A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-09-04 10:13:05

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves kopal :)

Köszönöm szépen a beszamolot :))) A külsőm jellemzése fantasztikusra sikerült ilyet meg nem olvastam magamról :))))) Nagyon tetszett :)) Ahogy a randink is :) Jól éreztem magam :) Örülök hogy kiérdemeltem a “visszatérek” kategóriát :))) ez mindig jól esik :)

Puszillak :))

Beszámoló Tia +36307539086 96777 szexpartner

Ronnie94 a 2018-09 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Régóta a kedvenclista első helyezettje. Nincs különösebb oka, miért, illetve utólag kell, hogy legyen benne valami előérzet, de ennek nincs jelentősége. Korábban már beszéltünk többször is, mindig nagyon kedves volt és rugalmas, a mostani időpontot is mozgatnunk kellett, de végül sikerült egy mindkettőnknek megfelelőt találni, amit a randi napján meg is erősítettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Zuglónak az a része az Örs vezér tér közelében, amit még nem sikerült a parkolás terén fizetőssé tenni. Autóval könnyen megközelíthető, parkolóhelyet könnyű találni. Út közben találkoztam áramszedős busszal is, de egy kellemes sétával is elérhető a kettes metró végállomásától.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Lakótelep, bérház. Bejutás egyértelmű, túl sokat nem is kell gyalogolni, így a lift hiánya ne riasszon el senkit, akit meg igen, annak nincs is értelme randizni. Az ajtón túl kicsi előszoba, a hálószoba egy skandináv szekrényből, egy franciaágyból (igen kellemes rugózással) és egy kis szófából áll, ahová le lehet pakolni a ruhákat, mert a fürdőszobában erre nincs lehetőség. A fürdőben zuhanykabin (sokkal jobban szeretem mint a fürdőkádat), rengeteg tusfürdő, köztük a személyes kedvencem, amit otthon ébredés után is használtam, szájvíz kis műanyag pohárral, puha törölköző.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Na itt ez az erőteljes szubjektum helye. A fotósorozata a tökéletes mintapéldája annak, hogy kell egy pasi figyelmét felhívni. A mindennél éppen annyival mutat kevesebbet, ami miatt egye kíváncsibb leszel arra a többre, ami feltáratlanul maradt. Most szigorúan csak az én értékrendemet tekintve ő a Nő.
Pont annyira magas, hogy ne érezzem feszélyezve magam mellette, de ne is kelljen lejjebb hajolni. Az alakja tervezőasztalon készült precíz mérnöki munkával, amelyet még megtoldottak nem kevés képzőművészeti tehetséggel. Vállai egyenesek, karjai teltek, ujjai hosszúak, a mellei teltek és feszesek, a bimbóudvar széles, a dereka keskeny, a csípőív lágyan ível, a feneke igézően domború, a combja formás, a vádlija pedig az a kategória, ami a számomra lefedi azt a jelzőt, hogy tökéletes: gyönyörűen ívelt, nem túl izmos.
Kimaradt még az, ami a képeken sem látszik, az arca. Első pillantásra helyes. Másodikra szép, harmadikra gyönyörű. Az átlagosnál szélesebb járomcsont, ami kölcsönöz egy kis keleties jelleget, amit a mandulavágású szemek csak tovább erősítenek. A keskeny szemek a halánték felé kicsit emelkednek, a szempillák éppen a határán vannak a természetes hatásnak. Az ajkai teltek, fogai gyönyörűek. És hát a griberlik, az imádnivaló gödröcskék a szája mellett, amiben nem lehet eléggé gyönyörködni. Hite szerint ez gyakori a lányoknál. Hát nem, de ez csak egy azon tulajdonságai közül, ami miatt meg lehet kicsit őrülni érte.
Egy fekete ruhában fogadott, bemutatkozás, kézfogás, két puszi, és mire visszatértem a fürdőből, már meztelenül fogadott, amelynek a látványától egy darabig kerestem az államat a padlón. Érezhetően tökéletesen tisztában van azzal, hogy elragadó külsővel rendelkezik, amiért hálát adhat a szülői géneknek, de tesz is azért, hogy ez a minden porcikájában izmosan feszes alak meg is maradjon.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 96777 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 96777 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2018-09-04 10:13:05 erotikus masszázs 967775. Tia +36307539086 beszámoló 2018-09-04 10:13:05 erotikus masszázs 967776. Tia +36307539086 beszámoló 2018-09-04 10:13:05 erotikus masszázs 96777
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
A fürdőből visszatérve az ágy mellett állva kezdtünk ismerkedni. Az első percek simogatásokkal teltek. Nem volt kedvem ajtóstól ontani a házba, gyakran kaptam el a pillantását, mindig mosolygott, a griberlik bemélyedtek, a fogai kicsit kivillantak, nem volt mese, simogatni kellett. Az arcát, a nyakát, a vállát, a karjait, a hátát. Amikor először simított végig úgy a hátamon, hogy beleborzongtam, azt hittem, oké, ez megvolt, innentől jön majd a fekete leves, mert ez csak a véletlen műve lehet, hogy tudja, mitől vagyok rögtön kész. Az első apró csókig talán öt perc is eltelt. Nem kezdeményezte, nem is húzódott el, de igazán nem élte magát bele.
