0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
0
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 9-17
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Sendy szexpartner

szexpartner

Sendy-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-06 09:44:39

laca21
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Sendy beszámoló szexpartner Budapest 2018-09-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt még a délutáni órákban. Láttam, hogy telefonközelben van, ezért gyorsan ment. Csak hogy mennyire kapós Sendy az elárulja, hogy 19.00-re szerettem volna időpontot kérni, de sajnos az már foglalt volt. Letettük. 3 perc múlva csörögtem, hogy akkor megoldottam és szeretnék hozzá 20.00-ra menni, közölte angyali hangon, hogy sajnos most foglalták le az időpontot, leghamarabb 21,00-ra tud randit biztosítani.

Biztosra mentem, befoglaltam a 21,00-át. Közben bájosan csevegtünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kerületi lakosként nem okozott problémát a helyszín felkeresése, parkolás borzasztóan rossz, még este is, aki kocsival kíván közlekedni, időben induljon el, mert bizony lehet, hogy körözgetni fog egy ideig, míg talál parkolóhelyet.

Metróval talán a legideálisabb, Kálvinról kb. 5-8 perc laza, könnyed séta, Budáról villamossal is lehet érkezni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nos a lakás régi körfolyosós bérház hátsó feljárójának - tehát a 'kerten' keresztül kell menni- alsó emeletén található, könnyű megtalálni. Lift is van, én gyalog mentem.

Óriási belmagasság jellemzi, gyönyörűen felújítva, minden igényt kielégít. Az előszoba - konyhába lépsz be, majd balra a fürdő és vele egy tengelyen a baszoba található.

Franciaágy jó kemény, nem a süppedős fajta, talán 140*210. de nem ez a lényeg. ja, fürdő, hibátlanul felújítva, 3 féle tusfürdőt találtam, nagyon nem is kerestem, az üvegfalas zuhanyzónál mindent megtalál az ember. Türcsi nagy és atomszáraz, semmi kellemetlenség.

Elfogadnám saját cellának a lakást.
Sendy külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Sendy 40-es éveit taposhatja, de olyan attitűddel rendelkezik, melyet sok-sok 20 éves csitri megirigyelhet.

Bőre hamvas, bőrhibáktól mentes, szinte bársonyos. Tetkói szépek, vadítóak. Cici popsi hibátlan, igazi bombázó a hölgy. Talán az arcán láthatók az évek múlásainak nyomai, de a személyisége kárpótol mindenért.

Érkezésemkor valami egyberuci volt rajta, hál Istennek nem köntös, mert a köntösös lányokkal mostanában sorra bebukom, leveszik és nem az van alatta, amira az ember fia vágyott, ami a hirdetésben szerepelt. na kérem, itt ilyenről szó sincs.

Hibátlan alkat, hibátlan személyiség, kedves, figyelmes, nem felszínes.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Gumis francia:
5
Lábimádat:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Megérkeztem, körbevezetett, megmutatott mindent hol találok. Utána átbeszéltük a részleteket.
Fürdeni el. Sendy lefürödve fogadott, nem húzta az időnket, viszont én egy jó pár percet elidőztem a fürdőben, mert már beszélgetés közben állt a zászló, nem akartam nekirontani, mint egy dúvad.

Megnyugvásom után bementem a szobába. Halk zene szólt, kellőképp be volt sötétítve, hangulatos volt, de látni akartam mindent, ezért kérésemre felkapcsolt egy hangulatvilágítást és gyönyörködtem csodálatos fehérneműs testében.

Egymás előtt állva ölelkeztünk, ismerkedtünk egymás testével. A videói alapján DT és egy órás program benevezése mellett döntöttem. Egymásra hangolódás után gummer fel és jöhetett a DT. Gumit miattam kértem, fóbiás lettem egy ideje, ha az elején nem kerül fel, később végem van és megöli a vágyat bennem. Elémtérdelt, felhúzta és jöhetett a DT. Nagyon finoman csinálta, nem akarta bebizonyítani erőszakosan, hogy márpedig Ő a mélytorok kiránynője, hanem finoman, ismerkedve, gumival egyszercsak tövig elnyelt és lent tartotta.
Nem akarta bizonyítani, hanem megtette. :) Borzasztóan finoman csinálta, érzékiség és vágyainak mohoságának ötvözete jellemezte munkásságát. ráérősen alaposan foglalkozott velem, majd felkerültünk az ágyra.Tovább folytatódott kényeztetésem és kértem, hogy kedvességét viszonozhassam én is. Több variáció után én simogattam, Ő franciázott.
Talán az előjáték volt vagy 20-25 perc, nagyon jól esett hogy alaposan megdolgoz, viszonzásképp tettem én is. Maga a szex valamivel rövidebbre, de annál felemelőbbre sikerült.

