Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-08-24 19:03:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 96579 szexpartner

Designer77 a 2018-08 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
3 nappal a találkozó előtt VTR-en jelentkeztem be hozzá, melyhez mellékeltem pár sort is, hogy személyesebb hangvételűre vegyem a látogatási szándékomat. Rövid időn belül el is fogadta az általam javasolt időpontot és kedvesen megkérdezte van-e bármi kérdésem vagy kérésem hozzá. Ennek mentén haladva még volt további 2-3 rövid levélváltásunk, végül megadtam a telefonszámomat arra az esetre, ha közbe jönne neki valami és vártam a randi kitűzött időpontját.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Fanni új építésű lakása a IX. kerület egyik frekventált bevásárlóközpontjának közelében található, így mind a tömegközlekedés, mind pedig az autós megközelítés szempontjából teljesen ideális. Az üzletház szomszédságában található parkoló 3 óra ingyenes megőrzést biztosít, tehát azoknak sem kell aggódnia, akik érzékenyek a fizetős zónák áraira.

Szokásomhoz híven autóval érkeztem a levélben megadott címre és a parkolást követő pár perces séta után pontban a megbeszélt időpontban hívtam is a kapuból. Szerencsémre ketten éppen a nyitott bejárati ajtónál beszélgettek, így Fannival át is ugrottuk a "hogyan juss be a kapun" című feladatot, majd liftbe be és robogott is fel vele az x-edik emeletre. A liftből kilépve a falon elhelyezett táblák segítségével irányba helyeztem magamat és pár szapora lépést követően már nyílt is az ajtó előttem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás 2 szobás és kiváló állapotú, melyen Fanni egy barátnővel osztozik, mint azt később a beszélgetésünk során megtudtam. Annak érdekébe, hogy a logisztika zökkenőmentes legyen a lakás egy kicsit át is lett alakítva és a nappali(?) egy gipszkartonnal és ajtóval utólag le lett választva. Ezt egyébként elsőre észre sem vettem, csak miután már együtt voltunk és ő kiment a szobából.

A fürdőszoba rendezett és tiszta, melyben egy zuhanyfüggönnyel felszerelt kád található puha és szárak kilépővel, valamint a tisztálkodáshoz elengedhetetlen tusfürdőkkel van felszerelve. A zuhany könnyen és mindenféle nehézség nélkül használható volt, segítséget tehát nem igényelt. A csapnál kikészített műanyag pohár és - emlékeim szerint - 2 szájvíz jelzi az orális higiénia szigorú betartását.

A fürdőszoba közvetlen szomszédságába található a hálószoba, ahol egy díszpárnákkal megrakott méretés franciaágy mellett diszkrét hangulatvilágítás, egy fotel és egy kisebb asztal gondoskodik a vizuális harmóniáról.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Első látásra levett a lábamról, mert bár láttam a fotókat - az arcképeseket is, de élőben szerintem sokkal szebb! Nőies alkat, hosszú festett szőke haj, kerek fenék és még kerekebb szép nagy mellek, ezek Fanni azon jellemzői, amivel azonnal elaléltam és lányos zavaromból nehezen tudtam felocsúdni. Külön tetszettek a testékszerek és a karján, valamint a combján található tetoválások, ez nálam mindenképpen plusz élményt adott az egésznek. Kérésemre welcome dressnek egy fekete melltartót és bugyit vett fel, amihez egy vékony rövid köntöst húzott. Tökéletes volt minden szempontból.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 96579 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 96579 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-08-24 19:03:15 erotikus masszázs 965795. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-08-24 19:03:15 erotikus masszázs 965796. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-08-24 19:03:15 erotikus masszázs 96579
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Izgultam nem is kicsit, pedig egyáltalán nem volt semmi okom rá. Talán a felfokozott várakozásnak köszönhető volt vagy a túlzott megfelelési kényszer hozta ki ezt belőlem nem tudom, mindenesetre jó pár hónapja ez volt az első olyan randim, amikor ez a különös érzés lett ismét úrrá rajtam.

Érkezésemet követően levettem a cipőmet és átadtam a magammal hozott ajándékot, majd Fanni beinvitált a hálószobába, ahol rögtön helyet foglaltunk az ágy két átellenes szegletébe. Az első néhány perc dekoncentráltságán felülkerekedve egy hosszas ismerkedő beszélgetést folytattunk iskoláról, munkáról, sportról és zenéről, ahol, mint kiderült a korkülönbség ellenére bizonyos pontokon nagyon is egyezik az ízlésünk. A beszélgetésben jócskán belefeledkezve végül közösen döntöttünk úgy, hogy most már itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépjünk, így a ruháimtól megszabadulva és egy illatos törölközővel a kezemben elindultam a fürdő irányába, ahol rövid instrukciók után magamra maradtam.

A nagy melegben igazán jól eső felfrissülést követően ismét visszatértem a hálószobába, majd a törölközőmet hátrahagyva az ágy közepére ültünk. Első bálozók voltunk és éreztem, hogy én is és ő is keressük a fogást egymáson, majd a pillanatnyi csendet Fanni törte meg azzal, hogy megkérdezte, hogy mire vágyom. Első meglepettségemben nem sok hang hagyta el a számat, majd végül csak annyit tudtam kinyögni, hogy én leginkább amolyan összebújós szeretkezést szeretnék most és kezdeményezően odahajoltam hozzá és elkezdtük egymás száját finom csókokkal elhalmozni.

