19
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
82
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Viktoria40 szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Viktoria40-

Nem prémium hirdető
Beküldve:
2018-08-04 09:53:10

roden79
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Viktoria40 Monorierdő 2018-08-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk pár nappal korábban, majd a randi elött kb. fél órával egy megerősítő hívás.
Megközelítés
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Autóval könnyen megtalálható a tetthely. Viktória pontos eligazítást ad, hogy hogyan lehet hozzá eljutni. A közelben van vasútállomás pár perc séta a búvóhelytől.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kis kertes ház, közel a 4.-es főúthoz. Parkolás a ház előtt könnyen megoldható.. A telket kamerarendszer figyeli. A fürdőben többféle tusfürdő (mindenki megtalálhatja a neki megfelelő illatot), illatos törölköző és szájvíz megtalálható. A szoba pici, de a célnak tökéletesen megfelel.
Viktoria40 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gyönyörű szexi 40-es igazi dögös MILF fogad. A képek hűen tükrözik a valoságot. Egy az egyben azt kapod, amit látsz a hirdetésben. Egy szexi fekete köntösben fogadott.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezésemkor egy nagy "huncut" mosollyal, hosszú érzéki csókkal és egy öleléssel fogadott. Leültünk a konyhába beszélgetni, közben megkínált egy kis üdítővel és vizzel. A beszélgetés során egyre közelebb kerültünk egyymáshoz. Elcsattant pár puszi, majd mély érzéki csókolózásba kezdtünk, közben a kezeim bebarangolták a csodás testét (persze az Ő kezei az enyémet is :D). Ennek hatására a műszer jelezte, hogy ideje meglátogatni a fürdőt. Gyors fürdés után Viktória a konyhában várt rám, a köntös még rajta volt. Leültünk a kanapéra és folytattuk a csókcsatát. A kezeim újból vándorútra indultak. Kibontottam a köntösét és elkezdtem csókoni a selymes bőrét. Felűlről haladtam lefelé, megáltam a csodás ikreknél. Csókoltam, markoltam, simogattam öket, az egyik kezem elkalandozott a gyönyör kapuja felé és ekkor folytonossági hiányt vélt felfedezni a tangának nevezett falatnyi bugyiban. Nyitott bugyi volt a Drágámon. Ezen felbuzdúlva gyors irányt vettem dél felé és elkezdtem kényeztetni a mennyei kelyhét (még most is a hatása alatt vagyok, érzem a finom illatát). Pár perc után siker koronázta a ténykedésemet, a Drágám sikeresen elment. Néhány perc pihegés után bementünk a hálóba. Viktória elém térdeltt és kaptam egy eszméletlen fullos francia nyelvleckét mélytorkos betétekkel. Próbál közben szinte végig szemkontaktusban maradni. Éreztem, hogy ezt így nem bírom sokáig, ezért kértem a védelem felhelyezését. Miután megtörtént misszibe kezdtünk, közben hevesen csókolóztunk.Kívántam a fantasztikus popsiját, ezért kutyusba váltottunk (ez a kedvenc pózom.)A popsija látványától teljesen kész voltam, nem is bírtam sokáig, telelőttem a gumit. Picit pihentünk, beszélgettünk közben simogattuk egymást. A második kört Viktoria kezdte, elkezdett nagyon finoman franciázni. Szerettem volna még érezni a finom puncit, ezért kértem a 69-et. Kényeztettem a finom borotvált kelyhét. Újból sikeres voltam, Viktória testének rezdülései félreérthetetlenül jelezték :D. Kértem a védelem felhelyezését, majd Viktória rámült és egy heves vágtába kezdett. Elképesztő volt, ahogy a méretes ikrek mozogtak felettem, muszály volt megkostolnom őket. Kértem, hogy folytassuk az imádott kutyusban. Az "action" közben gondoltam egy merészet, hogy ki kéne próbálni ennek a póznak az egyik "pornós" változatát. Az ötletem Viktória örömmel fogadta és belevágtunk. Nagyon jó érzés volt mindkettőknek (igencsak pozitív visszajelzést kaptam). Pár perc után éreztem, hogy mindjárt végem, ezért kértem egy franciás befelyezést. Gumi le és egy fergeteges mélytorkos franciát kaptam. Az utódok Viktória szájában landoltak. Néhány percig azt sem tudtam hol vagyok.Drágám letörölgetett, mellém feküdt, beszélgettünk egy keveset, majd gyors zuhany és remegő lábakkal kibotorkáltam a kocsihoz. Távozáskor még kaptam egy adag finom csokoládét az útra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randi végén diszkréten elhelyeztem az asztalra. Az érték arány kimagaslóan jó.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Csodálatos élmény volt, mint minden alkalommal. Maximálisan figyel a vendégre, minden apró rezdülésére, hogy mivel tehetné még jobbá az élményt. Fantasztikus Nő! Minden kedves MT-nak csak ajánlani tudom!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Viktoria40 szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2018-08-06 07:34:43
Az imádott kutyus póznak mi volt az egyik pornós változata?

FunkciókViktoria40 legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-07-13) : Nagyon finoman, filmbéli jelenetekhez hasonlóan kiváló technikával olyan natúr francia nyelvleckébe részesített, mely kiterjedt a herékre, és azok környékére is, és tele volt igazi mélytorkos elemekkel.

(2018-03-28) : A törölközőt egy mozdulattal lekapta rólam és kaptam egy frenetikus, láb remegtető francia nyelvleckét. A golyszikat sem hagyta figyelmen kívül és a nyelvóra közben nem használta a kezeit.

felejthetetlen: 8db
(2018-12-13) : Kértem a vegyvédelem felhelyezését és megkérdeztem, hogy felfedezhetem-e a kerek popsiját. Úgy látszik, hogy a méretem megfelel a specifikációnak,

(2018-10-08) : Egy fantasztikus francia nyelvleckét kaptam. Hol gyengéden, hol erősebben csinálta, mélytorkos betétekkel. A golyszikat sem hagyta parlagon. Éreztem, hogy közel a vég,

(2018-06-03) : Ezután Viktória leültetett a kanapéra, elém térdelt és kaptam egy eszméletlen fullos francia nyelvleckét mélytorkos betétekkel. Próbál közben szinte végig szemkontaktusban maradni.

nagyon jó: 12db
(2018-01-21) : Miután picit megpihent Viktória kezelésbe vette a velem egykorút. Kaptam egy érzéki francia órát. Hamarosan éreztem, hogy gond lesz, ezért kértem a védelmi rendszer felhelyezését.

(2017-11-18) : fekszem az ágyon és Viktória az érzéki ajkaival kezelésbe vette az ezredest. Majd kértem, hogy az ágyról lelógó fejjel kényeztessen, melyet örömmel teljesített. Egy olyan mély torkos franciát kaptam,

(2017-10-31) : Elkezdett ismerkedni a velem egykorúval,a környékkel és lejjebb is..utána a velem egykorú élvezte a törödés nagyon nagy részét..Gyerekek! Olyan végig franciát kaptam ,hogy még most is a hatása alatt vagyok...

: 21db
(2018-05-03) : A lenyeget elmondva a francia isteni, tenyleg melytorkos. Alul tiszta, finom, bore puha. Elosszor O kezdemenyezett amint kileptem a tusolobol, egy kis olajjal maszirozott

(2018-02-14) : Bekent olajjal és így simogatott, nem csak a kezeivel hanem simult hozzám a testével és gyönyörű kebleivel is ami csodás élmény. Ekkor már ágaskodtam és szép ajkaival folytatta a kényeztetést.

(2018-02-07) : Letérdelt elém, kaptam egy banánt, hogy maradjak csendben és hamarosan nyugtáztam, a Herceg nagyobb lett mint a banán és V az ágyra dobott, tovább szopott, olajjal masszírozot