191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 12-22
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
5
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
27
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 7-23
Natasa szexpartner

szexpartner

Natasa-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-12 09:47:01

atomanti555
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
3
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Natasa Budapest 2018-09-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk elsőre felvette meg is beszèltünk egy időpontot
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autòval kellett mennem így kicsit kèstem a forgalom miatt . A cím könnyen megtalálhatò hangulatos kis èpület
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakásban ketten vannak de egyáltalán nem volt ebből semmi problèma nem találkoztam senkivel .Nagyon hangulatos a lakás már nem először voltam itt szòval nekem bejött. A fürdő nekem.teljesen megfelel a tusfürdőknèl van egy kis humor is.
Natasa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Ò a külső. Szòval nekem csùcs ez a lány, minden porcikája tökèletes . A kèpek nem adják vissza de azèrt sejtetik az igazságot.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Fotózás:
5
Profi masszázs:
4
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Szòval ott kezdenèm hogy belèptem a lakásba ahol az ajtò mögè bùjt a vendèglátòm de ahogy becsukta mögöttem elèmtárult a várva várt látvány . Egy fekete csipkès bugyi melltartòban várt amit èn választottam a kèpek alapján. Rövid ùjra egyeztetès után èn fürdőbe el. Mikor visszaèrtem ő is eszaladt egy percre. Mikor visszajött ledobta a sexy szettet ès leheveredtünk az ágyra, kis simogatás csòkok majd megkèrtem hogy az ágyon vegyen fel nèhány sexy pòzt a fotòzás kedvèèrt. Ez olyan jòl sikerült hogy ahogy ìrok ròla már attòl kimegy a fejemből a vèr. A lènyeg az hogy amikor epp a fenèkkitolòs pucsìtòs rèszhez èrtünk nem bìrtam tovább ès belenyaltam abba a csinos kis punciba majd a popsinál is tènykedtem kicsit. Eztán megkèrtem hogy forduljunk 69 be de emlèkeztem hogy a szemből lovacska vele az valam eszmèletlen ìgy kis idő mùlva váltottunk is . Na itt majdnem esznèletemet vesztettem ugyanis azok a kőkemèny remekbeszabott cicik ès a finom kis csòkok teljesen kikèszìtettek. Ès mèg egy dolog amit nagyon szeretek benne hogy a bőre olyan puha hogy a selyem hozzá kèpest csiszolòvászon. Szòval ebben a szemből lovacskában lett vègem . Utána megtisztogatott ès megmasszìrozott kicsit. Beszèlgettünk aztán mivel az időm lejárt zuhany ès sèta.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pesti átlag ha nem extrázik.az ember de èn nála mindìg fotòzok mert mesès teste van.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Milyen èrzèsekkel távoztam? Olyanokkal hogy mire visszasètáltam a cège verdához ès visszagondoltam egy kèt rèszletre,már fordultam is olna vissza.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Natasa szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Natasa nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókNatasa legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 13db
(2019-01-02) : Majd megkèrdezte mit szòlnèk egy kis franciához? Természetesen igent mondtam, közben simogattam ahol csak értem a bársonyos formás testét. Kis idő mùlva gumit hùztunk és szemből rámült.

(2018-12-27) : . Mivel volt még időnk bőven kértem hogy kicsit keményítsen fel a szájával, de ez nem tartott sokáig, mert már nagyon azt akarta hogy benne legyek. Feltette a gumit és olyan ügyesen bele guggolt hogy az valami álom.

(2018-11-06) : hamarosan a finom puha kis szájacskájába kerültem. Nagyon finom lágy franciában részesültem. Felajánlottam, hogy akár lehetne ezt kölcsönösen és nem is volt ellenne kifogása, így 69-ben folytattuk

nagyon jó: 13db
(2019-02-27) : Mikor partnerem is kifújta magát, elindult hadrendbe állítani a kiskockát, nem volt túl nehéz, mert elég jól érti a franciát. Tetszett, hogy nem akart kivégezni, nagyon lágy mozdulatokkal operált. Felpattintotta rám a vegyvédelmit, és misszibe kezdtünk

(2018-10-18) : A fürdő után a beszédesség a francia nyelvben merült ki. Kölcsönösen de szigorú egymásutánisággal folyt a dolog. Nagyon jó volt, ráadásul dicséretet is kaptam ténykedésemért.

(2018-09-17) : Kisvártatva pici keze kacér érintését éreztem már meredező farkamon, így kéjsóvár módon hátamra feküdtem, ő meg mellém feküdve azonnal eltüntette falloszom nagy részét a pici szájába.

: 18db
(2019-03-19) : Ezután kaptam egy finom franciát majd szemből rámült. Mivelkicsit fáradt is voltam meg nyűgös is nem nagyon akartm m ozdulni ebből a poziciobòl.ìgy egy pár perc mùlva ìgy lett vègem kezemben a melleivel.kis dumcsi aztán zuhany ès tipli.

(2019-02-03) : Ezután ő vett kezelésbe, majd megmutatta milyen jól lovagol. Nagyon hamar végem is lett. Ezután kis beszélgetés, bújás, nagyon jól adja.

(2019-01-25) : amikor érezte hogy félárbócon vagyok autómatusan neki is a látott a szájával teljesen kéményé tenni ez sikerült is egy nagyon finom lágy franciás kényeztetés kaptam