, és visszatérhettem én is kényeztetéséhez.

(2019-01-02) : Majd megkèrdezte mit szòlnèk egy kis franciához? Természetesen igent mondtam, közben simogattam ahol csak értem a bársonyos formás testét. Kis idő mùlva gumit hùztunk és szemből rámült.

felejthetetlen: 16db
(2019-06-23) : Gumit húztunk és Natasa felülről érkezett rám nagyon lassan ,de annál izgatóbban. Nem emelkedett magasra, hanem hozzám simulva lovagolt meg.

(2019-06-05) : Kisvártatva látván, hogy kőkemény vagyok rákérdezett, hogy húzzunk e gumit, azonban szerettem volna egy kis franciát.

(2019-05-08) : Hátamra fordultam és haránt mellém telepedve vette ajkai közé az immár rég lelkesen meredező farkam. Nagyon finoman bánt vele!

nagyon jó: 16db
(2019-06-12) : Amikor éreztem, hogy végül eljön a vég, akkor kanálba fordultunk és begyorsítottam, majd remegős élvezésben ért minket randink egyetlen akciójának kiteljesedése. Egyetlen, mert vagy fél órát eltartott, ennyi fért az órámba.

(2019-04-23) : Kellően hajlékony, a lábát szinte a válláig fel lehet pakolni, és én meg is tettem. Igyekeztem odafigyelni, nehogy fájdalmat okozzak neki, hiszen elég nagy köztünk a méretbeli különbség. Elengedtem a lábát, átkaroltuk egymást,

(2019-04-15) : A finom remegése, a lihegése, ahogy a hangulat fokozódásával önkéntelenül (?) megkereste a kezeim, hogy azokat fogva szorongatva fogja satuba a fejem - jaj, nagyon dagadt a májam. Utána egészen odabújt hozzám.

: 24db
(2019-06-23) : Szép lassan behelyeztem makkomat,kicsiket mozogtam. Néha fel-felszisszent,de annyira izgatóan,hogy már itt majdnem telelőttem a gumit. Aztán szép lassan beljebb toltam,kicsiket mozogtam,nem akartam hogy fájjon neki. Egyszer kihúztam,akkor ő kis sikositot fogott,csodáltam ismét a puncit annyira gyönyörű.

(2019-06-15) : Amikor már majdnem tövig bent voltam, rám feküdt a lelkem, én átöleltem, és váltózó tempóban elkezdett lovagolni. Néha megfogtam a fenekét. és úgy adtam neki a tempót, majd megkért hogy most én legyek felül.

(2019-04-12) : Ezután kaptam egy irgalmatlan franciát, amit le kellett állítanom, mert éreztem hogy tarthatatlan a helyzet. Megkaptam a felszerelést és rám ült. Hozzám bújva mozgott, csókok csattantak markoltam a fenekét és alig hittem el megint a csúcsra juttattam