27
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 7-23
5
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 12-22
Corina28 szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Corina28-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-10 00:53:13

zoli5613
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Corina28 Budapest 2018-09-10

Egyeztetés
Elérhető:
4
A héten éjjel is ráérő lányokat kerestem, végül Corina lett a beutó, akinél korábban már jártam, és kellemes élményekkel ajándékozott meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel már jártam ott könnyen odataláltam, Kőbánya egyik főútvonalától nincs messze a helyszín, villamossal, és busszal is megközelíthető, parkolóhelyet még a késő esti időpont ellenére is találtam nem messze a bejárattól.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A környéknek megfelelő épület, belül tisztaság, rendezett körülmények. Ahogy mondani szokták a célnak megfelel. Franciaágyon akcióztunk, a fürdőszobában is megtalálható minden ami kell. A lakásban pedig nem volt semmi zavaró tényező.
Corina28 külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Nagyon jóalakú harminc körüli hölgy. Remekül nézett ki, szuper, sportos, sőt modellalkatú hölgy nyitott ajtót, amikor megláttam, ezúttal is alig vártam, hogy fehérnemű nélkül közelebbről is megismerjem :)
Arc nélkül hírdet. Nézőpont kérdése, én érdekes arcúnak mondanám, de tetszett, sőt sajnáltam is, hogy nála "csak" testreélvezés van.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
4
Ezúttal nem vágytam extra programokra, csak egy tökéletes testű, jó nővel szerettem volna eltölteni egy kellemes fél órát, aki nem mellesleg a barátnő szerepét is jól eltudja jàtszani az ágyban. Corina minden szempontból tökéletes választás volt, szerencsére most sem csalódtam benne, ez a randi szinte az első tökéletes másolata volt, kielégítő végeredménnyel.
Érkezés, és üdvözlés után jeleztem, hogy fél órát szeretném élvezni a társaságát, majd elszámolás után gyorsan lezuhanyoztam, megtörölköztem, és belevetettem magam a jóba. Corina az ágyon fekve várt, én melléfeküdtem, érzékien megcsókolt, és így kezdtük felfedezni egymást. Rövidesen lentebb kezdett csókolgatni, és amikor eljutott az ezredeshez, egy nem túl erős, viszont kellemesen lágy franciával kedveskedett nekem. Nagyon érzékien játszadozott a barátommal, a kezét szinte csak arra használta, hogy a gólyókat simogassa. Én nem is bírtam magammal, és mindenképpen szerettem volna valamit visszaadni a kényeztetésért cserébe, ezért kértem, hogy csináljuk kölcsönösen is, így ismét foglalkozhattam Corina kedvenc testrészével, a gyakorlatilag tökéletes puncijával, amivel élmény volt foglalkozni. Persze nem is fogtam vissza magam, nyaltam ahol értem, közben persze Corina a másik oldalon folytatta az érzéki tevékenységét. Ezekután inkább gumit kértem, mert már nagyon szerettem volna benne lenni, és miután felhúztuk, elém feküdt, én még egy keveset foglalkoztam a melleivel, a formás lábaival tovább fokozva az izgalmakat, majd behelyeztem amit kell. Lassan, érzékien kezdtünk csókolózva szeretkezni, és nekem annyira bejött ez a kedves barátnőfeeling, hogy akármennyire is szerettem volna hátulról is megkapni a tökéletes testét, megváltoztattam eredeti szándékom, és inkább szemből élveztem el.
Így is elégedett voltam, Corina közben lágyan simogattott, majd megszabadított a védőfelszereléstől, letörölgetett, én meg elmentem lezuhanyozni. Öltözködés közben megkínált egy ásványvízzel, amit elfogadtam, majd pár szó után távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre rendeztem az átlagos ajándékot, ami ugyan nem tartalmaz túl sok lehetőséget, viszont amit kaptam érte, azzal így is elégedett vagyok.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mint már utaltam rá, jó döntés volt újból felkérésnem, ezúttal is jól éreztem magam vele, soha rosszabb együttlétet :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Corina28 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-02-09 08:08:16
Én jóra adtam, de most nézem, hogy ugyanazt írtad, mint márciusban...

2019-02-09 08:08:16
Én jóra adtam, de most nézem, hogy ugyanazt írtad, mint márciusban...

FunkciókCorina28 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2018-11-21) : Elsőnek Ő vett kezelésbe, szép lassan lejutott a szerszámhoz, megnyálazva szépen elnyelte azt. Nem igazán bírtam sokáig, így kértem cseréljünk helyet, hadd fedezzek fel én is

(2017-03-05) : Nagyon jól tud franciázni, majd gumihuzás és következett az aktus, csodás érzés volt, majd pozíció csere után éreztem, hogy jólesik neki, ahogy csinálom.

(2014-08-10) : Tisztálkodásomat követően leheveredtünk a francia ágyra, amolyan puszikákkal oldottuk fel a kezdeti nehézségeket. Majd kaptam egy kiadós franciát, sajna nincs szájbaélvezés, így én is bemutattam nyelvi tudásomat. Nem nagy sikerrel, fel is adtam és kértem a beöltözést, majd felülről támadván lett vége az első menetnek.

nagyon jó: 6db
(2018-07-16) : Elkezdett először finoman kézzel felhangolni, mikor pedig már jobban álltak a dolgok, akkor jött a francia, cicik közé is becsusszanva néha. Nagyon élvezetesen csinálja, mintha érezné, hogy pontosan hogy szeretem.

(2018-03-09) : Miután bemutatkoztunk, ismét jeleztem, hogy fél órát szeretnék vele tölteni, Corina nem is húzta az időt, megmutatta hová pakolhatom a ruháim, adott egy törölközőt, és a fürdő felé ...

(2017-03-12) : Érezte ő is, hogy szeretném ha a szájába venne, amit meg is tett - én hanyatt, ő féloldalasan mellettem feküdve elkezdett franciázni. Gyengéden és bőnyállal. Itt a gondolataim azon cikáztak, hogyan folytatódjon a randi,

: 11db
(2018-12-21) : Kicsit izgultam, így az ezredes nem akarta magát egyből haptákba vágni és a franciája is elég erőteljes a hölgynek. Én a lágyabb nyálasabb verziót kedvelem kevesebb kezezéssel,

(2018-08-22) : Mellé feküdtem simogattuk , egymás. Majd felfedeztem testét,hosszasan elidőzve ikreken.puncija finom,mint egy tinié alaposan kényeztettem kejhét.Majd kaptam egy nagyon finom franciât.Védő eszköz fel majd szemből érkeztem

(2017-03-29) : Nagyon jó a franciája, alig bírta bekapni a vastag farkam, de isteni volt. Nagyon szereti ha kényeztetik, nem könnyű nyalással eljuttatni a csúcsra, de ha sikerül, úgy ugrik rád mint egy vadmacska.