82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
475
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Szandi szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Szandi-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2018-08-23 01:44:26

adonisz.herceg
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Szandi Budapest 2018-08-23

Egyeztetés
Próbáltam telefonon elérni Szandit többször, de nem sikerült. Üzenetet írtam neki, amire hamarosan kaptam választ, miszerint ráér a kért időben.Ezért Vtr-en fixáltuk a találkát.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Vtr-en kapott cím alapján egyértelmű. Mondjuk én egy számjegyre rosszul emlékeztem, így az utca másik oldaláról hívtam pár perccel az időpont előtt. Némi aggodalommal a hangjában figyelmeztetett, hogy késő van. Tisztáztuk, 2 perc múlva már megkaptam a kapukódot. Buszmegálló, villamosmegálló van a közelben, meg Spar is, parkolás OK.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Panel lakás sokadik emelet, szép kilátással, ízlésesen berendezve. Fürdőszoba is tiszta, jól felszerelt. Franciaágy a tetthely, ahogy a képeken is látszik (szerintem nem mind ott készült).
Szandi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A személyleírásnak megfelelő, csinos nő fogadott szexi öltözékben. :) Fiatalos a külseje, szép, barna és jó illatú a bőre. Határozott modora érző lelket takar.

Action
Aktus:
5
Popó:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Miután beengedett az ajtón, beszélgettünk egy keveset, amennyire határozottan és fesztelenül viselkedett Szandi, annyira voltam én zavarban. A részletek megbeszélése és az ajándékozáson túlesve hideg ásványvízzel kínált, én pedig a fürdőben próbáltam magam összeszedni. Szandi a szobában meztelenül az ágyon fekve várt, és megkérdezte, hogy hol maradtam ilyen sokáig. Felajánlotta, hogy megmasszíroz, ez nagyon jól esett, közben beszélgetéssel próbálta oldani a hangulatot. Aztán kérte, hogy én is masszírozzam meg, amit szívesen vállaltam. Az idő múlását észlelve kértem és kaptam egy finom franciás kényeztetést, amit sajnos nem bírtam túl sokáig élvezni. Törlőkendő-papírzsepi szünet után kiszaladt, és hozott nekem egy frissítő jeges kávét, de a nyelvem már a lábai között melegítettem fel. Úgy tűnt ő is élvezte a nyalakodást, de a fergeteges orgazmus elmaradt. Így Szandi kezdeményezett ismét, ott folytatva, ahol korábban abbahagyta, gyorsan felcsigázta a kedvem. Ügyesen szájjal szájalta fel a felszerelést, és jól meglovagolt. Amit nagyon éveztem, de mivel a kutya is hasznos állat, így pózt cseréltünk, majd Szandi közölte, hogy jöhet a "kivégzőhely". Na, ez volt az igazán fergeteges élmény, amit annyira vártam! Jónéhány hosszúnak tűnő percig dughattam a popót különböző intenzitással, Szandi is jól hallhatóan élvezte a dolgot, majd őt hasra fektetve, átölelve repültem a mennybe az utolsó hajrá végén. Tisztálkodás, majd egy kis játék után a tündéri kutyusával, időm lejárt, így olajra léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Rögtön az elején rendeztük a bővebb infóban is szereplő részt. Minden rendben volt, azt kell mondjam, hogy megérte az élmény.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Minden rendben volt, ez egy felejthetetlen élmény, azt kell mondjam, hogy nagyon megérte. Jó szívvel ajánlom másoknak is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36202591188 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Szandi szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2018-08-23 16:59:24
Alapjában véve jó a beszid,de valami mégis hiányzik nekem ahhoz, hogy jóra adjam.