0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
0
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 9-17
Alexa Dolce szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Alexa Dolce-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-09-11 12:05:13

gyakorlo
Nagytudású
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexa Dolce reagálása

IGEN SOKKAL TÖBB VOLT MINT EGY TÖKÉKETES SZEX!
Részemről is!
Remélem lesz lehetőségünk a folytatásre!❤️

Alexa Dolce beszámoló szexpartner Budapest 2018-09-12

Egyeztetés
Elérhető:
2
SMS kommunikáció:
5
VTR kommunikáció:
4
Ez majdnem egy egyeztetési problémás randi lett, de szerencsére jól alakultak a dolgok. VTR-en egyeztettünk, majd utána telefonon is, meg SMS-ben is. Szóval minden csatornán lefixáltuk a délutáni időpontot. Időben megérkeztem és hívtam telefonon. Sokat csengettem, de semmi...
vártam pár percet, és megint hívtam. Semmi... Ekkor már azt gondoltam, hogy valami nem oké, és elindulok haza, de azért mégis várok még illendőségből pár percet, ha akkor sem sikerül elérni, akkor megyek. Sikerült magamat eléggé felidegesíteni, majd mikor elindultam az autó felé, akkor visszahívott. Sűrű bocsánatkérések következtek, mert elnézte a dolgokat és a másik telefonján várta a hívásomat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Kocsival mentem. Parkolás nem gond, a környező utcákban akad parkolóhely bőven. Fizetős a parkoló.
Helyszín
Egy új építésű tömbben van a lakás, ahol Alexával találkoztam. Nagyon igényesen berendezett a lakás, de az igazat megvallva nem igazán figyeltem a részletekre, mert Alexa látványa teljesen elvonta a figyelmemet.
Alexa Dolce külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Ezt szerintem Alexa esetében teljesen felesleges túlragozni. Rengeteg kép van róla az oldalon. Ami meglepett, hogy nekem valahogy magasabbnak tűnt, mint ahogy az az adatok közt van. De lehet, hogy én kezdtem el összemenni???
Valami szexi ruci volt rajta, de nem emlékszem rá pontosan...

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
3
Azért nem emlékszem a rucira, mert az ajtóban a nyakamba ugrott. Annyira szívére vette, hogy rossz telefonon várta a hívásomat, és ezért majdnem elmaradt a randink, hogy az ajtóban a nyakamba ugrott és egy forró bocsánatkérő csókkal kezdtük a bemutatkozást. Azonnal mindent megbocsátottam. Sőt... Szóhoz sem jutottam a csókáradatban. Éreztem, hogy hevesen ver a szíve, és teljesen kipirult. Mint később kiderült neki nagyon fontos, hogy rendben legyenek körülötte a dolgok, és egy ilyen hiba nem fér bele a mindennapjaiba.
Szóval a csókok áradata közben valahogy eljutottunk a hálószobáig, ahol komoly erőfeszítéseket kellett tennem, hogy elszakadjak a szájától és a gyönyörű melleitől, és el tudjak indulni a fürdő felé. Szerintem ilyen gyorsan még nem fürödtem soha...
A hálóban aztán folytatódott az ismerkedés. Alexa ki volt melegedve, de már szerintem nem a majdnem meghiúsult találkozó miatt. Bebújtam a lábai közé és megkóstoltam. Nagyon finom és illatos volt. Nem is tudtam elszakadni innen hosszú percekig. Előbb felém guggolt úgy kényeztettem, de aztán váltanunk kellett, mert nagyon remegtek a lábai... Csodás látvány és élmény volt. Utána én következtem. Nem mindenre emlékszem pontosan, de voltam alul, voltam felül, hátul, és végül a popsiban is. Nekem is remegett a lábam.
A leginkább megdöbbentő rész pedig csak ezután következett. Amikor elkezdtünk beszélgetni meztelenül az ágyon. Nekem ilyen élményem még soha nem volt. Olyan hangnemben beszélgettünk, hogy azt éreztem, inkább vagyok egy szívéhez közel álló ember, mint egy utcáról beesett vendég. Nem értem félre a dolgot, de mégis azt éreztem, hogy ez valahogy több volt, mint egy tökéletes szex. Lehet, hogy ez béna kifejezés, de olyan emberi volt. Remélem, hogy nem csak én éreztem magam ennyire jól!
Elszámolás
Megérte:
5
Valahogy nem is volt kérdés, de öltözéskor a végén rendeztem a dolgot.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ez egy nagyon különleges és meghatározó élmény volt nekem egy gyönyörű nővel!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexa Dolce szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Alexa Dolce nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókAlexa Dolce legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2019-06-24) : I licked and sucked her big boobs. They were sensitive because she started moaning rapidly. I went down slowly and I approached my lips of her delightful pussy. I started to lick her slowly and softly, and rapidly she began to react. Little by little I increased my speed and my pressure and her pleasure increased simultaneously.

