476
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
82
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Natasa szexpartner

szexpartner

Natasa-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-08-26 22:18:34

satyros
Becsben tartott
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Natasa Budapest 2018-08-27

Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Az egyeztetés telefonon történt , Másodikra ugyan, de 20 percen belül sikerült elérnem. Tulajdonképpen mindent sikerült megbeszélnünk és letisztáznunk . Nagyon kellemes csengő hangja volt a telefonban, így délutánra megbeszéltük a randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Újbuda legmenőbb bevásárló központjához nagyon közel található az az utca, ahol Natasa fogadja a vendégeit. Akár a bevásárló központban is lehet parkolni de én megpróbáltam a kis utcában, Szerencsém volt , mert viszonylag közel találtam parkolóhelyet A GPS egyébként pontosan odatalál, és hát természetesen BKV-s jár a közelben
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Régi építésű bérház fél emelettel, amely akár meg is tévesztheti a látogatót, ha nem figyeli a emeleteknél a feliratokat. A szobák , az ágy , a fürdő teljesen rendbe vannak. A lakás amúgy viszonylag pici, kis helységekkel, de a célnak tökéletesen megfelel. A tetthelyen nagy francia ágy van, puha, nem lelakott, nem elhasznált. Az egyik falon tükör van, amely a vizuális élményt fokozza ha jó szögben nézzük.
Natasa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amikor kinyílt az ajtó , beléptem és az ajtó takarásában megláttam Natasát. Annak ellenére, hogy tudtam az adatlapból, hogy elég alacsony , egy pillanatra meglepődtem , de ez tényleg csak egy pillanatig tartott, onnantól kezdve már Az vonta el a figyelmemet , hogy mennyire arányos az alakja. Nekem tetszett az arca is , amely ugyan a képeken ki van takarva , így aztán az tényleg meglepetés lehet. Szép az alkata , formás popsival és nagy , gyönyörű mellekkel . Ja, és nagyon kedves hölgy. Közvetlen és érdeklődő, jól lehet vee beszélgetni. Ráadásul tényleg tud masszírozni addig, amíg bírják a kezei.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
4
Pornós feeling:
3
Fürdés után visszatérve ő már meztelenül fogadott. Hát mit mondjak , lenyűgöző látvány volt . Leheverrdtem mellé az ágyra és az volt az érzésem, hogy kicsit visszafogott volt, amelyet pár perc beszélgetéssel oldottunk és egyszer csak azt vettem észre , hogy elkeztünk csókolózni miközben simogattuk egymást. Pár perc múpva már nem nagyon bírtam magammal , de szerencsére megkérdezte, hogy franciázzon-e. Erre mit lehet mondani! Csak azt, hogy örömmel venném. Így is lett. Finoman, igazából kezdőkre jellemzően bizonytalankodva csinálta, de a célt tökéletesen elérte vele. Jól felhúzott és megkeményített. Amikor már szintén nehezen bírtam magammal, gumit húztunk és egy kis sikosítás után szemből léptünk szintet. Egy nagyon érdekes együttlét kerekedett ki belőle . Valahogy mind a ketten a lassú, finom , érzéki mozdulatokat kedveljük , és ez hamar kiderült, úgyhogy így csináltuk . Tényleg minden mozdulat érzéki és erotikus volt , amelyet apróbb, illetve hangosabb nyögéssel szuszogással fokozott. Elég sokáig élveztük ezt a pózt tényleg meglepő volt, de egyszerűen nem volt kedvem máshoz. Hol hozzásimultam, hol kiemelkedtem és szinte a melleibe kapaszkodva haladtam a beteljesülés fele, amit oersze ilyen körülmények között minél később szerettem volna elérni. Közben csókolóztunk amely a kezdeti tapogatózás után , ha nem is szenvedélyessé, de mindenképpen nagyon kellemessé fejlődött. Aztán kértem , hogy folytassuk lovaglóban. Na , hát ott aztán az eddigi kislányos bája és “szomszédlány” viselkedés már nem volt megfigyelhető. Gyakorlatilag elkezdett twerkelni a farkamon. Hihetetlenül jó volt !!!
Gyorsan jeleztem neki , hogy ha ezt így folytatja , akkor másodperceken belül szétrobbanok , úgyhogy visszafogta magát. Viszont az élmény annyira belém ivódott, hogy amikor már tényleg közeledett a nagy durranás, mondtam neki , hogy forduljon csak meg és csináljuk ugyanazt ,amit az előbb , csak persze most már azt a bizonyos csípő mozgását és a fenekét premier planban élvezhettem. Utána még kaptam egy nagyon jó masszírozást. Nem volt szakszerű, de nagyon kellemes és lazító. Ott , akkor 5*.
Mielőtt Lejárt volna az idő elmentem még egyet tusolni , visszajöttem , elbúcsúztunk és távoztam .
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Gyakorlatilag minden az alapban van, amit vállal, a csókolózás pl az nagyon kellemes volt . Utólag tettem az asztalra , ami környékbeli átlag , pontosan annyi ,mint amennyit a telefonban megbeszéltünk.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy nagyon kellemes órát töltöttem egy nagyon kellemes hölggyel , mindent megkaptam , amiért mentem. Remélem neki sem volt ellenére , feltöltődve és felszabadultan mentem a nap hátralévő részében ügyeket intézni

