Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Amy

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2018-07-22 02:38:40

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
3


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Amy +36702186702 95926 szexpartner

NO-KECMEC a 2018-07 hónapi randiján történteket írta meg Amy hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Ez a történet egy sörözéssel kezdődött. Haverok sör, sör, néha egy rövid, és buli. (fanta nem volt)
Már itthon a hölgy beszámolóit olvasgattam és láttam több kényszerfraciás leírást, később többet is.
Itthon még volt sör és bátorra ittam magam.
Bővebb infót kértem a bővebb infónál.
megírtam neki, hogy olvastam több beszijét, és szeretném kipróbálni kényszer franciát, meg ha lehet, egy fejlógatós szájba dugást, mert ezt is olvastam nála.
Kedvesen válaszolt, és leírt mindent az extrákról.

Másnap telefonon hívtam és megbeszéltünk mindent. Az adott napra kért egy SMS- megerősítést. Rögtön meg is ígértem és később el is gondolkodtam rajta.

Éjszaka a következő üzenetet küldtem neki: Szia kedves Amy!
Örültem mikor ma telefonon is tudtuk egyeztetni a pénteki időpontot. (most már inkább tegnapot írnék)
Mikor a megerősítő SMS-ről volt szó, én balga könnyedén felajánlottam, hogy küldök ha igényled, pedig úgy éreztem lazán ki is sasszézhatnék belőle. :-) Olyan megkönnyebbülést hallottam a hangodból, hogy arra gondoltam, na ezt No-Kecmec most komolyan kell venni. Ennek a megerősítésnek, megerősítés kell lenni a javából. :-)))
Mivel olyan munkát végzek, hogy van időm gondolkodni, ezért gondolkodtam.
Tudod az élet nehéz dolgai, meg milyen lehet egy igazi megerősítő SMS.
Írtam én már ilyet, sőt van egy sablonom is, de mivel a nevet és az időpontot mindég változtatni kell és csak az aláírásom állandó, ezért nem használom.
Gondoltam utána is nézek az értelmező kéziszótáramba, milyen az és mit is kell tartalmaznia. Keresgéltem vagy fél órát mire rájöttem, ez egy régi kiadás és a kiadás pillanatában az "SMS" még nem volt egy ismeretes kifejezés.
Ne gondold egy pillanatig sem, hogy feladtam, mert gondoltam rá guglizok.
Meglepő eredmény, hogy nincs eredmény, vagyis találat. :-(
(ezt kérlek ne próbáld ki, mert ha neked lesz találatod és ráadásul használható is, akkor én simán a szemedbe hazudom, hogy nekem a gépem is régi! :-))) )
Jött a mentő ötletem, hogy megkérlek téged, küld el SMS-ben mit szeretnél látni benne, én meg simán visszaküldöm a randi napján, mert abba ugye az van amit te szeretnél látni benne. :-)
Gondoltam arra is, hogy röviden leírom: a megadott időben pont ott leszek, de szerintem itt a ponton mindketten mást értünk. Amikor ilyen SMS-t ír az ember még nem gondolja, hogy felelőtlen volt. Hosszú az út és addig bármi történhet. Én például a hirtelen megfázástól félek a legjobban, na az borzasztó tud lenni. :-)
Tehát amikor írjuk a megerősítő SMS-t, az csak azt jelenti, hogy abban a pillanatban még nagyon komolyan gondoljuk. :-)
Fontos infót is kaptam a beszélgetésünkkor. Mégpedig, hogy az Amy-t, Éminek ejtik, tök hülyén jött volna ki, ha végig a találkánk alatt Amyználak, mikor Éminek ejtik. :-)
Remélem elnézed nekem ezt a szösszenetemet és nem bosszantottalak vele.
NO- KECMEC

Ui: Sablonos megerősítő SMS lesz.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
Autóval könnyű, bár az én GPS-em nem ismerte a pontos címet, csak egy háztömböt tévesztett. parkolás ingyenes és megoldható.
Az őrsről jár több busz is, de valamennyit mindenképpen kell gyalogolni. Pláne ha a 296-os járattal mész, ott sokat kell gyalogolni. :-)
Bicikli tároló nincs, de be lehet vinni a kertrészbe és van egy nagyon faja oszlop, ahol egy normál méretű biciklilánccal lehet rögzíteni.
A végleges bejutáshoz fontos, a folyamatos telós kommunikáció!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy szobát és egy fürdőt láttam ahol kád van, több tusfürdővel. Akció egy franciaágyon zajlik, ami nem nyikorog. Rend és tisztaság mindenhol, ami csillog-villog. A kevés emlék egy csodás fenéknek köszönhető, ami illeg-billeg a vezetés közben! :-)
Amy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Amy arckép nélkül hirdet, a felismerhetőség miatt. Ezért erről én nem is írnék, mert a diszkréció, az diszkréció. :-) Talán annyit, hogy átlagos arcú, mosolygós, sőt inkább nevetgélős leány.
Formás teste a fotókon látható. Ami nem látható, az a nagyon szép feneke. Nagyon formás, szépen ívelt, feszes de mégis lágy tapintású, sőt markolható is.
Szerintem a haja fekete és nem barna.
1. Amy +36702186702 beszámoló Budapest 95926 erotikus masszázs
3. Amy +36702186702 beszámoló Budapest 95926 erotikus masszázs4. Amy +36702186702 beszámoló 2018-07-22 02:38:40 erotikus masszázs 959265. Amy +36702186702 beszámoló 2018-07-22 02:38:40 erotikus masszázs 959266. Amy +36702186702 beszámoló 2018-07-22 02:38:40 erotikus masszázs 95926
Action
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Arcra élvezés:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Pornós feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Szokásomtól eltérően, ebben a besziben igen szókimondónak kell lennem. (inkább leírónak)
Az akció talán a fürdésnél kezdődött. Amy ről már a beszámolókból tudtam, hogy elkíséri a vendéget a fürdőbe és ott is marad, így olvasva ezt nagyon zavarónak véltem, de a valóság más.
Ott van és folyamatosan szóval tart, amíg te mosod mindened, az intim részekre különösen nagy hangsúlyt fektetve. Előtte még a farkam is simán lecsutakoltam, nem volt nehéz, állt mint a cövek a látványtól. Ez a kis csacsogi, meg mondja, hogy nem úgy nézek ki mint aki a kényszer franciát meg is teszi, és idősebbnek nézek ki mint amit mondtam. (igazat mondtam, eddig minden szolgáltató azt mondta fiatalabbnak nézek ki mint a valós. Amy ezeket úgy tuja mondani hogy megszakadsz a nevetéstől, ez ahhoz hasonló amikor a haveroddal húzzátok egymást ) Megdicséri a farkam méretét, itt nem nagyon tudtam mire gondol, szép nagy, vagy nem lesz kihívás a mélytorok. :-)

Már a szobában, Amy azt mondja, hogy kinézetre én nem merem megtenni a kényszer franciát és erre fogadni is merne. Gondoltam, jól van kislány most te szopatsz engem de eljön az én időm is.
A szokásos modoromban lágyan kezdtem ölelgetni a kedvesünket, nagyon finom csókokat váltottunk, olyan igazi barátnős, minden félést. Nagyon figyelt az igényeimre és alkalmazkodott minden próbálkozásomhoz, közben a répát markolászta és dörzsölte magához. Én meg markolásztam a fenekét és gyűrtem a ciciket, újaim között morzsolgatva a bimbókat, amik egyből keményedtek.
Ágyba kellett döntenem mert alig bírtam magammal. Rögtön a lábai között voltam és nyaltam.
Kértem most forduljon és pucsítson, rögtön meg is kaptam és így nyalakodtam egy keveset.
Most háton fekvést kértem, amit azonnal teljesített. Na most jöhet a kényszer francia.