(2019-05-22) : Aztán egyszer csak lemászott rólam Jasmin, az ágy mellé állított, és megdugta a szájával a farkamat!!!! Nagyon jól bánik az en nem túl méretes rendszeremmel: teljesen elnyeli, valahogy vakumot képez es még a nyelvét is pörgeti rajta... valami elképesztő!!! Es még nem volt vége....

(2019-04-22) : Először végig nyalta farkamat a tövétől a hegyéig. Majd a makkomat bekapta és a nyelvével masszírozta. Egyre jobban eltűnt a farkam a szájában és egyre gyorsabb ütemben. Végül koppanásig rátolta magát.

felejthetetlen: 58db
(2019-05-02) : új elemként kaptam egy határozott prosztatamasszázst is, teljesen spontán felvetésére. Ezen felbuzdulva kértem, a fejlelógatós pózt, amire rögvest átváltottunk és nagy élvezettel dugtam meg a száját. Igazi pornós módra belógattam a golyóbisokat, majd újra a fenekemben találtam a nyelvét. Ekkor én igyekeztem jót tenni neki és belevetettem magam a kelyhébe, hosszasan elidőzve, néha belekóstolva a popóba is, pucsítós pózban, ami egészen elképesztő volt.

(2019-04-28) : Jó látvány volt ahogy a farkam tövig a szájában volt. Néha én is besegítettem neki és a fejét fogva tartottam a szájában a farkam. Legalább 20 percig csinálta nekem, aztán le kellett feküdnöm az ágyra, mert már nem bírták a lábaim :D

(2019-03-28) : Meglepetésemre szájjal, kéz érintés nélkül tette fel, fantasztikus érzés töltött el. Közben ő fölém került, bele is ült a joystick-be, ami most tényleg örömpálca volt és jól teljesített. Ő is mozgott, nagyon jól, én is mozogtam, nem annyira jól, mint szerettem volna, de reméltem, hogy Neki is jó

nagyon jó: 44db
(2019-05-07) : életem talán legjobb franciaórája vette kezdetét (az óra szó szerint értendő) Gyakorlatilag végig kéz nélkül "dolgozott" hol erőteljesebben (néha már úgy éreztem a szemgolyóimat is beszippantja a vákuum),

(2019-01-31) : Majd hanyatt feküdtem ő pedig a testemet csókolgatva haladt lefelé és belekezdett a franciába. Nagyon jól csinálta. Először csak nyalogatta, majd szépen lassan elkezdett szopni. Változatosan csinálta, foglalkozott a környékkel is.

(2019-01-17) : Egyre mélyebben vette a szájába, rövidesen már a lehető legmélyebb pontig jutottam, legalábbis amit szerény méreteim engedtek :-D

: 82db
(2019-06-20) : És nem ez a fő látványelem, hanem az a technika hogy irdatlan sokáig képes lenn tartani a farkam a torkában, azt látom teljesen elnyelve ott vagyok, s közben hipnotikus szemeivel bűvöl, végig a szemembe néz míg a torkában vagyok.

(2019-05-28) : Levesz torokra, majd valahogy a nyelvével elkezd mozogni, pörögni. Nem is értem. Utána saját magától elkezdi szinte dugni a száját, csorog a nyál, jönnek a torokhangok.

(2019-05-15) : Visszaerülve az ágyra folytatta a franciát, s egyszer csak semmi előjelzés nélkül megkért, hogy emelkedjek fel, seggem alá tett egy kispárnát, majd lebukott, s, hogy is írjam hivatlosan? popóizgatást kaptam nyelvel. De ez nam az volt, ez annál százszor brutálisabb, mert iszonyat beleremegtem többször is.