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Natasa szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Natasa nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókNatasa legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-04-11) : Ideje volt lecsekkolni az ezredes francia értését, ezért partnerem vette kezelésbe. Franciája nagyon lágy volt, de igazán sokat nem is kellett rajta ügyködnie. Közben úgy helyezkedett, hogy elérjem kelyhét, amit természetesen nem is hagytam parlagon.

(2019-03-25) : Finoman, lágyan kezdett franciázni mellettem fekve, én élvezettel simogattam a hátát, a popsiját, a combjait. Közelebb helyezkedtem, hogy csókolgathassam is közben, ekkor újra szétnyitotta kecses combjait, és visszatérhettem én is kényeztetéséhez.

(2019-01-02) : Majd megkèrdezte mit szòlnèk egy kis franciához? Természetesen igent mondtam, közben simogattam ahol csak értem a bársonyos formás testét. Kis idő mùlva gumit hùztunk és szemből rámült.

felejthetetlen: 14db
(2019-05-08) : Hátamra fordultam és haránt mellém telepedve vette ajkai közé az immár rég lelkesen meredező farkam. Nagyon finoman bánt vele!

(2018-12-27) : . Mivel volt még időnk bőven kértem hogy kicsit keményítsen fel a szájával, de ez nem tartott sokáig, mert már nagyon azt akarta hogy benne legyek. Feltette a gumit és olyan ügyesen bele guggolt hogy az valami álom.

(2018-11-06) : hamarosan a finom puha kis szájacskájába kerültem. Nagyon finom lágy franciában részesültem. Felajánlottam, hogy akár lehetne ezt kölcsönösen és nem is volt ellenne kifogása, így 69-ben folytattuk

nagyon jó: 16db
(2019-04-23) : Kellően hajlékony, a lábát szinte a válláig fel lehet pakolni, és én meg is tettem. Igyekeztem odafigyelni, nehogy fájdalmat okozzak neki, hiszen elég nagy köztünk a méretbeli különbség. Elengedtem a lábát, átkaroltuk egymást,

(2019-04-15) : A finom remegése, a lihegése, ahogy a hangulat fokozódásával önkéntelenül (?) megkereste a kezeim, hogy azokat fogva szorongatva fogja satuba a fejem - jaj, nagyon dagadt a májam. Utána egészen odabújt hozzám.

(2019-04-12) : Nyeregbe is pattan, a mellkasomra támaszkodott, én pedig a derekánál foga gyorsítottam a tempón. Egymás szemébe nézve értem fel a csúcsra. Rám dőlt, és a vállaimat, nyakamat puszilgatva hagyott lenyugodni.

: 21db
(2019-04-12) : Ezután kaptam egy irgalmatlan franciát, amit le kellett állítanom, mert éreztem hogy tarthatatlan a helyzet. Megkaptam a felszerelést és rám ült. Hozzám bújva mozgott, csókok csattantak markoltam a fenekét és alig hittem el megint a csúcsra juttattam

(2019-04-08) : Már a zuhany alatt bekapcsolt az ezredes, mire beértem elvesztettem az eszem, egyből levettem a melltartót és az ágyra fektettem egy KF-re. Mikor már éreztem, hogy akár el is sülhetek leállítottam és egy fél perces pihi/csókcsata után betettem.

(2019-04-02) : Ezután Nati megkérdezte (!) hogy ő neki is szabad-e? Ennél költőibb kérdést még nem hallottam. Finoman elkezdett szopni, majd rövid francia után gumit húztunk. Mondta hogy a lovagló póz a kedvence, de a úgy nem nagyon akart működni a dolog,