85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 12-22
5
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
27
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 7-23
Vivien szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Vivien-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-09-06 16:15:08

Lastlion
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien reagálása

Szia Lastlionom! Extra fincsi osszebujas volt, azt érzem , minden évben egyre jobbak vagyunk. Imadom a lelkesedésed , a kitartasod, es hogy mindig lesed minden kívánságom . Koszonom en is az élményt , nem is tudom lehet e meg fokozni , azert remelem megpróbáljuk . Téged mindig visszavarlak . Csok

Szexpartner beszámoló Vivien Budapest 2018-09-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Cicával már évekkel nyúlik vissza ismeretségünk, így telefonos beszélgetésünk és privát üzenetváltásunk is igen kötetlen és közvetlen volt. Szerettem volna ismét szenvedélyes időt eltölteni vele, le is egyeztettünk egy pár nappal későbbi időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín már a megszokott XIII. kerületi cím volt, a Béke tér közelében. A címet és a bejutási utat már fejből tudtam, így sokat nem kellett keresgélnem. A ház takaros újépítésű, zsiliprendszerű bejutás közben - a lakás elhelyezkedése miatt - szomszédokkal elvétve fut össze az ember.
Autóval érkezőknek jó hír, hogy parkolót itt könnyebb találni, azonban fizetős.
Tömegközlekedőknek a Béke térre való eljutáshoz több lehetőségük is nyílik.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Maga a lakás kétszobás, rendezett és otthonos, mindenhol tisztaság uralkodik.
A fürdő kényelmes méretű, kádja káváján néhány olyan férfi-tusfürdő vár bevetésre, aminek illatát Cica kedveli, de van választék. Szájvíz és kis pohárka szintén kikészítve ücsörög a mosdótál mellett, míg a nagy törülköző szépen összehajtva a törülközőszárító melegítőtesten kacsingat a tusolással végző vendégre.
A hálószobában alacsony, de méretes ágy csalogatja a hancúrozni vágyókat, a szobát hangulatos és nem túl erős fény járja át.
Cica mellett a lakás lakója még egy apró kutyus, aki fegyelmezetten visszatartotta kíváncsiságát és cseppet sem viselkedett zavaróan - hagyott minket.
Vivien külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Még mindig úgy tudom legjobban jellemezni, hogy nagybetűs NŐ. Sudár, királynői alkatával, formás és pont megfelelő méretű kebleivel, hosszú, kecses lábaival és markolászásért ordító popsijával mindig megdobogtatja szívem. Rengeteg képe mindezt jól ábrázolja, mint ahogy szép arcát és huncutul csillanó kék szemét is.
Mosolygása és nevetése közben arcán jelentkező két szexi kis grüberlijéért meg egyenesen odavagyok, az a két apró kis gödröcske jelenléte mindig jó hangulatról tanúskodik. Haja most ismét rövidebb, vállig érő és szőkésbarna árnyalatban játszik.
Modellalkatát most egy fekete ruhácska takarta, amit zuhanyzásomból visszatérve már el is tüntetett magáról, megkímélve a kicsomagolás hercehurcájától. :-)