Amy úgy fekszik, hogy egy párna a nyaka alatt, a feje meg feltámasztva az ágytámlára, a lábai szétrakva. Látom a fazonírozott pináját és annak bejáratát, Amy mosolyát, inkább nevetését, csillogó szemeit. Odatérdelek a szájához, a lánykánk teste a két lábam között van és berakom a cerkát a szájába. Óvatosan kezdem mert nem hittem az eddigi beszámolóknak és Amynek sem.
Már unhatta az én erőszakos hozzáállásom, mert ő rántott bele a torkába, hát innentől már tényleg mertem dugni koppanásig.
Ránéztem az arcára, hogy ezt tényleg szabad-e, a szemei csillogtak és próbált mosolyogni, még bólogatott is, hogy csak nyugodtan. Toltam ám rendesen szegénykémet és többször eszembe jutott az eddigi cukkolásai, ettől neki nem lehetett jobb mert gyakran hosszasan bent is tartottam.
Mivel megbeszéltük, hogy lenyelést nem vállal ezért nem mehetek a torkába, csak szájba ezért úgy gondoltam még két lökés belefér és kihúzom szájba. Amy jobban értett hozzám, a két lökést megelőzve kivett a tokából és a szájából, de ekkor én már több hullámba lőttem mindenhová. Szájba, arcra, hajra, takaróra, amit végig is néztem. Ennél a résznél engedtem a rózsaszín ködöt elhatalmasodni magamon.
Mikor elmúlt még mindég ezen a kívánatos Nőn ültem, a szemem csukva és alig merem kinyitni, mert tartottam tőle, hogy Tündérke sérelmez majd valamit.
Óvatosan nyitom a szemem és látom valaki még mindég húzgálja a lankadt farkam, látom az arcát és annyi örömcsepp borítja, hogy ilyet még többszereplős felnőtt filmen sem láttam, szeme kicsit könnyezik. Amikor meglett ismét a szemkontaktus, hatalmas nevetés,(részéről) és azt mondja "basszus te tényleg megtetted, ezt nem gondoltam volna!" Én sem gondoltam volna, de csak addig lettem cukkolva, amíg megtörtént. Úgy megcsókoltam volna, de nem volt szabad terület, ezért csak a szép fenekét markolásztam. Váltva használtuk a fürdőt, én pisiltem is. Erre megkapom a csipkelődést "prosztata gondjaid vannak ugye?"

Újra az ágyon, simogatom a fenekét és játszok a gyorsan keményedő mellbimbókkal.
Rezeg a telefon, kérdőn néz rám, én meg mondom nyugodtan vegye fel mert engem nem zavar, simogatni így is tudom. Valamelyikőtök nagyon kanos lehetett, mert jött volna azonnal, egy negyed órára, de ott mindent akart. Dugni, kényszer franciát, fürdeni. HÚÚÚ kolléga te nagyon vicces pasi lehetsz, de gondold már át mi fér 15- percbe és ne légy csalódott, ha 15-perc az 15-perc! Nekem ez a telefon nagyon hasznos volt. (jobban megértem a lányokat ha nem tudnak 100%-ot hozni.) Beszélgetésük alatt én folyamatosan simogattam a punciját, ezt tök viccesnek találtam, mert ha te kanos kolléga tudtad volna. :-)

Amy viszont nem csalódott, és egy rövid köszönöm után csak én léteztem neki.
Rögtön mondta, hogy most már dughatnánk is. Félig merevségemen (lankadtságomon)
szájjal segített át, merev állapotnál kérdezte, majd milyen pózban szeretném. Én a beleülőset szeretem a legjobban, ezért ezt kértem. Nem is Amy lenne ha nem jegyezte volna meg, hogy lusta vagyok és most neki kell dolgozni. :-) Gumi fel és és beleül. Ez a lány nagyon érthet hozzám mert guggolva rugózik rajtam, úgy, hogy a punci bemenete minden egyes rugózásnál majdnem elenged, de nem enged mert rögtön vissza is kapod. Így a makkod folyamatosan erős inger alatt van, én meg nem mozdulok csak nézem a farkam, ahogy erőszakot tesznek rajta, közben a fenekét masszírozom mert nekem nagyon bejött. :-)
Hihetetlen, de ezt bírta vagy 20 percig de itt elfáradt. Én aljas, és nagyon aljas, beszóltam neki. Csak nem adod fel a vége előtt? Nem adta fel csak pózt cserélt. Hátra dőlt és a kezével a lábszáraimnál támaszkodott, így még többet láthattam a mi aktusunkból. Folytatta ezt az egyedi technikát 10 perc után már sajnáltam és kértem, hadd robbanjak a szájába. (pedig csodás látvány, és érzés volt látni ahogy a farkam ki be jár, előbukkan a makkom és eltűnik Mivel én meg sem mozdultam csak néha, így én bírtam volna még. Vártam a feladás pillanatát Amytől, de ez a lány nem adja fel! Ez tudatosult bennem és már nagyon sajnáltam, pedig, hogy be tudtam volna szólni mikor magától feladja)
Egy csodálatos egyedi szopást kaptam.
Rögtön torokra kapott a nyelve meg leért a tojásokhoz, szájba is lőttem rögvest. A mennyiséget nem láthattam de előtte olyan másfél havi adagot spriccelhettem szanaszét, gondolom ez csak valami jelképes mennyiség lehetett.
A maradék papírtörlő.

Volt még időnk és én vissza is tértem a kedvenc játékomhoz, a fenekéhez. Simogattam, markolásztam.
Nekem iszonyatosan bejött a feneke. Beszélgettünk arról, hogy szerinte mi pasik felülről szeretjük a legjobban, legalábbis ezt kérjük a leggyakrabban. Elmondta, hogy ő itt sem fekszik passzívan, hanem rámozog a szerszámra, na az semmi, hogy elmondta de ezt a csípőmozgást meg is mutatta. Kész vagyok ettől a lánytól, élmény, élmény hátán!
Telefon újra rezeg, pedig most puha felületre tette. Jelzem, csak nyugodtan vegye fel.
Basszus ennyire nem lehettek kanosak! Valamelyikőtök megint azonnal akart jönni, fél órára. Te korrekt voltál, láttad a reális lehetőségeket. Én nem voltam korrekt, mert közben az újjamat is bedugtam a punciba és gyönyörködtem a látványba.

Időm a végéhez közelített, kértem a fürdőbe kísérést, meg is kaptam rögtön a beszólást.
Voltál már ott, tudod hol van! Tovább fekszik és nyújtózkodik. Valamitől elfáradhatott szegénykém, és nekem fogalmam sincs mitől. :-)))
Visszatérve a fürdőből azt mondja "basszus, a fejlógatós franciát elfelejtettük és mivel neked ez fontos volt nem engedlek addig amíg ki nem próbálod"
Kettő durranás után én úgy gondoltam, ez nem fejlógatós francia lenne, hanem faszlógatós. :-)
Hihetetlen! Még az utolsó pillanatokban is azon igyekszik, hogy a vendég elégedetten távozzon.
Csókot kértem helyette és még jól megmasszíroztam azokat a szép fenekeket. (farpofákat)
Ajtóban csókkal búcsúztatott.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Volt két extrám. Kényszer francia, és a mélytorkos. Előre rendeztük, bár itt még nagyon hitetlen voltam, hogy ez megtörténik. Most azért vagyok hitetlen, hogy ez tényleg megtörtént!
Kettő órát voltam, így az átlagosnak mondanám. (Az extrák így már nem is extrák) Van bővebb infó!
Rózsacsokor
NO-KECMEC nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Vissza megyek, az biztos! Kényszer franciát már nem kérek, ez tényleg nem az én világom.
Amy tudja hozni a romantika lágyabb változatát is, amit be is mutatott nekem (néha) :-)
Nagyon sok szolgáltatónál voltam már, de Amyn kívül csak egyet ismerek aki saját magától, kérés nélkül próbálja megtölteni az idődet a legtöbb lehetőséggel!
Nem akartam beszámolót írni róla, mert nem tudom őt a megérdemelt kategóriába sorolni! Nálam az első három hely alapból foglalt (meg van az oka) Mindenképpen úgy éreztem ezt ki kell írni magamból, nektek, magamnak. Lenyűgözött ez a lány !!!
Még idéznék a bemutatkozásából "lesz az még többször is" Részemről lesz az még nagyon sokszor is, persze ha megtisztelsz az időpontjaiddal.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról


2018-07-25 20:45:32
Hm, Impla beelőzött, a lényeget megírta, majd a sör mellett ezt is megbeszéljük, oszt annyi.:)
Ami viszont a lényeg!
Köszönöm a meghívásod, hidd el olyan fenntartásokkal érkeztem, mint te a kényszer franciára. "na, lássuk csak azt a virtust, vagy mi a szösz".:)))
Nem szoktam a szexpartner oldal beszámolóit értékelni, főleg nem véleményezni. Vannak kedvenc íróim, akik miatt időnként egy olvasásra beugrom.
Nem ragoznám, legyen annyi elég, közéjük tartozol te is. köszönöm.

2018-07-25 10:37:00
Nekem bejön a stílus és tartalmilag is abszolút rendben van a beszámoló. Tudom, hogy vannak olyanok, akik túlírtnak fogják tartani, de szerintem (tapasztalatból mondom) van úgy, hogy elkezdi az ember írni a beszit és csak jönnek a mondatok automatikusan. Igen, ki kell írni és nem kell szelektálni.
Szóval nagy az írásért!

2018-07-23 21:36:34
Mikor először ránéztem az irdatlan méretre akkor elszörnyedtem... de aztán olvasás közben megtetszett ez a Micimackós belső monológos stílus..szóval sikerült a végére érnem és teszett ez a különös beszi!

