Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
erotikus masszázs beszámoló

Fetish Kinga

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-09-11 11:39:07

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 96901

Tavroe a 2018-09 hónapi randiján történteket írta meg Fetish Kinga hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Amikor láttam, hogy kialakul egy kis szabadidőm, telefont ragadtam, és bejelentkeztem Kingához, aki és az általa ajánlott fétismasszázs már régóta előkelő helyen szerepeltek a kedvencek között. Ez a fajta "kaland" biztos nem mindenkinek jön be, engem azonban a kíváncsiság és rejtett vágyak Kingához vonzottak.
Az egyeztetés nem volt zavarmentes, mert egy nagyon kedves kollegina vette fel Kinga számát (korrektül jelezte is, hogy nem Kingával beszélek), és adott meg számomra időpontot Kingához, amiről utóbb kiderült, hogy nem volt "optimális": Kinga már szerette volna letenni a műszakot, emiatt csak egy félórás testápolást vállalt az eredetileg kért egy egész óra helyett.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím egyértelmű: a kerület Vizafogó nevű negyedének egyik hosszú utcája, modern építésű, új társasház. Jól ismerem a környéket, sőt túl jól, ami miatt vigyáznom is kellett, nehogy ismerősbe botoljak..., de erre végül nem került sor. A pakolás fizetős, viszont hely van bőven napközben, az persze más kérdés, hogy milyen a foglaltság az esti órákban, amikor az ottlakók hazaérnek és leteszik az autóikat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Nagyon klassz és guszta. Mint írtam előbb, modern társasház. Igaz, hogy kicsit kalandoztam a bejárattól a lakásajtóig, mert a lépcsőházat választottam a lift helyett, és nem találtam a villanykapcsolót. Sötétben trükkös volt a feljutás... javaslom a liftet.
A lakás nem is lakás, hanem tényleg szalon: itt minden ennek megfelelően, funkcionálisan és megfelelő hangulattal van berendezve: fények, szobrok, bútorok, képek, tükrök (ez utóbbiból volt egy óriási a szoba falán a mozizás érdekében). Nagy a tisztaság.
A fürdőben, amit volt lehetőségem kétszer is meglátogatni - előtte és az olaj miatt utána is - minden rendben van, a Baba teljes, tíz elemből álló választéka áll rendelkezésre (lehet, hogy főszponzor? :-)), és nincs szájvíz... ami más mellett jól mutatja, hogy itt erotika van, de szex nincs.
Fetish Kinga külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Kinga különleges és szép nő. Az volt az első benyomásom, a fekete haj mellett élesek és határozottak az arcvonásai, amik meglágyulnak, ha mosolyog... és szerencsére mosolyog (is). De ugyanezt éreztem, amikor beszéltünk. Az első néhány mondata kemény, talán kicsit távolságtartó, de aztán gyorsan meglágyul, ha látja és érzi, hogy normális emberrel akadt dolga (gondolom).

Termete közepes-alacsony és nagyon vékony. Vékonysága mellett minden testrésze apró és formás, és különösen jól állt neki a falatnyi nagyságú tanga - ami nem került le róla - és a cicifix - ami egyből lekerült. .
1.  +36 beszámoló Budapest 96901 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 96901 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 969015.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 969016.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 96901
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Nem tartom magam nagy szakértőnek a masszázs milyenségének megítélésében. Hason fekve lágy közepes erősségű és finom masszírt kaptam bokától felfelé haladva far/deréktájig. Olajat használt és igazán kellemes volt. Mindehhez már az elején levette a melltartót, csak egy tanga maradt rajta, az viszont végig. A mozdulatai akkor is és későbbi fázisban is lágyak, ápolók voltak, nagyon is magával ragadó volt a hozzáértő és nőies kezek érintését érezni.
Kb 5-10 perc múlva (összeomlott időérzékkel nehéz megmondani) megfordított a hátamra, és a már megénekelt határozott de gondos mozdulatokkal egy erős szalaggal lekötözte a lábamat és a kezemet a masszázságy sarkai felé található kampókhoz. Nem voltam meglepve, vettem már részt ilyen játékban.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A kikötözés után a szememet is letakarta és indult az olajos lingam-masszázs, de hamar jöttek a fétiselemek is: egy kis herehúzás, óvatos heregolyó pofozgatás, aztán a lovaglópálca. Amit alapvetően izgatásra, piszkálásra használt Kinga, de kaptam vele néhány nagyobb ütést is a combomra, ami igencsak átlépett a bdsm határain (ezt megbeszéltük előre, jelzem).
Aztán beindult igazán a lingammasszázs bő olajjal ravasz és hozzáértő kéztechikával, aminek egyik lényege az orgazmuskontroll-játék volt. Közben további furcsa dolgok is történtek: előbb egy jégkocka kapott szerepet, majd kicsivel később a gyertyaviasz ami a mellkasomon csorgott végig (senki ne ijedjen meg, aki kipróbálná, ez inkább langyos volt, mint forró). Annak ellenére, hogy most láttuk először egymást és a jó kontrollhoz - szerintem - szükséges a partner anatómiai határainak ismerete, Kinga jól felhúzott többször, és pontosan megállt az élvezés előtt: háromszor négyszer biztosan. Aztán amikor úgy döntött, nem állt meg a vége előtt egy pillanattal...
Szépen kioldozott, érintése és mozdulatai még ekkor is szenzációsan kedvesek voltak, és utamra engedett a fürdőbe. Már ekkor megkérdezve, minden jó volt-e, és hogy mit csinálnék másképp legközelebb (ha nem lesz ennyire fáradt - ami miatt kismilliószor elnézést kért). Hja, a minőségbiztosítás fontos dolog :-)) márcsak egy elégedettségi kérdőív hiányzott ;-))))
Megbeszéltük..., és megígértük, hogy hamarosan újra összefutunk a módosítások kipróbálása érdekében :-)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Annak ellenére, hogy először vendégeskedtem itt, csak utólag adtam át a virágokat. Egyszerűen nem volt alkalmam az érkezéskor szóba hozni, sőt azt sem tudtam, mi vár rám, hiszen a belépésem után módosult a megbeszélt egy óra félórára. Nem tudtam eldönteni, hogy ez az általános eljárás itt, vagy csak a fizimiskám volt ennyire becsületes... Minden esetre az virágcsokor teljesen korrekt volt, de nem tudom megmondani, hogyan viszonyul a helyi átlaghoz...
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kinga vékony csinos alakja mellett az intelligens kisugárzása a fő erénye (ami fontos azoknak akik kerülni szeretnék a faék egyszerűségű vendéglátókat). Emellett kedvessé és magával ragadóvá szelídül néhány perc alatt. Rám erős benyomást tettek a gondos, hozzáértő, nőies mozdulatai és érintései.
Biztos hogy visszamegyek egy komplett program végigélvezésére, mert ez a mostani félóra csak próbának volt elég. Annak meg pont jó volt!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fetish Kinga erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet