0
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 9-17
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Alexa Dolce szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Alexa Dolce-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-07-23 00:32:23

Seri4
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexa Dolce reagálása

Drága Seri4!

Ahogy Nálad is nehezen jött az ihlet úgy nekem is!
Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy akkor kerestél fel,amikor itt inaktív voltam!
Annyit tudtam,hogy a tel.számomat még innen mentetted el!
Az egyéb apró,’jelentéktelen’ részleteket valóban nehezen sikerült több mint egy óra beszélgetés
alatt futólag átbeszélnünk! Itt már éreztem,hogy nagyon szerencsés leszek másnap,ha csak fele olyan jól sikerült volna a találkozó,már mosolyogva aludtam volna el! Ehelyett teljes éhségemet csillapítottad,sőtt olyannyira,hogy mindent elmond,ha az ember egy kiadós,roppant szenvedélyes szeretkezés után inkább mosolyogva lefekszik aludni! :D Köszönöm,hogy végig figyeltél rám,hogy valóban a történetünk kettőnkről szóljon!
És hatalmas meglepetés és köszönet érte,hogy ugyan itt nem voltam aktív,és említetted,hogy visszajárós vendég vagy másoknál, ennek ellenére ,ráadásul első találkozónk után ,nem tudom miért de köszönöm,h úgy érezted méltónak találsz ehez a besoroláshoz,úgy hogy nem voltam aktív hirdető itt! Azóta már elmeséltem,h Te is hozzájárulzál ,hogy újra itt vagyok!
Köszönöm a kellemes és figyelmes társaságod,és sikerült igen alaposan megismerni egymást!
De maradrak még ‘hiányosságok’,de remélem mihamarabb újra felém fúj a szél|D
Felettébb örülök,hogy meglátogattál, és bármikot várlak vissza nagyon sok szeretettel és még. Annál is jobban ! Csókollak
Bár már ismerjúk egymást ,bőven van még időnk potolnunk mindent❤️
Csókollak

Alexa Dolce beszámoló szexpartner Budapest 2018-07-23

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
SMS kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Hát, az igazat megvallva, már egy jó ideje nem írtam beszámolót. Kicsit lusta voltam, kicsit nem úgy jöttek össze a dolgok, kicsit hibernáltam magam ezen a téren. Remélem nem rozsdásodtam be nagyon...
De most úgy érzem muszáj beszámolnom erről az élményről.
Előre szólok, hosszú lesz; csak erős idegzetűeknek!

Szóval Alexát, akkor még leánykori nevén Jasminként, szinte az elsők között pillantottam meg az oldalon, itteni pályafutásom kezdetén, mikor is még csak a szárnyaimat bontogattam. Rögtön mély benyomást tett rám és azonnal elhatároztam, hogy én szintén szeretnék rá hasonlót tenni. Lebilincselően gyönyörű alakjáról készült képei másodpercek alatt lekötötték figyelmem. Bemutatkozását elolvasva pedig egy intelligens, céltudatos, karakán hölgy rajzólódott ki előttem; amelyet későbbi telefonbeszélgetésünk még jobban megerősített.

