Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-08-24 23:07:37

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Eri :)

Köszönöm szépen a beszamolot :) Az első randi mindig az ismerkedesrol szól én úgy gondolom , hisz nem ismerjük egymást , ki , mit , hogyan szeret , mire van igénye :) Én minden randi előtt izgulok , főleg ha meg nem ismerjük egymást :))) Valószínűleg ezt érezhetted :) De ez csak azért van, mert mindig szeretném hogy jól sikerüljön a randi :))
Köszönöm az 1 orat amit együtt töltöttünk :)

Sok puszi neked :)

Beszámoló Tia +36307539086 96585 szexpartner

Eri a 2018-08 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Telefonon hívtam nem sikerült elsőre elérni nem sokkal később visszacsörgetett ekkor újra hívtam és átbeszéltük, amit kellett. Utána még VTR-en megerősítettem a szándékom illetve váltottunk pár üzenetet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gps odavitt, rengeteg parkolóhely volt a ház előtt és mind ingyenes. Bkv-ről nem tudok nyilatkozni őszintén szólva nem figyeltem.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Régi építésű panelház, de a lakás teljesen rendben van. Fürdőben zuhanykabin. A szobában volt hely a ruháknak, az ágy francia ágy nekem rendben volt. a kis szekrénykén pedig mécsesek voltak, ha jól emlékszem.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tia nagyon szép lány az arc kitakarás csak a diszkréció miatt van. Fekete egy részes ruhában fogadott alatt a pedig fekete fehérnemű volt. Ez a ruha nagyon jól kiemelte a csodás alakját. Mellesleg nagyon rendben van, mint a képeken is látszik, de ami a legjobban tetszett benne az a popsija. Olyan kerek formás és kő kemény hogy még a 18 évesek is megirigyelhetik.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 96585 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 96585 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2018-08-24 23:07:37 erotikus masszázs 965855. Tia +36307539086 beszámoló 2018-08-24 23:07:37 erotikus masszázs 965856. Tia +36307539086 beszámoló 2018-08-24 23:07:37 erotikus masszázs 96585
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Pornós feeling:
1
Miután bekísért a szobába átadtam a meglepetést utána kaptam egy törülközőt és irány fürdeni mikor visszatértem mosolyogva hozott nekem még egy pohár vizet. Kicsit vissza fogottan és bátortalanul kezdtünk utána állva ismerkedni egy két csók majd kicsit a falhoz léptünk és elkezdtem felhúzni a már megénekelt ruhácskát, hogy kezembe vehessem a kőkemény popsiját. Közben ő is megszabadított a törülközőtől és egy két mozdulattal feltérképezte mi a helyzet velem. Majd leheveredtünk az ágyra ekkor már csak egy ruhadarab volt, rajta amitől hamar megváltunk és elkezdtem feltérképezni a csodás domborulatokat, aminek a végén a combjai között találtam magam a frissen borotvált és üde mézes csupornál ahol ténykedni kezdtem. Amit kellemes hanghatásokkal és nedvesedéssel honorált szeretném azt hinni, hogy tényleg sikerült a csúcsra juttatni a reakciói alapján.
Aztán fordultunk és ő következett megtapasztalhattam korábban MT-k által megénekelt francia tudását. Tett pár bólogató mozdulatot majd két ujjal megtámasztotta kb. a felénél utána a harmadáig eltüntette a szájában ezután úgy elkezdte pörgetni a nyelvét körbe-körbe aztán az alsó érzékenyebb résznél elidőzött. Ettől olyan jól éreztem magam, hogy le is kellett állítanom és gumit kérnem nehogy túl hamar végem legyen.
Aztán a klasszikus pózzal kezdtünk, de még itt is vigyázni kellett ugyanis olyan szűk és forró volt a hely, hogy minden mozdulatot át kellett gondolni, és ha ez még nem lett volna elég, hogy jó legyen az egyik kezével még a saját feneke és lába alatt átnyúlt és simogatni kezdte a lasztikat. Utána pózváltás, szerettem volna kipróbálni, hogy felfektetem egy asztalra, de erre sajnos a hely adottságai miatt nem volt lehetőség. Így csak felálltunk az ágy széléhez ő megfordult és kicsit előre dőlt és megtámaszkodott az ágyon én pedig így hatolhattam be. Ez nagyon jó élmény volt az, hogy a kőkemény popsit markolhattam és tolhattam itt már a tempó is nőtt majd azt vettem észre, hogy a kezével ismét a golyóimat simogatta, amikor pedig nem engem akkor saját magát. Aztán már eléggé tocsogtam a melegtől kértem, hogy lovagoljon meg had lustálkodjak. Fölém helyezkedett majd bevezette a velem egykorút és fel le kezdett mozogni rajta miközben én markolhattam a popsiját és melleit felváltva. Éreztem, hogy közeledik a vég ezért kértem a NFVSZ befejezést. Lekerült a védőfelszerelés kicsit megtörölgetett majd bekente testápolóval és a szájába vett. Kézzel és szájjal egyszerre dolgozott rajtam, amikor is elérkezett a pillanat és a szájába mentem el. Az utódokat kicsit rám is csorgatta a többit pedig Szilvia barátnőébe juttatta, de utána engem is megtisztogatott. Utána elmentem még zuhanyozni öltözködés közben még beszélgettünk kicsit már felszabadultabban aztán távoztam. Egyébként végig azt éreztem, hogy kicsit visszafogott volt és várta, hogy irányítsam a történéseket,
viszont bármit kértem azt szó nélkül maximálisan teljesítette.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Pesti átlag. Mivel először voltam nála rögtön az elején rendeztem ő nem mondta de, így én szoktam egyébként az ottlétem alatt szó se esett róla és végig ott maradt a szekrénykén ahova leraktam.
Rózsacsokor
Eri nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Tia rég óta a bakancslistámon volt nagyon kedves lány minden kérésemet teljesítette, de mint azt írtam az volt az érzésem, hogy nem sikerült teljesen feloldódnia lehet, hogy ha újra meglátogatom, akkor már jobban egymásra tudunk hangolódni és felszabadultabban élvezkedhetünk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2018-09-03 10:56:22
Szilvia barátnőjébe :) ezt még nem olvastam... Az első alkalom mindig ismerkedésről szól, nem lehet összehasonlitani a másodikkal

2018-08-28 14:11:54
Tanulsagos beszamolo. Szerintem valamit nagyon jol csinalhatsz, ha nyalakodas kozben jo hanghatasokat ertel el, mert Tia bar latvanyosan nagyot tud elvezni, de hangot tobbunknek sem sikerult meg belole kicsalni.
Az hogy neked akcio kozben "simogatta magat," francia elott pedig "testapoloval bekent", zsenialis. Legkozelebb viszek is magammal egy flakonnal a jobbik fajtabol. ...ha egyszer szereti!

2018-08-27 15:29:35
Tia őszinte reakciója adja a keretet mindannak, amit leírtál. S ha belegondol az ember, így kerek ez a sztori. Jól megírt soraidból nekem is az jön le, hogy jól érezted magad, s egy következő látogatás egy ismert szolgáltatónál már elején fel fogja oldani a visszafogottságot is.

2018-08-27 00:18:57
Jó a beszámoló, bár úgy érzem, hogy az action pontozása nincs összhangban a leírtakkal.

2018-08-26 17:27:56
Tia az oldal egyik legszebb lanya.
Hogy nagyon jo is ez atjott megelegedett beszidbol.
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 31db
(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

felejthetetlen: 49db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 45db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.