Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Renáta

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2018-07-17 10:51:22

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves “Kyri”!


Tökéletes alkalom és tökéletes beszámoló ahhoz, hogy végre megragadjam az alkalmat és ismét lázadásra adjam a fejem. Nem szívesen ámokfutok itt a rendszerben (már csak azért sem, mert a kitiltás lágy szele meg is csapott a napokban véleménynyilvánítás miatt) de azt hiszem muszáj kimondanom azt, amit a szíve mélyén mindenki tud.
Mindenki tudja, hogy ez az oldal egy közösségi fórumként funkcionáló izé, aminek megvan a maga előnye. Bevallom én is élvezem számtalan előnyét,ami alatt nem értendő az, hogy vendégeim vannak az oldalnak köszönhetően,amit természetesen nem mint ingyenes hirdető veszek igénybe.
Emellett borzasztó módon élvezem a csevegő funkciót, melyet úgy érzem sikerül fullon pörgetni. Igen, a Fruzsié is ide tartozik :D
Pezseg a csevegés, pezsegnek a vendégek, égnek a vonalak is. Ilyen egyszerű az oldal tematika.
Tök jó, hogy nem kell olyan beszámolókat olvasnom magamról, ami a nagy tucat többség. Marha unalmasak. Nehéz újat írni, újat mutatni. Bármelyik makktárs/mogyorótársnak fel kell kötni a gatyót ha maradandót szeretne alkotni. Annyira kiábrándító az a sok sablon szöveg, mikor egy lányról a kétszázadik beszámoló íródik és mindegyikben ugyanaz le van írva. Nem tervezett célom, hogy lapátoljam az elismeréseket melyek beszámoló formát öltenek.
Tudjátok hol lapátolom az elismerést? A BASZOBÁBAN. Tudjátok mennyire pörget a beszámoló minősítése? Semennyire.
Tudjátok e, hogy a legtöbb és legnagyobbra tartott vendégeim még csak nem is regisztrált tagok az oldalon? Honnan is tudnátok.
Az összes beszámoló ami rólam született 2016 novembere óta-amióta dolgozom, egy gyönyörű klassz emlék nekem. A kezdetektől olvasni azt, hogy honnan indultam és mostanra mivé lettem igazi időutazás számomra.
Megmaradt a tartásom, nem rendeltem alá önmagam és az elveim mindennek, mindenkinek és a pénznek. Ez a legfontosabb. Értéket képviselni az oldalon. Mutatni valami egyéniséget amivel kitűnhetek a tömegből és az ingyenes hirdetők (:D) sokaságából anélkül,hogy magamra erőltetnék bármit is.
Fontos, hogy nem attól váltam jó szolgáltatóvá, hogy azt lehetett rólam olvasni egy héten 12 beszámolóban, hogy milyen ász vagyok a mélytorkos franciában és milyen monoton módon, de határozottan verem ki emberek farkát. Nem is azt, hogy mennyire csodálatosan lehet engem kielégíteni egy órában ötvenezerszer. Nálam ez nem pénz kérdés és sosem az volt.
Hiteles tudtam maradni mindig, hitelesen adtam magam, sosem finomkodtam ha véleményt kellett nyilvánítani. Sosem játszottam el senkinek, hogy ő a kedvenc vendégem. Nem vagyok szerelmes a vendégeimbe és még csak nem is szeretném ezt az illúziót megteremteni, mert a lelke mélyén mindenki tudja, hogy nincs így.
A lelke mélyén mindenki tudja azt is, hogy mindenkinél vannak jobbak. Van aki okosabb, van aki szebb, van aki intelligensebb, de olyan is van aki mindenben a LEG akar lenni.
Én az a lány akarok lenni az oldalon, akiről mindenki tudja, hogy nem fog szerepet játszani bárki is érkezzen hozzá. Nem érdekel, hogy beszámoló író e az illető, vagy ő szarta a spanyol viaszt. Nem tombol bennem a megfelelési kényszer. Az elején talán kezdőként igen,nagyon picit, de már nem.
Boldoggá tesz minden olyan beszámoló, ami más. Nem elég informatív!? Olvass többet rólam, korábbiakat. Esetleg látogass meg. Az elég informatív.
Ez nem egy jó beszámoló? Ugyan, kérem. Hol hagyták a humorérzéküket uraim? Tessenek már a sorok között olvasni.
Ennél nagyobb fricskát én még nem láttam. A lényeg ez. Micsoda fricska, őrület!

