116
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
65
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
19
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
46
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 11-20
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Szandi szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Szandi-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2018-08-02 08:55:09

Traak
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Szandi Budapest 2018-08-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Reggel 10-után pár perc-el hívtam. Felvette, majd rövid egyeztetés és információcsere után megkaptam a címet. A telefont ő veszi fel nem diszpécser. Mivel tudattam vele hogy vidékről megyek igy később felhívott hogy úton vagyok-e, biztos megyek? Gondolom sok a negatív tapasztalata a beígérkező vendégek részéről.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Hétköznap ,napközben volt a találka. A ház előtt közvetlenül is lehetett parkolni. Gps is könnyen odavisz. Illetve a telefonban pontos útbaigazítást kaptam a pontos hely jellemzőiről. Helyre érkezve újabb telefon, ott kapucsengő számáról info, illetve hogy felérve hol-merre, melyik ajtó stb.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szolid kis szoba-konyha-fürdőszoba kialakítás. A célnak megfelelően berendezve. Rend, tisztaság mindenhol. Egyedül fogad. Többféle tusfürdő, szájvíz. Van hely leülni beszélni is. A tett színhelyének az ágyat választottuk mely kényelmes. Sem nem kemény sem nem puha, pont jó. Tiszta fürdő, friss törülköző. Légkondi van! Okosan használja mert nem 18-fokot csinál a lakásban hanem csak hogy azért érezhetően hűvösebb legyen mint odakint.
Szandi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Arca nincs retusálva, pont olyan mint a képeken. Kicsit barnább a bőre de csak a szoli vagy a napozás miatt, egyébként finom puha illatos. Kicsit kihívó fehérneműben / bugyi-melltartó/-ben fogadott. Többféle üdítővel illetve túrórudival is kínált.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Popó:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Lakásba érkezéskor köszönés, egyeztetés, illetve frissítő után kaptam egy friss tiszta törülközőt majd mentem a fürdőbe. Onnan kiérkezve még kis csevely majd irány az ágy. Kérte hogy először én masszírozzam, kaptam egy tubus jégzselét majd megpróbáltam jól végezni ezt a dolgot ám maradandót nem alkottam lévén nem értek hozzá. Pár perc masszírozás után gyors váltás és pillanatok alatt 69-ben találtuk magunkat ahol finom borotvált puncit nyalhattam alulról miközben Ő kiskatonából csinált ezredest. Ujjazni csak a puncit engedte, a popsit azt mondta nem szereti ha ujjal kényeztetik /az én hibám hogy nem kérdeztem rá előtte/. Mikor az ezredes eléggé feléledt, kapott egy gumit amit szájjal helyezett fel, majd gyors popsisikositás után mert azt kértem elsőre bepucsitott az ágy szélére ahol én az ágy mellett állva néhány lökés után tövig tolhattam. Nagyon befogadó volt a méretem ellenére, nem kényeskedett lehetet pakolni rendesen csak kéjes nyögések hagyták el a száját. Amikor pár perc után végem lett akkor mondta hogy azért nem sokáig bírta volna már ő mert azért ez picit sok volt-mármint a méret! Az ebihalak a gumival együtt szilviában landoltak, majd egy gyors mosdás után újra helyet foglaltunk az ágyon ahol most ő ajánlott fel egy masszázst. A jégzselétől most az én hátam fagyott le rendesen de nagyon meleg lévén nem volt probléma. Közben kis beszélgetés erről-arról. Masszír végeztével újra elkezdtük egymás kényeztetését, kutakodó kezeink elindultak egymás erogén zónái felé. Hosszabb francialecke után a korábban említett módon felkerült a védőruha majd kérésemre nyeregbe pattant, pár perc után pozíciót váltottunk és kutyusban tolhattam neki. Volt olyan rész is amikor hasra feküdt teljesen ám ez nekem valamiért annyira nem jött be igy a végét kőkemégy igazi Döngetős, sikongatós,kapaszodós "baszás" koronázta meg, igy is lett végem. Mindketten pár percig csak pihegni tudtunk. Mikor kifújtam magam újra vettem egy frissítő fürdőt, majd gyors búcsú, köszönés és távozás.

Az egyetlen amiért nem mondanám 100%-ban tökéletesnek ezt az egy órát, hogy mivel először először voltam nála és én is be voltam rozsdásodva nem tudtunk tökéletesen egymásra hangolódni. EZ NEM AZ Ő HIBÁJA! Persze az is lehet hogy mint férfi nem annyira jövök be neki, nade nem is udvarolni megy az emberfia lányokhoz! Mindent kihoztunk abból az egy órácskából amit egy ilyen első találkozáskor lehet. Semmilyen negativ szájíz nem maradt bennem. Lehetséges hogy egy következő alkalommal már meglenne a 100%.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Bővebb info-ban leírtaknak megfelelően, telefonon lepontosítva. Előre kérte. Letettem az asztalra majd elmentem fürdeni, amikor visszaértem nem volt az asztalon.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Nagyon korrekt szolgáltató. Ismétlem nem csak rajta múlt hogy nem voltunk tökéletesen egymásra hangolva.Majd legközelebb.Bátran ajánlom mindenkinek.Kiemelném hogy nem a kényeskadő féle a popsiszex tekintetében. Nem méretfüggő és nem fog rá hogy ok de csak eddig toljad!
Nagyon köszönöm ezt a kellemes együttlétet!!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36202591188 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Szandi szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

bwx
Friss újonc
2018-09-19 18:08:03
kielégítő beszámoló, ezek után tudja az ember mi várja :)

FunkciókSzandi legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2018-08-23) : Felajánlotta, hogy megmasszíroz, ez nagyon jól esett, közben beszélgetéssel próbálta oldani a hangulatot. Aztán kérte, hogy én is masszírozzam meg, amit szívesen vállaltam.

nagyon jó: 8db
(2018-10-14) : Lelkesen csókolgattam,simiztem kézre álló formás kebleit,hegyes bimbóit,majd Szandi sóhajait észlelvén továbbgaladtam eredeti célom irányába. Kicsit lejjebb érve közelről megcsodálhattam szexis köldökében pompázó piercingjét

(2018-02-08) : A hátamra fektetett és erőteljes, bő nyálas NF-ben részesített. Bemerevedtem mint sícipő a fagyban, így kértem a gumimat.Nagyon ügyesen csak szájjal felaplíkálta rám és már lovacskázott is.

(2017-12-22) : Sokkal előrébb nem lettem, mert annyira jól csinálta a franciát, hogy így is gyorsan közeledni láttam a véget. Kértem a VV felszerelést, amit, ha jól éreztem, szájjal tett fel.

: 12db
(2019-01-16) : Pár pillanat múlva oldalt fordult és a szerszámot tövig eltüntette. Majd a csípőjével is megfordult, így már szemből izgattam tovább, aminek következtében legalább 2x is spriccelve élvezett el.

(2018-09-18) : majd ebből az sült ki, hogy elkezdtem nyalni a punciját, de hamar áttértünk 69-be. Mivel csak fél órára mentem, ezért pörögtek az események, volt egy kis misszi, kis lovaglás is,

(2018-06-09) : Technikája nagyon jó, nincs benne fogazás nagyon kellemes mindennel foglalkozik, mélytorok felügyelő is jelen volt. Közös megegyezéssel jött a gumi, amit szájával helyezett fel