Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Blanche

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-08-22 10:59:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Winnie!

Nagyon köszönöm az elegánsan visszafogott ,diszkrét,de egyben mindenre kiterjedő beszámolót.
Be kell vallanom valamit: bőröm fehérségét sokáig nem tudtam elfogadni..de minden igyekezetem ellenére porcelánbőröm nem hagyta magát és a szolárium , napsugárzás semmisnek bizonyult. Természetesen már testemmel,bőröm színével " békét kötöttem" ,illetve rájöttem az évek alatt,hogy én nem akarok sablonos lenni,csupán Önmagam,ami nem egyenlő azzal,hogy tökéletes lennék ...inkabb fontosnak tartom ,hogy magam adjam mindenféle szinjáték nélkül és ha valós énemmel olyan nagyszerű Urakat vonzok be,mint Akit személyedben is megismerhettem,akkor én már boldog vagyok. Először találkoztunk ès hagytál nekem teret,időt a kibontakozásra: szeretek odabújni legalább egy kicsit a partneremhez,pár mondatot váltani...majd mindenféle terv nélkül hagyni az eseményeket a maguk útján haladni úgy ,hogy "ráérzünk " egymás ritmusára mindenféle felesleges szó nélkül-köztünk mindez megvolt !
Tudom ,hogy először találkoztunk ,de remélem lesz még pár boldog óránk egymás társaságában!
Csókollak és szeretettel visszavárlak !