“.A szalonba ajtón keresztül lehet bejutni, benn is több ajtó van, a szobák falakkal vannak körülvéve, plafont és padlót is láttam.”

Konkrétan ennyire informatív az összes beszámoló ami olyan nagyon szuper.

“Elszámolás
Mindent pontosan elszámolunk, hogy melyik és mennyi tusfürdőt használtam, mennyi vizet fürödtem el, hány pohárral ittam, egy kis kockás füzetbe írjuk, aztán hó végén levonja a számlámról. Múltkor égve felejtettem a villanyt a fürdőszobában, majdnem ráment a havi fizetésem.

Fricska 2. Mikor lányok felszámolják még a csókot is a program végén.
Mondjuk a poén rossz, ha már magyarázni kell :D

Hangosan nevetek. Vicc. Poén. Humor. Istenem, én egy ilyen jó kedvű lány vagyok na!

Örülök, hogy az én szuper jó fej vendégem volt az aki végre tökéletes köntösbe tette mindezt, nálam!
Köszönöm Kyri! Nem hiába vagy már több, mint egy éve az állandó vendégem és ha innen megyek nyugdíjba, akkor is ott leszel velem :D

Köszönöm az írást drága egyetlen pici mackóm, imádlak és csodálatos napot kívánok neked! Lol