Az ágya heveredve folytattuk a simogatásokat Egyszer sem éreztem úgy, hogy szeretnék ennél határozottabb érintéseket, gyönyörködtem a formáiban, bőrének feszességében, csípőjének ívében, melle ruganyosságában, combja izmosságában és a már megénekelt vádlikban. A csókok egyre gyakoribbakká váltak, odaadóbbakká. Egyszer sem faltuk egymást, ráérősen, játékosan csókolóztunk, majd lassan elindult rajtam lefelé.
A franciája az első másodpercek után csúcsközelbe vitt és végig ott is tartott. Lágyan, kéz nélkül kényeztetett, legszívesebben órákig élveztem volna. Abszolút olyan volt, mintha a barátnőmmel lennék. Nem siettünk, nem akartunk túl lenni rajta. Amikor visszahúztam, folytattuk tovább a csókolózást, miközben a hátát és a fenekét simogattam, majd jeleztem, most szeretnék egy kicsit viszont kényeztetni. A külsejét már leírtam, de amit itt találtam, az több volt mint gyönyörű. Néha felnéztem végig lehunyta a szemét, néha kicsit elnyílt a szája, ilyenkor egyszerűen gyönyörű volt, majd kicsit szaporábbá vált a lélegzése, ívbe hajlott a háta, a keze megmarkolta a lepedőt, később am kezével jelezte, most már abbahagyhatom. Később elárulta, nem kiabálva szokott elélvezni, de az orgazmusa valódi volt.
A már kihagyhatatlan csókolózás következett, majd újabb fanciázás után gumihúzás és egy lovaglás következett. Egyszer próbáltuk a nagyobb iramot, aztán megmaradtunk a ráérős, lágy tempónál. Szeretem ezt a pózt, mert így egyszerre gyönyörködhettem a látványában, a mosolyában, simogathattam az arcát, a nyakát, a melleit, a hasát, a hátát, a fenekét, a combját és a vádliját. Amikor rám simult, folytattuk a csókolózást, nem igazán tudtam betelni az ajkaival, a nyelvével. Miután megfordultunk, a misszionárius póz következett. Közben beszélgettünk, az elmaradhatatlan mosolyával mondta, még egy orgazmusa már nem igazán lesz, neki több idő kell a regenerálódáshoz, de azért élvezi. Magam sem voltam ezzel másként, a folyamatos orgazmusközeli állapot az első perctől megvolt. Órákig folytatni tudtam, volna, de az ágy fölötti óra mutatta, lassan lejár az időm, ezért elengedtem magam és nem kevés hanghatással kísérve hatalmasat élveztem. Kicsit még benne maradtam, levezetésként még csókolóztunk, majd lenyugvásképpen simogatások következtek. Elvonult a fürdőbe, majd én következtem egy újabb zuhannyal. Mire visszaértem a fekete ruha már rajta volt. Egy kicsit beszélgettünk, majd kikísért az ajtóig, ahol egy nagy, simulós öleléssel és néhány apró csókkal búcsúztunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az úgynevezett új pesti átlag. Nem esett szó óla, a bemutatkozás után egy borítékban a hálószobai szekrényre tettem, utána nem figyeltem rá, mással voltam elfoglalva.
Rózsacsokor
Ronnie94 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ha valakinek még nem jött volna le, számomra ez volt a tökéletes randi. Az első percek tétova ismerkedése után nyoma sem volt a mesterkéltségnek. Csak simogatni és kényeztetni akartam és ugyanezt kaptam vissza. Természetes kedvessége elvarázsolt, imádtam az érintéseit. Az első olyan nő, akihez szeretnék visszamenni és miután ehhez a hozzájárulást is megkaptam, vissza is fogok. Első randim ilyen jól még senkivel nem sikerült, jó lenne alaposabban megtanulni. Azt nem tudhatom, mennyire voltam szimpatikus neki, talányosan csak annyit mondott, azzal szokott igazán kedves lenni, aki megérdemli. Tudva kapcsolatunk határait csak azt tudom mondani, az együttlétünk minden tizedmásodpercét élveztem és nagyon remélem, máskor is fogom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2020-04-28 12:44:06
A griberlik az nem gribedlik akart lenni? Nekem így ismerős a szó, gribedli. Többesben gribedlik. r és d közel a billentyűzeten. Egyébként Tia legcsodálatosabb leírásainak egyike.

2020-04-28 12:40:36
Hihetetlen hogy ehhez az íráshoz eddig nem szóltam hozzá, isteni az időzítésed és én ezt csak most vettem észre. :)

2018-09-10 05:55:00
Nofene! Eddig főleg a fórumokba írt, időnként csípős megjegyzéseidre emlékeztem, beszámolóidra egyáltalán nem. És erre tessék, gyors egymásutánban két informatív, nagyon jó stílusú írás. Respect!

2018-09-07 11:46:29
Kifogástalan beszámoló egy klassz randiról és egy csodás hölgyről, aki kezd egyre inkább kíváncsivá tenni, olyan szépeket írtok róla!

2018-09-05 15:17:05
Régen olvastam ilyen jó leírást külsejéről. Egy tévedés van benne.
Nem kicsit, NAGYON meg lehet érte őrülni!!! Bocs!
A beszi kiváló. Hogy miért is? Benne van csak olvasni kell. nektek.
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 30db
(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 73db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.