Beszámoló Blanche +36307122691 96513 szexpartner

Winnie a 2018-08 hónapi randiján történteket írta meg Blanche hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Tavaly már szemeztem Blanche hirdetésével és csodás képeivel, azonban mire elhatároztam volna magam, már csak masszázst vállalt, így akkor a látogatásom elmaradt. Azonban nagyon piszkálta a fantáziám, így múlt héten telefonon próbáltam egyeztetni időpontot, ami akkor nem sikerült. Viszont a hangja, a nevetése annyira elragadó volt, hogy mindenképp szerettem volna személyesen találkozni, így VTR-en keresztül sikerült egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot találnunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A VTR-en megadott címet a Google segítségével gyorsan betájoltam, nagyon egyszerű a megközelítés, könnyen megtalálható az épület és annak bejárata. Én autóval érkeztem, de a tömegközlekedés is nagyon jó a város ezen részén. A parkolás ingyenes volt az utcában, rengeteg hely állt rendelkezésre. Majd' negyedórával korábban érkeztem, ilyenkor általában várnék az autóban, de Blanche külön jelezte, hogy nyugodtan hívjak megérkezéskor, így is tettem. Bársonyos hangon elirányított a lakása ajtajáig, ahol végre megláthattam őt teljes életnagyságban.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
2-3 éves maga az épület, nagyon igényes a ház és a lakás is. Nagy a tisztaság és a rend, a fürdőszoba nagyon rendben van, talán eddigi életem során nem láttam összesen ennyi féle tusfürdőt egy helyen. A hálószobában egy hatalmas franciaágy, egy komód, szék és szobainas szolgálja a kényelmet, emellett egy tükrös gardrób teszi izgalmasabbá a történetek követését.
Blanche külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hihetetlen, hogy a képek alapján is mennyire átjön a személyisége, kisugárzása, ugyanakkor ez az életben még kellemesebbé teszi a vele töltött időt. Nagy örömmel töltött el, hogy végre olyan lánnyal vagyok, akinek még nálam is fehérebb a bőre :-) Nagyon szép arcú, tökéletes alakkal rendelkező hölgy, tündéri mosollyal, mi kell ennél több? Az a finomság, arisztokratikus kisugárzás, amivel engem teljesen levett a lábamról, és az a kedvesség, ami tényleg a párját ritkítja...
1. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 96513 erotikus masszázs
3. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 96513 erotikus masszázs4. Blanche +36307122691 beszámoló 2018-08-22 10:59:42 erotikus masszázs 965135. Blanche +36307122691 beszámoló 2018-08-22 10:59:42 erotikus masszázs 965136. Blanche +36307122691 beszámoló 2018-08-22 10:59:42 erotikus masszázs 96513
Action
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Mosolyogni szoktam azon, amikor a kedves kollégák leírják, hogy az action részletei maradjon közöttük. Ugyanakkor az a meghitt hangulat, amely kialakult közöttünk, nem teszi egyszerűvé az együttlétünk leírását, mégis megpróbálom nektek átadni ezt a csodálatos élményt.
Az üdvözlő puszit követően bevezetett a hálószobába, ahol megmutatta, hová pakolhatom a ruháimat, majd megmutatta a fürdőt is. Igyekeztem minél gyorsabban, de ugyanakkor alaposan tisztálkodni, majd mielőbb a közelébe kerülni. Ekkor már a franciaágyon hevert a fekete fehérneműjében.
Mellé heveredtem, néhány mondatot beszéltünk, de talán megértitek, nem tudnám felidézni egyiket sem, eddigre már teljesen elvesztem a tekintetében. Simogatni kezdtük egymást, majd következtek a csókok, ekkor már olyan mozgások indultak meg nálam, amire nagyon régen nem volt példa, rövidesen parádés merevedésem támadt, már-már magamat is meglepve ezzel.
Először a kezével, majd a szájával is ellenőrizte a lenti állapotokat Blanche, ez nagy örömmel töltött el, azt kell mondjam, hogy nagyon jó érzéke van ehhez is. Jó ideig élveztem a kényeztetését önző módon, de feltámadt bennem a lelkiismeret, így kértem, hogy hadd kedveskedhessek én is neki. Annyira persze nem voltam jószívű, hogy ne maradjunk a kölcsönösség mezején, így a kedvenc számomat megidézve 69-ben folytattuk együttlétünket. Úgy éreztem, hogy ő is élvezte mindezt, bár sajnos az orgazmusig nem tudtam eljuttatni őt. Sebaj, lesz kihívás a következő alkalomra is!
Ahogyan a szerszámom és környékét jól tartotta, egyre közeledtünk a végemhez, így nagy örömmel vettem a VV felhelyezését. Lovacskában folytattuk az élményszerzést, így mind a vizuális ingerek, mind a testkontaktus segített abban, hogy egy hatalmas orgazmust éljek át. Nem kapkodott a leszállásban, simogatott, amíg elcsitultam, nagyon kellemes élményként éltem meg az együttlétünket.
Rövid pihenő után kiélvezthettem a masszázsát is, előbb a jobb, majd a bal lábam került a kezei közé, majd rám ülve következett a derekam és a hátam is. Nagyon kellemes volt, főleg, hogy közben módunk nyílt beszélgetni is, még jobban megismerhettem őt.
Mikor feltette a kérdést, miszerint jöhet-e a második kör, volt bennem némi szkepszis, nem sűrűn szokott sikerülni összehozni, de bíztam benne, hogy a szaktudása segít összehozni azt. És milyen jól tettem! A szájtechnikája segítségével nagyon gyorsan újra peckesen álltam, élveztem a nyelvcsapásait, majd egyre közeledtünk a befejezéshez, amelyhez végül a kezével segített hozzá.
Utána összebújtunk, beszélgettünk ismét, mintha nem is ebben az Univerzumban léteznénk. Az órára pillantva rá kellett jönnöm, hogy lassan már 2 órája élvezem a társaságát, így elpályáztam a fürdőbe, majd felöltöztem és fájó búcsút vettem tőle.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Őszintén megvallva a helyszínen döbbentem rá, hogy rá sem kérdeztem az ajándék mértékére. Ugyanakkor az élmény alapján ennek többszörösét is szívesen átadtam volna. Távozás előtt rendeztem, a komódra helyezve.
Rózsacsokor
Winnie nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ahogyan Blanche-sal beszélgettük is, egy-egy élményre érdemes egyet aludni, utána megírni a beszámolót, legalábbis rám jellemző, hogy sokkal tisztábban látom a teljes képet. A lelkesedésem nem hogy apadt volna, még magasabbra hágott, tiszta szívvel kijelenthetem, hogy másfél óra, amit vele tölthettem, talán az eddigi legnagyobb élményt jelentette az eddigi pályafutásom során! :-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blanche szexpartner beszámolójáról


2018-09-03 02:35:09
az íráshoz! Látom elvarázsolódtál! Van is mitől, akarom mondani, Kitől! Az ilyen élmények miatt érdemes élni!

2018-08-27 14:24:47
Nagyszerű írás. Múzsájához méltó.

2018-08-27 13:23:05
Egy tokeletes elmeny,erzekletesen,finoman jo stilusban megorokitve.Figyelmem nem lankadt. Nektek.

2018-08-27 13:19:10
Jól sikerült irás kerekedett belőle. Én is csak .

