0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
0
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 9-17
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Valentina szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Valentina-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-08-06 00:23:54

Supernova
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Valentina beszámoló szexpartner Budapest 2018-08-06

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Tulajdonképpen teljesen könnyen ment az egyeztetés. 15 óra magasságában felhívtam az ex-pornó királynőt. Ekkor még nem sikerült beszélnem vele, ám alig egy-két percre rá visszacsörgetett. Másodszorra már sikerült elérnem Valentinát, s a legfontosabb dolgokra kitérve (lehetőségek és az ajándék mértéke) lefixáltuk a 17:30-as időpontot. Az éterben abszolút kedvesnek éreztem a hangját, s ez az érzet a helyszínen mindenképpen megerősödött.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A IX. kerületben sikerült összehozni a randevút. Konkrétan a Corvin negyed megállótól kb. 8 percnyi sétára található a rezidencia. Villamosok járnak a közelben, tehát tömegközlekedéssel is jól megközelíthető a helyszín.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Eléggé izgalmas pillanat volt, amikor az egyik felsőbb emeleten kinyílt az ajtó, majd beléptem rajta, s máris Valentina elé toppantam. Egy modern építésű, négy emeletes ház maga a helyszín, s ezen belül a lakás összes szeglete is gyönyörű (már ahol jártam), mint ahogy a vendéglátó önnön maga is. Ahol csak megfordultam, leginkább a fehér szín dominált, a fürdőszobában lévő üvegfalról is csak a legjobbakat tudom zengeni. :) Ha már fürdőszoba, akkor csak két tusfürdőt láttam, mely bőven elég a tisztálkodásra, és a mosdó területén pedig Listerine szájvízet pillantottam meg. Minden, ami körülvett, azt patyolattisztának találtam.
Valentina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fekete felsőruházatban nyitott ajtót Valentina, amolyan köpenyszerű ruhaneműt érdemes magunk elé képzelni. Arca és vele együtt az alakja olyan összhangot árasztott, hogy már a lelkem előre csettintett. És az a kívánatos harisnya és combfix együttes olyan feszesen rásimult Miss Velasquez formatervezett lábaira, hogy öröm volt nézni.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Gumis francia:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
4
Pornós feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Lekerült a köpeny, utána a melltartó, és már közben szájon csókoltuk egymást. Olyan vadul, mint akik kiéheztek, egymásnak ugrottunk . Egyszer csókoltam, egyszer rácuppantam a mellbimbóira, aztán a keze után kaptam, s beleraktam a markába a farkamat. Mondtam, hogy húzogassa, aztán némi fel-le mozgatás után elkapta a szopórudat, majd az ajkára emelte. Jó gyorsan kezdte el szopni, úgymond nagy hévvel, s közben húztam rá a fejét, a varázslatos sörényét meg-megmarkolva. Aztán egyet gondoltam, s felálltam az ágyra, majd úgy raktam a szájába a férfiasságomat. Mondtam is neki, hogy szájba kúrom keményen, s így is tettem, időnként befogva az orrát.

Rengeteg pozíciót váltottunk az egy órás időtartam alatt. Amikor olyanom volt, akkor a mellei közé raktam az ágaskodó répámat, s felszólítottam, hogy nézzen a szemembe ez idő alatt. Fergeteges érzés volt azokba a szemekbe belenézni, s állni a tekintetet, miközben a formás keblei között dolgozott a dákóm. A szemkontaktus az egész együttlét alatt megvolt. Egyszerűen csodás érzéssel ért fel, ahogy egy másik pillanatban nyalom a csupasz puncust, fogdosom a melleit, és az ajka mögé dugom egy-egy ujjamat. Az is egy felemelő pillanat volt, ahogy a fejemet rányomta a kéjbarlangjára, melyet hosszú nyelvcsapásokkal tisztára suvickoltam. :)

Kipróbáltuk a 69-es pozitúrát, aztán több esetben megkeféltem. Basztam kissé oldalról, misszionárius pózban. A fülcimpáját is megharaptam, és megsúgtam neki, hogy mennyire kívánom. Előfordult többször, hogy annyira érzékenynek találtam a testét, ezen belül a mellbimbóit. Annyira törékenynek éreztem Valentina-t, mintha csak egy Zsolnay porcelán került volna elém.

Egy újabb pozicióban rám ült, később háttal beleült a farkamba, s ahogy ringott az a klasszis test, az egyszerűen zseniális érzéseket adott. Dugtam, ahol értem, mintha csak az életem múlna rajta :) Több porcikáját végigpusziltam, s ő is így tett velem. A mellkasomat gyengéd csókokkal jutalmazta, a körmeivel karistoló mozdulatot tett Kapott dicséretet a falloszom keménysége is, mert eléggé bírtam a megpróbáltatásokat. :D Keféltem őt hanyattfekve, a farkammal megleckéztettem, belelógattam a szájába, mely kiragadt pillanatot felettébb óriásinak éreztem.

Aztán eljött a finálé, amikor beleengedtem a tejfehér nektárt a szájába. Annyira sok spermát löveltem ki, hogy Valentina újfent csodálkozott rajtam. El is árulta nekem, hogy ezt az egész élményt fel kell dolgoznia, de olyan sok ideje nem maradt már rá, mert a 18:30-as időpont is foglalt volt.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Összesen az új pesti átlag másfélszeresét hagytam ott az asztalon.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Pompásan éreztem magam az együttlét alatt. S nagyszerű volt egy olyan embert megismerni, aki kedves és viccelődő. A vendéglátó mindent megtett azért, hogy nagyszerűen érezzem magam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Valentina szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Valentina nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókValentina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2019-04-22) : Én egy felejthetetlen franciát kaptam ami már csak azért is izgató volt mert rendkívül szenvedélyesen szemembe nézve csinálta.Majd én nyaltam a punciát szoptam simogattam a melleit.

(2018-11-01) : Lassan magamhoz térve, elkezdtem átvenni az irányítást és kölcsönös francia, számtalan testhelyzetű aktus után a szájában múltam ki. Második menet hasonlóan alakult,

(2018-08-12) : Igazi pornós szopást kaptam,a kinyújtott nyelvéhez és az arcához verte kőkemény farkam.A golyóim felváltva szopta ,a nyelve végig szánkázott a rudamon,mintha fagyit nyalna.

nagyon jó: 2db
(2019-04-07) : Pár perc ténykedés után gumoit kértem, amit meg is kaptam, és igéretéhez híven a mélytorkost is megkaptam. Uraim, elűnteti gond nélkül, amit el kell.

(2018-10-17) : Ezt követően a golyóimat kezdte először szájjal kényeztetni, de nem telt bele sok idő a farkam is a szájában volt pillanatokon belül és mindent megtett, hogy minél keményebbé szopja azt.

: 5db
(2019-05-14) : Misszionárius kezdésnek. Nagyon jó. Én mosolyogtam, mint a vadalma, behatoláskor. Rám nézett a kék szemeivel, nem láttam be a szemek mögé. Vadítóan néz, imádok belenézni egy ilyen szép nő ilyen szép szemébe miközben kitöltöm belülről.

(2019-04-04) : Mondanom sem kellett semmit, mint egy kiéhezett nő rámvetette magát. Vad csókok után rávetette magát a farkamra. Itt aztán mondta, hogy b...m szét a száját. A lehető legméllyebbre vette, közben a kezem minden felé kalandozott.

(2019-03-18) : megcsillantotta a francia tudását. Változatos technikákat alkalmazott, sokszor koppanásig bevette és bent is tartotta. Látszott, hogy nem először csinált ilyet. Nem ellenkezett, amikor a fejét húztam rá, igazán jól csinálta. Kértem, hogy feküdjön a hátára,

egyeztetési probléma: 1db
(2018-07-16) : találkozó meghiúsult. Megbeszélt időpont előtt tíz perccel hívtam kicsengett és nem vette fel, hívtam a megbeszélt időpontban szintén kicsengett