Szóval kapcsolatfelvétel; pontosan leírja, hogy mit szeretne. Ennek megfelelően SMS-ben mutatkoztam be és érdeklődtem egy esetleges találkozás paramétereiről, feltételeiről. Nagyon hamar választ kaptam, készségeset, kielégítőt. Majd ezt követően, mivel már volt engedélyem hívásra :) , hallhattam édes hangját is.
A részleteket már telefonon beszéltük meg, és mivel meglehetőssen szimpatikusnak találtattunk egymásnak, ebbe a részbe kicsit belefeledkeztünk. Kicsivel tovább nyúlt mint általában szokott :)
Ittam szavait, nagyon kellemes volt kicsit már előre megismerni és, ha lehet, mégjobban vártam a másnapi randi eljövetelét.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az áhított hercegnő kastélya Buda északi részében található, új építésű társas emberfészek, egyik emeletén egy nagyon hangulatos, modern lak. Mindennel felszerelt ami szóba jöhet és szükséges lehet.
A cím egyértelmű; a parkolás nem Istentől elrugaszkodottan megoldhatatlan; bár erről további véleményt nem tudok alkotni, lévén gyalogszerrel érkeztem. De a tömegközlekedés szintén elég jól megolott; nem a préri közepén helyezkedik el.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Fürdőben tisztaság és számtalan pipere cucc neked bekészítve. Töcsit kapsz, frisset üdét. Mehet a gyors pancsi!
Babaszoba, szintén kellemes hangulatú, lágy muzsikaszó, kényelmes franciaágy és előtte a ház úrnője...
Alexa Dolce külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alexa lélegzetelállító; egy igazi hamisíthatatlan szépség! Éjfekete combfixet visel és hozzá hasonló csipkebugyit; elfedve (egyenlőre) mézédes (ez később derült ki) csodálatos ívben domborodó babapuncit. Finom csipkefelsőjén átsejelik a két tekintetmágnesként funkcionáló kisdedfejnyi méretű kebel ékkő, az udvaruk közepén büszkén álló, nyelvhegyre való bibók. Illatos hajkoronája lágyan omlik vállaira; keretet adva tüneményes pofijának.
Ajka mindig mosolyra húzódik; szemei óriási, gesztenyebarna, mély őzike szemek. Az ember fia könnyen elveszik bennük...
Szóval semmi extra :); vicceltem, bár különböző, rajta kívül álló okok miatt, jelenleg csúcsformájától hajszálnyival elmarad; de Alexa még így is egy álomnő. Gyönyörű, angyali szépség.

A külalaknál egy dolog még sokkal szebb, az pedig a belbecs. Humorát, műveltségét, intelligenciáját, kedvességét, most nem mélatnám; megtettem azt már korábban. De kicsit mégis; mind, mind ötös. A csillagos fajtából.
A hölgy egy igazi, hamisíthatatlan NŐ; aki ha kell díva, ha kell szemérmes kislány, egy szajha, egy kifinomúlt úrinő, barátnő, szerető...
Pontosan akkor kezdeményez, amikor annak eljön az ideje. A vele töltött órácska tökéletesen telt, no de ne fussunk ennyire előre!