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Elöljáróban elnézést kell kérnem, hogy mindig visszautalok Cicával való régi ismeretségünkre, de ez igen fontos tényező erotikus akcióinkban és az eltelt idő hangulatában, valamint a leírásban se vegyetek semmit dicsekvésnek - mindössze hitelesen szeretném elétek tárni az átélt élményt.
Mivel most is "fergeteges egymenetes" volt a célom, így bevallom, kicsit rákészültem a randira, nem akartam idejekorán elsülni. Cica szintén erre készült - bár nem beszéltük meg előzőleg -, mintha csak kitalálta volna kívánalmamat. A fürdőből kilépve már az ágyon elnyúlva fogadott, amitől egy szempillantás alatt égnek meredeztem. De most még nem rajtam volt a sor: mellé heveredve hosszas és szenvedélyes csókcsatába bocsátkoztunk, majd mohón faltam karcsú testének minden szegletét ahogy lefelé haladtam. Combjai között már várt az egyik leggyönyörűbb és maximálisan ápolt kelyhecske, melynek örömmel estem neki nyelvemmel. Ismerve gazdáját, először csak lassú, körkörös mozdulatokkal keltettem fel kíváncsiságát, majd szenvedélyesebb technikával próbáltam lenyűgözni. Nyelvem néha-néha befurakodott hüvelyébe is, itt is elkalandoztam, aminek Cica hihetetlenül örült és nedvessége erősen fokozódott. Itt már könyörgött, hogy egyetlen ujjal nyúljak be, hogy izgatása még intenzívebb legyen. Mutatóujjam g-pontját keresgélve simogatta belülről, míg kint nyelvem játszott szimfóniát csiklóján. Hosszasan és fáradhatatlanul kényeztettem így, míg csípője enyhe ficánkolása jelezte: nemsokára pontot szerez. Mindeközben verbális instruálást és a folytatásra való biztatást (bár ez utóbbi a vége felé inkább könyörgéssé fajult) kaptam. Kisvártatva remegő izmokkal, össze-össze ránduló hüvellyel és utánozhatatlan hanghatásokkal lett az állás 1:0, nagyon lassú mozdulatokkal lecsillapítottam és ismét csókokat váltottunk egymással. Volt ebben valami érzékien mocskos: ahogy nedvességtől tocsogó puncija után ajkait illethettem.
Miután kissé kipihegte magát, ellentmondást nem tűrően parancsolt a hátamra, majd ráült az arcomra és ráhajolt égnek álló farkamra én meg ismét mohón vetettem be nyelvem fegyverét résecskéje izgatására. Vehemens és érzéki franciába kezdett, és ugyan popsija és puncija kitöltötte látóterem, éreztem, ahogy nagyon mélyen tüntet el szájacskájában. Önfeled percek voltak ezek, isteni 69-ben, amit egy gyors gumihúzással szakított meg - gondolatomat ismét kitalálva.
Immár teljességgel ő irányított, vehemens vágtába kezdett, közben kebleit cirógattam. Hosszú percek múlva megfordult, hogy hátulról is láthassam, ahogy puncijában mélyen belehatol farkam, ahogy fel-le mozog. Közben popsiját markolásztam, kissé szét is húztam, hogy még jobb rálátásom legyen.
Azonban ez volt az a pillanat, ahol átvettem az irányítást: leparancsoltam magamról és kihasználva a letérdelő pillanatot, hátulról tettem magamévá. Hosszan és fáradhatatlanul diktáltam a lendületes tempót, közben vigyáztam, nehogy fájdalmat okozzak. Dehogy volt itt fájdalom, pont ellenkezőleg! Egy idő után ismerős hanghatások és mozdulatok közepette, a lepedőt egyik kezével összegyűrve, farkamon kicsit remegve élvezett el, én meg hálásan lassítottam: már nagyon ki voltam, folyt rólam a víz (közben gyorsan el is értem a papírtörlőt, hogy azért mégse izzadjak rá Cicára, milyen dolog lenne már az? :-D ). Az állás így 2:0-ra változott.
Kihúztam farkam és kiültem az ágy szélére, ahol Cica háttal az ölembe ült, így ismét a fordított cowgirl-höz hasonlóan formás fenekét és kelyhecskéjében el-el tünedező hímtagom láthattam, ahogy rajtam rugózik. Addig engedtem így uralkodni rajtam, amíg erőt nem szereztem és gyengéd határozottsággal az ágy szélére térdeltettem és kihasználva felfokozott vágyát ismét hátulról hatoltam belé. Óvatos lökésekkel törekedtem a célom felé, de már erőm végén jártam. Elnyúltam az ágyon, Cica lekapta rólam az óvszert, mohón franciázni kezdett rajtam, majd néhány roppant ügyes kézmozdulattal olyan módon facsart ki, hogy szinte csak vinnyogni tudtam a kéjtől. Lassú, cirógató mozdulatokkal hagyta, hogy lenyugodjak, közben huncut mosoly játszott elbűvölő arcocskáján. Így lett az állás végül 2:1, de "vereségem" cseppet sem bánom, sőt! :-)
Hosszú percekig egymás mellett feküdve pihegtünk, beszélgettünk, nevetgéltünk, majd lezuhanyoztam, felöltöztem, aztán kis csevejt követően már mentem is utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Kicsit túlléptük az egy órát a sok beszélgetésnek is köszönhetően. Full programra mentem, ami így az átlag felett van, de - ahogy mondani szokták a kollégák - egy átlag feletti élményért. Mindezt a belépésem követő percekben elrendeztem, üdvözlőlapba bújtatva, a kedvelt desszertjével körítve.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Cicával való "közös múltunk" és jó viszonyunk (Cica, mondhatom azt, hogy haverságunk, cinkosságunk? ;-) ) pozitív jelleggel nyomja rá bélyegét minden találkozónkra. Egymást ismerve, összhangban tudunk huncutkodni, aprólékosan figyelembe véve egymás preferenciáit. Ő az a nő, akivel tényleg úgy tudok együtt lenni, hogy egyenrangúnak érzem magam az ágyban és nem kell magát alám rendelnie.
Ennek tükrében nem is vitás, hogy miért Vénuszaim egyike. ;-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Vivien nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2018-09-09) : so i had warm French kisses, a hot bbbj and a wonderful sex. I don't want to be too graphic, but after a careful start we tried a large variety of positions.