Üdvözlettel
Lajos

Beszámoló Renáta +36305492564 95838 erotikus masszázs

kyri a 2018-07 hónapi randiján történteket írta meg Renáta hirdetővel
Egyeztetés
Renátát ezer éve ismerem - de ebből senki ne következtessen a korára. Olyanok vagyunk, mint az öreg házasok, tudjuk, hogy nem érdemes összeveszni, egyébként én vadászkutya módjára követem, bárhol bukkan fel a városban. Kulcsot is kaptam, akkor megyek hozzá, amikor tudok, ha éppen van vendége, akkor leülök a váróban és lapozgatom a Kiskegyedet. Ő az egyik legkedvencebb masszázslányom, a másik a VI. kerületben van. - Viccet félretéve (VF): Telefonon vagy/és sms-ben szoktunk egyeztetni, általában nagyon kommunikatív, de megválogatja, kivel áll szóba.
Megközelítés
Busszal mentem fel a hegyre, kissé sokáig tartott, mert mindig le kellett szállnom, amikor jött a kalauz. Megéri a taxit is kipróbálni, a City 15 százalékot ad az istenhegyi szalonhoz. Lehet gyalog is menni, akkor előző nap el kell indulni, és érdemes magunkkal vinni oxigénpalackot meg egy serpát. - VF: Kocsival mentem, a cím egyértelmű, a parkolásért nem kell fizetni.
Helyszín
A buszról leszállva - mint a vadászkutya - az orrommal próbáltam tájékozódni, mert a masszázsolaj illatát 100 méterről, szél ellen is megérzem. Pechemre a közelben palacsintát sütöttek, azt meg 200 méterről is érzem, így egy darabig csak kóvályogtam, mint gólyafos a levegőben. A szalonba ajtón keresztül lehet bejutni, benn is több ajtó van, a szobák falakkal vannak körülvéve, plafont és padlót is láttam. A szalon félig a föld alatt van, a kisvakond - miszerint krtek - lakása mellett. - VF: A kor színvonalán álló szalon, rend és tisztaság, jó ízlés.
Renáta külseje
Az első benyomás a legfontosabb, amikor egymásra néztünk, azonnal tudtuk, jól választottunk, mindketten ugyanarra a pártra szavaztunk. Bár megborotválkoztam, de ő rögtön látta, hogy hasonszőrű vagyok, s bal lábával leadta a szabadkőművesek titkos jelét. Ő levett a lábamról, én lekaptam mind a tíz körméről, aztán kéz a kézben, mint a Kék Lagúnában, futottunk a szoba felé. Az igazság, különösen ha magyar, három: Renáta szép, Renáta jó és Renáta okos. - VF: Renáta jó csaj, de ami a csinibabák fölé emeli, hogy jó fej is. Egyébként ki-ki válassza ki fotói közül, amelyik neki tetszik, s olyan lesz.
1. Renáta +36305492564 beszámoló Budapest 95838 erotikus masszázs
3. Renáta +36305492564 beszámoló Budapest 95838 erotikus masszázs4. Renáta +36305492564 beszámoló 2018-07-17 10:51:22 erotikus masszázs 958385. Renáta +36305492564 beszámoló 2018-07-17 10:51:22 erotikus masszázs 958386. Renáta +36305492564 beszámoló 2018-07-17 10:51:22 erotikus masszázs 95838
Erotikus masszázs
Fürdés előtt átadtam az ajándékom, egy új Audi A8-as kulcsát. Kérdezte, milyen színű, mondtam, ezüst, az válaszolta, akkor nem kell, mert pirosat akar. Hát ilyen ő, imádni valóan őszinte! Hogy kiengeszteljem, elővettem egy platinaköves aranygyűrűt. Ez annyira tetszett neki, hogy azonnal fel is húzta, így viszont csak fél kézzel tudott masszírozni, nehogy összekenje a gyűrűt. De nála a félkezes masszázs olyan, mint másnál a háromkezes. - VF: Tényleg jól masszíroz, ha kell, alaposan megdögönyöz, lehet választani krém és olaj között.
Levezetés
A gyűrű itt is okozott egy kis problémát, ezért a tantrikus üzemmódot választottuk. Mélyen egymás szemébe néztünk, így léptünk át az érzékek birodalmába. Testünk egyre hevesebben hullámzott, amitől tengeri beteg lettem, de mielőtt kidobtam volna a taccsot, elájultam az élvezettől. Amikor magamhoz tértem, Renáta éppen a plafont próbálta letörölni, akkorát lőttem. Felhívom minden MT figyelmét, hogy NFVSZ nincs, se TP, ahogy SZDSZ és FTC sem, KDNP pedig csak páratlan héten szerdán délelőtt. - VF: Nagyon gyengéd, senki ne számítson pornó feelingre, csak sok kedvességre, ha megérdemli.
Elszámolás
Mindent pontosan elszámolunk, hogy melyik és mennyi tusfürdőt használtam, mennyi vizet fürödtem el, hány pohárral ittam, egy kis kockás füzetbe írjuk, aztán hó végén levonja a számlámról. Múltkor égve felejtettem a villanyt a fürdőszobában, majdnem ráment a havi fizetésem. - VF: Budai nívó, budai rózsaszálak, mert Budán lakni világnézet.
Rózsacsokor
kyri nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egyrészről istennő, másrészről ördögfióka. Bárcsak 90 éves lennék, akkor már nem állna fel, nem látnék jól, s nem érdekelne. Áldom a sorsot, hogy megismertem, mert tény, hogy véletlenek nincsenek, sem boszorkányok, sem új a nap alatt, s amit ma megtehetünk, ne halasszuk holnapra, mert kiéneklik a szánkból, s nem tudunk dalra fakadni, sem egy tőről. - VF: Én még soha nem csalódtam, ezért is vagyok visszajárós. Kéretik, rá vigyázni!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Renáta erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókRenáta legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2022-06-02) : Délebbre vettem az irányt és partnerem kelyhét kezdtem felderíteni. Ő halk sóhajokkal adta tudtomra, hogy csókjaim a combján kedvére valók és ezen felbátorodva elkezdtem becserkészni ölét. Finom illata szó szerint megrészegített és egyszerűen nem tudtam betelni vele. Reni öröme egyre nyilvánvalóbbá vált ést halk hangjai csak fokozták gerjedelmemet. Szavak nélkül fordultunk és most én kerültem alulra.

