Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-07-24 19:09:08

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ashley +36306851194 95971 szexpartner

Kraxs a 2018-07 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Itt egyeztettünk üzenetben, de már múlt héten, mert biztos, ami zicher. Nagyon egyszerű volt megszervezni. Telefonálni az én hibámból nem tudtam, de amikor próbálkoztam, ő volt foglalt. Igazából nem érdekes, sms-ben is tudtunk kommunikálni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lábbusszal közelítettem meg őt is (5 perc séta), de autósoknak inkább a tömegközlekedést ajánlanám, mert szerintem csak pár utcával arrébb lehet könnyebben parkolóhelyet találni. Két metró megálló között található a tetthely, max. 5 perc séta bármelyiktől.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Nem egy új épület, lift sincs (vagy nem vettem észre), de cserébe csak az elsőre kell fellépcsőzni.
A lakás pici (mint a fürdő is), de alkalmas egy délutáni hancúrozáshoz (vagy estihez, de akár reggelihez is ;) ). Menet közben fedeztem fel, hogy a szekrények tükrösek, amiket ajánlok mások figyelmébe is, van egy kanapé is, amit sajnos nem használtunk ki. A fürdőben van elég választási lehetőség tusfürdőkben és szájvizekben.
Ashley külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát hogy is mondjam, már láttam a misztikus hölgy filmjeit is, úgyhogy elmondhatom, hogy hasonlít önmagára :D Mindenhol telt kishölgy, élmény fogdosni, puszilgatni, elmerülni bájaiban. Megbeszéltük, hogy kicsit magasabbnak gondoltam, de valószínűleg azért, mert alacsonyabb csávókkal volt látható a filmjeiben :D
A képeken ő van, valósak a hihetetlennek látszó paraméterei, ráadásul kézzel fog(dos)hatóak :P Neccszerű harisnyában fogadott és már nem is emlékszem miben (pedig pár órával ezelőtt volt), mindenesetre mivel az utolsó voltam mára, láttam utcai ruhában is, és meg is jegyeztem, hogy abban is elkaptam volna. Nagyon vidám csajszi, aki furcsa módon kicsit zavarba jött attól, hogy szex közben figyelem (kit néztem volna, a szomszéd bácsit? :D )
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 95971 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 95971 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2018-07-24 19:09:08 erotikus masszázs 959715. Ashley +36306851194 beszámoló 2018-07-24 19:09:08 erotikus masszázs 959716. Ashley +36306851194 beszámoló 2018-07-24 19:09:08 erotikus masszázs 95971
Action
Csók:
5
Gumis francia:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Akció előtt mindenkivel kicsit feszkós vagyok, de egy gyors zuhany el szokta ezt mosni. Persze segített, hogy hamar elkezdtük egymásnak adni a szájrapuszikat :)
Nos, mire visszaértem, már csak harisnyában fekve várt az ágyon, én meg nem is tudtam hogy kezdjem. De aztán eszembe jutott, hogy célszerű lenne mellé feküdni, ahol megszabadított a törülközőtől és bátrabban folytattuk a nyelvórát. Átvettem a kezdeményezést és puszikkal illetve kóboroltam a fül-nyak-arc-cici bermuda-négyszögben, majd lejjebb hatoltam, hogy felmondjam (/nyaljam?:) a nyelvleckét, amit ujjgyakorlattal párosítottam. Tetszett neki, de csak szolidan nyögdécselt (vagy csak én vagyok még mindig béna), mindenesetre pár perc után mindketten úgy gondoltuk, hogy viszonozhatná :) Tehát most én feküdtem hátra és ő vett kezelésbe, jó tempóban, néha mélyebben benyelve, tökéletesen felhúzott vele.
Úgyhogy ezután gumiztunk, és lovagláshoz készülődött - és vigyázat, nyomozólány :), mert olvasta a krónikáimat és szólt, hogy sérülés miatt nem tud olyan hosszan lovagolni - és nyeregbe pattant. Guggolva kezdett, nagyon jó tempóval, már-már féltem, hogy eltörök, egy kicsit - amennyire futotta erőmből a melegben - én is adtam alá a lovat. Majd ülve folytatta, közben végig fogdostam mindenét, de főleg a hatalmas melleit, nyalogattam, nagy élvezettel, meg is állapította nyomozói tehetséggel, hogy mellmániás vagyok :)
Misszionáriusban folytattuk, ahol adtam neki, amit érdemel, de megint többször is éreztem, hogy elsülök, úgyhogy nem vagyok biztos abban, hogy elment-e vagy akár többször is, mindenesetre nagyon élvezte, mert kispárnákba rejtette arcát. És mivel kreatív kedvemben voltam, oldalára fordítottam őt, míg én maradtam és ily módon döfködtem belülről, óriási mellével a kezemben, simogatva. Ezután mögé kerültem, és megvolt elégedve, hogy elég hosszú vagyok ahhoz, hogy így dugjunk. Itt már lendületesebben tudtam tologatni, amíg ő a kezemet harapdálta gyengéden és hangosan nyögdösött, De ezt csak addig bírtam, amíg nem éreztem, hogy megint elsülök. De ehelyett egy kis pihenőt tartottuk, és a szájával kényeztetett.
Ekkor fedeztem fel, hogy tükrök vannak a szekrényeken, úgyhogy elé álltunk és hátulról csattogtam benne, a szomszédoknak is biztos tetszett a tapskoncert :D Ezt én már nagyon jól bírtam, Ashley sunija viszont érzékenyebb lett, úgyhogy váltottunk, és kreatívkodtam kicsit, ezért az ágy szélére fektettem és az ágy mellet térdelve telepedtem elé. Alattam volt szőnyeg, úgyhogy nem térdeltem /ki az előléptetést haha/ szét a térdkalácsomat - megfelelő aláhúzandó), viszont hiába kapaszkodtunk, gyors tempóban így nem tudtam dolgozni benne, mert egyszerűen elcsúsztam. Inkább magamra vonszoltam, lótusz póz félében adtam neki alulról.
Még lettek volna ötleteim, mert egyébként is szex közben felmerültek olyan vicces ötletek, mint a szekrény belseje, a kád, hűtőszekrény, de sajnos még a kanapéig sem jutottunk el. Nem akartam legyilkolni ma délután, ezért a kezébe adtam magamat, és a kezeivel és melleivel ápolt és eltakart. Azt hiszem megdolgoztattam, mivel már nehezen elmenős állapotban voltam, de nagyon serénykedett, és kérésemre a melleivel juttatott a csúcsra - egyik filmjében látható észveszejtő módon - és nekem be kellett fognom a számat, különben az üvöltésem miatt ránk hívták volna a mentőket. Végül is ő gyilkolt le :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóban olvasható, az egy órát felkerekítettem. Borítékban csokival nyomatékosítva tettem a kisasztalára, egyébként végig szóba se került. Nagyon megérte a délutáni ágytorna, és ismét csak azt tudom írni, hogy hozzá is szívesen visszatérnék ... ha be nem kötik végre a fejemet :)
Rózsacsokor
Kraxs nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy vidám csajt ismertem meg személyében, kellemesebbet, mint amire számítottam (de ez általában így van :) ). Pornós & barátnő feeling megvolt, még túl is beszélgettük az órát, nem siettünk sehová. Egy jót szexeltünk, elbeszélgettünk és nevetgéltünk, jól éreztük magunkat, akár még filmet is forgathattunk volna :D