Action
Pornós feeling:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Gumis francia:
5
Popó:
5
Barátnő feeling:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Prosztata masszázs:
3
Ujjazni:
5
A fürdőből való kikanyarodás után elfoglaltam kis helyem a hálóban, Alexa kért pár percet felfrissíteni magát. Ezt az időt én arra használtam; egyrészt, hogy végre rendesen megtörölközzek, valahogy; tán a nagy sietség miatt, hogy minnél előbb az élvezetek útvesztőjébe vethessem magam, de valahogy enyhén vizes maradok mindig :)
Másrész arra használtam, hogy elmerengjek azon a kérdésem, hogy tényleg itt vagyok egy ilyen bombázó hajlékában és most bizony le fogok vele feküdni. Nem volt idő ezen lamentállni, majrézni. Nyílt az ajtó megjelent Alexa, lehuppant mellém az ágyra és kezdetét vette a csókcsata. Bársonyos, finom, puha ajkai vannak. Nyelve kíváncsian kereste ez enyémet, jelentem megtalálta. Mindeközben a kezek is felbátorodtak részemről és felfedező útra indultak. Találtak is minden jót, ami férfiembernek igencsak kedvére van! A doromboló cicus kacsói is találtak valamit, ami elég merev tartást vett fel, lévén a lakásba való megérkezésem és a bemutatkozás óta nem igazán tudtam leplezni, hogy mennyire is tetszik eme tünemény, akinek éppen a csiklóját izgatom a középső ujjammal.
No nem ment ez olyan nagyon sokáig, mert itt bizony orális lecke lesz felmondva; derült ki. És valójában már el is kezdődött.
Hát nem tudom ki volt az aki először nyalókát adott a csöpp kis Alexácska kezébe, de áldom a nevét. Az évek során valószínűtlenül magas fokra fejlesztette eme tudományát, és igaz, amit mondd; tényleg imádja kényeztetni partnerét.
Jártak azok a csodás, csókos ajkak a makkomon, fürge nyelve töviről hegyire csapdosta, nyaldosta a legnemesebb szervem. Volt itt minden kéremszépen; nyelvheggyel a karima végig seprése, hosszában nyali, golyó cuppantás, zsacsesz puszi és nyalás, valmint az észveszelytő, bőnyálas mélytorok. Valami fenomenállis!
Ez utóbbit hírtelen felindulásból elkövettük az ágy szélén fejlelógatós verzióban is. Hát itt volt az első pont, hogy össze kellett magam nagyon kapni, hogy ne lőjjem tele azonnal azt az édes, arany torkot.
No nem lehet, hogy adós marajak! 180° pördítés, bugyi husss, kis hála puszi, csók, mégtöbb csók; majd lassan lefelé haladok a hadiösvényen. Ciciknél kisebb időtöltés, a már beutatott bimbókat kicsit kényezetve, kezekkel ciróka, masszázs, de azért haladjuk is tovább a piercinges pocakon át a jelenlegi uticélunkhoz.
Hopp prém sehol, ellenben van egy enyhén már gyöngyöző, irgalmatlanúl szép, pihe-puha, illatos punci. Csók a szeméremdombocskára, és akkor szabadítsuk is ki börtönéből az a pinduri, de életerős, ízletes, peckes pöcköt, és kalauzljuk el kedves vendéglátónkat orgazmiába.
Nyaltam, szopkodtam, a mélyére fúrtam nyelvem, kisvártatva az ujjaim is szerepet kaptak ebben a számomra mindig is kedves hadműveletben. Idővel valmi vátozhatott a szoba klímájában, mert nedvesedést éreztem, majd mégjobban haladva az időben egyre erőteljesebb hanghatásokat; majd Alexa teste megfeszült, kezei az enyéimet keresték. Combik zárúltak, érzékennyé vált nagyon a kis aranyos éke rózsaszirmainak...
Kis melléheverdés, majd jutalom szopi megint; most sem lett rosszabb, jelentem!
Hát most már érezni is akarom azt, ahogyan ez a gyönyörűség körbeöleli a kardom! Vegyvédelmi szerelést kértem, fel is került helyezésre, de nem ám akárhogyan; a cumis játékkal egybekötve (álldott nyalókák), és már készen is állítam.
Misziben indítottunk, kicsit előtte elméláztam, raktároztam a pillanatot a HD-n; közben dörzsisztem a cerkát a lédús alsó ajkacskákhoz. De nem is kínoztam magam tovább, egy határozott lökéssel elvesztem a mámorban...
Ott ocsúdtam, tértem némileg magamhoz, amikor kaptam a vészjelzést az agyalapiból, hogy vészesen közel vagyunk a sprickóhoz. Kicsit azért még élvezkedtem, lassabb tempóban, de muszáj volt leállnom. Csöpp pihi következett, melynek Tündérke vetett véget egy váltsunk felkiálltással, jelezte forduljak a hátamra. Gondoltam jön a paci, de kibújt a démonka a hercegnőből, amellyel alaposan meg is lepett :)
Nem paci jött, hanem életem egyik legjobb élménye, melyet még sohasem próbáltam, de mindig is ki akartam; és őszintén el is felejtettem volna kérni az előbbiek hatása miatt. No de itt kérni sem kell kérem szépen; kitalálják az ember gondolatait előre!
Száz szónak is egy a vége; gumi le, párna derék alá és már nyalta is a fenekem az édes. Furcsa, újszerű, de leírhatatlanúl csodás érzés volt érezni nyelvét és közben látni kacér, csillogó szemeit, kaján mosolyát. Közben finom kis keze lágyan siklot le és fel, le és fel, ahogyan a szellő hináztatja az ágat; az időközben éppen szétdurrani vágyó, atomkeményre duzzadt farkamon. Azt hiszem ez volt az a pont amikor kicsit szerelmes lettem eme tüneménybe! (Második alkalom, amikor majdnem elszabadultak az utódok a mindenfelé)
Majd jött a cukrozott cseresznye a habra; a prosztata masszázs. Mondanom sem kell, ezt sem próbáltam még. De hát egyszer élünk!
Hát ez már nem jött be annyira. Félreértés ne essék, nem volt rossz, enyhén kellemes is volt; de inkább csak fura; és örömmel konstatáltam, hogy nem kell még Wham számokat letöltenem és kicserélnem a ruhatáram pinkre...
No de az nem járja én nem járok abban a csini popóban!
Felgumizás után kicsit megfordultam, a fordulatszám felvétele miatt, a sunciban doggyban; majd ugyanebben a kedvencben kértem engedélyt és legnagyobb örömre kaptam is az egy lyukkal feljebb való akciózásra. Csak kicsit óvatosan, odafigyelve. Ez volt az instrukció.
Hát, bevallom ez volt mindig is és talán marad is a nagy kedvenc. Mámorító, ahogyan érzed az izmok összehúzódását, amikor a makkod áthalad a gyűrűn. A behatolás után, azonban a fenti instukció érvényét veszítette, lévén, hogy a tűzes popsi csak úgy húzta magába a cerkám!
Annyira rohadt jó volt (bocsánat a vulgáris megnyílvánulás miatt, de tényéleg nincs más szó rá), hogy pár perc után, előzetes terveimmel ellentétben; mármint, hogy egy nagy torokbaspricc után ámulattal nézem amint eltűnik a fehérje a csodás szájacskában; kénytelen voltam revideálni álláspontomat és egy velőtrázó, lábremegős orgazmussal permeteztem tele az a fantasztikus hátsót, vagyis a gumit...