2018-07-23 17:57:11
Nagyon jó beszi lett és én egy cseppet sem bánom, hogy megírtad. Amennyiben visszatérsz, azt is oszt meg, mert öröm olvasni az irományaidat. Nagy köszönetemet tolmácsolom feléd... :)

2018-07-23 15:18:59
Jó volt és ki kellett,hogy írd magadból. Jól tetted. Nem rövid,de jó beszi lett.
Mutasd mindet

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2020-06-21) : A hátamon feküdtem és néztem amint oldalt eltünteti a farkam közben néha kinyitja a száját levegőért de valami csodás módon a torkával még masszírozza a farkam, néha olyan habos nyálat öklendezett fel, hogy azt hitem kiszárad teljesen a kis drága és itt nincs megjátszás vagy színészet tényleg majdnem belefullad de olyan nincs, hogy nem menne-le valami tövig koppanásig a torkán!!Teljesen lehet irányítani és figyeli a partnert, hogy mi az ami nagyon jól és mi az ami kevésbe jó neki.Mikor kirajzolódik benne a kép onnantól viszont nincs kegyelem!Elég kreatív és tesz javaslatokat is, hogy hogyan lehet esetleg még jó neked.

(2018-10-08) : Amy négykézláb az ágyra heveredett én pedig elé álltam: kezdte éleszteni a farkamat: bekapta, persze teljesen és ahogy nőtt a szájában úgy ment le a torkára. ahogy lecsusszant úgy mozgatta fel-le a nyelvével

(2018-08-09) : Viszonylag vastag farkam van, de tövig nyeli a legtöbb poziban, és csak kevésszer érezhetőek a fogai a tövénél, pedig mostanában több híres torkozóbajnoknak is nehézséget sikerült okoznom.

felejthetetlen: 30db
(2023-12-14) : A fürdőből érkezve már meztelenül várt az ágyon négykézláb, oldalt helyezkedett, és oldalról kezdte a léc kezelését, szép fokozatosan teljesen eltüntetve. Jó nyálasan, mert így szeretem. (ha nem így szeretném, szerintem akkor is így csinálná) Ez a felszopás rész tartott pár percig, majd érdeklődött, hogy fojtassuk-e fejlógatós pózban

(2023-09-25) : Nyalakodás után újra a szájába vett és kezdetét vette az újabb mélytorkos kényszer francia ismét magától húzta rá magát. Persze besegítek és most már én diktálom az ütemet és jól megdugom

(2023-08-01) : Sebaj lesz francia, amit szeretek, és éreztem Amy is. Indítottam fodrospunija nyalásával., ujjazásával. Gyorsan nedvesedett, fejét hatra vetve, nyögdécselve élvezett. Ciciket markolásztam.

nagyon jó: 38db
(2024-01-14) : Az ágy szélére feküdt hanyatt, lelógatta a fejét a matracról, én meg szembeálltam vele és elkezdtem így dugni a száját. Na ez megint csak hihetetlen érzés volt, egyszer-kétszer volt kis öklendezési reflex, de mondta hogy ez ne zavarjon, nem kell megállni,

(2023-12-22) : Először tőle szokatlan módon lágyan kezdi majd egyszer csak lendületet vesz és már tövig a torkában a farkam. Megfogom a fejét, rajta tartom legalább fél percig, érzem ahogy a szaján a faszom mellett veszi a levegőt.

(2023-12-06) : Megpróbáltuk a kölcsönös franciát. Nah tisztelt Makktársak! Minden igaz amit leírtak a csajsziról eléggé szeret szaxofozni. Mint mondtam extrát nem kértem de nem is volt rá szükség. Mert olyan jól csinálta hogy egyből vigyázban állt kis pasi.

: 58db
(2023-10-28) : her french knows no end and her rhythm is in tune with her partner. Its easy to get lost in the moment and plunge deep and hard though she does it on her own.

(2023-08-30) : Párszor rábukott, majd szólt nyugodtan toljam ám a fejet rá, én zavaromban, eleinte ezt nem is realizáltam, ezt követően toltam a torkában keményen. Többször, jó néhány másodpercig bent tartottam, majd hagytam egy kis levegőt is.

(2023-08-06) : 1 órára mentem, kimondottan mélytorkos-kényszerfrancia miatt, szex nem volt, csak francia, amit nagyon élveztem. Röviden: feketeöves, végtelen torokkal