0
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 9-17
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Vivien szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Vivien-

Nem prémium hirdető
Beküldve:
2018-08-12 20:54:35

samator
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien reagálása

Szia Samator ! Koszonom a felejthetetlen beszámolót , varlak vissza . Csok

Vivien beszámoló szexpartner Budapest 2018-08-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Nem túl frekventált időpontban hívtam, első körből nem is vette fel, de rövid időn belül megcsörgetett. Kedvesen tájákoztatott, majd sikerült is időpontot egyeztetnünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-ma mentem. Kötött pályás megoldást válaszottam, azzal egy laza 8-9 perces séta a helyszín. Buszmegálló közekebb is van, pár perces sétányira. Párkoló volt szabad a környéken. A címet könnyű megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű lakópark. Csendes nyugis környék. A lakés rendezett. Egy kiskutya is várt a bejáratnál, de csak szagmintát vett és utánna ment aludni. A fürdő tiszta, tusfürdő választák jó, a türőlköző szintén. A halószobában kényelmes franciaágy, az ággyal szemben tükrüs gardrób szekrény. ;) Ha valaki nem venné észre Vivien szól, hogy lehet benne mozizni. A klíma beszerelés alatt, de így is elviselhető a atmoszféra.
Vivien külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kicsit trükkös a bejutás ezért ezér konszolidált öltözékben elém kellet jönnie. Ez egy sort és és trikó volt. Hétkönapi viselet, de azért utcán ha ebben jött volna szemeb utánna fordultma volna. ;) Arcos képei vannak fenn, a valóság megegyezik ezzel. Szép arcú, jó alakú igyazi nő.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Gumis francia:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezésem után leültünk beszélgetni. Első körből a vágyaimra volt kivácsni. Én mondtam, hogy mindent ami lehet. ; (Ez előre is mondta telefonba). Elmentem fürrdeni, mire visszaértem már mezteelnül vár az ágyon. Elég kihívó pózt vett fel várkozás közben, nagyon izgató volt a látvány. Mellé heveredtem és el si kezdetük csókolozni. Kicsit túlzásba is vittem, emiatt szólt. Igaza volt, ezért igyekeztem vissza fogni magam. Kezdeményező képesség jeleként javasolta a franciás folytatást részéről. Közben felhívta a figyelmemet a tükörre, amit kár lett volna kihagyni. Nem sokáig bírtam volt így ezért kértem hogy cseréljünk. Ismét kérte, hogy csak finoman csinálja mindent. Most már sikerült is magam visszafogni. Közben javasolt egy felállást amiben kölcsönösen folytatjuk a kényeztetést. Nem a klasszikus 69, de biztos van valami neve ennek is, csak én nem ismerem. Hasonló csak kilencven fokkal elforgatva. Közben persze tökör felé sandítottam párszor. A jór sikerült gyakorlat után gumihúzás és missziónáriús póz. Szintén az ő javaslatár, dehát nyitott kapukat döngetett. ;) Közben csókok, majd "kényelmi" okokból váltottunk kutyapózba. Ekkor tudtam igazán szemügyre venni, hogy milyen bugyiban napozik. Közben kiderül, hogy ő is néha a tükrö felé néz, mivel megdicsérte pár teszrészem. Nem voltam csúcsfotmában ezért sajnos nem az "elvárt" módon végződőtt az akció, hanem némi külső rásegítéssel. Ez csak az én kimerültségem miatt volt. Kicsit beszélgettünk majd kaptam egy lazító masszázst.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre rendezve a megbeszélt. Nem ismerem az helyi átlagnak hívott összeget, nem tudom mihez viszonyítani. Az tippelem, hogy az extrákkal együtt több.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Aképek hanagulat élőben is átjött. Egy kedves, erotikus kisugárzású hölggyel találkoztam. Kedményező készség , fantázia a megadott keretek között. Finom bánásmóddal élni tudóknak, pornós durvulás nála nem járja.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2018-08-17 22:38:33
Újra eolvasva sok elgépelést találtam benne. Tényleg vissza kel mennem. Ez a kánikula kikészít.

2018-08-14 13:31:50
Látom a kollégák csípős nyelve a régi ;) A beszi épp a határon OK, bár kétszer végig kellett olvasni, hogy mindent megértsek.

2018-08-14 09:23:26
A beszi írásakor sem voltál csúcsformában.

2018-08-13 15:51:26
Soha nem tudtam megérteni: ha valaki dög fáradt, miért megy kefélni? Csak kinozza magát a lányt is. Nem beszélve arról hogy égés a vége.

2018-08-13 13:45:52
A pontozással együtt meg van a szükséges összkép.

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2018-09-09) : so i had warm French kisses, a hot bbbj and a wonderful sex. I don't want to be too graphic, but after a careful start we tried a large variety of positions.

(2018-09-06) : Vehemens és érzéki franciába kezdett, és ugyan popsija és puncija kitöltötte látóterem, éreztem, ahogy nagyon mélyen tüntet el szájacskájában.

(2018-06-05) : Cica szája meleg, puha, ajkai ízletesek és harapásra érzékenyek (bocs!) és kiválóan használja őket, még belém is sikerült életet lehelni.

felejthetetlen: 28db
(2019-05-28) : Ezután ő következett. Óvatosabban kezdet szájjal kényeztetni. Hol mélyen bekapva, hol csak a makkal játszva, hol csak az oldalát nyalogatva, harapdálva. Néha úgy, mintha rúzsozná a száját a farkammal ;)

(2019-05-27) : Franciával kezdtünk, elég intenzíven csinálta, a zacsit is finoman nyalogatta. Olyanannyira jól eltalálta, hogy mit kedvelek, hogy kb. 3 perc után elég közel kerültem a véghez, nagyon kellett koncentrálnom, hogy ne érjen véget ilyen hamar meg szexelni is akartam a hölggyel.

(2019-05-22) : Majd egyszer csak hátra lökött és egy nagyon finom franciát kaptam tőle. Nagyon érzékien csinálta. Én se akartam kimaradni a jóból, ezért pózváltást javasoltam. Vivi szájától elindultam lefelé, közben a finom és puha bőrét pusziltam és egyszer csak a végállomáshoz értem.

nagyon jó: 37db
(2017-10-20) : Ez hamarosan egyre szenvedélyesebb lett. Isteni finom, puha ajkai vannak és imád a nyelvével is játszani. Nagyon jól csókol.

(2015-08-30) : Finom csókok, franciája jó erős és persze ő is szereti nézni és élvezni ha jól nyalják....Puncija édes, finom és ápolt! Mindenképp fel kell izgatni a kis puncikáját ha picit komolyabb sexcsatát akarna valaki is..

(2015-06-20) : .Lefeküdtünk az agyra és egymasnak estunk isteni teste van és mindenhez tökéletesen ért a fraciaja isteni finom, tudja mikor kell hasznalni a kezet is mikor nem egyszoval tokeletes.

: 74db
(2019-06-10) : Nem, nem, még terveim voltak, de olyan jól esett az a masszázs, szerintem órákig elviseltem volna, na, akkor lehet tényleg bealudtam volna.:D Volt még időnk és én is éreztem magamban még egy második felvonást, azt hiszem itt kaptam egy fantasztikus franciás felvezetést.

(2018-04-19) : Csókolóztunk, és simogattuk egymást, majd felvetette, hogy birtokba venné a testemet, és úgy is tett. Elfektetett az ágyon, és franciába kezdett, amit jó mélyen, beleéléssel és cuppogósan csinált.

(2017-12-02) : Először én majd kölcsönösen kényeztettük egymást utána hanyatt feküdtem és Ő felül pózban folytattuk,így is lett végem.Hát nagyon érti a dolgát az biztos.

lehetne jobb: 1db
(2012-04-10) :

Különféle pózokban próbáltam  örömömet lelni, de folyamatosan arra panaszkodott, hogy nem jó, meg fáj és ne akarjam forgatni és csak nagyon finoman érjek hozzá. Végül a csodás test látványa és a visszafogott szex közösen eljutattak a csúcsra. Ezt követően beszélgeté és egy kis levezető masszázs töltötte ki a hátralévő időt.