A továbbiakban mosolygás mindkét részről, puszik, simi, energia nyerés, zuhanyzás és fájó búcsú. De ez sem volt szokványos, történt ugyanis, hogy a ravasz kis fruska a pogyolát ugyan felvette, de a bugyit nem. Nem bírtam ellenállni és a búcsú csók(ok) közepedte még egy kicsit megujjaztam a hercegnőm, még mindig lucskos cicáját. Legszívesebben azonnal ledobtam volna minden magamról, és ott ráfordítva a falra tettem volna megint a kedvére, a kedvemre...
De mennem kellett, szorított az idő; így lenyaltam az egyik ujjamról az édes nektárt. A másikon rajtahagytam, bár biztosan néztek páran később az utcán, de nem érdekelt, egy kicsit még akartam érezni azt a finom illatot...
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Mivel még sajnos nem volt szerencsém a társaságát élvezni; így előre elhelyeztem egy óvatlan pillanatban a borítékot az asztalon.
A hála jele jelentősen magasabb, mint az átlag; ellenben nincs extra és egy élménycunamit kapsz cserébe.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ha a fentiekből arra a következtetésre jutottál, hogy ez egy közepes randi volt és hogy elgondolkodom azon, hogy valamikor visszamenjek-e, akkor valamit nem jól csináltam, vagy egyszerűen nem tudok fogalmazni!
Ez egy eszméletlenül jó találka volt egy messzemenőkig odaadó, kedves, okos és aranyos csodával, aki Alexa névre hallgat.
Imádtam minden másodpercét az időnek amit vele tölthettem!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Pontvadász szavazás

Csak regisztrált vendégek szavazhatnak.

Ha 10-en rákattintanak a gombra, akkor az író prémium napjati nullázzuk, és 200 pontot vonunk le.