Azok után, hogy kellően egymásra hangolódtunk legnagyobb örömömre megkért, hogy segítsek a melltartójának levételében. Soha rosszabb feladat gondoltam és kisebb küzdelem után, de teljesítettem a rám bízott feladatot. Ahogy lekerült róla a textilruha elém tárultak azok a gyönyörű nagy mellei és első felindulásomban csak egy szerény "wow" hagyta el a számat, majd egy pillanat múlva már finoman, de határozott mozdulatokkal simogattam, nyaltam és szopogattam azokat a gyönyörű formás domborulatokat. Közben Fanni sem volt rest és kezébe vette, akkor már jó ideje meredező farkamat, majd előrehajolt és finoman elkezdte szopni. Közben úgy helyezkedett, hogy a bal kezem közelében volt formás feneke, ezzel lehetőséget adott arra, hogy közelebbről is megismerkedjem vele. Amíg én simogattam és csókolgattam hátulról, addig ő váltakozó intenzitással és olyan hatékonysággal kényeztetett, hogy voltak pillanatok, amikor szapora levegővétellel küszködve attól tartottam, hogy ott helyben torkon lövöm. Szerencsésen végül megúsztam a korai magömlését és folytatva az orális örömöket megértem, hogy térjünk át 69-be, mert már én is szerettem volna viszonozni az eddigi kedvességet. Szerencsémre partner volt ebben is és a megfelelő helyezkedést követően, ha rövid időre is, de birtokba vettem csodálatos és illatos punciját. Hamar ráhangolódtam mézédes ölére és először itt hallottam tőle kéjes hangokat ahogy sűrű és határozott nyelvmozdulatokkal próbáltam kizökkenteni lenti tevékenységéből. Végül miután kellően felszökött mindkettőnk pulzusszáma egy rövid csókváltást követően felhelyezte a gumit és először az ölembe pattant és egy rövid vágtára hívott, majd később a hátára feküdt és misszionárius pózban folytattuk tovább az aktust. Az elején persze igyekeztem bejáratni a farkamat és nem kellett sok idő ahhoz, hogy újfent megtaláljuk a ritmust. A hangja a tempóval együtt egyre határozottabb és szaporább lett, én pedig kitartóan ki-be jártam puncijába minek köszönhetően pár perc elteltével már ömlött rólam a víz. Időről időre meg megálltunk fújtam/fújtunk néhányat, majd pár csók és onnan folytattuk tovább, ahol abbahagytuk. Rövid idő múlva felajánlotta, hogy csináljuk hátulról és mivel ezt a pózt én is igen kedvelem, így cseppet sem kellett noszogatni. Fanni tehát megfordult én pedig mögé térdeltem és még nedves puncijába toltam a farkamat és formás popsiját markolva beleadtam mindent, ami kitelt tőlem ezen a forró nyári délutánon. Nem vitás a határon jártam, amit Fanni is kellően érzékelt és tanácsára újra natúr franciába váltottunk át, ám ezúttal ő az ágyra ült én pedig elé álltam. Csodálatos érzés volt ismét nyelvének játékát érezni és most már csak egyre tudtam gondolni, hogy így legyen vége ennek a másfél órának. Kezembe vettem tehát az irányítást és néhány húzást követően egy óriásit élveztem a szájába.

Miután az utolsó cseppek is eltávoztak belőlem szépen hagyott lenyugodni, majd miután szétváltunk diszkréten a papírtörlőbe helyezte az utódokat és kért pár percet, hogy felfrissítse magát. Mikor visszatért jócskán az időnk vége felé jártunk már, így megittam a korábban kapott vizet és ismét birtokba vettem a fürdőszobát.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A VTR-be minden részlet tökéletesen le van írva és az érkezésemet követően sem volt változás. A rózsaszálakat a beszélgetés után a kis asztal jól látható részére helyeztem, ami ott tartózkodásom alatt mindvégig ott is maradt.
Rózsacsokor
Designer77 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Semmi kétség nem fér hozzá, hogy Fannihoz nagyon rövid időn belül vissza fogok térni. Nála olyan hozzáállást, tiszteletet és nyitottságot tapasztaltam már az első találkozásunk alkalmával, hogy még így egy hét elteltével is nehéz jelzőket találni rá. Ritka az olyan lányt, akivel az első együtt töltött idő és a szex mellett egy baráti/szeretői kapcsolatot érez az ember. Én itt ezt éreztem és éppen ezért azt gondolom, hogy ezt tessék értékelni, mert ez nagy erény. Köszönöm Fanni!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2018-08-27 14:54:38
Kicsit talán ömlengős lett a beszi, de a lényeg átjött.

2018-08-26 20:58:50
Tokeletesen megirt igazi kedv csinalo beszi.
mindkettotoknek.

2018-08-26 11:13:38
Kedvcsináló, kellően részletes beszámoló. Minden benne van, amire kíváncsi az olvasó!
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 23db
(2024-04-04) : azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni

(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

felejthetetlen: 62db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 86db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 91db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.