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2024-04-08) : Ashley vette kezébe az irányítást. Melleivel simogatta lompit. Szegényem teljesen eltévedve bolyongott a hatalmas " homokdűnék " között. Siklott közöttük ide oda és igen csak begerjedt.

(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 47db
(2023-12-29) : Végignyalja lomposom keresztbe, hossźába. Nÿála a tökföldet áztatja. Megszívja makkomat és azzal a lendülettel torkára ereszti. Frenetikus a franciája. Ritmus, mélység kiszámíthatatlanul változatos formában előadva.

(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

nagyon jó: 32db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

: 60db
(2024-03-15) : Ashley started sucking my dick. Oh yes, her French is simply divine. While she was sucking my dick, I was caressing her pussy with my fingers.

(2024-02-21) : Franciája nagyon jó, technikás, változó tempó, mélység és intenzitás. Tojások is kaptak szeretgetést, lejjebb is ment volna ha kérem, de az engem izgat, nem az én világom. Kis ideg élveztem eme tevékenységét, mikor felajánlotta, hogy mostmár meglovagolna.

(2024-02-13) : Előttem térdelt az ágyon keresztben és úgy megszívta a szerszámot mintha oxigén jönne belőle. Közben én mögé nyúlva óvatosan becsúsztattam az egyik ujjamat hátulról, így ismét két végéről voltam benne egyszerre amikor én is felértem a csúcsra és nagyokat nyögve,

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.