Nem kedveltem sose annyira a zacsis kényeztetést, de Sendy megmutatta, hogy valójában miről szól a dolog. Mikor már mindketten kellőképp vérbők lettünk, misszibe fordultunk, majd kutyusba, majd misszibe. Embertelen látvány hátulról és észvesztő előről ahogy a lábait felhúzza teljesen magához.
Na akkor viszont már beindult a döngetés. Kemény, de nem durva szex volt. Katarzis és megnyugvás.

Sokkot kaptam, annyira jól esett. :) Bevallása szerint 3x ment el, én kettőt éreztem, észleltem rajta, lehet hogy az első még az előjáték alatt történt. Nem lényeg. Lenyugvás után letörögetett, majd elballagtam fürdeni.

Visszaérkezésemkor még beszélgettünk, cirógattuk egymást, de mivel az órát majd 3/4-ig kihasználtuk, úriember módjára jeleztem, hogy köszönöm a remek programot, de távozóra fogom magam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Sendyvel a program átbeszélése után már lefürdésem követően helyeztem el a rózsaszálakat a baszobába lévő asztalra.

A DT extra, de nagyon-nagyon megéri. Korrekt, szinte tudomást sem vett róla, láttam rajta, hogy bízik az összeg pontosságában.

Ezeket a dolgokat vagy genetikai adottságaira bízva tette vagy már annyira jó emberismerő hogy a non-verbalitásból öltözetből megjelenésből és viselkedésből tudta, nem vágom át.

Ez az Ő titka. :)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kitűnő szellemiséggel megáldott, csodálatos nő, akinek a vendég a fontos, nem a lehúzás.

Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek Sendyt, aki korrekt és szexuálisan túlfűtött hölggyel kívánja megajándékozni magát.

Szexistennő kategóriába sorolám, ha tehetném.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sendy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókSendy legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2018-03-10) : A fentebb említett döbbenetes belépő után elmentem pancsizni, majd siettem vissza hozzá. A törcsit levette rólam aztán hozzámsimult, miközben kutató keze már meg is találta az igencsak éledező kisorit és dajkálgatni kezdte.

(2018-02-10) : Tusolás után a szobába kisért, és az ágyon ledőlve beszélgetni kezdtünk. Elmondta a lehetőségeket és az extra felárakat, egyben kiemelte hogy Ő oda van a popsiszexért így gondoltam mi

nagyon jó: 5db
(2019-05-16) : Elsőként egy változatos francia ában részesültem, közben kezeimmel felfedeztem a kemény popsiját, combját, punciját. Az utóbbi nagyon jól reagál kellően nedvesedik és isteni. Mivel nfvsz nincs de annyira jól csinálta, hogy nem is akartam sokáig bírni, mert mind a látvány és az adott pillanat kihozta belőlem az utódokat.

(2019-04-09) : Letérdelt és elkezdett franciázni. Tudja mit csinál. Pontosan a megfelelő ütemben, a megfelelő mélységgel, és a megfelelő erővel csinálta.

(2019-02-06) : Ezután laza csókolózós-simogatós előjátékkal indítottunk, amit Sendy szép fokozatosan átvitt egy isteni NF-be, amikor érezte, hogy mennyire felizgatott.

: 12db
(2019-02-16) : Brutális, mind a látvány, mind az érzet, ahogy ez a "Démon!?" csodás popsijával a sarkain támaszkodva, szemet gyönyörködtető, pattanásig megfeszülő combjaival enyhe terpeszben, kezeivel popómat markolva húzza férfiasságomat ajkai közé.

(2019-01-07) : Ezután ő vette kézbe a dolgok további alakulását. Ismét ajándékot kaptam tőle, viszont most egy nagyon izgató francia formájában. Lágyan vett szájára, a környéket sem kihagyva,

(2018-11-16) : Ezt követően elkezdett szopni melynek hatására felállt a vastag szerszámom és begumizta és rám ült. Nedves punciját hevesen toltam ,s ziláltan rámhajolt,