Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
erotikus masszázs beszámoló

Fetish Kinga

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-08-21 16:12:39

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 96492

Adaaam a 2018-08 hónapi randiján történteket írta meg Fetish Kinga hirdetővel
Egyeztetés
Korábban többször is beszéltünk, de nem jött össze a randi. Most nem tudtunk beszélni, de összejött. Mik vannak? :) Kolléganőjénél tudtam bejelentkezni, kifejezetten keddi perverzióra. Mert kedd volt épp. Pont egy hete. Tudtam, hogy akarom. Már a bemutatkozó oldala is megmondta. Meg az ajánló :)
Megközelítés
XIII kerület, Árpád híd magassága. Autóval és BKV-val egyaránt jól megközelíthetó én gyalog mentem mert siettem :)
Helyszín
Új építésű társasház tip-top lakása, hozza a maximumot se többet se kevesebbet. Hangulatfény, két törülköző, sok tusfürdő, tisztaság, szobainas, nem is tudom, minden ami kell. TA-TA-MI, falon tükrök, hogy lássam mi történik.
Fetish Kinga külseje
Vonzó, filigrán, izgalmas, nőies, ösztönös, érzéki. Nagyon kommunikatív, odafigyel az emberre. Előtte mindent átbeszélünk, merthogy nem sok tapasztalatom van fétis ügyileg, a kiváncsiság azonban nagy úr. Ha két dolgot kéne kiemelnem, az Kinga arca és melle lenne. Ja, ez három :)
1.  +36 beszámoló Budapest 96492 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 96492 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 964925.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 964926.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 96492
Erotikus masszázs
Olajjal lábaknál kezd lent. Halad felfelé. Az első ami nagyon tetszik h azonnal kezdetét is veszi a játék. Határozottan, bátran benyúl, már most izgat. Morzsolgatja a heréket, ingerli a péniszem, teljes természetességgel játszik rajtam, mintha csak zongorázna. Már most a falat kaparom, mi lesz később? A fordulj viszonylag hamar eljön, nem akarok tovább várni. Előtte megbeszéltük. Mindenre kiváncsi vagyok, mindenre IS! De ne maradjon nyoma és fokozatosan menjünk bele a dolgokba, mert nem tudom, hogy mi az amit fogok szeretni és mi az amit nem. Nem tudom hogy fogok reagálni, mert nekem ő az első fétis ügyem ezen a Földön.
Levezetés
Kinga kikötöz. Nem kicsit. Nagyon. Csuklónál kezek, bokánál lábak kerülnek rögzítésre, s a combajaimat is lekötözi. Mozgásom némileg korlátozva van, kérdezi mennyire vagyok vizuális, bekötné a szemem. Arra kérem ne tegye. Brutál vizuális vagyok, imádom Kinga testét, úgy ahogy van, s bár hozzáérni nem tudok mégis akarom látni. Kezdetektől egy szál bugyika van rajta, nagyon bejövősek a cicik, szóval légyszi hagy sasoljak már a tükörből.

Az egész program alatt Kinga folyamatosan izgalomban tart, Mindig úgy és csak annyit csinál hogy majdnem elmegyek, de mégsem. Megkötözi a farkamat és a heréket is. Közben néha megcsikiz, izgatja a mellbimbóimat, közben állandóan orgazmus-közelben tart.

Az első pofon váratlanul ér. Mégha megbeszéltük is előtte. Beindulok kicsit. A következő erősebb, innentől viszont ösztönösen bemozdulok ha pofont sejtek, s mint Neo a mátrixban úgy hajlok el előle. Persze nem sikerül ugye, mert ki vagyok kötözve. Ezt élvezem. Valami keddi perverzió valószínűleg. Jéggel ingerel, a felsőtestem, mellbimbóim, férfiasságom is kap a játékból.

Közben rá vagyok kattanva a melleire. Nagyon. Azt hiszem ez az a pillanat amikor megérzem milyen az h valami ESZMÉLETLENÜL szeretnék, de nem lehet az enyém. Játszik velem. Egész közel hozza hozzám a ciciket, próbálom a számmal majd a kezemmel megérinteni őket, hiába. Azt mondja nem lehet az enyém. Azt mondja ezt sosem kapom meg. Abban a pillanatban borzalmasan kívánom a melleit. Egész sokat ficánkolok, próbálok felülni és sikerül is, egész rászorul a csuklómra a kötél, a végén alig bírjuk levenni. Önkívületi állapot.

Ez a hullámvasút nem akar véget érni. Ki vagyok szolgáltatva, azt csinál velem amit akar. Folyamatosan izgatja a farkam, heréim, néha azokat is pofozza, de csak finoman. Egyszer csak véget ér az álom és lassan elélvezek. Alig térek magamhoz. Időbe telik míg eloldoz, addig próbálom összeszedni magam.

NAGYON bejövős volt. Következő szeánsz alkalmával prosztata ügyileg is benevezek. Egy dolog hiányzott csak, amit pótolhatnánk legközelebb. Nemrég vettem észre magamon, hogy bizonyos élethelyzetekben izgat a csúnya-beszéd. Egy-egy odatett szó egy tündéri szájból nagyon durván fel tud hergelni. Bár említettem Kingának, de nem nagyon kezdett az infóval semmit, lehet ez az én hibám, legközelebb pontosan elmondom ezt a titkos vágyam is.

Véget ért a szeánsz, játékon kívül mégis megfoghatom a melleket. Azt mondja nem szokta engedni, de velem kivételt tesz. Boldog vagyok. Pont olyan tapintásúak mint amilyennek képzeltem.
Elszámolás
Előre megbeszélve, utólag kis komódra letéve. Két különböző színű értékpapír, nagyon korrekt.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ha a gép engedi felejthetetlen kategóriába teszem. Merthogy az. Csillagos ötös plusz.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fetish Kinga erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet