29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
476
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
82
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
Valentina szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Valentina-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-08-12 17:06:42

geronimo19
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Valentina Budapest 2018-08-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon hívtam,nem vette fel,de rögtön jött a üzenet 5 perc múlva hívjam.Igy történt,és megbeszéltük a dolgokat.Abban maradtunk hogy másnap még pontosítunk az idővel kapcsolatban.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
A Corvin negyed környékén találkoztunk.Autóval nehezebb megközelíteni,a parkolás miatt.A tömegközlekedés viszont jó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy új építésű ház emeleti lakása.Nagyon szép lakás,csili-vili minden,és tökéletes tisztaság található.A hálóban egy nagy franciaágy,a fürdő szuper,elhúzhatós üveg ajtós.
Valentina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon vártam a személyes találkozást.Kíváncsi voltam ,láttam egy -két filmjét fiatalabb érájából.Nem okozott csalódást,tökéletesen karban tartott test,szép arc.Kézbe illő cicik,és fazon igazított finom punci.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Arcra élvezés:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Reggel küldtem egy megerősítő sms-t,és jött a válasz egy félórás csúszást kért .Természetesen beleegyeztem,és a megadott időben hívtam a ház előtt.Kaput nyitott és mondta az emelet,és az ajtó számát.Fekete köntösben nyitott ajtót,és puszival fogadott.Az ajándékok átadása után kaptam egy törölközőt,és irány a fürdő.Mikor letusoltam,a hálóba mentem,és ott várt még a fekete köntösben.Ahogy meglátott a zene ritmusára szét húzta majd lecsúsztatta a földre a köntöst.Fekete harisnya volt rajta,harisnya tartóval,hozzá illő tanga és cicifix.Hozzám lépett finoman csókolózni kezdtünk.Az ágyra telepedtünk ,és kihámoztam a ciciket.Kézbe illő ,és szép bimbóval rendelkező cicikről van szó.A számba vettem őket és szopni kezdtem a bimbókat.Mikor bekeményedtek,letértem a puncihoz.A tangát lehúzva elém tünt fazon igazított puncija.Nyalni kezdtem,finom,édes puncija van élvezet nyalni.Élvezett látni is ,és átérezni vele a történéseket,és a látványt is ahogy szeretkezel vele.Szorít ,húz magába ,kéjesen nyög,és apró rángásokkal élvezi a nyelvem.Érezni hogy jó neki,de azt is hogy ő szereti nagyon a kényeztetést csinálni.Át is engedtem a terepet neki,ahogy lefeküdtem rám mászott csókolózni kezdett velem ,majd a nyakam,és a fülem csókolgatta,és haladt lefelé.A mellbimbóim harapdosta,a mellemen keresztül leért Alexkához,és amit ő kapott az nem volt piskóta.Igazi pornós szopást kaptam,a kinyújtott nyelvéhez és az arcához verte kőkemény farkam.A golyóim felváltva szopta ,a nyelve végig szánkázott a rudamon,mintha fagyit nyalna.Éreztem a vég közeledtét,szóltam,és kinyitott szájjal,kinyújtott nyelvel várta az utódokat.Ami rövidesen meg is érkezett,csak nem várt tömeggel,és sebességgel,igy az arcát is beterítettem.Újra bekapott és a szájában lenyugodtam.Tisztálkodás ,és az ágyra fektetett .Kaptam egy jó hát masszázst,amire megkértem.Tusolás,az olaj nyomok eltüntetése,és újra rajtam volt,illetve én a szájában.Mesterien tud szopni,közben a puncijához nyúltam ,és éreztem itt az ideje a gumihoz.Meglovagolt,és közben ,csókol ,nyal ahol ér.Szinte minden pózt kipóbáltunk,végül missziben kúrtam.Még itt is a mellbimbóim dörzsöli,lehúz magához csókolózzunk közben.Nem gumiban akartam elmenni,ezért a gumit lerántva a szájába tettem a farkam,és telelőttem nedüvel.Nem tudom hogy csinálja,de végig a szemedbe néz,érintkezik veled a legkülönbözőbb pózokban,olyan helyeken izgat ahol meg sem fordulna az eszedben,és látványnak is frenetikus ahogy csinálja.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején adtam át,mivel először voltam nála.A konyha asztalra ami ott maradt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Volt már dolgom felnőtt filmeket forgató lányokkal,de őt külön helyezném el tőlük a memoárjaimban.Egy kedves ,közvetlen lány ,akivel kölcsönös szimpátia alakult ki ,már az első perctől fogva.Én nem ezt vártam,és szerintem ő sem.Mondhatnám kellemes meglepetés voltunk a másiknak.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Valentina szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Valentina nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókValentina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2019-04-22) : Én egy felejthetetlen franciát kaptam ami már csak azért is izgató volt mert rendkívül szenvedélyesen szemembe nézve csinálta.Majd én nyaltam a punciát szoptam simogattam a melleit.

(2018-11-01) : Lassan magamhoz térve, elkezdtem átvenni az irányítást és kölcsönös francia, számtalan testhelyzetű aktus után a szájában múltam ki. Második menet hasonlóan alakult,

nagyon jó: 3db
(2019-04-07) : Pár perc ténykedés után gumoit kértem, amit meg is kaptam, és igéretéhez híven a mélytorkost is megkaptam. Uraim, elűnteti gond nélkül, amit el kell.

(2018-10-17) : Ezt követően a golyóimat kezdte először szájjal kényeztetni, de nem telt bele sok idő a farkam is a szájában volt pillanatokon belül és mindent megtett, hogy minél keményebbé szopja azt.

(2018-08-06) : Rengeteg pozíciót váltottunk az egy órás időtartam alatt. Amikor olyanom volt, akkor a mellei közé raktam az ágaskodó répámat, s felszólítottam, hogy nézzen a szemembe ez idő alatt. Fergeteges érzés volt azokba a szemekbe belenézni, s állni a tekintetet, miközben a formás keblei között dolgozott a dákóm

: 7db
(2019-05-14) : Misszionárius kezdésnek. Nagyon jó. Én mosolyogtam, mint a vadalma, behatoláskor. Rám nézett a kék szemeivel, nem láttam be a szemek mögé. Vadítóan néz, imádok belenézni egy ilyen szép nő ilyen szép szemébe miközben kitöltöm belülről.

(2019-04-04) : Mondanom sem kellett semmit, mint egy kiéhezett nő rámvetette magát. Vad csókok után rávetette magát a farkamra. Itt aztán mondta, hogy b...m szét a száját. A lehető legméllyebbre vette, közben a kezem minden felé kalandozott.

(2019-03-18) : megcsillantotta a francia tudását. Változatos technikákat alkalmazott, sokszor koppanásig bevette és bent is tartotta. Látszott, hogy nem először csinált ilyet. Nem ellenkezett, amikor a fejét húztam rá, igazán jól csinálta. Kértem, hogy feküdjön a hátára,

egyeztetési probléma: 1db
(2018-07-16) : találkozó meghiúsult. Megbeszélt időpont előtt tíz perccel hívtam kicsengett és nem vette fel, hívtam a megbeszélt időpontban szintén kicsengett