Eddig még senki nem szavazott

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexa Dolce szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Alexa Dolce nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókAlexa Dolce legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2019-06-24) : I licked and sucked her big boobs. They were sensitive because she started moaning rapidly. I went down slowly and I approached my lips of her delightful pussy. I started to lick her slowly and softly, and rapidly she began to react. Little by little I increased my speed and my pressure and her pleasure increased simultaneously.

(2019-05-22) : Aztán egyszer csak lemászott rólam Jasmin, az ágy mellé állított, és megdugta a szájával a farkamat!!!! Nagyon jól bánik az en nem túl méretes rendszeremmel: teljesen elnyeli, valahogy vakumot képez es még a nyelvét is pörgeti rajta... valami elképesztő!!! Es még nem volt vége....

(2019-04-22) : Először végig nyalta farkamat a tövétől a hegyéig. Majd a makkomat bekapta és a nyelvével masszírozta. Egyre jobban eltűnt a farkam a szájában és egyre gyorsabb ütemben. Végül koppanásig rátolta magát.

felejthetetlen: 58db
(2019-05-02) : új elemként kaptam egy határozott prosztatamasszázst is, teljesen spontán felvetésére. Ezen felbuzdulva kértem, a fejlelógatós pózt, amire rögvest átváltottunk és nagy élvezettel dugtam meg a száját. Igazi pornós módra belógattam a golyóbisokat, majd újra a fenekemben találtam a nyelvét. Ekkor én igyekeztem jót tenni neki és belevetettem magam a kelyhébe, hosszasan elidőzve, néha belekóstolva a popóba is, pucsítós pózban, ami egészen elképesztő volt.

(2019-04-28) : Jó látvány volt ahogy a farkam tövig a szájában volt. Néha én is besegítettem neki és a fejét fogva tartottam a szájában a farkam. Legalább 20 percig csinálta nekem, aztán le kellett feküdnöm az ágyra, mert már nem bírták a lábaim :D

(2019-03-28) : Meglepetésemre szájjal, kéz érintés nélkül tette fel, fantasztikus érzés töltött el. Közben ő fölém került, bele is ült a joystick-be, ami most tényleg örömpálca volt és jól teljesített. Ő is mozgott, nagyon jól, én is mozogtam, nem annyira jól, mint szerettem volna, de reméltem, hogy Neki is jó

nagyon jó: 44db
(2019-05-07) : életem talán legjobb franciaórája vette kezdetét (az óra szó szerint értendő) Gyakorlatilag végig kéz nélkül "dolgozott" hol erőteljesebben (néha már úgy éreztem a szemgolyóimat is beszippantja a vákuum),

(2019-01-31) : Majd hanyatt feküdtem ő pedig a testemet csókolgatva haladt lefelé és belekezdett a franciába. Nagyon jól csinálta. Először csak nyalogatta, majd szépen lassan elkezdett szopni. Változatosan csinálta, foglalkozott a környékkel is.

(2019-01-17) : Egyre mélyebben vette a szájába, rövidesen már a lehető legmélyebb pontig jutottam, legalábbis amit szerény méreteim engedtek :-D

: 82db
(2019-06-20) : És nem ez a fő látványelem, hanem az a technika hogy irdatlan sokáig képes lenn tartani a farkam a torkában, azt látom teljesen elnyelve ott vagyok, s közben hipnotikus szemeivel bűvöl, végig a szemembe néz míg a torkában vagyok.

(2019-05-28) : Levesz torokra, majd valahogy a nyelvével elkezd mozogni, pörögni. Nem is értem. Utána saját magától elkezdi szinte dugni a száját, csorog a nyál, jönnek a torokhangok.

(2019-05-15) : Visszaerülve az ágyra folytatta a franciát, s egyszer csak semmi előjelzés nélkül megkért, hogy emelkedjek fel, seggem alá tett egy kispárnát, majd lebukott, s, hogy is írjam hivatlosan? popóizgatást kaptam nyelvel. De ez nam az volt, ez annál százszor brutálisabb, mert iszonyat beleremegtem többször is.