(2018-06-05) : Cica szája meleg, puha, ajkai ízletesek és harapásra érzékenyek (bocs!) és kiválóan használja őket, még belém is sikerült életet lehelni.

(2018-01-02) : Csókoltam, puszilgattam, nyalogattam, mindenfelé, míg egyszer csak a lábai között találtam magam. Gyönyörű, szinte "baba" puncija van. Hallottam, van aki azt szereti, ha belelapoz, mint a "bibliába", de az nem én vagyok, én Viviét pont tökéletesnek találtam.

felejthetetlen: 26db
(2018-08-12) : Kezdeményező képesség jeleként javasolta a franciás folytatást részéről. Közben felhívta a figyelmemet a tükörre, amit kár lett volna kihagyni. Nem sokáig bírtam volt így ezért kértem hogy cseréljünk.

(2018-06-08) : Eleinte lassan óvatosan húzogatta bőrt, nyaldosta makkot, szippantotta be a farkamat, majd hanyatt fekve próbált felfelé bólogatva minél nagyobb részt eltüntetni a férfiasságomból.

(2018-04-13) : Natúr franciával folytatta. És az valami fantasztikus (már most érzem, hogy túl sokszor írtam le ezt a szót a beszi alatt :) ). Legutóbbi randink óta szerintem még csiszolt is a technikáján,

nagyon jó: 37db
(2017-10-20) : Ez hamarosan egyre szenvedélyesebb lett. Isteni finom, puha ajkai vannak és imád a nyelvével is játszani. Nagyon jól csókol.

(2015-08-30) : Finom csókok, franciája jó erős és persze ő is szereti nézni és élvezni ha jól nyalják....Puncija édes, finom és ápolt! Mindenképp fel kell izgatni a kis puncikáját ha picit komolyabb sexcsatát akarna valaki is..

(2015-06-20) : .Lefeküdtünk az agyra és egymasnak estunk isteni teste van és mindenhez tökéletesen ért a fraciaja isteni finom, tudja mikor kell hasznalni a kezet is mikor nem egyszoval tokeletes.

: 73db
(2018-04-19) : Csókolóztunk, és simogattuk egymást, majd felvetette, hogy birtokba venné a testemet, és úgy is tett. Elfektetett az ágyon, és franciába kezdett, amit jó mélyen, beleéléssel és cuppogósan csinált.

(2017-12-02) : Először én majd kölcsönösen kényeztettük egymást utána hanyatt feküdtem és Ő felül pózban folytattuk,így is lett végem.Hát nagyon érti a dolgát az biztos.

(2017-11-24) : Cica technikája intenzív , teljes terjedelemben játszik a bíborfuvolán , sokszor teljesen eltünteti azt szem elől. Kisvártatva szakértő mozdulatokkal felöltöztetett és rámült .

lehetne jobb: 1db
(2012-04-10) :

Különféle pózokban próbáltam  örömömet lelni, de folyamatosan arra panaszkodott, hogy nem jó, meg fáj és ne akarjam forgatni és csak nagyon finoman érjek hozzá. Végül a csodás test látványa és a visszafogott szex közösen eljutattak a csúcsra. Ezt követően beszélgeté és egy kis levezető masszázs töltötte ki a hátralévő időt.