(2022-05-17) : Mellém bújt és cirógatni kezdtük egymást. Nagyon jó volt a látvány. Simogattam a hátát és markolásztam gyönyörű feszes fenekét. Felnézett rám és csókot váltottunk. Nagyon finoman csókol. Mindenfelé cirógatott és a farkamat is megpuszilgatta, szopogatta

(2018-07-06) : Első körben megszabadulunk a melltartótól és a falatnyi kis fehér tangától, pedig nagyon jól állt Neki, de az ilyen kéréseknek nem lehet ellenállni. Kapok bio illatmentes olajat és Reni testét, szabad felhasználásra.

felejthetetlen: 10db
(2022-09-20) : Első osztályú franciát kaptam, kellő nyállal, finoman, de mégis jól érezhetően. Közben nyálas kézzel zacsi simogatás is volt, hát nem sok kellett hogy elmenjek! Ezt valahogy érezte Reni is és hagyott kb 30 másodpercet, amíg hozta a védőfelszerelést.

(2022-04-01) : Ok, szóval az időmet bőven kitöltöttem és minden percét élveztem, mint fizikailag és mint szellemileg. A totál barátnős érzés. Semmi tabu!

(2022-03-15) : Itt szeretném leírni, hogy az együttlét végig nagyon bensőséges hangulatú volt, és végig azt éreztem, hogy mindkettőnkkel olyan dolgok történnek, amit mindketten élvezünk is. Kölcsönösen kényesztettük egymást, és szeretkeztünk (Erre tényleg nem nagyon van más szó) többször, és különböző pozíciókban. Többször.

nagyon jó: 5db
(2022-05-22) : Ezt követően végig puszilva a a testét felé hajoltam és vad csókolózásba kezdtünk. Reni átvette az irányítást, hátamra fordított, majd nekilátott, hogy Pisai ferde tornyot kiegyenesítse. De még hogy kiegyenesítette, eszméletlen jó technikája van. Tudja mikor kell gyorsítani mikor kell technikázni és mind ezt vágyakozóan vadul csinálta.

(2022-04-14) : . A legfinomabb nyalókának érezhettem magam, amit az érzés mellett a látvány is fokozott. Minden pillanatában gyönyörködtem, miközben éreztem nyelve és ajkai finom játékát. A kezével finoman rásegített az élmény fokozásában,

(2019-11-06) : Laikusként relaxáló masszázsnak nevezném, de számomra első pillanattól az izgató lett a kulcsszó. Találkozónk szempontjából meghatározó, a beszámoló szempontjából kevésbé lényeges, hogy milyen nagyszerű beszélgetést folytattunk közben.

: 30db
(2022-09-03) : Gyönyörű lány, gyönyörű látvány, ahogy elkezdi kényeztetni az egyre merevebb és a szájában teljesen megmerevedő egyszeműmet. A kedvességet muszáj viszonozni, így elkezdtem én is puszilgatni testét, csókos szájától lefelé haladva egészen a gyönyörű puncijáig.

(2022-06-05) : Gyorsítottam egy kicsit és elkezdtem jobban technikázni. Reni reakciója olyan tüzes és veszélyes volt, mint egy élesített nukleáris szerkezet. Elkezdett hangosan nyögni miközben csípőjét vadul mozgatta.

(2021-04-02) : A masszázs ?????? Tökéletes, minden porcikámat át masszírozta a talpamtól a nyakamig , a kezeimet , pontról pontra . Nagyon jól esett , erős szakszerű masszázst kaptam , közben jókat dumáltunk, nagyon bírtam Reni stílusát, nagyon jó fej csaj , okos , pontosan tudja, hogy mit akar. Jött volna ekkor aminek jönnie kell illetve kellett volna, a fordulj meg vezényszó , de nem jött :))))) Reni más ... :)