2018-08-27 10:41:02
az élményhez és csak megerősíthetem, valóban igen kivételes kedvességű és megjelenésű a hölgy.
Mutasd mindet

FunkciókBlanche legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-02-29) : Simítottam, csókoltam melleit, hasát, punciját, nagyon finoman érintettem újammal a szemérem ajkai, majd az ágyhoz kértem, mert szerettem volna szemérem dombjának folytatását nyelvemmel érinteni.

(2023-10-04) : Blanche-nak van egy olyan babás tisztogatási fogása, ami olyan finom és érzéki, hogy már csecsemős tisztogatási formának gondolnám. Egy biztos Ő mindenben az egyetemes finomság!

(2023-02-17) : Blanche kézbe vette a dolgokat 😊, először simogatott az ajkaival, puszit adott a bőrfelületre, játszott egy kicsit a nyelvével majd visszahúzta a bőrt és előbb nyelvvel simogatott, majd eltűntem a szájában. Blanchenál nincs mélytorok, de nincs is rá szükség, mert a franciája nagyon élvezetes és érzéki. Nyelvvel, szájjal ,ajkakkal, puszikkal kényeztet, hol erősebb, hol lágyabb technikával,

felejthetetlen: 19db
(2024-01-09) : Kezei megint oda tévedtek, majd mellém térdelt és ajkaival, kezecskéivel, melleivel kezdett izgatni. Olyan finoman és aprólékosan csinálta, hogy ha nem néztem oda nem tudtam melyik testrészével visz a csúcs felé.

(2023-12-06) : Miki lovagló leckét kért és kapott, de olyan finomat, hosszantartót és változatosat, hogy emlékeibe ez leleégett. A beteljesedés után Mikulás babás tisztogatásban részesült majd egymás után elmentek fürödni.

(2023-10-24) : Cseréltünk elkezdett franciázni. Az valami fantasztikus volt. Változatosan: mélyen bekapva, nyelvêt makkon pörgetve, végignyalva, golyszikat szopogatva franciázott.

nagyon jó: 17db
(2023-07-24) : Meglehetősen hamar izgalmi állapotba kerültem így. Ennek hatására elkezdte a NF et. Változatos a technikája. Nyalogatja, szopja, rásegít a mellével. A golyókat sem hagyja szárazon. Mélytorok is minden probléma nélkül megy.

(2023-01-03) : Még néhány percig csak feküdt , mosolygott, megjegyzésemre kacagott. Elragadó személyiség. Ahogy szokott a nézésével ágyra parancsolt és összebújtunk. csókolt érintett .

(2022-12-07) : Mikit megtisztogatták, mind egy csecsemőt, majd tartalmasat beszélgettek. Tusoltak a részvevők. Ezután Blanche javasolt egy masszírozást, ami a Mikulás egyik, ha nem az eddigi legjobb közérzet javító test kezelése volt. Még Lapföldön sem kapott ilyet. Újabb tus. És Mikulás és Blanche újra összegabalyodott. Fenomenális ajkakkal történő kényeztetés, újabb lovassági vágta és eddig nem tapasztalt lingam hatásokkal, kölcsönösen kényeztették a másikat és okoztak egymásnak nem kis halált, hanem nagyot. Mikulás oda volt meg vissza.

: 18db
(2022-02-21) : Aztan atvette o franciat, nagyon beleelte magat, igy lett vegem eloszor. Aztan kis duma, es indult a masodik kor, lovagolt, de nagyon bujt kozben. Igy lett vegem.

(2022-02-15) : Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztettet orálisan olyan izgatóan amire nincsenek szavak. Közben testét érinthettem mert nem akartam egy másodpercre sem elengedni. Kértem hogy lovagoljon meg de így a 60 előszobájában nem voltam a helyzet magaslatán.

(2021-11-10) : Óh nem bírtam tovább türelemmel, lassan apró, finom puszikkal szortam meg Blanche vállát , puszikkal simogattam a nyakát és az arcát, majd egyszer csak elkapott A HÖLGY és már a szája a számon is volt. Belebonyolódtunk ebbe a csókba , előbb apró szájra puszikat kaptam, majd ahogy belefeledkeztünk kaptam egy olyan bensőséges , fimon, édes , csodálatos , finom csókzuhatagot, hogy-hogy teljesen elvesztettem minden érzékelésemet. Persze arra volt eszem, hogy a bugyiban, a melltartóban